Hopp hopp

Snart är det dags för hemgång för mig och Neal...buuu. Om två timmar drar vi till flygplatsen sen är det back to work i morgon. Seeeegt. Men vi har haft det jättebra här i Sverige. Sen sist jag skrev här har vi varit till Göteborg, Fredrikshamn, Ullared (hehe) och varit på besök hos pappa och hos mormor. Jag har tagit väldigt lite kort den här veckan för ovanlighetens skull så jag har tyvärr inte så mycket att visa här.

Det blev lite kort hos pappa i alla fall:

Lunch med mupp-pappa, Fanny och Nelly.


Efter maten gick vi och hoppade lite.

Vi ses i London igen!

Hej. ♥

Kubb

Nu har Neal kommit till Sverige! Jag åkte och hämtade honom igår på Skavsta flygplats och på tillbakavägen blev det en liten sväng inne på Vingåkers outlet där jag köpte en Tiger väska! Den är ganska stor och rymlig så den kommer passa perfekt sen när jag börjar plugga igen och måste släpa på en massa böcker och andra grejer. ♥

Igår kom Andreas och Helene hit på besök och vi spelade kubb. Det var kul att spela, men jag måste nog träna lite mer på det inför nästa gång för jag var inte så bra på det.. Jag kanske får köpa med mig ett till London och köra lite där.



Lördag

Kvällen: förfest hemma hos Mackan tillsammans med dom andra vanliga tarzans. Senare på kvällen bar det av till Strömpis. Det blev dock inte en repris utav onsdagen utan en ganska lugn kväll. Vid 1 tiden mådde Laine inte så bra så vi drog hem. Sen vaknade jag klockan 1 idag utvilad och mådde prima! Jag brukar aldrig sova så länge, men jag kanske behövde det.


Pensionat mormor




Jag och Zandra har som sagt spenderat hela dagen uppe hos mormor i skogen idag. Vi har bara njutit av solen och ätit en massa god mat. Det är alltid så lyxigt att vara hemma hos mormor!!  Jag tror vi åt frukost, fika, lunch, efterätt, fruktspett och sen fika igen....!! Jag och Zandra låg och solade nästan hela dagen och badade i deras pool och nere vid sjön. Det är så tyst och lungt där uppe så det är väldigt avslappnande att vara där.

Det var väldigt molnigt när vi åkte i morse så jag tänkte inte på att smörja in mig (igen) och fick därför lite soleksem på halsen. Det försvinner säkert till i morgon, hoppas jag i alla fall.




Vi gick på en liten promenad förbi grannes får, när vi gick fram till stängslet kom alla springandes emot oss och bräkte..hehe.. dom är roliga dom.

Utgången

Här kommer lite bilder från i onsdags. Jag och Zandra förfestade hemma hos henne och drog sedan in till Strömpis, där träffade vi Sia som sen hängde med oss resten av kvällen. Det var ganska blandad ålder därinne så både Zandra och vi träffade en hel del folk som vi kände igen, vilket var roligt! Vi kom in rätt sent dock så tiden därinne gick ganska fort kändes det som. Vi gick till och med på efterfest efteråt.... men festen var ganska B som Sia uttryckte det hela så vi drog ganska snabbt därifrån.






Dagen efter



Dagen efter var vi så jäkla bakis allihopa, men det var det värt för det var verkligen en helkul kväll! Jag och Zandra lyckades ta oss upp skaplig tid för att sola en stund ute på hennes baksida på förmiddagen. Lite senare på dagen lyckas jag få liv i Sia som släpade sig upp på stan för att möta mig, Zandra var seg och stannade hemma och vilade. Jag och Sia gick i affärer, fikade och åt lunch och drack en massa loka vatten för att hålla oss vid liv. Mot slutet av dagen var vi så flummiga och trötta att vi inte kunde sluta skratta.. vi skratta så vi knappt kunde andas. Jag tror dom därinne (där vi satt och åt) trodde att Sia tjöt för hon satt och hulka sig och torka sig i ögonen med en servett!! Hehe...

Vi har det bra här i sooolen

Idag har jag varit hos mormor hela dagen med Zandra. Här sitter vi i matchande foppatofflor på Håkans (grannen) bänk.

Mer om det sen, nu är det middag.

Ninja-Elli

Jaha då var man hemma igen då efter en festkväll och lång bakisdag. Skönt att hoppa i myskläderna igen...





Första doppet

Tjoho!

Här sitter jag och häckar framför datorn och är fortfarande proppmätt efter pizzamiddag. Bööööhh.... rullar fram. Jag har försökt övertala Laine att gå på promenad med mig så jag får röra på mig lite med motiveringen att hans hundar behöver motion, men tydligen så kollar dom på tv..va? Hundarna alltså. Så dom ville inte promenera. Jag får väl sitta här hemma och jäsa framför datorn i stället.

Idag har solen tittat fram med jamna mellanrum så jag har legat ute och stekt mig lite i solstolen. Jag tog inte på mig nån solkräm idag eftersom det var ganska molningt ute så jag tänkte att solen inte skulle ta så bra då, men nu är jag ganska röd i ansiktet... hoppsan. Inte bra! Fast det svider inte så det är nog okej ändå.

Idag har vi fått besök av min plastbrorsa Andreas och hans barn. Vi åt lunch, fikade, badade i poolen och blåste såpbubblor. Jag försökte även lära Andreas och Gabby att jula. Andreas klarade det och Gabby kom halvvägs. Andreas var glad att han äntligen har lärt sig att jula efter alla dessa år...hehe.




En dag i solen*


(*a day in the sun)

Utgång med Anni panni



I lördags var jag ute med Ann och hennes komis Lilly. Vi började kvällen med strawberry caprioska hemma hos Ann. Dom blev verkligen jättegoda! Jag ska göra såna här hemma åt mamma och Carsten nån dag här snart. Sen gick ut på F12 och hade jätteroligt! Efteråt åkte vi hem och åt ägg som Ann hade tjatat om hela kvällen..

Lilly stylade håret på mig med lite lockar och gav det mer volym, jag blev jättenöjd! Som ni vet så är jag inte så bra på det där med hår. Men som vanligt så plattades mitt babyhår ut mer och mer allt eftersom kvällen gick. Trots överkonsumering av hårspray!








Hemma

Nu är jag hemma i Kumlers efter en trevlig helg i Stockholm. Det här är vad jag och Patte har sysslat med ikväll.. mmkay?


E ♥

Elinor idag

Nu är jag framme i Stockholm! Just nu ligger vi i Anns soffa och äter godis och kollar på nåt amerikanskt dejting program "Mommas's boys" med jobbiga killar som låter sina mammor bestämma över allt typ...irri. Jag har varit vaken sen klockan 2 i natt sa jag ar helt slut nu efter en dag av shopping och promenerande. Jag ska nog försöka vila lite nu innan det blir utgång ikväll.



Det är föresten min namnsdag idag! Mamma ringde och grattade mig i morse och jag hade helt glömt bort det. 

E x 

Selfridges, Harrods & frozen yogurts

Jag och Neal har precis kommit tillbaka efter middag pa Giraffe har i Pimlico. Jag at en burrito och sen Belgian waffle med friterad banan och glass till efterratt, jag sa matt att jag rullar fram nu....

Idag pa dagen var jag inne i centrala och lunchade med Kai pa Selfridges (dar hon jobbar). Det var kul att traffa henne igen, vi har ju inte setts sen sista tentorna! Men det blev lite jaktigt eftersom Kai var tvungen att ga tillbaka till jobbet.



Efter lunchen promenerade jag bort till Knightbrdige och traffade Frida dar. Vi gick en svang och trangdes bland allt folk inne pa Harrods for att kolla in rean. Framst ville vi kolla pa sminket men gick vilse ett antal ganger innan vi hittade ratt. Sminkrean var inte sa mycket att ha tyvarr, daremot om man vill handla parfymer sa ar det jattebra rea for det dar inne! Sen vandrade vi vidare ner mot South Ken och kopte oss varsin frozen yogurt pa Snog.


Vi bada valde jordgubbar och brownies pa...mmm. Sen avnjot vi vara frozen yogurts pa....en trottoarkant langst vagen..hehe. Det fanns inte sa manga stallen att sitta pa och yogurt stalllet var packat med folk sa vi fick tager vad vi haver.


Jag fick helt ovantat och utan anledning en present av Frida; detta fina lappglans set fran Body Shop!! Tack varldens basta Frida! Jag har redan hunnit prova 2 utav dom ikvall!

Fomiddagen spenderade jag och Neal har hemma med att stada och sortera vara klader i dom nya garderoberna. Sa jag fick nastan allting gjort som jag hade planerat den har helgen forutom att klippa mig, men det kanske jag hinner gora nar jag kommer hem till Sve. Det ar foresten inte langt kvar till min Sverige semester! Jag langtar!

E ♥

En dag vid havet

Det blev Folkestone idag. Vi lag vid havet och solade och laste. Vi badade aldrig dock, vi bara doppade fotterna lite. Det var soligt och varmt men inte for varmt eftersom vinden fran havet svalkade. Sjalva staden var val inte sa fin men det var verkligen harligt att bara fa vara vid havet.





Neal ar helt rod pa ryggen fran solen, stackarn. Formodligen for att han glomde smorja in sig... trots att jag paminnde honom flera ganger innan vi akte.

E x

Fredag!

Ahh vad harligt med helg! Man vantar och vantar hela veckan pa att helgen ska komma och sen passerar den snabbt forbi. Man sitter och onskar bort sitt liv i vantan pa helgen. Denna helg ar ganska fullspackad med inplanerade grejer som IKEA, sortera klader, utflykt, luncha med Luis och Kai, harklippning och Frida.


Ikvall ska vi dra ivag till IKEA och handla garderob och lite annat plock. Vi har namligen fatt en garderob plus sang av Patriks gamla flatmate David. Han kunde inte ta med sig grejerna till sitt nya stalle sa vi fick dom av honom. Bade sangen och garderoben ar jattefina och passar perfekt i var lilla lya. Nu maste vi dock kopa en till garderob eftersom en inte racker till oss bada. Sa vi ska strax aka ivag till IKEA och kopa en likadan som den vi fick. Det kommer bli sa bra sa. Antligen far vi mer plats for alla klader och skor vi har!! Trakigt kanske att spendera en fredagkvall med att aka till IKEA...men hellre det an att slosa en solig helgdag.


Om det ar fint och soligt i morgon sa ska vi aka ner till ostkusten till ett stalle som heter Folkestone, om inte sa stannar vi nog kvar I London och hittar pa nanting har i stallet. Hur som helst sa ska jag och Neal gora en utflykt nanstans i morgon.


Ps. Datorn ar fortfarande trasig sa jag kan inte lagga in nagra nya bilder.


E x


RSS 2.0