Match

Ikvall ar det tankt att vi ska ha match igen men jag hoppas faktiskt att det blir installt, jag ar sa trott pa fotboll just nu. Eller, jag ar nog bara allmant trott och orkar inte tanka tanken att vi har match ikvall...vi far se hur det blir. Tydligen hade inte motstandarna fullt lag sa vi kanske maste skjuta pa det...

Blir det ingen match ikvall sa ska jag ga hem och stada och mala naglarna. Det ar val ett intressant liv man lever...?

Kram Frida

Update: Matchen installd!

Happy!

Undrar om det ar vadret som gor en sa forbaskat trott, har ar det bara kallt, regnigt och gratt och inga var eller sommartecken i sikte...
Igar kvall blev det som vanligt fotbollstraning, ganska kul men kallt. Regnet oste ner mer eller mindre hela tiden sa nar jag gick hem var jag genomfrusen och fick tina upp mig i ett hett bad. brrrr...

Igar fick jag jatteglada nyheter, men jag tanker halla dom hemliga sa lange...men spannande ar det!!  Iallafall for mig som ar singel...hihi...

Kram Fx

Update: Nej, jag ar inte med barn for dom som undrar!


Tandstickor nagon?

Jag sitter har och klipper med ogonlocken for att inte somna...kanske behover tandstickor snart for att halla dom uppe...zzz... Jag vill inte dricka mer kaffe for da blir jag sa stissig och kan inte somna ikvall...

Ikvall ska jag trana fotboll igen, jag ar lite halvsugen bara, gissar att det kan bli skador ikvall da jag inte ar pa topp och knappast kommer att vara fokuserad. Imorgon har vi match mot ett gang ettriga killar, da ar det bast att satta pa sig benskydden och skarpa sig...sist hamnade dom visst i slagsmal...

Vad ska man gora for att fa dagen att ga fortare...? Nagra bra tips?

Frida x

Fotbollshelg.

Min helg har minst sagt varit all about fotboll. Forutom i Fredags antar jag. Da gick jag till puben med tjejerna och jag blev kvar till stangning. Mycket trevligt men segt att ga upp pa Lordagen da jag skulle mota Laura och Adam for att ta taget till Stratford for att kolla pa West Ham - Newcastle. Det var en riktigt bra forsta halvlek men andra var seg och matchen slutade 2-2 med en skadad Ljungberg som brot ett revben.
Efter matchen fick vi komma in i players lounge dar spelarna kommer ut efter matchen. Jag pratade med malvakten, Robert Green, vilken oerhort stilig man, jag fick fjarilar i magen...
Nar de flesta hade gatt dyker nagon helt ovantad upp, namligen Russell Brand, han skapade mer uppstandelse an nagon av spelarna, det var lite lustigt. Sjalv ar jag verkligen inget fan av honom sa vi gick nar han holl lada som varst.

Vi akte sedan tillbaks till Richmond dar Laura och jag tog ett par drinkar innan jag akte hem.

Igar traffade jag grabbarna i parken klockan 12 for fotboll. Sen kom jag inte hem forran halv elva pa kvallen, vi spelade namligen i tre timmar, sen gick vi till puben och loste varldsproblemen...

Jag ska inte dricka pa ett tag nu...usch...

Hur har ni haft det?

Fx


Starzbunnies

image429

Igar var brorsan har en svang och vi at Tacos och kollade pa lite roliga klipp pa Starzbunnies. Ga ni och kolla det ar ratt kul.

Idag har jag pluggat lite har pa formiddagen men det gar lite segt. Funderar pa att ta en promenad och fortsatta lite senare. Kanske bra med lite frisk luft och motion for att orka tanka battre.

E x

Vilket ar storst?

Antligen borjar det narma sig dagens slut. Skont! Sa snart ska vi ga till varan local har vid jobbet och ta en glas vin.

image428
Hittade den har bilden sparad pa datorn. Haha!

Trevlig Fredag pa er!

Kram E


Uppdatera mera..

Nu har jag last alla nyheter, alla bloggar och alla andra sidor jag laser dagligen flera ganger idag. Jag vet inte vad jag ska lasa nu? Uppdatera mera! Det ar ganska segt pa jobbet nu sa har pa dagen. Manga har val lunch vid den har tiden antar jag.

Laste precis nagon som skrev att dom skulle ata Tacos ikvall. Gud vad sugen jag blev. Det blir nog Tacos i helgen! Ikvall blir det en drink med tjejerna efter jobbet.

E x

Tadaa

Harmed utnamner jag denna dag till veckans segaste... Hurra till Fredag!

usch

Frida x

Top scorer.

Ja, som ni kunde se sjalva var jag ju dressed for success...eller? Joda, succe blev det. Vi vann med 5-2 och jag gjorde annu ett mal. Motstandet var inte sa tufft men de hade ett par riktigt bra spelare som vi fick se upp med. Vi klantade oss pa andra malet som var en tabbe fran var malvakt, han lyckades passa bollen till en motspelare, mitt framfor mal. Inte bra. Vi spelade valdigt bra och lyckades fint med passningsspelet, men tappade lite pa mittfaltet.

Efter segern traskade jag hem. Val hemma hann jag farga haret, farga ogonbrynen, tvatta, laga mat, duscha och mala naglarna och vara i sang vid halv elva... hur gick det till?

Fx

Just nu:

image426

Frida poserar har framfor mig i sin fotbolls outfit. Hon ska snart spela match och jag ska snart ga till gymmet eftersom jag aldrig gick dit igar.

Trevlig kvall.

E x

Jag och Frida är bönder

Neal haller pa och forsoker lara sig Svenska. Sa idag fick jag ett mail dar det stod: "du och Frida är bönder" och sen inget mer.  Okej... Fast det stammer ju for det ar vi ju egentligen.

E x

Action!

Igar nar jag gick hem fran jobbet kom det flera polis bilar korandes i min riktning, jag tankte inte sa mycket pa det eftersom man ser poliser hela tiden har i London. Men pa ca 1 sekund omringar poliserna en bil som stannar langs vagkanten precis intill mig, tre polisbussar omringar bilen och ca 20 poliser med skyddsvastar och automatvapen springer ur bilarna och siktar sina vapen mot foraren i bilen. Dar star jag typ mitt i cirkeln och haller pa att fa en hjartattack av den plotsliga manovern och en polis vinkar at mig att springa undan. Vilket jag gjorde saklart. Jag vet inte vad som hande efter det. Jag sag bara att det kom fler poliser och att ingen fick ga forbi dar. Undrar vad det var for nan kille i bilen? Jag gick i alla fall och skakade resten av vagen hem som en tont eftersom jag blev sa chockad.

E x

Segt

Den har dagen gar sa langsamt. Jag kan inte heller bestamma mig om jag ska ga till gymmet ikvall eller inte.. det blir sa lite tid hemma da bara.  Jag hinner bara hem och ata och duscha sen ga och lagga mig. Solen skiner ute sa det blir ju en trevlig promenad dit i alla fall. Hm..

Jaja.. back to work.

E x


Sjalvmal.

Det ar visst inte bara jag som gor sjalvmal. Riise lyckade ocksa med den bedriften igar nar Liverpool motte Chelsea. Dessvarre var jag en riktig trottmossa och somnade innan slutsignalen gick, men anda... Matchen i sig tyckte jag inte var sa varst bra. Nervost och slarvigt tycker jag man kan sammanfatta spektaklet.



Jag hade tankt tipsa om en brun utan sol som jag tycker ar jattebra, men den finns inte att hitta nagonstans pa natet. Ar det skumt? Jag kopte min pa Vitality showen vi var pa. Jaja, jag far val ta bilder hemma och lagga upp. Det ar iallafall en mousse som man smorjer in sig med som det ar tillsatt en sk guidance colour i sa att man ser vart man har missat. Man ser superbrun ut direkt efterat pga denna farg, men det skoljer man bort i duschen sen. Jag ar helnojd och resultatet ar jamnt, naturligt och brunt, inte alls orange. Snyggast ar fargen efter ungefar tre duschar.  Ni ska fa bildbevis!

Nu ska jag ata dadlar och lasa Aftonbladet...ja, och jobba lite kanske...man glommer latt...hehe.

Frida x

Lycka!

image425

Nu funkar Cappuccino maskinen pa jobbet igen! Sa idag blev det en Cappuccino ute i solen pa lunchen.

E x

Tung vaska

Frida klagade i morse pa att hennes vaska var sa tung att bara till jobbet. Men det kanske inte var sa konstigt eftersom hon hade en hel melon med sig i vaskan..

image424

Vi smaskade pa den pa morgon fikat. Gotti gott!

E x

Insomnia

Idag ar jag otroligt trott, kunde inte somna igar kvall. Jag kom inte hem forran kvart over nio fran fotbollen, da lagade jag matlada och tog en dusch. Sen lade jag mig vid tio och laste en stund. Sen nar jag tankte somna sa gick det INTE ALLS!!! Sa frustrerande. Jag sov ca 4 timmar sammanlagt sa idag kanner jag mig som ett vandrande vrak!

Fotbollen var rolig, jag gjorde tva mal och lyckades till och med att gora ett sjalvmal, inte illa! Sjalvklart far ju jag, som enda tjej, sta ut med en massa burop och gliringar, men det ar bara pa skoj sa det ar ok.


Bilden har inget med texten att gora.

Idag ska jag bara gora tva saker innan jag ska hem, jobba och ata. Kul va?!

Kram Fx

Tenta plugg

Idag har jag bara jobbat halvdag eftersom jag kom hem sent igar kvall fran flyget. Skont med mjukstart pa veckan efter semester. Annars hade jag nog inte orkat med den har veckan. Den har veckan maste jag ta tag i mitt pluggande! Jag har snart tenta och jag har lovat att jobba hela veckan..

Ikvall blir det nog bara till att packa upp och tvatta.

Snart hemgang!

E x


Arets receptionist.

Jag vann pris idag...

image423

hehe...


Fx

Update: Det kanske ska tillaggas att jag vann priset av Elinor, det var ironiskt menat da jag precis berattade att jag lagt pa nar en dam fragade om nat...jag orkade inte.  hihi.

Mia

Jag pratade precis med min barndomsvan Mia. Hon har nyss fyllt ar sa jag messade henne ett grattis men fick aldrig svar...skumt tyckte jag sa jag ringde upp. Da hade hon visst bytt mobilnummer utan att informera...man tackar!

Hur som, det ar alltid skont att prata med kompisar hemifran, pa nat satt far man lite distans till allt. Speciellt nar man kanner lite hemlangtan, da ar det extra skont att ha en valkand och trygg rost pa andra sidan luren.

Elinor har precis varit i Sverige, hon sa att hon inte riktigt var redo att komma tillbaks till London och det kan jag forsta, nar man ser de vackra varbilderna hon tagit.  Jag vet inte riktigt vart jag vill komma med det har inlagget....

Ok, hej da.

Frida  ;-)


Elinor is back!

Snart kommer Elinor tillbaks efter en veckas ledighet! HURRA!!

I've missed you!

Frida x

Fotboll och vin.

Helgen har varit jatteskon och jag kanner mig helt utvilad, vilket ar en bra start pa en lang vecka.
I Fredags akte jag till Richmond och at middag med Johanna och hennes valdigt trevliga arbetskamrater. Efter det kopte vi lite vin och annat smatt och gott och akte till festen. Efter lite tveksamheter blev det riktigt trevligt och vi kom inte hem forran strax innan tre. Da promenerade vi faktiskt hem vilket var skont.

I Lordags gjorde jag absolut ingenting. Det var ganska lange sen jag hade en san slapp dag, men skont var det.

Igar hade jag fotbollstraning klockan ett, vi brukar inte spela sa jattelange sa jag hade bestamt med Johanna att traffas vid halv fem. Forsta gangen jag kollade pa klockan var hon kvart over fyra och jag var fortfarande i parken... Johanna blev inte glad...(SORRY)...

Vi stannade en stund till, sen gick vi till puben. Jag skulle bara dricka sparkling water men det slutade med att jag drack tva glas vin...Peer pressure...hehe.  Vi hade iallafall valdigt trevligt.

Nar jag val kom hem sa duschade jag, at lite och sen stupade jag i sang vid halv tio. Harligt!

Sadarja, nu ar ni uppdaterade...vad har ni gjort?

Frida x


Utgång

308522-422

Igår blev det utgång i Örebro. Här är en bild från förfesten. Det var kul att gå ut men jag var tvungen att gå strax efter 1 för att hinna med bussen till Kumla. Lite tråkigt att gå när det är som roligast.

Nu ska vi snart gå på promenad i Hällabrottet och fika vid sjön. Sen åker vi till Skavsta ikväll och flyger tillbaka till London. Jag skulle hellre stanna kvar här!

E x

I fredags

Gårdagen blev intensiv.

308522-421
Först träffade jag Sofie på stan och åt lunch.

308522-417
Sen senare på eftermiddagen träffade jag Sia och vi tog en promenad i Stadsparken i Örebro.

308522-418
Sen gick vi till Vadköping..

308522-419
..och drack kaffe.

308522-420
Sen gick jag på stan en sväng och sen kom snälla Zandra hämtade mig och vi åkte hem till henne. Där åt vi varma mackor och drack vin. Sen åkte vi upp på stan och träffade upp lite folk på en bar där. Vi stannade till sent på natten.

Det var kul att jag hann träffa så många. Det blir ju så när man är hemma att man ska hinna med så mycket på så kort tid.

E x

Hemma hos Mormor


Mamma och lilla Mormor.

 308522-412  308522-413

E x


FRIDAy

Idag har varit en ohyggligt trist dag, valdigt mycket att gora pa jobbet och jag har druckit kaffe sa det star ut ur oronen pa mig....

Om ett par timmar ar det dags for hemgang, da ska jag aka direkt till antingen Putney eller Richmond for att traffa upp med Johanna, forst middag sen husfest.  Tanken lockar annu inte men jag tror att sa fort klockan narmar sig hemgang sa blir man nog in the mood....fingers crossed...

Jag har bloggtorka....

Kram Fx

The Office

Innan jag somnar brukar jag oftast satta pa nagon DVD och kolla en liten stund. Det ar roligt och ganska avslappnande tycker jag. Det blir oftast typ Hipp Hipp, Kvarteret Skatan, Family Guy eller liknande. De senaste kvallarna har jag dock kollat pa The Office. Jag hade glomt hur otroligt briljant det ar, helt klockrent, for att anvanda ett uttryck jag inte gillar...

David Brent (Ricky Gervais) ar ett geni!



Frida x

 


jaha

Da var Cappuccino maskinen pa jobbet trasig...man tackar och bockar.

Arla morgon

Fy farao vad det tog emot att ga upp imorse. 06.00 ringde klockan och da var jag i fjarran land i drommarna. Jag snoozade en gang sen masade jag mig upp, duschade och traskade till jobbet. Det ar fortfarande jattekallt och gratt, valdigt deprimerande. Det kanns som om jag inte riktigt vaknat an...jag behover kaffe!




Idag ska jag jobba fran 08.00 - 18.30, en lang dag med andra ord. Men det ar ju Fredag sa det ar ok. Ikvall ska jag pa husfest med Johanna. Jag tror att det kan bli kul aven om jag inte ar speciellt sugen just nu....men det kanske ar ok att inte kanna for att dricka alkohol och festa nar klockan bara ar 08.10?

Helgen i ovrigt blir nog ganska lugn. Jag sparar pengar....

Vad ska ni gora?

Frida x

Elinor: Maila mig dina log-in detaljer sa gor jag ditt timesheet.


Hos mormor


image407

Det var jätte fint väder idag. Så här fint var det vid mormos sjö. Jag längtar till sommaren.

E x

På utflykt

Idag har vi varit på cykel utflykt i Hällabrottet.

image404

Just nu är vi hos pappa så det går lite lättare att lägga upp bilder. Snart kommer mamma och hämtar oss så ska vi åka till mormor och hälsa på.

     
Min lillasyster Sofie i Skogsbrottet.

E x

Sommarnaglar.

Jag skulle nog kunna bli en spokesperson for Mavalas nagellack for jag tjatar standigt om dessa underbara sma minilack. Nu har jag sett deras spring/summer 08 range och den bjuder pa manga fina somriga nyanser.

Vad sags om:

Romantic
Romantic, en alldeles underbar korallrosa farg, sa fin till brannan.

Magic
Magic, lite svalare korall, men tank sa fin till tarna, bruna ben och en svart klanning....

Frida x

Solsemester i host.

Jag och JOhanna planerar lite smatt en semester i host, typ Oktober/November. Skulle vara skont att komma ifran ett tag och jobba upp en branna innan vintern. Tyvarr ar varken hon eller jag gjorda av pengar sa det blir inget dyrt. Hade jag pengar skulle jag satsa pa Miami, for jag har fatt pa hjarnan att jag vill dit. Men nu lutar det at en svennebanan semester pa Kanarieoarna, inte fel alls! Eller sa kanske vi aker till Abu Dhabi dar jag har en kompis som jobbar.



Har ni nagra bra tips pa budget hostsol?

Kram Frida

isbitar

Igar after jobbet gick jag till Battersea Park for att kolla in ett par av matcherna i jobbets interna Champions League, det ar alltid bra att kolla in motstandarnas taktik och styrka resp svagheter. Jag sag tva valdigt bra lag och tva ganska bra lag. Tyvarr fros mina tar till is i borjan av andra halvlek sa jag gick hem och gjorde matlada tills idag istallet.

Vi gissar pa sno har i London idag, det ar svinkallt.

Frida x

Gomiddag

Igar var ju jag och tjejerna (Laura, Lisa och Natalie) pa middag pa Wagamama, det var som en liten avskedsmiddag for Natalie som ska aka till Australien i en manad pa sin systers brollop. Vi hade kommit over 2 for 1 vouchers sa hela kalaset blev bara att kosta halva. Jag at nagot som var helt fantastiskt gott. Det hette Ebi Kare Lomen, det var en kryddig och kramig soppa med coconut milk, shrimp paste, fresh ginger, beansprouts, rakor och nudlar. Den serverades i en jattestor skal och jag at tills jag storknade..den var sa spicy att jag blev helt svettig och dessutom hade jag flackar pa hela skjortan efterat...trevligt matsallskap va...?

 

Mums.

Nu ska jag dricka en smoothie.

Kram


Påväg till Ullared

image403
Det går inte så bra att lägga upp bilder på bloggen från mammas dator men jag lyckades få in en. Här sitter jag i bilen påväg till Ullared.

Nu ska jag äta frukost och sen ska jag åka in till Örebro.

E x

Wagamama

Nu ar jag ganska hungrig, tro det eller ej, och ser fram emot middag med brudarna pa Wagamama. Gottgottigottgott.

Jag har aven, trots skral ekonomi, bokat en resa hem i slutet av Maj for att narvara pa min kompis Tess 30-ars dag. Det ska bli jattekul for jag ska vara hemma i 5 dagar! Hurra. Sweden, here I come. Well, snart iallafall... ;-)

Kram pa er!

Frida

Monday

Idag ar det Tisdag men for mig ar det som Mandag...jag var namligen ledig igar!

Medans Elinor njuter av ledigheten i Sverige sitter jag har och drommer mig bort...spelar egentligen ingen roll vart. Jag klarar mig nog for imorgon ar det bara en manad kvar till Spanien! Hurra!

Helgen var valdigt bra och eventful. I Fredags gick jag med sota Astrid till S-Bar efter jobbet, sen fastnade jag dar och kom inte hem forran vid tva... Needless to say att det inte blev nan boxning for mig pa Lordagen...mycket daligt beteende, skarpning nasta helg! Framat eftermiddagen akte jag hem till Johanna, vi gick ut pa tidig middag pa Strada for att sedan ga till en pub/bar som heter Clapham North. Dar stannade vi sen hela kvallen och hade riktigt trevligt!

Pa Sondagen hade vi forst massor av planer for det var jattefint vader sa vi gjorde oss i ordning for att ga ut, da borjade det sporegna sa vi kollade pa film. Sedan akte vi hem till mig for att sen ga vidare till Primark (jag har kopt lika saker som du Elli=tont) och sedan till Shepherd's Bush dar jag solade solarium medans Johanna skulle fixa nat pa gymmet.  Sen akte vi hem och at Fiskgratang och slappade. Valdigt trevlig helg!

Igar pa min lediga dag akte jag ner till Richmond, dar slog jag tva flugor i en small och traffade Johanna och lamnade tillbaks ett par byxor. Sen bar det ivag hemat for lite stadning foljt av fotbollstraning.

Tyvarr kanner jag mig inte speciellt utvilad for jag sover sa daligt om natterna nufortiden, vrider och vander mig, har mardrommar osv...nagon som har nat tips pa hur jag ska sova battre?

Kram Frida x

Snuttan och Alice

image402

Pappas katter Alice och Snuttan.

E x

Sweden

Nu är jag hemma hos mamma. Jag har precis vilat en stund för jag var så otroligt trött efter resan. Jag sov bara ett par timmar igar natt. Resan hit gick ganska fort vilket var skönt. Vi behövde inte köa särskilt länge på flygplatsen och sen landa planet 20 minuter tidigare än beräknat. 
 
Snart ska vi kolla pa film och äta smörgåstårta. Min favorit! Det ska bli så gott. Vi har även varit till ICA och handlat smågodis! Mmm..

E x

Jag ska ocksa till Spanien

The Pool and Studio

I sommar ska jag till Spanien med Neals foraldrar, hans brorsa och dennes flickvan. Hans pappa har hyrt en villa som vi alla ska bo i. Det ser sa harligt ut! Vi ska dit i Juli sa det ar ett tag kvar. Innan dess ska jag till Sverige 2 ganger. Jag langtar!

E x

Bildspel: Frida

En vanlig dag i receptionen kan se ut sa har:


Gammelgaddan


"Kronprinsessan Victoria minen"


Ett naturligt leende..


.. och ett som sig sjalv.

Enjoy!

E x

Idag pa lunchen

image394

Idag regnade det nar vi gick pa lunch sa vi fick ta pa oss vara scarfes pa huvudet sa vi sag ut som tva sma pask karringar. Bilden pa oss tillsammasn blev helt suddig sa det blev bara ett kort pa Frida.

E x


En sang fran Frida

Det har ar en blogg om ingenting

Sa Elinor kan hoppa omkring

Sitter I baren och dricker vatten

Och kastar lax at lilla katten

Jag fick precis ett mail av Frida med en sang hon har skrivit till till mig om mig. Melodin ar Kobojsarnas lat "En sang on ingenting". Bra va? Tur att hon har mycket att gora pa jobbet...

E x


Katten

Nar Elinor och jag jobbar ihop ar det oftast lekstuga...vi har valdigt kul ihop. Mest ar det Elinor som leker eftersom jag ar ganska mycket mognare an henne... ;-)

Nyss kom en av killarna i catering forbi med en sack, nastan som tomten, fast med smorgasar istallet for presenter. Vi tog tva laxmackor och tva ostmackor. Elinor, som aldrig ar nojd, var ju tvungen att klaga pa att hon inte kan ata sa mycket lax och sa att hon skulle kasta resterna till katterna. "Ja, eller till mig", sa jag. Da imiterade Elinor en kastning och jag latsades greppa den med munnen som en tiger...precis da kom nagon forbi och skrattade at oss och fragade om vi var hungriga....vi lyckas alltid gora bort oss...men kul har vi och det ar huvudsaken...!!!

Elinor har aven sa fint "tatuerat" ett hjarta pa min arm med black...kanns professionellt...haha.

F x

Jante lagen

Vi var precis inne pa Englas sida och sag kommentarerna till det har inlagget och tycker valdigt synd om Engla nar vi laser det har inlagget. Hon har nog brutit mot det forsta budordet i den svenska jante lagen; "du ska inte tro att du ar nagot". Eller vad tror ni?

  1. Du skall inte tro att du är något.
  2. Du skall inte tro att du är lika god som vi.
  3. Du skall inte tro att du är klokare än vi.
  4. Du skall inte inbilla dig att du är bättre än vi.
  5. Du skall inte tro att du vet mer än vi.
  6. Du skall inte tro att du är förmer än vi.
  7. Du skall inte tro att du duger till något.
  8. Du skall inte skratta åt oss.
  9. Du skall inte tro att någon bryr sig om dig.

Jante lagen, ett fantastiskt fenomen...

F & E


Fredag!

Antligen fredag! Harligt!

Ikvall blir det drinkar med Neals kompisar for att fira hans fodelsedag som var igar. Men innan det maste jag forsoka packa. Jag lamnar alltid det till sista minut. Jag kommer sakert pa att jag maste tvatta en massa klader dessutom.

Nu ska vi ha morgon rast med skarpor och mjukost som Frida har tagit med sig. Idag har vi en massa snacks har i receptionen sa vi klarar oss hela dagen.

E x

Gymmet

Dom har langa arbets passen har gjort mig helt slut den har veckan. Dessutom har jag varit till gymmet tisdag, onsdag och ska dit idag efter jobbet. Jag maste ga dit mycket den har veckan eftersom jag samlar poang dar och aker bort i 9 dagar. Om jag inte far tillrackligt med poang sa far jag betala mer i manads avgift.

Det ar sa skont att det ar fredag i morgon!

E x


Neal 27 ar idag!

Idag fyller Neal ar! Vi kan inte fira ikvall for han har rugby traning och kommer hem sent ikvall. Sa det far bli i morgon i stallet. Fast presenter far han nar jag kommer tillbaka fran Sverige for jag ska handla dom dar.

image392
Bild fran varan semester forra sommaren. Det ser sa harligt ut.

Happy Birthday Neal!

Kram E

Forsta glassen
















Idag har vi atit glass i solskenet. Forsta glassen i ar! Mums..

Frida hotar

Jag sitter just nu och vantar pa att Frida ska ga och handla cappuccino till oss men hon sitter bara har och hotar. Nyss sa hon  "du ar ju fodd till att vara en forlorare" haha.. Tank vad man ska behova utsta sa har pa morgon kvisten. 

Jag vill ha kaffe nu! 

E x


Lakritskaka

Jag fick nyss syn pa en kaka som jag tycker ser helt underbar ut...har kommer receptet:



En sats ger 10 bitar.
75 g smör
2 st ägg
2,5 dl strösocker
2,5 dl vetemjöl
1 tsk citronskal, rivet
4 st käck, lakritskola
Om du ändrar antal portioner kan det påverka tillagningen, t ex ungstemperatur eller stektid.

Gör så här

1. Sätt ugnen på 175°. Smält smöret. Vispa ägg och socker pösigt. Tillsätt det smälta smöret, vetemjöl och citronskal.
2. Häll smeten i en smord och bröad rund form med löstagbar kant, ca 24 cm i diameter. Klipp Käcken i små bitar och strö dem över smeten.
3. Grädda i nedre delen av ugnen ca 30 min. Låt kakan svalna på galler.

Jag vill ha nuuuu!!!!

Fx


Tont

Elinor ar en tont, bara sa att det inte blir nat missforstand...

Fx

Oavgjort.

Igar spelade jag forsta matchen i jobbets Champions League. Jag var faktiskt ganska nervos men det ar nog for att jag ar san dalig forlorare. Matchen borjade bra och jag gjorde vart forsta mal efter ca 10 minuter. Ett fint inlagg av en kille som jag touchade in pa volley, med vansterfoten faktiskt! Vart nasta mal var ett sjalvmal av deras malvakt. I halvtid ledde vi alltsa med 2-0. I andra halvlek tappade vi tyvarr pa mittfaltet och slappte in ett mal efter dryga 20 minuter och nar det var fem minuter kvar kvitterade dom till 2-2....kandes ganska snopligt. Det var en bra match anda och nu ar vi laddade for fortsattning. Turneringen kommer att halla pa anda till Juni.

Hur har ni det da?

Kram Frida

Hemgang

Snart hemgang.. skont! Ikvall ska jag aka direkt till gymmet. Sen efter gymmet hinner jag nog vara hemma ungefar en timma innan det ar dags att sova.. suck. Det blir langa dagar pa jobbet, men jag ska inte klaga eftersom jag snart har semester!

Frida sitter har och ar nervos for kvallens fotbolls match som hon ska spela. Heja Frida!

E x

Bournemouth

Nu har vi precis haft morgon rast med cappuccino och ananas som Frida hade med sig.

Igar kvall skulle jag vara duktig och aka direkt till gymmet efter jobbet men sa fick jag mess fran Nina som sa att hon ska flytta till Bournemouth nasta onsdag! Sa vi maste traffas innan hon flyttar. Dom ar trotta pa sitt jobb och har fytt nytt jobb dar. Eftersom jag aker till Sverige pa lordag morgon och hon jobbar hela veckan var gardagen den anda dagen som funkade. Sa hon och Devin (hennes man) kom till varan local pub i Pimlico igar kvall pa nagra glas. Riktigt trevligt. Dock lite trott idag bara.  

Trakigt att dom ska flytta fran London men det ar faktist inte sa langt att aka till Bournemouth och halsa pa over en helg eller dag. Dessutom ligger det precis vid kusten sa det ar ju perfekt att aka dit och halsa pa i sommar.


Har ar en bild fran Bournemouth. Det ser riktigt harligt ut. Jag hoppas pa fint vader i sommar!

E x

Get the taste of danger...

Snart hemgang! Vi har suttit vid ett par sega datorer hela dagen idag och har inte ens orkat forsoka blogga eftersom allt tar sa lang tid.

Har ar tva tarzan bilder pa mig och Frida som Patrik har gjort.

image389
Frida och ett monster..


image391
Jag ser riktigt konstig ut pa den har bilden..hehe. Jag vet inte riktigt vad Patrik har gjort med mitt ansikte. Men visst ar draken som sprutar eld pa angen ganska haftig? Har star jag och vantar pa bussen (Sverige forra sommaren).

E x

Mandag

God morgon!

Idag sitter jag och Frida bredvid varandra och jobbar. Trevligt! Det ar inte ofta vi gor det nu fortiden. Jag ska jobba hela veckan eftersom jag har break fran uni nu.

Trevlig dag.

E x

Pa promenaden idag

Vi gick till Hyde Park men solen hann ga i moln lagom tills vi kom dit sa det var ganska kallt. Vi tog en snabb runda inne i parken och gick sen vidare till Buckingham Palace och sen till gymmet.


En onske back i stallet for brunn?


Neal med sin cappuccino.


Dom hade tagit fram trampbatar och solstolar i parken. Men det var inte ritkigt vader for det idag. Men nar varmen kommer kan det vara harligt.


Drottningens vakter utanfor Buckingham Palace.

Efter all motion och frisk luft ar jag helt slut. Jag skulle kunna sova nu..

E x

Saturday

Har lyser solen utanfor fonstret. Jag hoppas det ar sa varmt ute som det ser ut att vara for vi har planerat att ga pa en lang promenad har pa formiddagen. Solsken+cappuccino i Hyde Park vill jag ha!

Just nu sitter vi med alla kok bocker vi har har hemma och forsoker komma pa vad vi ska ata ikvall. Det ar ju sa trakigt att alltid gora samma saker. Det vore kul att prova pa nagot nytt.

E x

Hej

Det var inte igar kara vanner!! Jag har haft lite strul pa jobbet och darfor totalsaknat inspiration till att skriva pa bloggen...sorry.

Idag skiner solen och vi vantar oss sno mot slutet av helgen, fy fan.

Jag har brun-utan-solat mig igar och kanner mig ganska frasch idag men ocksa lite konstig av angorna som jag andats in hela natten...jag gillar verkligen inte lukten av falsk branna produkter.

Jag har ju inte rapporterat om hur det gick med mitt Dermalogica projekt men det kan jag meddela nu, jag ar helt finn-fri och fin i fejan! Kan verkligen rekommenderas!!

Snart blir det lunch, sedan bokning av flyg till Spanien! Hurra!

Ikvall blir det en drink pa S-bar, inget sent dock da jag och Laura ska trana imorgon formiddag.

Imorgon kvall ska jag och Johanna ga ut i Clapham, vi ska bland annat besoka Lost Society och Arch 635 som ska vara bra! Kul kul. Rapport kommer.

Vad ska ni gora?

Kram Frida x


Stel

Det har verkligen varit en lugn dag har pa jobbet idag. Skont! Jag kanner mig dock riktigt stel i ryggen och kroppen efter en dags kontors arbete. Jag kanner av det speciellt eftersom jag inte sitter sa manga timmar i strack dom andra dagarna i veckan. Kanske ar det dags for yoga i helgen? Det var ett tag sen nu. Det har inte passat in med mina tider pa sista tiden men nu vore det behovligt kanner jag.

Snart hemgang!

E x

American dad


Antligen kommer American dad sasong 3 ut pa DVD. Har i England kommer den ut 12 Maj. Da blir det American dad marthon.

Ni som inte har sett det kolla! Det ar hur kul som helst. Roger the Alien ar favoriten i programmet.

E x


God morgon!

Det var svart att komma upp ur sangen i morse. Jag hade svart att sova igar av nan anledning.  Men jag kom i tid till idag jobbet i alla fall.

Lill kusinen har borjat blogga. Kolla in Zandras blogg har.

Ha en trevlig dag!

E x

Onsdag

Nu har jag antligen gjort mina sista prov innan lovet. Sa otroligt skont! Jag gjorde bra ifran mig pa bada tva sa nu kan jag slappna av. Ett tag i alla fall. Sen har jag franska och cell science tentorna kvar men det ar inte foran i Maj. Sa just nu ska jag bara njuta av ledigheten. Eller ja jag ska jobba heltid i tva veckor + en vecka semester i Sverige men jag slipper tanka pa en massa deadlines.

Ikvall traffade jag Frida pa gamla favorit stallet Henry J Beans pa King's Road. Vi har inte varit dar pa lange nu men det ar nog for att det stallet ar mer utav ett var/sommar stalle.  Vi delade pa en flaska vitt och at nachos.

Nu ska jag hoppa i sang sa jag orkar till jobbet i morgon.

E x

I parken

I sondags eftermiddag gick vi pa en promenad till Battersea park. Jag behovde ta en break fran mitt pluggande och fa lite frisk luft.

image376
Den har fina bilden tog jag pa vagen hem fran parken. Solnedgang precis over themsen.
Fint va?

 
Ekorren ville garna vara med pa kort och poserade garna.

E x

Helgen

Antligen fungerar blogg.se igen. Eftersom vi ligger lite efter med bloggandet sa lagger jag upp lite bilder fran i helgen idag. Har ar nagra som jag tog nar vi var pa The Vitality show i sondags.

Tjejerna:
image372



Vi fick med oss en goody bag var hem plus lite annat plock.

E x

RSS 2.0