Fler bilder..

image69

Det har ar Frida pa sondagen utanfor morfars lagenhet, pa vag in till stan med sin mega weekend resvaska..=) Jag tror inte att hon vet att jag tog den har bilden.. mohahaa.

image70

Senare pa eftermiddagen innan vi skulle aka till flygplatsen fikade vi med Laine.

Mina bilder

image68

Har ar ar en bild som jag tog i Stockholm. Pa bilden ar det Cilla, Jag, Frida, Ann och sen Csilla lilla.

Jag kom precis hem fran skolan. Idag ar det Fredag. Harligt.

E x

Choklad

Ja ni...idag stod det en stor burk med Celebrations inne i postroom...dom ar djavulska!!



Jag gillar Mars och Maltesers bast, och Milky Way. Galaxy caramel och plain ar ju goda med...ja det var val hela sortimentet da! Karaktar? Nej det saknar jag...

Fx

chirre..

Jag och Elinor gillar att forkorta saker...fast nu kanske orden blir langre i manga fall...Men roligare blir det!!

Har ar nagra exempel:

Lunch: Lurre (burre)
Taxi: Tarre (barre)
Chips: Chirre eller chibba.
Dricka: Larre eller lärre.


Har ni nagra roliga?

Kram F.


Frida...y...

Morning allihopa.

Fredagar ar alltid bra just for att det ar fredag. Idag ar vi dock halv styrka i receptionen vilket suger. Det kommer att bli en lang och jobbig dag. Darfor tycker jag synd om mig och trostade mig imorse med en almond/chocolate croissant! Javlar vad god!! It's my Friday treat!



Igar slutade jag klockan tva och det var verkligen val behovligt. Jag akte till Knightsbridge och kollade pa H&M, Office och Zara. Jag kopte vantar, en jeanskjol och ett skarp med nitar. Ska kanske lamna tillbaks kjolen...far se imorgon.
Jag tankte ta en shoppingtur pa Kensington High Street imorgon. Funderade pa att ga dit det kan nog ta ungefar 30 minuter sa det ar ok.  Jag vill kopa nya stovlar.

Igar kvall lagade jag Nachogratang till mig och Beth. Otroligt onyttigt men otroligt gott! Vi kom fram till att det nastan bara var fett rakt igenom...det ar val harligt nar man ska ga ner i vikt?
Gott var det iallafall.

Nachogratang:

En forpackning Philadelphia
Rodlok
Purjolok
400g Kottfars (vi korde med Quornfars)
3dl Creme Fraiche
Riven ost
1 Forpackning Tacokrydda
Nachos
2 Avocados

Bryn kottfarsen med Tacokryddan. Anvander du Quorn sa blanda i lite mjolk.
Blanda 2dl Creme Fraiche med Philadelphiaosten och bred ut det i en ugnssaker form.
Lagg pa farsen. Over det laggs strimlad purjolok och rodlok. Stall Nachos i och hall sedan over riven ost.
In i ugnen pa 200 grader i ca 8-10 minuter.
Jag serverade det med Nachotopping och guacamole. (och dietcoke)

Enkel Guacamole:

2 avocados
1dl creme fraiche (eller efter eget tycke)
Grill eller Tacokrydda

Blanda ihop allt och smaka av. Mums.

Nu borjar det bli busy har.

Kram F.

Folk jag stor mig pa

Det ringer manga trevliga manniskor till receptionen. Men det ringer ocksa en hel del manniskor som ar otrevliga eller bara allmant irriterande. Jag stor mig pa folk som ringer till mig i receptionen och sager:

Personen: "Hi, can I speak to -------" 
Jag: "Ok, who's calling please?"
Personen: "He knows who I am".
Okej ska jag da ringa upp personen i fraga och saga "You know who's calling? Om personen inte ar synsk sa tvivlar jag pa det.

..eller amerikaner som ringer och ska vara trevliga:

Personen: "Hello, how are you today?"
Jag: "Ehh...good thanks, and you?"
Personen: "I'm fine thanks. Can I speak to --------".
Okej du bryr dig inte ett dugg om hur det ar med mig for du kanner inte mig och du har aldrig pratat med mig. Get over it.

..eller nar folk kommer in for att ga pa ett mote:

Personen: "Hi, I'm here for a meeting with...blabla" och sa hor jag inte riktigt med vem dom ska traffa och jag fragar igen: "Who are you here to see?"
Personen: "It's a big meeting in this building".
Okej men det hjalper ju. Da vet jag precis vem jag ska ringa. Not.


Ja det kanske inte later som nat man borde stora sig pa. Men nar olika manniskor ringer hela dagarna och fragar samma fragor sa blir det lite irriterande. Grejen ar val egentligen att dom flesta som kommer eller ringer hit inte fattar hur stort foretaget egentligen ar och tror att vi receptionen vet allt om alla och vad alla gor hela tiden.

Nu ska jag snart sluta for dagen. Ha en trevlig kvall.

Kram E


Mattstock

Tack for era pepp inlagg, hela tva stycken fick jag..hehe. Det ar sa har att haromdagen hittade jag mina gamla jeans som jag anvander som mattstock har i livet (ibland ar jag sa rolig) och sa lange dom har byxorna ar for stora sa ar det lungt, vilket dom har varit dom narmsta tva aren, men nu satt dom perfekt. Fan. Sa nu ska jag fan branna kalorier tills byxorna hasar ner till knana varje gang jag forsoker ta pa mig dom. Sa nu maste jag vara stark sa att jag klarar det har, och da maste ni vara starka med mig. (Tont).



Update: Frida kommenterar sa har pa mitt inlagg: "Jag borjade med det har sa du maste ju peppa mig med!!!!!". Sa alla maste peppa Frida ocksa.

Richmond



Har ar en bild pa en park; Richmond Hill Surrey i Richmond, London. Visst ser det fint ut? Det ar svart att tro att det ar i London nar man kollar pa bilden. Men det finns jatte manga fina stora parker i London man kan ga i och glomma bort att man faktist ar i en storstad. Jag kollar lite pa bilder pa Richmond darfor att jag och Frida tankte aka dit pa lordag och traffa Laura som bor dar. Vi tankte ga ut och ata och sen ta lite drinkar. Jag har faktist aldrig varit  dar vilket jag borde skammas for. Alla sager att Richmond ar helt fantastiskt vackert. Men sen sa ar det ocksa ett utav det dyraste bostads omraden i London.
Pa en av Richmonds turist sidor pa natet skriver dom sa har: "Welcome to London's most attractive borough, which for hundreds of years has been a favourite retreat of Royalty, the rich and the famous".

Peppa mig

Det var langesen jag skrev har. Det har inte blivit av eftersom jag ar tillbaka i skolan nu. Men idag jobbar jag. Jag kommer jobba varje torsdag, och sen kanske lite extra om jag kan. Men jag ska forsoka uppdatera har lite oftare an sa. Sa ni som mailar mig pa jobbet kan maila pa min vanliga mail dom andra dagarna nar jag inte ar har om ni vill ha svar snabbare.

Helgen i Stockholm var rolig. Det var ju ocksa min fodelsedag da. Sa det var kul att traffa alla. Jag glomde ta med min kamera idag, sa jag kan inte visa nagra utav bilderna jag tog. Men jag kan lagga upp dom i morgon eller ikvall kanske om jag orkar/hinner.

Vad har hant i veckan? Ja inte sa mycket mer an att lektionerna i skolan startade i veckan. Vi hade Nutrition igar och det var jatte kul att antligen fa komma igang med det. Jag tror att det kommer bli den basta lektionen av dom alla. Sen i morgon har jag lektioner pa Regent Street campus det har jag aldrig haft forut, sa det bli spannande. Jag gar pa Cavandish campus som ligger inte sa langt darifran. Dessutom ar Regent campus mycket narmare t-banan an mitt campus sa det passar mig utmarkt.

Visst ar jag duktig? Igar gick jag till skolan som tar strax over en 1 timma att ga. Sen efter skolan akte jag till gymmet och var dar ca 45 minuter och gjorde crosstraining, mage och rumpa. Sen gick jag hem. Sen idag gick jag till jobbet som tar 35-40 minuter (jag gar alltid till jobber iof). Sen ska jag till gymmet efter jobbet. Nu galler det bara att halla det har uppe och ga till gymmet regelbundet. Men visst har jag varit duktig? Eller? Peppa nu da.


Ex


Dagens klantskalle:

Igar kvall fick jag foljande SMS av min kompis Sylwia:

"You will never believe it but I played rugby today and injured my knee so badly  I'm in the hospital ER waiting to have an X-ray...it hurts"

Ja, vad fan ska man saga...

Hoppsan, nu kom detta in:

"Leg in plaster, off work, I welcome visitors though..."

Jaha, man maste val halsa pa?

Ska jag eller ska jag inte...?

Ga pa stan i eftermiddag that is. Jag kan inte bestamma mig....eller om jag ska ga hem och mysa, men det kan jag ju gora pa lordag..Det blir nog en repa runt Sloane square och Knightsbridge. Ska kolla efter en klanning, vantar och stovlar. Kanske nya leggins, H&M ska fa en visit liksom Zara, Oasis och Office. Jag vet inte riktigt vad for stovlar jag ar ute efter men hoppas hitta ett par som bara ar ratt! Wish me luck!

Kram Fx

Kallt.

Nu kommer kylan och jag njuter, det ar ju sa underbart med host. Jag gillar inte att vara blek, men annars ar det harligt med kallare arstider. Man kan sitta hemma under tacket och dricka varm choklad och kolla pa film...min favoritsyssla. Brorsan hade fixat Heroes at mig sa det ska jag nog kolla pa i helgen.



Imorgon slutar jag klockan 14.00 sa da ska jag nog ut pa stan, behover nya stovlar nu nar det ar kallare ute. Sen ska jag traffa Sylwia pa kvallen, kanske ska foresla bio, eller hemmakvall...I love hemmakvallar. Fasen vad trakig man ar, men nog ar det harligt att vara hemma och mysa?



Fx

Sverige...igen...

Ryanair har haft rea sa jag slog till igar. Hem den 6 november, tillbaks den 12. Det ska bli sa underbart harligt med en vecka hemma.

Har kommer nagra fler bilder fran Sverige:


Bror och syster.


Frida och Cilla.


Pia, Robert och Frida.

I november kommer Pia, brorsan och Pias bror och halsar pa oss. Det ska verkligen bli kul. De ska stanna en vecka och brorsan ska slapa med dom pa museer, stackarna. Jag ska nog forsoka hitta pa nat med Pia sa hon inte dor av tristess.

Min flatmate Beth och jag gick igenom hosten och vilka som kommer och halsar pa...herregud! Det ar nastan nan varje helg. Men det ar bara roligt!!

KRAM Fx

Inspiration

image58

Jag letar inspiration till mitt sovrum. Jag vill ha lite rosa, svart och gratt tror jag. Hittade den har bilden pa hemtex hemsida och tyckte den var fin. Jag forsoker satta ihop lite olika grejer jag vill ha i mitt sovrum i Adobe Photoshop sa jag kan visa det har pa bloggen men jag vet inte riktigt hur man anvander programmet. Sa det tar nog hela dan innan jag lyckas satta ihop det.

Ha en bra dag.

Kram E


Priority?

Jag kom precis pa anledningen varfor jag gick in pa amazon forut, de var for att jag skulle bestalla en stor tjock bok som jag behover ha i mina studier (bilden nedan). Men sen blev jag distraherad av Simpsons och sa slutade det med att jag bestallde tva dvd boxar i stallet..hehe. Det far bli en till bestallning snart. Inte nu pa en gang, det kanns lite for saftigt att kopa en dyr bok precis efter att ja handlat tva dvd boxar.

Human Nutrition with CD-ROM

Simpsons The Movie

Gick precis in pa amazon och fick da syn pa att Simpsons The Movie  kommer ut pa DVD den 10 December, men det gar redan nu att forbestalla den pa amazon om man nu vill det.




E x

(Update: nu har jag bestallt Simpsons serie 10 och CSI serie 7)

STOCKHOLM!!!

TILL ALLA VARA VANNER:

Vi har i sista minuten bokat en resa till Stockholm nu till helgen for shopping och for att fira Elinors fodelsedag (Sondag 23/09).
Det skulle vara jattekul att traffas sa vi tankte ga ut pa drinkar pa lordag, nagonstans pa Soder (tips?) efter att ha halsat pa Robert (Fridas bror) sa det kanske blir vid 22 tiden.
Alla ni som vill/kan, please come.
Vi flyger tillbaks pa sondag kvall, sent, sa en fika pa eftermiddagen kan ju funka om nan vill.

Vi langtar!!

Kram F & E xxx


UNI

Igar var min forsta dag tillbaka i skolan. Vi har inga lektioner den har veckan utan det mest for dom som ar nya i ar och ska lara sig hur allt fungerar. Sa det hande inte sa mycket mer som jag inte redan visste. Men det var kul att traffa mina gamla klasskompisar som jag inte har sett sa mycket utav i sommar. Dessutom gick jag en lang promenad till skolan igar. Det tog mig en timma. Men det var skont med lite vardags motion. Vagen till skolan ar inte lika skon som den till jobbet. Nar jag gar till jobbet sa gar jag langs vattnet bort fran centrala London, men nar jag gar till skolan gar jag mot centrala London och rakt in i smeten. Jag maste ga forbi Big Ben och sen Trafalgar Square, mot Tottenham Court Road och dar ar det packat med folk jamt. Efter 3 ar i London sa har jag fortfarande inte vant mig vid den mangd manniskor man maste trangas med varje dag man aker in till centrala London. Men den forsta halvan pa promenaden ar riktigt fin och inte alls sa manga manniskor. Men London ar en harlig stad.


Kram E

I'm back!!

Hej hej!

Nu ar jag tillbaks pa jobbet. Madde inte sa bra igar och behovde en dag hemma i sangen. Jag kollade pa massor av filmer och flera avsnitt av CSI. Skont! Pratade med Elinor igar, har annu inte sett henne men hon ar nog vacker som alltid! Bilderna var jattefina ni kan ju se vad hon stralar! Jag behover ocksa sol!!!

Helgen var slapp och ganska handelselos. Fredagen var trevlig, vi drack vin och snackade med folk fran jobbet. Kom hem innan midnatt. Lordagen kommer jag inte ens ihag vad jag gjorde....jo just det, jag akte och solade och kollade i affarer men handlade inget. Pa kvallen kom Simon och vi stannade inne och at Pizza. Pa sondagen gjorde jag smarrig frukost, sen drog Tarzan hem och jag och beth akte och shoppade. Sen kom Sylwia och vi lagade mat. Trevligt.

Ses snart igen!

KRAM Frida


Quorn

Jag har hostat och hostat idag. Usch. Det ar jobbigt nar jag far host anfall nar jag sitter i telefonen. Nu ar det snart hemgang, da ska jag hem och dricka smoothie och en massa vatten och sen stoppa i mig en massa vitaminer. Kanske lite varmt vatten med honung, det brukar hjalpa for studen. Jag lyckas alltid bli forkyld nar jag flyger nanstans. Det ar val luftombytet och den torra luften pa planet som gor det antar jag.

Till middag vet jag inte an vad det blir. Men det blir nog lite vegetariska turkey style slices som snacks, bra proteiner med lite fett. Jag har saknat min Quorn mat nar jag har varit pa semester.



Ha en trevlig kvall.

E x

Lurre

Nu har det blivit dags for lurre. Idag blir det en kortis lunch inne pa kontoret med grillad tonfisk baguette. Jag pratade precis med Frida pa telefonen och hon ligger hemma i sangen och kollar pa CSI (ovanligt). Men hon ar nog pa benen i morgon igen och skriver lite i bloggen.

E x


En ny årstid

Nu ar jag tillbaka pa jobbet. Idag ar bade Frida och varan chef sjuka. Sa idag sitter jag har i min ensamhet och catchar upp med alla bloggar och laser nyheterna. Jag har massor att lasa i kapp, men det ar kul.

Nu nar jag har varit pa semester kanner jag att jag kan slappa sommaren och ga vidare mot hosten. Sa nu ar det dags for lite host shopping. Varmen haller i sig lite langre har i England an i Sverige sa jag har annu inte anvant borja anvanda stovlar och andra host klader. Men det far nog bli till lite host shopping har snart och sen sa. Jag vill handla en massa nytt. Stovlar, Jeans, koftor och ja allt. Vi far inte anvanda jeans har pa kontoret, men i morgon sa borjar jag uni igen och da kan jag borja ha pa mig jeans igen. Om jag nu far pa mig ett par jeans efter alla slappa sommar klanningar? Det blir en omstallning. Sen blir det mycket gymma (traning pa gymmet) nu efter alla kakor och chips och gud vet vad pa semestern=)  

Snart fyller jag ar (23 Sep), da blir jag 23 ar!


E x

Tillbaka

Nu ar jag tillbaka fran min semester solbrand och utvilad. Det har var en lyckad semester med mycket sol och bad. Har kommer lite bilder.



Pa vag till stranden. 



Standen var helt fantastisk.



Jag pavag ner i vattnet for att ta mig ett dopp.



Neal badar.



Jag posar med min branna utanfor hotellet.



Vi gick till en bar som gjorde jatte fina och goda cocktails.



Neal framfor poolen.



I poolen.



Jag i poolen.



Jag i min beach hatt.



E x

Home!

Da var det snart dags att ga hem. Fy farao vad harligt. Jag ar sa trott och vet inte om jag orkar ga ut, tror att jag ska pallra mig ner pa en drink men sen ska jag ga hem. Min dvd spelare kom idag sa den ska jag slapa med mig ocksa.

Jag forsoker overtyga Simon att vi ska ga och se Disturbia istallet for Superbad. Han verkar keen men bara om jag lagar aggrora med bacon och farskpressad juice till honom pa sondag morgon, vilka krav!

Ha en jattebra helg!

Bitchar, om ni laser detta, ha en fantastisk kraftskiva, jag vill vara med ocksa!!

KRAM

To die for!

Jag alskar en vaska som jag har sett pa www.pieces.com. Jag vill ha!!
Den kostar 379.95 pistoler och ar en drom! Den heter Baxley bag och finns under Lookbook, Bags. I love.

Jag gillar verkligen VILA och Vero Moda. Deras klader finns bl.a pa JOY har i London och aven pa vissa department stores. Tyvarr far man ju ge lite mer for kladerna har, men jag tycker att det kan vara vart det om man verkligen gillar nat. Jag ar ju heller inte kand for att vara en spara utan mer en slosa. Men pa nagot satt har jag alltid pengar! Bra va?!

Cilla: Du namnde forut att VILA i Sickla hade sagt att man kunde bestalla pa natet nu? Minns du? Jag kan inte hitta nagot sadant pa natet.

Kram F

Receptionen rekommenderar!

Bade jag och Elinor alskar ju CSI. Jag foredrar Las Vegas fore Miami och har arligt talat inte riktigt kommit in i New York versionen, men jag har ju en hel vinter framfor mig! For er som ocksa gillar CSI kan jag rekommendera Dexter.  Pa dagarna jobbar Dexter som forensics analyst som specialiserar sig pa bloodstain pattern analysis hos Miami Dade police department men ar sjalv aven seriemordare. Han har en helcool syrra som jag gillar skarpt! Helt sjukt bra serie, jag strackkollade pa alla avsnitt pa en dag! 

HOTTIE!!

Brorsan sager att Heroes ska vara bra?! Nan som kan rekommendera?

Fx

Middag...

Ja inte fan sag val min middag ut som den gjorde pa bilden... men det blev ganska gott faktiskt. Alla verkade nojda och ingen ar sjuk idag. (Beth at ocksa) Till "dessert" at vi yoghurt coated peanuts, fasen vad goda dom ar!! Sen kollade vi pa Hell's Kitchen. I ar med Marco Pierre White som ar sa javla up his own arse!! Dryg javel. Jag gillade Gordon Ramsey...

Det ar sa skont med fredag, det har varit en ganska lang vecka men den har gatt relativt snabbt. Jag ser fram emot att fa sova ut imorgon bitti. Funderar pa att shoppa lite kanske och gora ett nytt forsok att sola solarium. Elinor kommer ju hem imorgon och jag vill inte se ut som en blekfis...
Min brors tjej, Pia, fyller ar nasta vecka sa jag ska kopa nagot at henne. Min van Mias son Hugo fyller ocksa ar. 4 sadana, stora killen! Jag ska hitta nagot roligt at honom och skicka hem. Han gillar Thomas the tank engine sa det blir nog nagot i den stilen.

Ikvall blir det S-Bar efter jobbet med rugby och spritzers. Jag ar sugen pa att bli lite berusad. Imorgon ska jag nog pa bio med Tarzan, nan skitfilm han ville se som jag val far offra mig att folja med pa.

Nu: Jobb.

Fxxx

Cilla.

Hurra! Min alskade van Cecilia har fattat det har med att kommentera...mer sant! Vad kul att veta att du laser vannen!!

Hon har tydligen, som sa manga, fastnat i Facebook trasket. Det har inte jag, an. Pa jobbet har vi inte tillgang till det och hemma har vi inte skaffat internet an. Tur det kanske for jag skulle nog bli fast!!

Vi har fatt sa fint vader helt plotsligt, lite brittsommar..hehe.

Trots min inte alltid sa halsosamma diet har jag gatt ner 7kilo pa ungefar 6 veckor. Det maste bero pa att jag gar en mil om dagen. 5 kilometer pa morgonen till jobbet och 5 kilometer hem. Det ar valdigt skont och inte speciellt anstrangande. Jag kanner mig mycket piggare och folk har borjat kommentera att det syns! Hurra, mer sant! ;-)

Nu ar det bara 1 1/2 timma kvar tills hemgang och forhoppningsvis en lyckad middag!

Puss!


Abu Dhabi.

Hej kara vanner.

Den har veckan har gatt sa fort! Fantastiskt.

Jag planerar lite smatt for en resa nagonstans i november. Vi har ju site offices over hela varlden och en av mina kompisar jobbar nere i Abu Dhabi och han tycker att jag ska komma och halsa pa. Det vore ju underbart! Flyget gar pa ca £300 med BA sa det ar ju ok, sen far jag bo hos honom. Jag vill verkligen!!! Nan som vill med??

Ikvall ska jag laga middag till min lilla boyfriend. Han ska fa citronkyckling med ris. Som jag ska laga...

Citronkyckling med oliver mums

Jag ar sa hungrig, har inte lunch forran halv tre...

Kram F

Wednesday!

Hurra, da har vi antligen kommit halvvags till helgen. Jag fick precis en inbjudan till nasta veckas London Fashion Week dar min kompis ska spela med sitt band. Sa coolt. Vi far komma bade till fashion showen och till efterfesten. Wohoo...Now, biggest issue, WHAT. TO. WEAR!!! Hjalp, maste shoppa nat i helgen... Joy, here I come. Ska nog spana laget redan ikvall...man vet aldrig.

Igar traffade jag min sota van Sylwia, vi shoppade snacks pa Waitrose och hyrde Wild Hogs. Vi ville verkligen ha en film som inte kravde nagon som helst form av tankeverksamhet...den var ganska rolig men lite pinsam faktiskt.

Jag somnade som en stock vid halv tolv och var gratfardig nar klockan ringde imorse. Dagen gar ganska fort anda och jag ser fram emot imorgon da jag ska traffa Simon.

Nu maste jag jobba lite.

Kram F

Glorious Tuesday.

Eller kanske bara..Tuesday.

Min DVD-spelare la av i helgen sa jag var tvungen att fixa en ny. Jag gjorde lite efterforskningar och hittade en Philips till ett hyfsat pris. Slangde aven med Kaiser Chiefs nya cd, och den gamla... Bestallde fran guldgruvan Amazon.

Igar kom Beth hem fran sin laaaanga holiday. Det var sa kul att ses igen och catch up. Vi at take away Pizza och kollade pa 9/11 tills jag somnade vid 22.30.

Idag skiner solen och det ar ganska varmt men man borjar kanna de underbara hostvindarna. Ah, det ar sa harligt, jag gillar verkligen hosten.

Elinor messade igar och sa att de hade det varmt och skont. Harligt for dom. Funderar allvarligt pa semester i november...nan som ska med?

Nu ska jag ata jordgubbar, mums.

Kram F

Live fran receptionen.

Jahaja mina vanner, da var det en ny dag med nya tag. Helgen var jattebra. Jag och Laura var ute och gjorde Fulham osakert pa fredagen. Lordagen var ganska slapp, jag och johanna gick och at lunch pa Gourmet Burger Kitchen (yum!) och shoppade lite. Simon kom vid halv atta. Vi gick ut  och at Tapas och drack vin. Pa sondagen var det fint vader sa vi at frukost pa favvohaket  "Tinto". Sen gick vi till parken och solade och spelade fotboll tills vi blev osams for jag tyckte att han fuskade.
Efter det gick vi hem och kollade pa Rugby. (Jag laste Stieg Larssons Man som hatar kvinnor) Sen var det rugby hela kvallen tills jag lagade middag. Sen akte han hem och jag kollade pa "Hell's Kitchen"

Idag ar det live fran receptionen igen...lite sliten...



Kram Fx.

Live fran receptionen.

Hej vanner.

Har hade jag tankt att ni skulle fa "Live fran receptionen" me det kan ni glomma da mina kort hamnade pa telefonen och inte pa mitt memorystick och jag har inte tid att lista ut hur det fungerar.

Jaja...har iallafall haft en rolig dag med mycket skratt. jag och min chef skrattade nyss sa vi grat efter att en av killarna i security varit mer an lovligt muppig.

Nu ar det inte langt kvar forran vi far ga till puben. Hurra!!!

Kram

Fredag!

God Morgon kara vanner!! Idag ar det fredag och det ar vi val alla glada for? Jag ar det iallafall. Ikvall ska jag ut pa drinkar med vackra Laura. Imorgon ska jag: SOVA UT, sola solarium, shoppa, stada lyan, kolla pa fotboll och traffa Tarzan pa kvallen. Pa Sondag ska vi hitta pa nat trevligt. Jag funderar pa nagonting men vet inte vad. En utflykt nagonstans kanske.

Richmond Castle.

Gardagskvallen var jattemysig. Jag gjorde en lyxraksallad till mig och Simon. Den blev uppskattad. Sen kollade vi pa "Music and Lyrics". Efter mycket suck och ston fran Simon sa verkade det som om han verkligen gillade filmen. Men det kunde han ju sjalvklart inte erkanna. Men det syntes pa honom... Till filmen at vi jordgubbar och 70%ig choklad med hallon infusion. Gott gott. Sen somnade vi pa ett ogonblick och jag var helt ovillig att ga upp imorse. Min babyboy lag kvar och snusade i sangen nar jag gick. Orattvist.

Nu ska jag ata Hob-Nobs och dricka te...har en lang dag framfor mig.

Puss.


Hotad!

Nu mailar Simon och hotar mig angaende kvallens film...

"I hope it's better than the last one, or else...." Vem fan tror han att han ar?!
Jag minns inte ens vad vi tittade pa sist. Ja javlar.

Nu ar det bara 21minuter kvar till hemgang. En sotnos kom forbi och gav mig lite choklad, da blev jag glad!

KRAM

Eftermiddagen.

Jahaja, da var det inte langt kvar innan dagens slut. Harligt tycker jag! Idag har det varit lite lugnare an igar tack och lov. Imorgon borjar jag 08.00, inget jag ser fram emot da jag ska ha myskvall med Tarzan ikvall. Han ska dock ocksa upp tidigt imorgon sa da kanske det blir lite lattare...(intalar jag mig).

Det blev en brownie idag ocksa, fast denna gang delade vi pa en...den ar helt underbar, smalter i munnen som smor...kanske for att den mest innehaller smor....jag och Laura latsas att den ar fett- och kalorifri...Da kanns det lite battre.

Jag funderar pa vad jag ska hyra for film. Jag tror faktiskt att jag ska strunta i vad Tarzan vill se och vara lite sjalvisk. Jag har nyss kopt lite nya filmer sa det far nog bli en av dom. Annars blir det CSI...

Ater till jobbet.

Kram pa er.

Hurra!

Vi hurrar for Torsdag, HURRA! Imorgon ar det fredag...

Gardagskvallen var mycket trevlig. Forst fixade jag boilern, antligen varmt vatten igen. Sen kom Sylwia over och vi sprang (vi var sena) till Putney for att motas av langa koer till biljettkopet. Suck. Vi bestamde oss for att traska till Fulham for att se den senare forestallningen istallet. Filmen borjade inte forran 10pm sa jag var ganska trott nar den var slut.
Filmen var toppenbra. Maste rekommenderas. En mysig och rolig romantisk komedi och vi skrattade mycket!

Jag kom hem efter midnatt och stupade i sang. Imorse fick jag dra mig ur sangen...

Nu har jag druckit tva koppar te och atit tva kakor, kanner mig peckish. Igar at jag och Laura varsin helt underbar Brownie. Den bara smalte i munnen! Idag vill vi ha mer!!!!


Imorse lyckades jag gora matlada. Jag kom visserligen forsent till jobbet, men anda. Jag gjorde en sallad pa spenat, chick peas, feta, rodlok och king prawns. Till det kopte jag Caesar dressing. YUM!

Ikvall kommer Simon. Vi ska ha myskvall och kolla pa film och ata take away. Jag tycker att vi ska se "Music and Lyrics" men jag tror inte att min darling kommer att agree. Jag kanske kan muta honom med chips och lovely Taco dip fran Sverige!

I LOVE!!!!!

Nu maste jag jobba lite.

Kram F

(Bilder fran google.se och OLW)

Bye bye



I morgon aker jag. Vi ses igen om 10 dagar.

Hejda.

Kram E

(Bilden kommer har ifran)

Tisdag.

Tisdag, inte mandag, men heller inte onsdag...

Igar kvall var valdigt lyckad, jag hann igenom 7 avsnitt av CSI, sen somnade jag. Simon kom hem sent fran golfen sa han stannade hemma. Lika bra kanske for han hade nog inte uppskattat det sa mycket....

Jag ska hem till honom ikvall, han ska laga middag till mig. Myspys.

Har kommer nagra fler pose bilder fran berlin...





Kram

Hem



Antligen. Snart ar det slut for dagen, da ska jag direkt till gymmet.

Vi ses i morgon igen.

Kram E


(Bild av Patrik)

Portad

Frida ar avis for att jag ska till beachen och bli solbrand. Sa nu sager hon att hon ska sola solarium varje dag nar jag ar borta. Jag funderar att pa att ta ett snack med salongen som jag vet att hon kommer ga till och be dom att satta upp den har bilden sa alla i personalen kan se.





Kommer dom ga med pa det tro?


E x

Live fran receptionen...

Lunchen idag. Elinor delade en muffin med duvan Thord. Jag at min lunchlada och knaprade nagra smartstillande for min tandvark. Mycket givande.

 Thord
Tont 1
Tont 2

Hej.

Ikvall.

Jag ar en tont, det ar inget att hymla om, sa ar det bara. Jag tror att det ar mycket pa grund av detta som jag och Elinor kommer sa bra overens eftersom hon ar annu tontigare.



Hur som helst.... Idag anlande mitt paket fran Amazon, jag hade forhandsbestallt CSI Las Vegas series 7, Part 1. Jag bara langtar tills ikvall da jag kan dra for gardinerna, ta pa mig pyjamasen, ata nagot smarrigt och kolla pa CSI hela kvallen...formodligen aven halva natten, darfor har jag tagit ledigt imorgon formiddag. Som sagt, jag ar en tont!
Dessutom ska jag traffa min Tarzan (Simon) som jag inte traffat pa en vecka sa det ska bli mysigt. Han vet dock inte om mina planer for kvallen...det far bli en overraskning...Vad glad han ska bli...

CSI: Crime Scene Investigation - Season 7 Part 1

See you later.

/Fx

Tube strike.

Idag klockan 18.00 smaller det! Da ar det planerat en 72 timmars tube strike har i London. Det kommer att bli totalt kaos. Jag ar glad att jag inte jobbar i city. Dessutom gar bade jag och Elli till jobbet sa vi drabbas inte. Dock skulle vi ha traffat var kompis Anneli ikvall men hon fick stalla in pga detta.


"Tube passengers are braced for travel chaos this week after unions confirmed a 72-hour strike by maintenance workers would start on Monday". (BBC)




Om 30 minuter ar det dags for lunch for mig och Elli. Har ni tur sa kanske det blir "live fran receptionen". Jag har med mig matlada idag for ovanlighetens skull. Jag kokade farsk pasta och blandade det med Canneloni beans, rodbetor och skinka och gjorde en dressing pa light creme fraiche, rodlok, salt, vit- och svartpeppar.  Kanske inte later sa gott men det var det for jag at det till middag igar.

Jag ar hungrig!!!

Kram F

Lurre



Jag ar hungrig. Snart ar det lunch. Idag ska jag och F ga till banken och sen vidare till Tesco sa jag kan kopa lurre eftersom F har med sig egen idag. Ingen spannande lunch idag. Men det ar ju mandag idag, och mandagar ar sadana.


(Bild av Patrik)

Fridas syster...

Sprang pa den har skylten i Berlin, tyckte den var cool...

image36


Berlin!

Hej allihopa.

Idag varker muskler i kroppen som jag inte ens visste att jag hade. Min promenad till jobbet imorse mjukade upp mig lite men nu gor det ont igen, Fast traningsvark ar en ganska harlig kansla.
Berlin var, som alltid,fantastiskt. Effortlessly cool ar en bra beskrivning. Coola barer och klubbar, underbar mat och fantastisk shopping!


Pa torsdagen gick vi till en klubb som hette "Weekend" och lag pa tolfte vaningen i ett hoghus. Vi hade jattekul och musiken var super.


Pa fredagen blev det shopping pa formiddagen och lite vila pa eftermiddagen innan vi gick till en pub. Senare blev det middag foljt av underbara drinkar pa en bar. Curfew'n var satt till midnatt sa vi skulle vara pigga till lordagens fotboll.

 
Fotbollsturneringen ar alltid jattebra anordnad. Vi kom dit strax fore nio och at frukost pa plats. Sen var det fotboll blandat med mat hela dagen. Vi gick vidare till semi for att dar forlora pa straffar. Lite bittert for vi hade ett bra lag.


Jag skadade foten nar jag fult fallde en kille bakifran, bad kharma antar jag...jag stod over en match men spelade sen pa varktabletter och kylspray.



Sedan blev det dusch, mat och drinkar innan vi akte tillbaks in till Berlin for att ga pa en restaurant/klubb som hette "White Trash". Dar at vi underbara hamburgare och drack perfekta drinkar. Jag drack "Trash Russian" vilket var som en White Russian fast med en shot espresso. Gissa vem som inte kunde somna pa natten efter tre sadana...

Pa sondagen var vi alla slitna och trotta och var nog alla lika glada att komma hem.



Hoppas ni har haft en bra helg!!

Fx

Helgen som gatt

Helgen blev ungefar som planerat. Tiden gick mest at till att forbereda infor semestern. Pa lordags kvallen gick vi dock pa fodelsedags fest, och igar kom lillebror over en svang och halsade pa.

Ha en trevlig dag.

Ex


RSS 2.0