Vintage

Hej.

Det ar sa busy pa jobbet idag, jag har inte ens hunnit lasa tidningen...

Idag har jag pa mig min farmors gamla klanning fran 50-60-talet. Jag far sa manga komplimanger for den...det kanns jattekul! Visst ar den fin, men inget speciell sadar. Den sitter valdigt bra vilket maste betyda att Farmor och jag har/hade samma kroppsbyggnad. Coolt tycker jag.

Ikvall har jag inget planerat, funderar pa att hyra en film och ata nagot gott sahar sista kvallen innan loning...ska forst kolla vad det ar pa TV.

I eftermiddag kommer mamma och pappa hem fran Thailand, det ska bli skont att prata med dom for det har jag inte gjort pa tva veckor och det ar inte vanligt!


Jag har saknat er!

Snart ar det dags for lunch, sen en promenad i solen. Det ska visst snoa har i helgen...suck...nu vill vi ha VAR!!!

Kram F

Lotto


Kanns kanske aningen onodigt, men kan aldrig vara for tydlig. For er som inte fattat, jag vann ju inte pa Lotto...

Weekend update.

Hey all.

Tank att det redan ar Mandag igen och ny manad pa Fredag! Min helg var faktiskt superbra maste jag saga. I Fredags kom Simon hem till mig, vi kakade Kina och kollade pa film. Det var sa harligt att traffas efter att inte setts pa fem dagar! Manga pussar kan jag lova... Pa Lordagen boxades jag med Laura, sen langfika med Elinor pa Tinto's. Vi hann diskutera det mesta mellan himmel och jord...till och med doden...Trevligt hade vi iallafall, jag var helt hyper nar jag kom hem efter tva Mochas...

Pa kvallen kom Simon hem till mig igen, vi gick ut pa en drink forst pa Henry J Beans innan vi akte och at middag. Jag at helt fantastisk mat, toppen.

Pa Sondagen slappade vi pa morgonen, at frukost i sangen och kollade pa TV. Sen akte vi ner till Putney och at lunch pa Carluccio's. Det var jattegott och jag var matt hela dagen. Efter att Simon akt hem kom Johanna och sov over. Det var valdigt trevligt.

Ska man sammanfatta min helg sa har den varit....perfekt, god mat och gott sallskap! Hur bra som helst faktiskt, en av de basta helgerna pa mycket lange!

Hoppas att ni har haft det lika bra!

Nu: KAFFE!
KRAM F.

Mina fina.

Mina tva kara pa samma kort!

image276

Har jag skagg?

Fx

Sverige

Nar jag var i Sverige i julas sa gick jag och Johanna langpromenad i hemtrakterna. Vi hade med oss varm glogg, skinkmackor och pepparkakor. Det smakade ljuvligt ute i det fria.

image275

Johanna skalar.

Fx

Ledig

Hej vanner.

Igar var jag ledig fran jobbet. det var valdigt skont. Jag joggade en svang innan frukost. Segt kan jag saga eftersom jag inte atit middag kvallen innan. Dumt. Oh well....Jag och Beth (som ar pa battringsvagen) gick en svang till Fulham for att inhandla proviant och filmer. Vi hyrde Disturbia, 1408 och 28 Weeks later.
Disturbia var det varsta skit jag sett pa lange, varsta teen-movien. 28 weeks later daremot var valdigt bra. Nastan battre an 28 dagar. 1408 hann vi inte se.

Igar kopte jag aven nya nagellack (intresseklubben kan anteckna) fran Mavala. Jattefina var dom.

Ankara Marrakech

Sa har ser fargerna ut pa deras hemsida (Ankara och Marrakesh) men i verkligheten ser de helt annorlunda ut....men valdigt fina.

Ikvall kommer min alskling och myser med mig. Han ringde nyss och berattade att han krakts efter att ha varit ute igar...precis vad jag ville veta...herregud. Hur som, jag langtar iallafall efter honom for vi har inte setts sen i sondags...ve och fasa!

Imorgon ska jag boxas, sen traffa min bastis Elli Karamelli for promenad i Battersea Park och kaffe. Sen ska jag och Simon ut pa middag.

Kan man fa ga hem nu..?

Fx

Films

Det har ar nagra filmer som jag garna skulle vilja se:

Den forsta ar Mr Brooks som ar en psykologisk thriller som har fatt jattegoda recensioner. Kevin Costner har lite ovantat huvudrollen. Ovantat for den ar val inte riktigt hans genre kanske. Den slapps snart pa DVD har, da kommer jag att hanga pa laset pa Blockbuster! Har ni sett den? Vad tycker ni?



Den andra ar Cloverfield, en Sci Fi som verkar vara ganska cool men filmad i Blair Witch anda...kan ju bli jobbigt men den verkar spannade. I am legend har ju nyss haft premiar och de verkar ju likna varandra lite men jag kan ha fel. Jag hoppas dock lite pa The Day after Tomorrow stuk...



Jag vill aven garna se Sweeney Todd for den tror jag kan vara riktigt bra. Jag ar dock en av fa tror jag som inte gillar Depp, det ar nagot mysko med honom tycker jag. Men man kan ju inte undga att han ar en fantastisk skadis.



Fx


Frida + Simon

image274

Simon  +  Frida

Deppigaste dagen?

Hej pa er och valkomna till en ny spannande vecka! Tydligen sa ar dagens dag den mest griniga dagen pa aret. Ajda...kanske darfor man kande sig lite Mandagsdeppig nar man vaknade. Detta ar nu borta med vinden och nu kanns allt toppen. Denna dag ska visst vara deppig for att man har brutit sina nyarsloften, man har inga pengar och morkret tar pa en...ja, det kanske ar sant...Da ar det bara att bita ihop och komma igen!!



Helgen var iallafall mycket trevlig. I Fredags sov jag hos Simon. Han lagade middag, sen kollade vi lite pa TV innan vi somnade tidigt. Jag skulle upp for att traffa Laura och ga pa Boxfit, Simon skulle till jobbet stackarn, han ar very busy. Efter boxningen kakade jag lunch med Laura, sen akte jag ner pa stan men handlade inget.

Simon kom hem till mig pa kvallen, vi syndade och at Pizza, kollade lite pa Heroes och tog det lugnt. Pa sondagen klev vi upp ganska tidigt, joggade en svang med mig klagande hela vagen, kakade frukost, gick till Putney, sen hem och relaxade. Pa kvallen akte Simon hem for han skulle jobba lite, jag och Beth kollade pa American idol, hujedamig vilka konstiga manniskor det finns darute. 

Hoppas ni har haft en trevlig helg!

Fx

End of the week - weekend.

Hurra, nu narmar sig helgen!

Ikvall blir det nog att ta det ganska lugnt, kanske ska till Simon och sova dar, annars blir det facemask, harinpackning, en bra film och god mat!
Imorgon ska jag och Laura pa Boxfit igen, sen ska jag bege mig ner till King's Road for lite shopping. Sen kommer Simon pa eftermiddagen/kvallen. Vi ska ga ut och kaka, sen kanske bio. Sondagen blir MYS for hela slanten.

Ha en trevlig helg allihopa!

Kram Fx

Not long...

Nu ar det inte langt kvar....

Fx

Morker.

Vintermorker har aldrig varit nagot som paverkat mig nagot speciellt, iallafall inte negativt, snarare att jag har gillat det lite ruggiga och morka. Men av nagon anledning verkar just denna vinter paverkat inte bara mig utan de flesta i min narhet nagot alldeles oerhort. Mina vanner ar nere, hangiga, deppade, sega osv. Inklusive mig sjalv maste jag tyvarr saga. Det ar jattejobbigt for jag har underbara vanner som alltid ar glada och positiva och jag hoppas att jag ocksa ses som sadan, men nu ar vi bara trotta och gnalliga och ledsna...det ar sa trist!

Nu far vi forsoka peppa varandra, vara positiva och se fram emot varen, varme, ljus och sol. Underbart!

Fx

Frida...y.


Igar var jag ledig, fantastiskt skont. Mycket regn och till och med aska var det sa jag kande att jag kunde stanna inne med gott samvete. Helt isolerad fran omvarlden var jag sa jag hade ingen aning om kraschen pa Heathrow...usch vad laskigt. Som tur var gick det ju bra for alla.

Igar kvall motte jag upp Elinor for att ga pa iittalas oppning av deras forsta affar i London. Det var verkligen jattetrevligt! Vi drack champagne och at lax-snittar och mini-kanelbullar. Mums. De hade superfina saker som jag och Elinor suktade efter, men de var ganska dyra maste jag saga. Efter ett par timmars mingel var vi ganska berusade pa Champagne och bestamde oss for att aka hemat, med oss fick vi en sot liten pase innehallande en jattefin mugg.

Sa har sag den ut. Jattefin.

De hade aven en jattegullig Mumin-kollektion. 

Val hemma somnade jag ganska ovaggad...

Kram Fx


Tito.

Guilty or Not guilty?

Vad tror ni?


CSI

Snart ar det CSI dags igen, den 25 Februari slapps CSI Las Vegas Series 7 part 2. Can't wait.



image272

En femte serie av CSI Miami verkar finnas ute i USA, undrar nar den kommer till Europa?

Jag gillar aven 24, pa Amazon har de Series 1-6 for saftiga £115, I want!

Friens 1-10 ligger fortfarande pa dryga £100, det tycker jag ar ganska dyrt och vantar pa att det ska bli billigare, for det ar ocksa en box jag skulle vilja ha i min ago.

Ar det nagon som har bra tips pa andra bra program som man kan borja samla pa?
Vad gillar ni?

Fx

Arla morgonstund.

God Morgon. Fast imorse var knappast en sadan. Hjalp vad trotta vi var bada tva. Lag kvar i sangen alldeles for lange och kramades. Kollade pa Heroes till sena timmen igar...Simon sotnos hade ont i halsen. Vanligtvis gar jag upp vid kvart i sju, men imorse blev klockan nastan halv atta, som tur var fick jag skjuts halva vagen till jobbet av mitt hjarta sa jag var i tid till jobbet.

Ikvall blir det middag pa Wagamama, det ska bli smarro.

Ha en bra dag kara lasare!

Kram Fx

Bruised.

Idag ommar min armbage efter en tackling pa asfalt av en kille. Jag foll men det var ok men han blev utbuad, haha. Det gjorde egentligen inte ont men eftersom det var asfalt sa gjorde val det sitt till. Idag har jag en knol och ett blamarke pa armbagen... inte snyggt! Det var en jattebra match, jag gjorde tva mal och mitt lag vann.

Pa Torsdag ska vi pa oppning av iittalas forsta affar i London. En av grabbarna pa jobbets fru jobbar dar och ville att vi skulle komma. Det bjuds pa mat och drinkar och 10% pa sortimentet sa why not.

image271

Jag har arvt en dros av iittala glas av min farmor, de ser ut som ovan och kommer i flera olika storlekar, jag gillar dom verkligen och skulle verkligen vilja fa over dem hit.  Undrar om de ar varda nat....hmmm, ska fraga!

Idag regnar det som aldrig forr. Ikvall ska jag jogga hem, sen kommer Simon efter att han spelat fotboll.

Kram Fx


Ndebele dolls.

Ibland kan det bli ganska roligt aven fast det kanske inte var planerat att bli sa! En kille pa jobbet har kommit tillbaks efter en tid i Sydafrika (han ar darifran), med sig hade han en present till mig (snallt va?). Det var en docka som kallas for Nbebele doll. Han hade tydligen inte done his homework pa denna docka for nar jag googlade den sa kom foljande upp:

Ndebele Ceremonial Doll
This doll is used by a young man to announce his intention of marriage to a young woman. His proposal is expressed by his placing the doll outside the hut of his intended. Dramatic gold rings surround neck of the doll.

products/DSC00750-th.jpg

Den ser ut ungefar sa har. Vi skrattade sa vi grat nar vi insag att han egentligen har friat till mig...jag bad att fa tanka pa saken...haha!


Fx

1990

image265

Lillebror hittade den har gamla bilden pa oss. Jag skulle gissa pa att det ar runt 1990. Vi sitter har utanfor huset helt utslagna efter en dag i lekparken.

Nu ska jag och Neal i vag till IKEA och kopa plantor och lite annat smatt och gott.

Ha en trevlig sondag. /E


E x

Presents

image264

Det har fina kakfatet fick vi av min kusin Zandra och hennes kompis Mikaela for att dom far bo hos oss over helgen. Det var val gulligt av dom. Just nu anvander jag det som godis fat men man kan ju anvanda det till lite allt mojligt. Pa den forsta bilden kan man aven se varan nya duk, planta (latsas) och hjartformade ljus som vi fick av mamma i julklapp. Det passade perfekt pa varat soffbord. Det ar sa roligt med nya grejer. Det piffar upp hemmet.

E x

Bloggar

Visst ar det spannande och kanske lite knasigt hur man via bloggar tycker att man "kanner" dessa manniskor som forfattar dessa webdagbocker? Jag ar inte sa jatteintresserad av att borja lasa nya bloggar, men de jag foljer dagligen (av en eller annan orsak) ar foljande:

Ebbas blogg pa Veckorevyn
Dagarna av Ninni Schulman
Englas Showroom
Finest.se (Alex)
Frida Fahrmans Metroblogg
Perez Hilton

Om jag kunde skulle jag aven styra in pa andra bloggar, men access denied tyvarr fran jobbet.

Nu nar jag kollar min lilla lista kanns den ganska ytlig...oh well...

Har ni nagra tips?

Fx

Pa tal om...

Kaffemaskiner, mitt hjarta kopte i julklapp till mig den kaffemaskin som jag tjatat om, en Dolce-Gusto fran Nescafe'. Gissa om jag blev glad?! Den har annu inte provkorts eftersom den ar kvar hos Simon, men pa Sondag ar det dags! Jag ar sa excited!



Den har fina maskinen ar nu i min ago, nu jaklar blir det kafferep!! Elinor, vad gor du pa Tisdag? Vill du komma hem till mig pa kaffe?

Nu ar jag pa jakt efter chocolate suryp sa jag kan gora mina alskade Mochas. Nat tips on where I can find it? Dessutom ska jag kopa nagra fina muggar sa kaffet blir ett noje nar man dricker det hos mig!

xxx

Dra at...

En sak bara...Dra at HELVETE vad snygg han ar, far andningssvarigheter...



Jag sag honom pa Babbens program i julas och insag att han ar helt underbar! Snygg, sexig, talangfull och trevlig. En tio-poangare helt klart! Mans, my man!

Cara Mia ar en favorit fran Schlagern, annars ar jag helt fralst pa Brother o brother....

Fx

tjeeeena.

Shit vilken dalig bloggare jag har varit, och Elinor med. Jag skyller pa Januaridepp...har inte haft lust! Men nu ni, nu ar vi back in the game!!

Jag borjade 08.00 idag, regnet oser ner och det ar allmant miserabelt har i London. Nu ar det nog dags att planera en semester. Kanske ska till Polen och aka skidor i Mars, det vore harligt. Tror inte att jag ska aka till Sverige over pask, men det far bestammas senare. Jag ar iallafall ledig fran den 19 Mars for det ar min fodelsedag. Sen borjar vi inte jobba forran Tisdagen darpa! Kanske skulle vara skont att tillbringa lite ledig kvalitetstid i London! Det ar ju trots allt en underbar stad!!!



Far se vad Simon ska gora pa pask, vi hittar kanske pa nat vi. Simon den lyckosten ar i Frankrike och aker skidor! Jag ar sa avis!

Kram pa er!!
Fx

Fabolous

image260

Har ar en till bild fran jul festen. Det var den har bilden jag forsokte lagga upp forut da det inte funkade.

E x

Irri

Hmm.. jag forsokte andra inlagget nedan men det funkade inte. Da tog jag bort inlagget men det ar fortfarnde kvar. Irri. Vet inte vad det ar for fel pa den har sidan idag? Det gar inte heller att ladda upp nagra bilder.

Idag har det varit riktigt busvader ute hela dagen. Men san tur ar far skjuts hem fran jobbet idag. Lyx! Sa slipper jag ga hem i det har vadret.

Update: Jaha nu forsvann det inlagget nar jag publicerade det har.. konstigt.

E x

Coffee

Vi har antligen hittat en kaffe maskin som vi vill ha och som det dessutom ar halva priset pa. Men den ar slut sald overallt. Typiskt. Vi far vanta och se om den kommer in igen annars far vi forsoka hitta en annan. /E


Russell Hobbs Caffe Torino 15 Bar Pump Espresso.

Thursday

Oj..det var en vecka sen jag skrev pa bloggen nu. Jag skyller pa att jag har haft fullt upp med mitt pluggande. Jag hade ett stort prov nu i veckan som jag har varit stressad infor. Men det gick bra tror jag. Det ar skont att det ar over. Nu ar jag klar med den kursen. Jaaa.. 

Idag kommer min kusin och hennes kompis till London och stannar har over helgen. Dom haller pa med sitt projekt arbete till skolan och ska ha med nat fran London i deras arbete. Jag vet inte riktigt vad. Men dom landar i alla fall snart sa idag ska jag forsoka ta min lunch sa jag kan aka och mota dom vid Victoria station nar dom kommer dit och ge dom nycklarna till min lagenhet.  I helgen ska vi forsoka ga pa musikal. Vi vill se Lord of the rings. Vi far se hur det blir.

Ha en bra dag.

E x

Don't know why!

Hej.

Ar inte pa blogghumor alls idag...det ar sa segt och omotiverande pa jobbet! Jag maste ta tag i mitt liv! NU!!!

Ska se om det bloggas i helgen istallet.

Ikvall blir det stadning hemma och kanske ett par avsnitt Dexter.

Imorgon ska jag shoppa lite innan jag ska traffa Laura som kande sig nere. Vi ska ta ett par glas vin och snacka lite.

Pa Sondag ska jag pa frukostdate/langpromenad med Johanna. Trevligt. Sen ska jag till Simon pa middag/julklappsbyte. Exciting!

KRAM och sorry.

Fx

Snö promenad



Det var kul att vi hann fa lite snö innan vi akte hem tycker jag. Vi gick faktist pa en lang promenad i tisdags. Fran mamma hem till pappa. Det tog lite over en timma att ga. Harligt. Fast Patrik gnallde ju forstas halva vagen att det var sa jobbigt att ga.

E


Party

image253

Har ar en bild fran varat Christmas party vi hade med jobbet innan vi akte till Sverige. Visst var vi fina?

Pa bilden: Jag, okand, Ben, Laura och Frida.

E x

Nya tag

Nar jag och brorsan ar hemma hos mamma och halsar pa som vi har varit nu i 10 dagar sa lagar mamma jamt en massa mat. Det ar mycket och ofta som galler. Man hinner inte ens bli hungrig foran det ar dags for nasta maltid eller fika. Sa vi har varit konstant matta och belatna nu i 10 dagar. Sa nu ar det dags att ga tillbaka till vardagen. Det ska bli ganska skont att ga tillbaks till lite halsosammare matvanor. Mycket gronsaker och frukt ska det bli.

Neal har tjatat pa mig att jag ska lagga upp en diet till honom. Men jag tror inte pa dieter for dom gar aldrig att halla. Men eftersom han tjatar har jag nu gett honom korv forbud for ett tag framover. Hehe. Han kan ibland ata valdigt mycket korv och det ar ju inte speciellt nyttigt. Men soya korvar far han ata.

Ikvall blir det sallad a la Elinor. Den bestar av spenatblad, korsbars tomater, feta, stekta quorn bitar, rodbetor och pine nuts. Sen blir det nog balsam vinager till det. Till lunch ladan brukar jag ibland lagga till pasta med pesto det blir jatte gott till.

E x


Sorry.

Hej alla vanner och GOTT NYTT AR!!

Ledsen att det har varit torka pa bloggfronten nu, men vi har tagit valfortjant semester. Dessutom har mina folks inte ens internet sa inte mycket att gora.

Idag ar jag (och Elli) zombies, darfor kommer det inga inlagg fran min sida idag...men imorgon lovar jag...ehrm...

Kram Fx

Tillbaka

Nu ar vi tillbaka pa jobbet. Vi sitter nu har i receptionen som tva vrak. Vi flog fran Vasteras till London igar kvall. Vi fick sitta i planet och vanta i en halv timma innan planet fick tillstand att lyfta. Sen var det jatte lang ko till pass kontrollen nar vi kom fram pa Stansted eftersom flera flygplan landade ungefar samtidigt och sen fick vi sta i bil ko pavag in till London for det var nan vag som var avstangd. Otur eller vad? Jag och Neal kom hem till oss runt 2 tiden och somnade nog inte foran en timma efter det. Sen var det bara att hoppa ur sangen nar klockan ringde 06.50 i morse. Men snart ar det dags for morgon rast och da ska jag dricka lite gront te for att vakna till. Det blir det i stallet for kaffe idag eftersom jag har blivit sa forkyld sa jag behover kurera mig lite.

Mer bilder fran jul och nyar kommer lite senare.

E ♥


RSS 2.0