Skinnbyxor?

Idag överlevde jag en tur till ghettot där jag skulle handla lite grejer till mamma. Med ghettot menar jag Wandsworth alltså och grejerna mamma skulle ha var kläder som finns på ett köpcentrum där. Jisses, detta kunde verkligen misstolkas såg jag nu...därav förtydligande...
Medan jag väntade på bussen hem blev det självklart bråk på bussen innan min...polisen fick ingripa och jag ville ta kort men vågade inte...

Jag är lite sugen på att köpa skinnbyxor...vad tror ni? Hit eller miss? Dom har ett par på H&M som är snygga men frågan är om jag skulle vara snygg i dom eller om jag bara skulle känna mig 80-talstöntig...

Imorse tog jag mig en joggingtur på en mil igen, det var välbehövligt då jag stekte pannkakor klockan tio igår kväll och åt dom med sylt och glass...jag kände mig som en svullen padda imorse, men gött var det!

Nu är jag Robinsonhungrig (svälter nästan alltså) och ska strax dra hem till en kompis för att käka middag. Smarro.

Hoppas ni har det bra.

Kram Frida




Dagens utflykt.

Idag tog jag mig en premiärtur till Westfield, det "nya" shoppingcentret i Shepherd's Bush. Elinor har skrivit om det förut. Jäklar i min lilla låda vad chockad jag blev när jag kom dit, det var ju MASSIVT!! Jag gick och gick och gick och gick och det var bara mer och mer av allt...jättekul överraskning. Jag skulle lämna tillbaks en sak och passade på att kolla lite i affärer.
Jag fick med mig några saker hem:


1) Guldig blus. 2) Tygpåse. 3) Örhängen som matchar blusen.

Jag köpte även ett par läckra leggings och ett par till örhängen som tyvärr inte gjorde sig bra på bild. Ni får se dom på mig sen istället vid tillfälle.

Nu sitter jag och försöker bestämma vilken fotbollsmatch jag ska se i Champions League ikväll....aaahhh, ska man kolla på Zlatan eller...? Svårt beslut.

Sen måste jag ju självklart passa på att gratta Kronprinsessan och Daniel till förlovningen. Johanna sa att hon hade gråtit till kungens tal...jisses! :-)

Ha en jättebra kväll alla vänner!

Kram Frida

Pancake Day!

I Sverige är det Fettisdagen idag och här firar vi Shrove Tuesday, eller Pancake Day. Jag skulle hellre klämma i mig en semla än ett lass pannkakor, men men, pannkakor får duga, jag ska äta det till middag idag, med banan och jordnötssmör eller bara sylt. Jag ska ju hem till Sverige snart så jag får väl äta en semla då. Förresten mamma, om du läser detta så tänkte jag att vi skulle baka morotskaka när jag är hemma, vad säger du om det??


Morotskaka, Semla eller Pannkakor. Vilken skulle ni välja?

Jag var uppe och joggade imorse. Både igår på fotbollsträningen och idag på joggingen så hade jag shorts på mig. Gött. Det är ganska milt ute och man börjar ana våren här. Så härligt!

Nu sitter jag spänt och väntar på vad det är Kronprinsessan Victoria ska avslöja. Förlovning skulle jag gissa på. Vad roligt!! Men usch vad kallt det ser ut att vara hemma. Jag får ju plocka fram overallen tills jag ska hem...

Nej hörrni, nu ska jag ta tag i mitt liv.

Kram Frida






Fika

Jag slapade med mig Neal till Nero en svang for en fika. Kanske lite sent for kaffe, men jag ska stanna uppe ett tag och plugga sa det kan behovas.

Neal tycker att det ar saaaa jobbigt nar jag ska vara framme med kameran heeeela tiden. Jag tog bara ett diskret litet kort med mobilkameran, sa farligt ar det val anda inte?

Vet ni vad jag ska gora nu?? Jag ska.....aka till skolan och satta mig pa biblioteket. What? Ja det ar sant. Fy. Jag ska traffa Kai som slutar jobbet snart, vi ska forsoka oss pa SPSS igen. Men ja ha det sa kul ikvall, for det kommer jag ha. Weho..

Skriv en kommentar har nedan och forgyll min kvall pa biblioteket..*blink blink*

Puss E

Min dag idag


I morse: jag och Neal gick fram till Victoria for att hamta ut ett paket pa posten. Det var sa soligt och fint. Ser ni att jag har 90-tals glajer pa mig? Kanske inte syns sa bra pa bilden. Jag rakade visst radera dom andra bilderna jag tog sa battre an sa har blir det inte.

Sen akte jag in till stan for att traffa Kai vid skolan. Medans jag vantade pa att Kai skulle komma satte jag mig pa Prets uteservering och drack kaffe.

Sen gick vi for att skriva ut vara biochemistry posters. Har ar Kai med sin nastan klara poster.


Min poster igen. Titta sa fin, inplastad och allt. Det kanns lite som sant man gjorde i mellanstadiet.. fast da var det val mest "klippa och klistra" men anda.

Sen har jag tillbringat resten utav dagen har hemma med min hog med bocker, parmar och papper. Jag har aven forsokt lista ut hur man gor Anova (statistiskt test) i SPSS..... GAAH... inte sa latt.

E x

Frukost!

Imorse var jag uppe med tuppen, den tuppen som går upp kvart över sju iallafall. Jag tog på mig mina träningskläder och joggade en mil. Det var helt underbart ute, solen sken och det var vår i luften. Jag njöt verkligen.

Sen blev det en snabbdusch innan jag åkte hem till Laura i St Margaret's på frukost. Jag var där strax efter tio vilket jag tyckte var bra gjort!
Vi käkade en massa gott och snackade och hade det jättetrevligt. Hennes katt Onyx gjorde oss sällskap.




Sen promenerade vi in till Richmond i vårvädret och kollade i affärer och tog en fika. Mysig dag!



Nu måste jag skynda mig, ska träffa en kompis och är redan lite sen...

Ha en trevlig helg!

Kram Frida



Snobbfika

Hej kara vanner.

Jag har inte gjort sa mycket spannade saker sen sist .. tyvarr. Jag har jobbat, gatt i skolan, pluggat, atit och sovit. Jag ar sa trott.... skont med fredag i alla fall!

Idag efter skolan traffade jag Frida pa en fika i ett snobbkvarter i Pimlico. Vi hade toppen vader idag sa vi satt ute och fikade!! Kan ni tanka er det? Saaa harligt. Fiket var jatte mysigt. Eller fik och fik det kanske snarare ar ett lunch stalle, jag vet inte. Dit ska vi ga igen! Jag spanade lite efter kandisar.. men som vanligt sag jag ingen. Jag kan tanka mig att det ar till sana har stallen dom gar. Men jag skulle nog inte kanna igen nan i alla fall.


Frida med mobilen i hogsta hugg..

Titta sa harligt med soool! Det varmde skont pa ryggen.

Ja vet, ni ar sakert trotta pa att se bilder pa vad vi fikar och ater jamt.. meeeen har far ni en bild i alla fall! Mohaha. Jag bestallde appelpaj och titta vilket lass med appelpaj jag fick! Frida fick avsluta den at mig for den var valdigt maktig, men ack sa god.

Jag kommer nog inte vara sa narvarande pa ett tag har pa bloggen for jag har valdigt mycket i skolan 1-2 veckor framover. Men jag litar pa att Frida haller stallningen sa lange..

Trevlig helg.

E x

Hurra för mig!

Innan jag glömmer så vill jag bara påminna om att jag har namnsdag idag! Hurra!

Kvinnonamnet  Frida är ett fornnordiskt namn som är bildat av ordet fridh som betyder 'skön, älskad'.

Igår var jag på bio istället för en drink, skönt för då slipper man ju vara social... Vi såg iallafall Slumdog millionaire som jag hade hört skulle vara bra men gäsp vilket sömnpiller. Klyschigt bollywood crap med få men fina ljusglimtar tyckte vi båda och jag var glad att jag hade köpt två stora påsar Maltesers så jag höll mig sysselsatt... Dock tyckte jag att det var alldeles för hög volym i salongen och hade gärna klagat om jag fått tillfälle (Kärring, tänker Elinor nu...)



Imorgon ska jag på möte med en advokat som ska spå min ekonomiska framtid i sin magiska kula...eller bara säga att allt ser ut att vara i sin ordning, skriva på och önska mig lycka till med alla mina pengar som ska rassla in på kontot i Mars. Innan dess ska jag träffa Nina från jobbet för att diskutera situationen över en kopp kaffe.

Ikväll ska jag egentligen träffa en kompis men jag har blivit helt anti-social (lat snarare) och vill bara häcka hemma och må bra...nej, jag får nog rycka upp mig lite nu! Förslag på vad jag kan göra nu när jag har både tid och pengar? Jag ska ju söka jobb förstås, men som vad? Vad passar jag som? Vad är jag bra på? Kan vara bra med lite hjälp...

Kram

Frida

Glad

Mitt möte igår gick väldigt bra och om allt går som det ska så har jag pengar så jag klarar mig de närmsta sju månaderna. Jag känner mig lättad som ni säkert alla kan förstå, men först är det lite saker som måste fixas, jag måste bland annat ta kontakt med en advokat som kan kolla på avtalet...det är ju så många legal terms som jag inte vill missa innan jag skriver på nåt. Men som det känns nu så vill jag bara få allt överstökat så jag kan gå vidare (läs: ha semester).

Hur som helst så har jag iallafall bokat en hemresa den 3 mars och ska stanna i lite mer än en vecka, så mina kära vänner, jag hoppas att ni har tid att träffa mig då!

Nu ska jag gå och handla lite käk, har tränat och ikväll ska jag träffa en kompis på en drink. Han har fått samma besked som mig så vi ska fira...eller iallafall diskutera situationen lite..

Kram på er

Frida

Tjejlunch

Hallouu!!

Idag efter skolan gick jag och traffade Frida and Anneli (och Elise) pa lunch. Sa mysigt sa. Vi at foratt, huvudratt och sen efterat gick vi vidare och fikade pa ett annat stalle. Jag ar saaa matt fortfarande trots att det var ett par timmar sen vi at. Det var verkligen kul att traffa Anneli igen, jag har inte sett henne pa snart ett ar och Frida och hon har inte setts pa annu langre tid. Anneli ar just nu mammaledig da hon ar hoggravid och vantar sitt andra barn om tva veckor. Nar bebisen har kommit ut tankte vi aka och halsa pa hemma hos henne och kolla pa deras nya hus. Det far inte ga ytterligare ett ar tills nasta gang vi ses.


Anneli med dotter Elise (snart 2 ar). Elise hade precis vaknat har och satt mest tyst och tittade pa mig och Frida. Hon kanner ju inte igen oss eftersom hon var sa liten sist hon sag oss sa hon satt mest och stirrade pa oss i borjan..hehe.


Lite senare blev det drag i Elise nar hon hade vaknat till och lart kanna mig och Frida lite battre, hon pratade en massa och ville sprigna omkring och leka hela tiden. Vi pratade svenska med henne men hon svarade bara pa engelska forutom vissa ord pa svenska.. sa gulligt!

E x

Helgen.

Festen i Fredags var faktiskt väldigt kul, det kändes ju självklart jobbigt och trist att säga hej då till alla, men vi var så många i samma situation så det kändes helt ok. Alla var på toppenhumör och såg till att det blev en minnesvärd kväll.

Jag var på ett möte innan angående det pågående varslet på jobbet. Helt otroligt vad oorganiserad hela den här grejen känns. Vi får absolut ingen information om vad som pågår och självklart känns ju det jobbigt och osäkert, men imorgon har jag blivit kallad till möte så förhoppningsvis får jag reda på mer då!

Igår mötte jag upp tjejerna väldigt tidigt i Putney för frukost på The Crew Room. Jag åt supergod frukost bestående av eggs benedict på en toasted muffin med hollandaise sås och bacon...låter inte så gott va?! Men jag lovar, det var ljuvligt. Vi diskuterade vad som pågick och det var skönt att få ur sig lite skit.
På kvällen var jag hemma och kollade på film, jag skulle faktiskt på dejt, men jag pallade inte så jag ställde in, inte populärt kan jag lova...hoppsan.

Imorse sprang jag 10km igen, det går jättebra förutom att jag får håll ganska lätt vilket är irriterande eftersom jag känner att jag orkar springa men måste stanna för att det gör så himla ont. Jag vet inte riktigt vad jag ska göra, jag dricker endast ett par munnar svart kaffe innan för kaffeinet men ska köpa kaffeintabletter istället för att se om det hjälper...nåt annat tips?

Har precis varit och handlat mat och nu ska jag läsa på lite om mina lagliga rättigheter inför imorgon...triiiist!

Ikväll kommer nog en kompis hit på besök, skönt att få nåt annat att tänka på en stund och inte bara eländigheter.

Kram på er!

FRIDA

Glad alla hj♥rtans dag pa er!



Nu ska vi strax ga till Caffe Nero och lasa tidningen och dricka kaffe, vi hoppar jogging idag for Neal har ont i halsen. Sen maste plugga hela dagen (buuu) och Neal ska kolla pa rugby tror jag. Ikvall blir det middag och film har hemma. Neal ska laga nat gott (hoppas jag). Han har lovat foratt, varmratt och efterratt...inte daligt! 

Vad ska ni gora idag?

Karlek till er dar hemma.

Puss E

Avsked


Ikvall har jag och Frida varit pa en slags avskedsfest (mer eller mindre) pa jobbet. Vi var dar en svang och svangde vara lurviga. Skoj skoj.. men sorligt ocksa saklart.




..nu ar det dags att sova.

E ♥

Friday the 13th

Uuuhh... otursdagen ar har. Jag har i alla fall markt av oturen.. eller jag kan i alla fall skylla min otur pa otursdagen. Min otur hittills: jag var sen till lektionen i morse (vi hade labb och da far man inte vara sen) och jag brukar snarare vara tidig an sen till skolan, sen gjorde jag och Kai en massa fel i varat experiment (som vanligt), jag glomde min labb-bok pa 7:e vaning och fick springa tillbaka upp for att hamta den (fast den fanns kvar sa det var val tur) och sist men inte minst sa blev vi fast i hissen!! Jag har aldrig fastnat i en hiss forut, men det var inte sa farligt maste jag saga. Det var jag och och Kai plus 9 andra som var i hissen. Tydligen hade det blir elavbrott sa alla hissar stannade i byggnanden. Kai sa: "I don't like to take the lift because once I got stuck in one..." BOOM (eller nat liknande ljud) sa stannade hissen, precis nar hon sa det..haha. Ja herregud. Vi kom ut oskadda efter typ 10 minuter. Allt som hande var att vi blev forsenade tillbaka till lektionen.


Inne i hissen: Kai: what shall we do? Diane: let's take a picture!


I'm alive!!


Uppe pa sjunde vaningen.

E x 

Dåliga nyheter.

I Tisdags fick jag, tillsammans med över 300 andra på jobbet, dåliga nyheter. Vi fick ett brev om att vi blivit made potentially redundant, vilket ingen av oss egentligen vet vad det betyder mer än att vi förmodligen blivit av med jobbet. Möten angående detta börjar i nästa vecka så jag låter er veta mer så fort jag vet nåt. Jag jobbar iallafall inte nåt mer nu men har ju fortfarande betalt och hoppas ju på att få ut så mycket pengar som möjligt av företaget om det nu blir så att jag inte får komma tillbaks. Det var mycket tårar i Tisdags, folk var ledsna, chockade, förbannade och upprörda förstås och det slutade med att ett helt stort gäng av oss gick till puben klockan elva på morgonen för att dränka våra sorger, något jag kan lova er att vi lyckades bra med...

Jag känner mig förvånansvärt positiv trots allt, vill inte begrava mig i ett mörker utan hoppas att allt kommer att lösa sig. Ska försöka göra så mycket jag kan nu för att klara mig. Håll tummarna!!!

Har precis joggat en mil i solen vilket var jätteskönt. Man måste passa på och njuta lite också, jag har ju trots allt fortfarande betalt....

Kram FRIDA.

Monday blues..

Idag har jag verkligen haft Monday blues...alltså smådeppig utan anledning. Jag var inte ensam...de flesta på jobbet såg ut som om de sålt smöret och tappat pengarna....(visst säger man så?)

Helgen var delvis händelselös och delvis mycket undehållande. Fredagskvällen bjöd på Beckfilm och godis. Lördagen åkte jag och shoppade en massa fint (bilder kommer en annan gång, seg uppkoppling idag) men det blev slitna jeans, nån topp, kostymbyxor och en bikini.

På kvällen hade jag ett par olika alternativ att välja emellan men valde att stanna hemma och kolla på Ghost Whisperer till tre på natten...hoppsan.

I Söndags var det tidig uppgång, mötte upp Laura på en joggingtur följt av brunch på The Crew. Här skulle jag ha tagit kort men kom på att ni redan har sett det otaliga gånger... hehe.

Vad jag gjorde igår kväll kan ni se i föregående inlägg. Hjälp vad vi skrattade och hade kul...och åt götterier förstås. Toppenkväll.

Nu sitter jag och ska äta middag, är helt insnöad på färsk spenat, keso, rostade pumpkinseeds och Thai sweet chilli dip. Till det ett par vårrullar....aaahhhh, det är livet det! Fotbollen ikväll blev inställd pga regn så jag joggade hem, såg ut som om jag hade badat med kläderna på när jag kom hem...jisses vilket skyfall...

Mamma och Pappa har nu kommit hem från semestern. Känns skönt att ha dom på fast mark igen!

Nu: Några avsnitt av Ghost Whisperer och Maltesers....

Kram på er!!

Filmkvall hos Patte


I'm back efter en filmkvall hemma hos lillebror. Det blev lite senare an beraknat eftersom det tog oss ungefar en timma innan vi hade lyckats hitta en film som vi ville se. Vi hyrde Disaster movie. Det var precis vad vi behovde sa har en slappar sondag. Ingen orkade satta sig i nan komplicerad och serios film sa det blev en riktigt oserios film i stallet. Vissa delar var riktigt roliga. Det var skont att skratta lite.

1. Frida har forsta parkett. 2. Zombie Frida och Patte latte. 3. Frida skakar loss... 4. Whaha...klamp klamp..sager Frida och stampar pa ett par plastpasar. Ingen fattade nanting.

5. Ballerina. 6. Yo! 7. Hoppsan.. 8. Efter allt flangande och dansade fick frida lokringar under armarna..hahaha.

E x

I ♥ Roger

Jag sager ju alltid hur rolig jag tycker Roger (alien) i American dad ar. For er som inte ar sa insatta i serien har kommer ett litet smakprov:



Hahaa.... han ar ju sa rolig.

E x

Yesterday

Ahh vad jag har slitet med denna bild..nodvandigt eller? Nej kanske inte, men det ar ju sa roligt att klippa och klistra. Det svaraste var att klippa bort bakrunden, jag rakade hela tiden klippa bort delar utav mig sjalv eller Youngy. Visst blev vi fina? Det har ar alltsa fran festen igar. Festen var val okej. Baren var jattefin men annars hande det val inget speciellt som jag kan beratta om. Vi akte hem inte allt for sent sa jag kanner mig okej idag och inte speicellt bakis. Har kommer lite bilder ifran gardagen i alla fall:



E ♥

Utgang ikvall

Just nu ar Youngy har och halsar pa. Vi ska snart ivag till en forlovningsfest/30-arsfest vid Liverpool Street. Det ar ett par kompisar till Neal som har forlovat sig, plus att tjejen fyller 30. Killarna sitter just nu och dricker ol framfor teven, sjalv sitter jag sitter har inne i sovrummet och dricker vin och fixar till mig.


Tva tarzans. Jag vet inte riktigt vad dom kollar pa men jag hor asgarv inne fran vardagsrummet.


Youngy tar en djup suck och sager: "here we go again" eftersom jag alltid ska ta kort. Hehe. Han sa: jag undrar nar nan tog kort pa mig sist? Ja just det ja, det var sist jag traffade Elinor. Ja sa ar det, kommer man hit far man rakna med att bli med pa kort.

I morgon blir det filmkvall med Frida och lillebror hemma hos honom. Frida och Patte brukar ju alltid kolla pa slasher filmer nar jag inte ar med, sjalv hatar jag sana filmer..usch. Nar jag pratade med Frida forut sa hon "jaha..blir det en romanisk komedi nu da eller?". Hm..eftersom jag inte vill framsta som en mes sa ska vi kolla pa The Stranger...wuhuuu... som du ville Frida (jag har pratat med Patte han hade inte sett den)! Det ar viserligen inte en slasher, eller? Men anda laskig.

Trevlig lordag.

E x

I'm back!

Sådärja, då var man frisk igen, eller frisk och frisk, kry nog för att jobba iallafall vilket inte är speciellt ansträngande...
Det var kul att träffa tjejerna igen och halva dagen gick väl mest åt till att uppdatera mig på det senaste skvallret och andra halvan till att svara på email. Ja just det ja, jag jobbade ju lite däremellan också...
Käkade resterna av chokladen som mamma hade skickat men som tjejerna hade slaktat igår...haha. Dom är så söta.

Imorgon är det redan Fredag, känns ju lite knäppt eftersom jag har inte har jobbat, men ack så skönt!

Helgen hade jag tänkt att avvara till lugn och ro, men det verkar inte bli mycket av det. Ska shoppa lite, luncha med Laura och Lisa, träffa Elinor på fika sen filmkväll med henne och Patrik. Jag ska även hinna med lite smågrejer som att lägga upp en klänning (eller ja, lämna in den till drycleanern så får dom fixa det...hehe),  köpa sandpapper och slita ett par jeans (wish me luck) och färga håret. Vila har jag tänkt att göra imorgon kväll och Lördag kväll om inget annat dyker upp. Jag ska även hinna träna. Jisses....hur ska jag hinna allt detta?

Tror faktiskt att jag ska lägga mig nu...

Kram på er alla vänner.

Frida

Pa posten

Hej kara blogglasare.

Idag har varit en ganska trakig och seg dag pa grund av: regn, prov, seeeg lektion och alltmant trakig dag. Oj vad negativt allt blev? Det ar i alla fall skont att den har dagen ar over, nu ska jag mysa i sangen framfor Ghost Whisperer...ahh vad harligt. Jag har fatt dom sista avsnitten nu! Jag har aven handlat hem choklad...wooo..

Igar nar jag kom hem hade jag fatt ett brev, inuti lag det ett handskrivet brev och en nyckelring med mitt namn pa. Det var fran lillkusinen Zandra. Det stod visserligen inte nagot namn i brevet, men jag kunde lista ut vem det var ifran i alla fall:) Hon har kopte den till mig nar hon var i Malaysia. Tack den var jattefin!



E x

Virus.

Imorse gick jag till doktorn för jag kände mig som om jag blivit påkörd av en buss, eller iallafall ett mindre fordon. Doktorn snackade så fort som om han försökte slå världsrekord i antal ord per minut...Jag satt mest som ett frågetecken när han drog sina frågor och däremellan nåt skämt om svenskar och snö och jag vet inte allt vad det var.
Han kollade min hals, tog tempen, kände på mina halsmandlar och kollade i öronen och tyckte att jag såg väldigt stark och skandinavisk ut...fast jag hade en typisk "virus look"...ok...
Han ställde diagnos: Jag hade ett virus i halsen, svullna körtlar, virusutslag på halsen och de minsta öron han någonsin sett. Jaha, man tackar för det doktorn...



Kram på er alla.

Frida

Sjuuuuuk!

Usch, jag är riktigt sjuk idag och har varit soffliggande idag igen förutom en tur till affären som verkligen tog kål på mig, var tvungen att vila länge efter...
Lite orolig att jag inte ska kunna jobba imorgon heller, men jag hoppas att jag ska bli bättre snart.


Har inget nytt att rapportera till er vänner förutom att London verkar ha återställts mer eller mindre och att jag har ätit våfflor dag. Två mycket bra saker alltså.

Hoppas ni mår bra vänner.

Kram Frida

Elinor, slå gärna en signal.

Night walk


Ikvall har jag, Patte och Neal varit ute pa promenad till Big Ben, forbi London Eye och sen tillbaka hem. Jag hade tankt mig att det skulle vara vitt och fint och snofall som igar kvall, men det var ganska slaskigt och blott. Vara fotter var genomvata nar vi kom hem. Brrr.






Ser ni spoket framfor Patrik pa tredje bilden? Skumt. Kolla ocksa pa bild nr.10..ser ni flacken dar till hoger? Det ar Patrik som springer..haha! Patte tog sats for att glida pa marken (Neal star och tittar pa brevid), vi forsokte flera ganger att ta kort pa det men det blev bara suddigt.

Bubblor.

Jag har tillbringat dagen i horisontalläge i soffan och kollat på nyheterna där dom försöker komma fram till hur detta kaos kunde tillåtas hända. Man har visst vetat i över fyra dagar att snön skulle komma, men inget fanns att göra tydligen...hmm, säger jag. Dom tillägger även att folk från Kanada och Sverige skakar på huvudena och kan inte förstå all denna uppståndelse över lite snö...haha, så sant så sant.
Jag har varit sugen på godis hela dagen men har inte orkat gå ut så till slut kom jag på att jag hade ju en tuggummiautomat som jag fått av Johanna som var full av sockriga E-nummer packade tuggisar. Så här roligt hade jag:


Nu ska jag fortsätta mitt TV-tittande och hoppas att jag känner mig bättre snart så jag kan gå och jobba imorgon.

Kram

Frida

Armageddon??

Ja ni, som Elinor skrivit nedan och som ni kan se på bilderna så har det snöat rejält i London inatt. Jag är tyvärr hemma sjuk idag med en förkylning som jag hade på känn skulle komma. Chefen var superstressad när jag ringde för ingen kunde komma till jobbet. ALLT i London har stannat...Inga bussar, inga tåg, nästan inga tunnelbanelinjer funkar, skolor har stängts tillika många arbetsplatser, till och med flygplatserna är stängda och man varnar folk från att köra bil och uppmanar istället folk att stanna hemma. Vad säger ni? Bra utrustad stad detta...haha. Jag har fått så många SMS under morgonen från kompisar och kollegor som inte kan komma till jobbet. Laura kommer inte iväg från Richmond, Johanna hade blivit hemskickad efter att ha kommit halvvägs och Adrian hade ingen möjlighet att ta sig in heller, han skulle gå ut och kasta snöboll sa han... bland många andra...hehe. Lite kul är det. Laura hade varit på affären imorse och sa att alla var på toppenhumör...tror jag det, en finfin anledning till att inte behöva gå till jobbet...man kan inte komma dit helt enkelt! :-)

Nedan är från BBC:
Heavy snow has fallen across large parts of England, disrupting travel and closing hundreds of schools.

 

South-east England has the worst snow it has seen for 18 years, causing all London buses to be pulled from service and the closure of Heathrow runways.

Road and rail travel was also badly hit by up to 6in (15cm) of snow.

The Met Office has issued an extreme weather warning for England, Wales and parts of eastern Scotland. More snow is forecast later and on Tuesday.

Ni blir uppdaterade under dagen, under tiden: Ha en bra dag!

Kram Frida

Ett snötäckt London

Igar var ingenting jamfort med idag! Det har snoat hela natten, titta vad mycket sno! Sa vackert. Idag ska jag ta med mig kameran till skolan och forhoppningsvis hinna ta lite kort for det har kommer nog inte halla i sig sa lange och man vet aldrig nar det kommer snoa i London igen. ♥





Update: det star i tidningen att det inte har snoat sa har mycket i London pa 20 ar. Det kommer vara kaos i hela stan idag.


Myspys

Jag har legat i sangen ikvall och kollat pa Ghost Whisperer pa Neals laptop. Sa himla mysigt att ligga nerbaddad i sangen och kolla pa film! Det har gatt ganska bra med skrivandet i helgen, sa jag tyckte att jag fortjanade att ta det lungt och ata popcorn ikvall. Forhoppningsvis kan jag skriva klart mitt arbete imorgon kvall.


Popcorn med grillkrydda..mmm.

Nar jag tittade ut genom fonsret nyss blev jag valdigt forvanad nar jag sag det har:


Det kanske inte syns sa bra pa bilden, men det ar valdigt mycket sno utanfor (for att vara London). Sa har mycket sno kan jag inte minnas att jag nagonsin har sett i London?? Jag sag att det snoade lite i morse (jag har inte varit utanfor dorren idag) och kant att det har varit ganska kallt i lagenheten, men jag trodde aldrig att det skulle snoa sa har mycket. Sa vackert!

E ♥

Snö och änglavakt!

Häromdagen grubblade Laura på det här med änglar och att alla människor har änglar som vakar över dom, utom elaka människor som inte har någon eller något som kan vaka över dom. Jag lyssnade med ena örat på hennes teorier...I Fredags hände dock något som fick mig att fundera. Jag och Johanna träffades för att att lösa världsproblemen över ett glas vin och hade jättetrevligt. Vi träffade ett gäng killar som vi pratade med, de var egentligen ganska trista men när Johanna åkte hem hängde jag med dom till nästa pub för jag var inte riktigt redo att avsluta kvällen. På puben stod vi alla i en klunga och snackade och jag ställde ner min väska precis bredvid oss och lade min jacka över. I nästa sekund när jag tittar tid var det inget där. Jag blev helt tom och visste inte riktigt vad jag skulle göra, skulle jag få panik eller bara börja gråta??? Jag tänkte att bryta ihop kan jag göra efter jag har pratat med personalen och vakterna. Killarna i gänget var jätte engagerade och hjälpte till men vi kunde tyvärr inte hitta den. Jag kände hur uppgiven jag blev och började funderade på vad jag skulle göra utan pengar, telefon och nycklar bland mycket annat i väskan då en av killarna ropar på mig. Han hade stått utanför och hållt koll tillsammans med en vakt och helt plötsligt hade dom sett en kille gå förbi med en jacka som var alldeles för liten och en handväska som inte såg ut att tillhöra honom. Till min stora glädje hade dom stoppat honom och ropat på mig och visst var det mina grejer! Killen var helt hög och fattade ingenting men hävdade att det var hans grejer...Jag fick iallafall tillbaks mina saker till slut och inget fattades...kan ni förstå lyckokänslorna jag kände just då??? Jag var inte alls sugen på att vara ute längre så jag åkte hem med väskan klistrad mot mig, jag ville nästan sova med den i sängen....

I Lördags åkte jag till Richmond och träffade Laura och Natalie på brunch. Jag måste ha glömt mitt jobb som bloggare för jag tog inga kort alls, inte i Fredags heller...så jag tog kort på mina produkter jag shoppade istället. Håll till godo.


Hårvård för mitt stackars torra hår, rakhyvlar, Clinique facial soap,
Dove moisturiser med lite fake tan i och ett radiance balm.

Igår kväll var jag bara hemma och slappade, anar en förkylning nånstans i kroppen.

Idag tog jag mig en joggingtur inan jag åkte till H&M för att köpa jeans, men hittade inga. Istället köpte jag en väska på Primark.

Hej indian...

I eftermiddags landade mamsen och pappsen på, ja jag minns fan inte, men var det Teneriffa? Nu får jag skämmas för jag vet egentligen...hoppsan...men varmare än i London var det iallafall och tro det eller ej gott folk, men snön häver ner och det är helt vitt ute...jag blir helt deprimerad och smörjer mig med ännu ett lager av brun utan sol...

Nu sitter jag här och häckar efter att ha städat halva eftermiddagen, jag väntar faktiskt besök och hoppas att min gäst har med sig choklad, för jag har hört att det ska hjälpa om man är förkyld och kall...

Förra veckan höll jag i min hälsomånad mycket bra med fotboll Måndag, 7km jogging Tisdag, Onsdag och Torsdag och 3km i Fredags. Jag hoppas verkligen inte att jag blir sjuk så jag inte kan träna...

Nu ska jag Skypa med Cilla en liten stund...

Kram vänner.

RSS 2.0