Slappar lappar dag

Slapp i lapp. Idag har jag bara varit hemma och haft en nord dag med Family Guy avsnitt och manga timmar framfor datorn. Matt ar jag ocksa eftersom jag inte har gjort nat annat idag an att dega och ata. Men det ar spo regn + aska har utanfor sa det kanns anda okej att inte gora sa mycket.


Minns ni hjarnan? Haha... sa rolig bild.

Eller jag har faktist gjort nat idag, jag har varit till affaren och kopt gottis och sen har jag fargat haret har hemma.

Oj vad helgen har gatt fort. I morgon ar det back to work igen. Men nu ar det inte langt kvar tills jag ska till Sverige. Langtar!

E x

Packar..

Åh vad roligt att se bilderna från igår...det var en så himla lyckad kväll. Jag förstår att ni alla är imponerade av mitt partytrick, det är ju ganska coolt! :-)
Youngy var snäll och höll mig sällskap när jag väntade på bussen men det tror jag han ångrade när han såg mig slakta min falafel i pita..stackarn såg så äcklad ut...haha. Jag somnade förresten på nattbussen hem men det är en annan historia...

Jag är nog minst lika seg som Elinor idag men har varit ute på en powerwalk faktiskt och nu packar jag inför morgondagens flytt. Satan i gatan vad grejer (kläder) jag har. Helt sjukt vad man samlar på sig skräp.

Jag ska packa i en timma till, sen ska jag iväg och träffa en kompis, jag tror att han vill ta drinkar men jag pallar inte att dricka mer alkohol...bläää. Juice får det bli.

Ha en bra kväll.

Kram Frida.

Saturday night

Oj vilken rolig kvall vi hade igar! Jag och Frida hangde med Neal och Youngy ut i Clapham. Vi skrattade en massa hela kvallen.

Har ar en massa kort fran igar:


1. Jag och Frida kollar karleksfullt pa varandra dar vi star och vantar pa bussen. 2. Neal. 3. Ett litet Frida huvud hoppar fram nar jag ska ta kort pa Youngy. 4. Frida imponerade pa alla med att kora lite party tricks (fran 1994..hehe).


5. Skratt. 6. Frida och jag "delar" ett skratt (tillgjort?) 7. Youngy och Frida spexar lite.


8. Oj mer spex. 9. HAHA... basta kortet! 10. Youngy ser lagom road ut..:)


Jag har ganska manga sana har kort i kameran dar jag eller Frida pekar pa nagon..ehh.

Idag kanner jag mig sa seeeg. Jag skulle egentligen traffa Patte idag bade han och jag ar ratt trotta sa vi far se hur det blir. Jag hade ju tankt fa lite saker gjort idag men det blir nog mest till att slappa skulle jag tro.

E x

Sommardag!

Lördag var en riktig sommardag, förmodligen den sista detta år. Jag hade iallafall en toppendag och utnyttjade dagen maximalt!

Jag åkte ner till Richmond vid tio och träffade Laura. Vi gick och köpte kaffe och en massa onyttigheter och satte oss i parken och åt lite frukost. Det var jättehärligt. Vi hade perfekt underhållning i form av några hundar som busade. Vi gjorde rösterna till dom...hehe. Kul var det iallafall!



Sen strosade vi runt lite, satte oss vid vattnet och njöt innan vi bestämde oss för att ta båten ner till Kingston. Sagt och gjort. Det var en tur på dryga timmen och det var så vackert.





Jag kom inte hem förrän vid sex och då var det bara att slänga sig in i duschen och dra iväg till Elli & Neal, men det får Elinor berätta om.

Kram Frida x

Sommar idag

Idag har vi sommar i London! Sa harligt!

Idag har vi varit in till stan och shoppat lite. Det var saaa varmt och alla gick omkring i sommar klader. Det kandes helt fel att ga och kolla pa host klader i denna varme men det ar ju dumt att handla sommar klader nar sommaren snart ar slut.
Vi gick till "nya" H&M pa Regent Street (som inte ar sa nya langre men jag har inte varit dar annu) och den var jatte fin och det var inte alls lika mycket folk dar som det brukar vara pa H&M pa Oxford Street sa det var skont. Sen gick vi vidare till Mango och Zara och Neal till nagra andra stallen.


Bade jag och Neal kopte byxor och skjortor till jobbet.


Sen avsluta vi med en kaffe pa Starbucks innan vi akte hem.

Nu ska vi fixa lite har hemma och sen kommer Frida hit pa besok ikvall!

Puss E

Frida for president!

Om ni vill se mig som president kan ni rösta här. Klicka bara på bilden när den kommer upp.

Henry J's.

Nu har jag precis kommit hem från en kväll med tjejerna på Henry J Beans. Tog en evighet att komma hem pga buss strejk och jag fick gå nästan hela vägen (ca 5km) i högklackat!

Hur som, trevligt var det!




1: Natalie och Janet. 2: Lisa och Nat. 3: Laura och Elli. 4; Jag och Laura.

Nu ska jag lägga mig, känner mig lite risig faktiskt. Imorgon ska jag träffa Laura i Richmond halv elva, sen på kvällen ska jag ut med Elinor. Ni hänger förstås med!

Kram och sov gott!

Frida x

Godnatt

Jag har laddat hem Skype, jag är coolast i stan!! Eh..ok, jag är helt övertrött... Har iallafall pratat med underbara Cilla i en halvtimma, Skype är ju perfa! Är jag ungefär fem år efter i tiden?


Hej, Cilla heter jag...

Nu ska jag iallafall försöka sova...har målat naglarna knallröda. Så fint så fint.

Bra Elinor att uppmuntra till kommentarer, det gillar vi! Kommentera mera!!!

Imorgon är det min dag; FRIDA...y!



Kram F.

Masterverk

I morgon ar det fredag! Woho!

 

Idag har jag och Laura skapat konst pa jobbet..hehe. Beskada vara mastervark:

 

Dom tva forsta ar mina och den sista ar Lauras. Laura drog en vit linje och sen fyllde vi i med farger efter vad vi "sag i bilden". Vi ar sana konstnarer!

Jag sag att Laine och Erik har borjat tjafsa lite har bland kommentarerna igen. Sant ar kul. Det var ett tag sen sist.

 

Hej. E x


Äntligen!

Nu är jag tillbaks på fast mark igen, känns bra. Sitter och andas ut efter en oerhört lång dag som jag har sett fram emot med både spänning och bävan. Jag var ju i Hendon och gjorde Day 1 på polistesterna. Det var aktiviteter från 08.00 - 14.30 ungefär och vi hade bara korta 5-10 minuters raster emellan så man blev helt tom i huvudet efter ett tag. Kaffemaskinen gick varm kan jag lova!
Ska jag vara helt ärlig har jag ingen aning om hur det gick. Jag tror att jag gjorde ganska bra ifrån mig på iallafall tre av fem tester, de andra två vet jag inte hur det gick...det är bara att vänta och se. Under tiden håller vi tummarna, ok?! Alla som var där var jättetrevliga och lika trötta och nervösa som jag. Men det var skönt att vara flera för vi peppade verkligen varandra!

Efteråt åkte jag och köpte nya byxor på Zara. Jag tyckte att jag var värd det! :-)

Nu ska jag bara slappa resten av kvällen, tänkte träna men orkar verkligen inte, istället ska jag äta Maltesers och kolla på film. Härligt.

Imorgon är det jobb igen, sen på kvällen ska vi tjejer ut på en drink...jag har en känsla av att det kommer att bli ganska mycket (skit)snack om jobbet...hehe. Jag tar med kameran iallafall!

Kram Frida.

Kollade precis ut genom fönstret, himlen är helt svart, jag anar oväder...mysigt att bara sitta inne då!

Det här med packning...

Jaaaa ni...det går inte så bra för mig att packa. Flyger ju om några timmar och får inte riktigt ihop det...Man får bara ha 10kg handbagage och jag ligger just nu på 11.3kg. Den enda lösningen var ju att klä på mig lager på lager...vad tror ni? Ser det suspekt ut?



Det är ju onekligen varmt, men det är ju ganska kallt ute... :-)

Kram Frida


Mästerfotografen...

Mamma och jag tog några bilder på oss tillsammans...kanske inte så lyckade...



Flitens lampa lös även en kort stund...



Jag skrev i en massa blanketter inför polistesterna...det är så mycket att göra och läsa så nu ska jag sitta en timma till innan jag och mamma ska kolla på film. Jag har levt på plopp och kaffe idag...inte så nyttigt kanske, får se vad tandläkaren säger imorgon.
Här ser ni förresten min nya hårfarg!

Kram på er.

Tandlös.

Nu har jag precis kommit hem från tandläkaren där jag drog ut ännu en tand...min sjunde. Jag har inte så många kvar nu! :-) Det gick iallafall ganska bra men roligt är det ju inte. Eftersom jag fick sy fick jag med mig penicillin och värktabletter hem ifall jag får ont.

Nu tänkte jag vila lite innan jag ska till Hällefors och förhoppningsvis köpa nya jeans. Jag firade -15kg i Fredags så jag behöver verkligen nya kläder.

I eftermiddag ska jag fika med en killkompis som jag inte träffat på säkert 10 år, spännande!

Ha en bra dag.

Förresten blev håret ganska bra, det är iallafall lite mörkare och ser mer naturligt ut.

Frida

Polen!

Nu är jag tillbaks i Grythyttan efter en jättehärlig helg i Polen där jag har varit konstant proppmätt. Känns som om vi bara åt och åt och gick och gick. Gdansk var lika fint som förra gången, men hjälp vad dyrt det har blivit. Jag shoppade en kavaj och ett par toppar på Vero Moda och insåg (för sent) att jag betalat 50% mer än om jag hade köpt det i Sverige...smart.

Jag var väl ingen mästerfotograf, men brorsans tjej, Pia, tog massor med bilder, så här får ni några av mina, så ska jag lägga upp fler sen.







1; Hela familjen (utom jag). 2; Pia & Robert. 3; Pia och jag äter våffla med glass, så himla gott!. 4: Mamma & Jag.
5; Jag & Pappa. 6; Pappa & Mamma när vi åker båt. 7; Jag poserar på kajen. 8; Vackra Gdansk.
9; Mor & Far vid utsiktsplats. 10; Mamma kollar in i en bunker. 11; Jag vid vacker utsikt. 12; Gdansk.

Nu är jag jättetrött och går på energireserver (kaffe). Har precis färgat håret och ser ut som en tarzan, men det ska nog bli bra...? Nu måste jag läsa mina "läxor" inför polistesterna, sen ska jag sova. Imorgon ska jag upp tidigt och dra ut en tand...usch usch.

Kram Frida x

iPod touch

Jag glömde ju berätta förut att jag vann en iPod Touch i en tävling för Tigerbalsam. Jag svarade på ett par frågor och skrev en motivering om varför jag skulle vinna. Så här fin var den:



Titta så fint det är graverat en tiger på baksidan...

Så här fint hade jag rimmat:

"Som en skänk från ovan när musklerna värker, är Tiger Balsam där och smidigheten stärker. En burk Tiger vid träning och sport, då smörjes de stela lederna bort."

Hurra för mig!

Frida

Bank holiday weekend

Puh.. nu ar vi antligen klara med storastadningen. Det kanns sa skont. Det ar sa rent och fint har hemma nu.


Nya forvaringsboxar som jag har klatt med present papper. Visst blev dom fina?:)


Nya plantor till koket.

Efter allt slit ska vi antligen ta det lugnt. Neal lagar mat just nu sa snart ska vi ata sen kommer Youngy hit och ska folja med oss ut pa en drink nanstans har i narheten. Vi har namligen langledigt denna helg! Det ar rod dag har i morgon sa vi ar lediga. Nice!

E x

Bus Stop Monster



Patrik visade mig sin senaste kreaktion idag som han och hans kompis gjorde igar nar dom vantade pa bussen. Jag tycker att den ar ganska rolig.

E x

Ratatou

Ujuj vad matt jag ar! Nu har jag precis kommit hem fran Patrik och sitter har och ojar mig over hur matt jag ar efter allt godis atande. Uahhh..


Hemma hos Patte.

Patrik har lagt over en massa bra latar pa min ipod idag. Jag ar sa trooott pa min gamla musik sa det var pa tiden att jag fick lite nytt. Sa nu nar jag har ny musik sa ar jag super peppad for en powerwalk eller joggingrunda snart!


Patriks nya fina dator med mega skarm.

Vi kollade foresten pa Ratatou ikvall. Den var rolig vissa stunder men den var kanske inte den basta Disney Pixar film jag har sett.

E x

IKEA

I helgen ska jag och Neal storstada har hemma. Vi ska rensa alla lador och sortera en massa papper och annat som ligger och skrapar. Sa idag har vi varit till IKEA och kopt forvaringsboxar, nya plantor och lite annat smatt som behovdes. Vi har redan stadat lite idag men vi ska gora det mesta i morgon. Det kommer bli sa fint sa:)



Nu ska jag snart ga over till brorsan och kolla pa film. Vi ska ha film kvall med en massa gottis. Jag har kopt svensk choklad och godis pa IKEA idag som jag ska ta med mig. Gött!

Trevlig lordag!

Puss E

Polack-Ja tack.

Nu ska jag snart lägga mig, klockan står på 03.00...fy fasen. Ska ju till Luton för att ta 08.00 flyget till Gdansk. Jag och 160 polacker skulle jag gissa! Wohoo!

Jag har packat så fint i min lilla miniväska, jag har hur mycket som helst med mig tycker jag... Sylwia har varit här och hållit mig sällskap. Jag hann också med en powerwalk. Känns mycket bra.

Jaja, hur som helst, förmodligen blir nästa bloggning från Sverige på Måndag om jag inte hittar nåt internet cafe. Då får ni även se min nya iPod Touch som jag vann i en tävling!

Sov gott.

Frida x

Ambitioner..

Idag hade jag med mig kameran i syfte att dokumentera dagen...tjena...inte ett enda kort tog jag. Det var en så miserabel dag, regn och rusk och ganska kallt. För att trösta mig själv åt jag tre cupcakes (muffins med topping). Det var svingott, men sen mådde jag illa. Men jag sprang av mig det på fotbollsträningen, tror jag iallafall.  Åtminstone en av dom...



Vi tränade i hällregn, men det var härligt faktiskt. Nu sitter jag på sängen och luktar lite smått av svett...ska in i duschen snart. Har total torka på bloggfronten, trots att jag hela tiden på jobbet sitter och tänker: "Det här ska jag blogga om...".

Idag sörjer vi iallafall alla offer i flygkraschen i Spanien. Usch vad tragiskt.

Ha det bra allihopa.

Kram Frida x.

Ska jag bli polis?

Veckans kanske värsta dag kom och gick lika snabbt! Helt ok dag på jobbet men inget av värde hände. Jag slutade klockan fyra för jag hade en support session hos The Met Police som jag skulle på. Det är alltså förberedande inför nästa Torsdag då jag har mina assessments i Hendon på deras training centre. Idag var vi i Empress State Building på 27 våningen, utsikten är magnifik!
Vi fick iallafall göra matte test, skriftligt test, verbal reasoning test och role plays. Det gick väldigt bra alltihopa och jag hoppas det går lika bra när det verkligen gäller. Ni håller väl tummarna?



Nu sitter jag och dricker varm choklad och kollar på en dokumentär om världens fetaste kvinna. Hon väger ungefär ett halvt ton(!) och är klassad som Super morbidly obese. Det är ganska tragiskt. Utan att på något sätt försöka vara rolig eller sarkastisk, så ser det mer eller mindre ut som om hon badar i ett badkar av fett. Så ledsamt.

Jag ska försöka få med Elinor på bio i slutet av nästa vecka, The Strangers har premiär och den verkar riktigt läskig!


BU!

Kram och sov gott.

Frida x

The X-Factor.

Hjälp vilken rolig kväll vi hade igår! Trevligt sällskap och smarriga drinkar och snacks är ett vinnande koncept! Jag minns inte riktigt vad klockan var när jag kom hem, men sent var det, eller tidigt snarare...
Imorse var det bara att pallra sig ur sängen och iväg till fotbollsträningen. Vi tränade i drygt två timmar i jättefint väder. Kul! Det var matchdag idag för Chelsea och eftersom jag går förbi Stamford Bridge när jag går till och från fotbollen så höll jag på att bli galen. Folk ÖVERALLT...blått så långt ögat nådde...


Väl hemma var jag helt slut efter 8kilometers promenad och två timmar fotboll så jag drog in en pizza i ugnen...åh vad jag mådde bättre efteråt! :-) Sen blev det lite choklad på det...toppen!

Nu sitter jag framför TV:n, ska läsa lite i papperena jag behöver inför imorgon då jag ska på ett förberedande möte hos The Metropolitan Police inför testerna jag ska göra den 28 Augusti. Jag är lite nervös...
Jag ska även måla naglarna innan The X-Factor drar igång, åh vad jag har längtat!!


The judges!

Har iallafall haft ännu en toppenhelg och vi har haft jättefint väder....raka motsatsen till BBC´s forecast...

Kram på er och ha en trevlig kväll.

Frida. x

Promenad+Nandos

Nu har vi varit ute pa en 1,5 timmar promenad till Hyde Park, runt, och sen tillbaka. Pavagen hem stannade vi och at pa Nandos. Det ar en kyckling resturang men som ocksa har en hel del veggie mat att valja mellan. Jag at som vanligt veggie pita med lemon and herb med pommes som jag alltid ater. Sa jakla gott! Men ack sa onyttigt. Men det ar val okej efter en langpromenad?


Nu har vi antligen hyrt The Orphange som jag har pratat om sa lange att jag vill se. Sa ikvall blir det rysare..uuhh! Det var lange sen jag kollade pa en rysare sa det ska bli kul att bli lite uppskramd som jag alltid blir. Jag kanske maste sova med lampan tand i natt:)

   E x

Fridas fest

Har kommer lite bilder fran Fridas fest igar:


Frida gor drinkar. Dom hade inte melon i affaren sa det fick bli frusna bar med ananas i stallet.


Natalie hade med sig en massa mat och godis sa vi at och at.


Me och Frida posar i soffan med vara drinkar.


Efter Fridas forfest gick vi vidare till Sophie's Bar. Pa bilden: Maria, jag och Frida.



Det blev en sen kvall som slutade pa nan klubb som spelade halv bra musik. Men vi hade roligt och svangde pa dansgolvet anda.

Idag kanner jag mig faktist helt okej trots manga drinkar igar. Men vi at ju en massa mat ocksa sa det kanske ar darfor? Nej nu vill ut i solen. Jag ska forsoka slapa med mig Neal och Martin pa langpromenad till Hyde Park.

E x

Tjekväll!

Vad skönt det är med helg! Igår kom Sylwia över, vi käkade grillad kyckling, keso, avokado och tomat till middag. Supergott. Sen var vi onyttiga och åt en massa choklad.... Vid halv elva tog vi en promenad  på ungefär en timma, det var jätteskönt. Sen sov vi som stockar i tio timmar. Imorse gick vi en powerwalk innan vi åt frukost på Tinto's. När Sylwia hade åkt kände jag mig så rastlös så jag tog ännu en powerwalk, så nu känner jag mig så duktig! Nu måste jag plocka undan lite innan jag förmodligen ska träffa Laura på en kaffe i Putney. Sen måste jag fixa mig för tjejerna kommer ikväll. Det ska bli så trevligt!
Imorgon  har jag fotbollsträning,  sen måste jag  plugga lite inför polistesterna jag ska göra på Måndag....

Ha en superbra dag!

KRAM Fx

Saturday

Antligen helg! I helgen bor Neals brorsa hos oss, han kom igar ikvall och ska stanna har till pa sondag. Dom har redan dragit ivag nu pa morgonen till Neals rugby match, Martin ska med och kolla pa och sen ska dom ut med laget efterat. Det ar tydligen en viiiktigt match idag. Sa jag far val halla tummarna att det gar bra. Sjalv har jag solat och handlat mat nu pa formiddagen och sen ikvall ska jag hem till Frida och festa lite. Jag ska forsoka aka hem till Frida lite innan dom andra kommer sa jag kan ga igenom hennes garderob och se om det finns nat jag kan ha pa mig ikvall:)



Vi ska gora melon drinkar till forfesten..refreshing!


Puss E


Produktiv!

Jäklar i min lilla låda vad mycket jag har hunnit med ikväll, nu sitter jag i sängen och jäser efter att ha smällt i mig en megapåse med Maltesers! Smarro.

Jag har ikväll hunnit:

Handla mat
Äta
Tvätta 3 maskiner
Städa rummet
Duscha mina blommor
Powerwalka 7km
Måla naglarna (Tår och fingrar)
Kolla på Never mind the Buzzcocks, mitt favvoprogram.
Äta en påse Maltesers.

Bra jobbat va?

Snygg bild på mig nedan när jag gör Victoria-minen...

Idag var det drama i Hällefors...big news!
Så här stod det i Nerikes Allehanda/Bergslagsposten:

Den unge man som dödshotade sin familj i Hällefors tidigt under morgonen kom självmant ut ur huset vid 11.15-tiden.
- Vi hann aldrig börja förhandla. Han kom ut utan dramatik, säger vakthavande befäl Anders Wallin.

Nu är det dags för skönhetssömnen...imorgon är det Fredag!!! Wohooo!!

Kram Frida

Hallou!

Idag har jag och Frida mailat varandra pa skanska pa jobbet. Jag har fatt sana har mail av Frida: Jaoug drickerrr kaouffe, elleor cappouccinoooouuu. Vaoud gour dou? Hehe..kul om man har trakigt.



Idag var det helt galet vader. Sa har sag det ut nar jag var pa lunch idag:

 



Det regna och aska och till och med haglade en stund tror jag. Jag skulle ga over till en annan byggnad efter lunchen men det gick inte for jag var radd att blixten skulle sla ner i mitt paraply eller att jag skulle blasa ner i Themsen. Sa jag och Laura satt och tryckte inne oss Frida en stund tills det lugnade ner sig.

 

- Hej.


En liten sot katt slog ocksa lager inne hos Frida I vantan pa att regnet skulle avta. Hon verkade nojd att fa sitta vid ingangen och kolla ut. Hon lag mitt I vagen for alla som kom in pa kontoret att folk hoppa till och nastan trampade pa henne. Tva tjejer var livradda for katten och vagrade att komma in om inte Laura holl I henne.

 

I morgon ar det fredag! Woho!

 

E x

 


Onsdag

Hej.
Har har det inte hant sa mycket sen sist. Vadret har varit upp och ner. I morse nar jag vaknade var det stralande solsken men lagom tills jag kom till jobbet borjade det regna. Det ar svart att veta vad man ska ta a sig pa morgonen. Skulle vara bra att ha en extra garderob pa jobbet. Ja forutom det sa har jag fatt fnasiga lappar. Hm.. konstigt tycker jag for jag far nastan aldrig torra lappar (forutom kanske nar jag bodde i Salen och det var -30 ute). Jag smorjer och smorjer men det hjalper inte. Det ser inte sarskilt fint ut. Jag har aven provat att lagga honung pa lapparna for jag har last det nanstans att det ska vara bra mot torra lappar. Men som sagt ingen storre framgang. Tips nagon?

Nu ar det snart slut pa onsdagen. Vilket betyder att mer an halva arbetsveckan har gatt. Harligt! Jag langtar tills pa fredag. Jag har inget sarskilt inplanerat da men det ar alltid san harlig kansla over fredagar. Alla ar sa glada pa jobbet da. Men pa lordag blir det party! Det ar bast att passa pa nu innan Uni drar igang igen.

E x

Sylwia + Frida reunited!

Min lilla van Sylwia och jag har inte pratat med varandra pa minst ett halvar av privata anledningar, men i Torsdags fick jag ett mail fran henne dar hon undrade om vi inte kunde ateruppta var vanskap. Sagt och gjort! Idag akte jag till henne och ar fortfarande dar. Det kanns som om det var igar vi traffades. Vi har haft sa mycket att prata om och som vanligt ater vi massor nar vi ses.., Nu bestaller hon pizza men jag ar sa matt sa jag dor efter att vi atit supergod thai-lunch och sen drack vi kaffe och at tea-cakes.

Vi kollade pa en film ocksa som hette the Condemned, ganska bra men valdigt mycket amerikanskt action dravel.

Nu ska vi kolla pa Sex and the City series 6...

Imorgon ar det jobb igen, men det har varit en superbra helg maste jag saga!

Kram Frida x

Sunday

Nu har jag precis vaknat. Sa skont att sova! Forst vaknade jag klockan 6.00 och kunde inte somna om. Jag var sa himla hungrig sa jag fick ga upp och ata och sen lagga mig igen. Nu ar jag utvilad och pigg.

Har ar gardagen i bilder:


Vi borjade kvallen pa en bar som jag hade last om pa internet. Zander. Den skulle tydligen vara jatte bra. Men nar vi kom dit visade det sig att det var en hotell bar! Sa det var inte sa mycket drag dar.


Efter ett glas pa Zander gick vi vidare till nasta stalle..


Pavagen flummade vi oss sa mycket med kameran att vi forst gick vilse.


Men sen kom vi ratt. Vi gick till The Camel och dar var det lite mer drag sa vi fick avsluta kvallen medl lite dans. Dar drack vi varsin Espresso cocktail som var jatte god. Jag lyckades saklart ha sonder halva mitt glas sa jag var tvungen att halla i det resten av kvallen eftersom det inte gick att stalla ner det.

E x

Förfest

Just nu sitter vi hemma hos mig och dricker Prosecco med jordgubbar. Vi ska snart ga ut. Tyvarr sa har det regnat en massa ikvall sa vi hoppas pa uppehall.





Nu ska vi snart dra.

Trevlig lordag.

Puss E&F

Saturday

Harliga lordag! Denna vecka gick faktist ganska fort. Skont! Nu ar ju Frida tillbaka ocksa. Sa da blir det ju lite roligare pa jobbet.


Fran mitt fonster idag.

Idag ar det jatte fint vader ute. Jaa. Pa vadret igar stod det att det skulle os regna idag. Annu en gang stammer det inte med vad BBC sager. Tur for oss for idag ska jag och Frida ha en hel dag med shopping, lunch ute, drinkar hos mig och sen utgang.

Vad ska ni gora idag?

Puss E

Bournemouth weekend

Har kommer lite bilder fran helgen i Bournemouth.

Lordagen:

Kvallen borjade med forfest pa deras balkong. Sen gick vi pa bar runda. Kvallen slutade valdigt sent. Det andra kortet ar bara pa nan mohippa vi sag pa vagen ut. Tjejerna sag ut att ha valdigt skoj.





Sondagen:

Trots regn och moln gick vi pa promenad till stranden pa sondagen slitna och trotta som vi var. Det var jatte fint trots det daliga vadret.




Godnatt.

E x

Summer Party

Har ar lite bilder fran i fredags. Jag trodde jag hade fler men jag tog visst bara nagra stycken med mobilen.



1. Natalie, Janet och Laura pa vag till festen. 2. Lisa och jag hugger in. Vi var bland dom forsta pa plats. 3. Lisa, Natalie och Janet.

E x



Blogg torka

Ah jag hinner inte blogga langre. Jag har flera bilder fran i helgen som jag har tankt lagga upp nu i flera dagar. Men jag hinner eller orkar inte pa kvallarna. Det har varit sa mycket med jobbet pa sista tiden att jag kanner mig helt slut i hela kroppen. Idag hade jag ytterligare ett mote efter arbetstid. Suck. Det blir sa sena kvallar hela tiden.

Lite kort om helgen: I fredags hade varat jobb sitt arliga Summer Party i parken. Dom bjod pa vin, ol och mat. Vi var sjalvklart dar. Bilder kommer sen. Sen pa lordagen akte jag och Neal ner till Bournemouth for att halsa pa Nina och Devin over helgen. Vi hade tankt bada i havet men det regnade en massa sa det kunde vi inte. Det belv utgang till sent pa natten (morgonen) pa lordagen sen akte vi tillbaka till London sondag eftermiddag. Det tog lite mer an 3 timmar att kora dit och sen 3 timmar hem igen sa det blev en ganska intensiv helg. Men det ar kul nar det hander lite grejer. Men nasta helg blir nog lite lugnare dock. Inga langa utflykter.

E x

Sista dagen med gänget.

Idag är sista dagen på semestern och sista dagen i Sverige, gissa om det känns vemodigt!!

Ella, jag och Cilla åt iallafall en jäklans massa kräftor igår men det blev inte speciellt sent för både Cilla och jag var ganska sega från Fredagens bravader så vi kom väl hem vid elva tiden. Det var iallafall kul att träffas och vi planerade lite inför nästa års sommarsemester då vi ska åka på roadtrip i södra Sverige. Men man ska ta sig igenom ett helt år innan dess!

Nu ska jag ta en iskaffe innan jag hoppas in i duschen, 13.30 är det fika med tjejerna, sen måste jag nog börja packa...

Kram Frida

Inte sig likt.

När jag kom till stranden igår var Cilla och Linnea redan där...något hade hänt. Det var sig inte likt riktigt på stranden...vad hade hänt...? Jo...


Ett träd hade blåst ner....

Aporna (jag och Cilla) började direkt att klättra och hänga. Vi hade mycket kul.


Jag gör min finaste "skogshuggarpose" på den sista bilden... :-)

Sen poserade vi läckert med våra "surfingbrädor, dvs luftmadrasserna.



Vi kom fram till att det kanske var sista dagen jag kunde ligga på stranden eftersom jag tyvärr åker tillbaks imorgon så vi stekte in i det sista.

På kvällen åkte jag till Cilla och Linnea, sen gick vi vidare till stallet efter en hel del drinkar.


Jag gör en muppig min som Cilla verkar tycka är rolig iallafall...

På vägen till Stallet så såg vi helt plötsligt en hel massa heliumballonger som lös i skyn, mycket vackert.


Man ser dom som små prickar om man tittar noga. Jag och Linnea visar...

Vi hade en väldigt trevlig kväll men det var inte alls mycket folk på stallet.

Imorse bar det av på vår powerwalk, men pappa upptäckte att vi hade fått punka, så han fick byta däck innan vi kom iväg.



Just nu ösregnar det men jag hoppas det blir bättre för vi ska äta kräftor ikväll, jag, Cilla, Ella och Linnea.

Jag har nyss varit i Hällefors och hälsat på morfar och även handlat ett par byxor som jag kan ha på jobbet och ett par nya solglajjor eftersom jag råkade trampa på mina andra så dom gick sönder.

Nu blir det käk, grillad kyckling med potatissallad och Tzatziki, yum.

Kram Frida.

Kväll på gården.

I Onsdags skulle jag och Cilla gå till Stallet, men först satt vi hemma hos oss på baksidan och drack lite Prosecco. Vi hade försökt locka med Johanna och Rebecka, men vi trodde inte dom skulle komma så vi satt hos mig ganska länge innan vi gick. Jag kämpade i en evighet med att få upp korken på flaskan..


Jag och Cilla och sen bara söta Cilla.

Jag var livrädd att få korken i ansiktet eller nåt...

Sen gick vi till Stallet, det var nästan folktomt, men Johanna, Rebecka, Björn(Johannas man) och prästen (ja, prästen i byn) var där. Det blev en trevlig kväll. Innan vi gick hem skulle jag och Cilla gå på "fin-toan"...Alltså den som ligger inne i Gästgivaregården.


Ja, vi kissar faktiskt när bilderna tas...Nice. :-)

I eftermiddag ska vi nog följa med upp i kyrktornet och se på utsikten.

Kram Frida


Stranden.

Dagarna fylls av sol och bad. Häromdagen på stranden kom en kompis, Johanna, dit med sina två barn, Moa och Nea. Cilla och jag tog med oss Nea och åkte på våra luftmadrasser.

 
1: Jag pumpar och Nea poserar. 2: Jag och Nea på min madrass. 3: Nea och Cilla.

Cilla och jag gick sen upp på berget för vi tyckte oss höra muller så vi skulle kolla himlen. Det var inte så lovande...


Spana in ovädret....

Nu har vi blivit så bruna, det är så härligt.

Kram Frida

RSS 2.0