Semester idag!


Har utanfor i parken ar det livat idag. Det dunkar i varan lagenhet. Dom verkar ha dansuppvisningar dar. En massa bra musik ar det i alla fall. Om jag inte skulle aka pa semester idag skulle jag gatt ner och kollat.

Snart aker vi:) Vi vantar nu pa att Neals brorsa och hans tjej ska komma och hamta oss sa ska vi aka till Gatwick.

Vi ses om 10 dagar!

Kram E

Tonight

Efter jobbet gick vi som sagt ut. Men vi gick aldrig till Henry J Beans som vi hade planerat utan vi gick till S-bar och sen vidare till West Bridge som ligger precis vid jobbet. Dit gar alla pa fredagar efter jobbet. Det blev dock lite mer an ett glas vin.


Jag och Astid (en dansk tjej fran jobbet)


Frida:)

Neal har fortfarande inte kommit hem han ar i Camden som ligger i norra London (vi bor i sodra) med nagra kompisar. Sa det kommer nog droja ett tag innan han kommer hem. Vi har fortfarande inte packat! Vi ar sa daliga pa att planera..

Idag fick jag reda pa att en kille ska komma hem till oss i morgon bittI och lasa av elmattaren och har hemma ser det ut som ett bombnedslag! Jag maste forsoka plocka i ordning lite innan jag lagger mig sa vi inte behover skammas i morgon.

Godnatt.

Puss E

Friday

Finally Friday!

Har ar ytterligare en bild som jag har lekt med pa photobucket. Hehe..



Visst blev den fin?

E x

Nya kjolen


Har ar kjolen jag kopte idag. Somrig och fin med blommor pa (gar inte att se sa bra pa bilden). Den ska jag nog ha till jobbet i morgon om det ar fint vader.

En dag till pa jobbet sen semester! Sen efter jobbet i morgon ska jag och Frida ta en glas vin pa Henry J Beans. Vi brukar ga dit pa somrarna for dom har en fin tradgard pa baksidan man kan sitta i.

Nu ska jag snart sova.

Kram E

Photobucket

Laura visa mig den roliga sidan Photobucket idag. Dar kan man fixa och trixa med bilder och lagga till roliga grejer. Titta sa fint det blev:





E x

Late night shopping


Har ar lite bilder fran i veckan som jag har klippt ihop.


Ikvall har jag och Neal varit till Oxford Street pa late night shopping. Pa torsdagar har affarerna oppet en timma langre an vanligt. Sa nu vet ni det om ni ska till London och shoppa. Vi var dar och handla lite grejer till semestern. En fin kjol fran H&M hitta jag ocksa. Kanske visar bild pa den sen.

Puss E

Lunchen idag

Ja sa har blir det nar man inte kan blogga pa jobbet da sitter man klipper och klistrar med bilder i stallet .



Som ni ser hade vi ganska fint vader idag. Det ar skont nar man kan ga och hanga i parken pa lunchen. Sola lite gjorde vi ocksa. Nice!

Nu ska jag ga och ata nat sen ska jag ga och lagga mig tidigt ikvall for jag kanner mig helt slut som manniska.

Puss E



In main reception

Har kommer lite bilder fran main reception. Harifran har vi aldrig visat kort forut. Det ar har vi sitter nar vi gnaller som mest:) Det ar huvudbyggnaden dar chefen sitter annars. Vi andra turas om att sitta dar nar hon ar borta.


Laura.


Frida.

Korten ar fran igar tror jag. Hade nagra fler bilder fran veckan men dom glomde jag fora over idag igen.

E x

Spanien om 3 dagar

Pa lordag aker vi pa semester till Spanien! Ah jag langtar. Vi ska aka till Denia som ligger pa ost kusten. Enligt BBC ska det bli en massa sol i Denia varenda dag den har veckan! 34C ska det bli pa lordag nar vi kommer dit. Hurra! Hoppas det haller i sig nu.

E x

Tisdag

Vi kan fortfarande inte blogga pa jobbet. Jatte trakigt ar det. Sa nu hinner vi knappt skriva nat i bloggen alls. Men vi ska forsoka uppdatera sa mycket i kan.


Jag, Laura och Frida idag i receptionen.

Jag hade fler kort som jag skulle lagga upp men dom ligger just nu pa datorn pa jobbet och jag glomde skicka dom till mig sjalv. Jag lagger kanske upp dom i morgon i stallet.

Tisdags kvallar ar bra teve kvallar for da ar det nya avsnitt av Smallville. Sa det ska jag kolla pa snart.

Trevlig kvall.

E x

Gardagen

Ingen av oss tog sarskilt manga bilder igar kvall. Jag tog bara nagra stycken i borjan av kvallen.


Vi borjade kvallen hemma hos Frida med en massa god mat och vin.


Frida hade gjort en jordgubbs tarta till efterratt. Mm...mums var den!


Johanna.

Vi akte sen till Fulham Road och Hollywood Road och provade lite olika barer dar. Senare pa kvallen nar vi var pa vag till sista stallet blev vi stoppade pa vagen av en svensk kille som bjod med oss in pa en bar dar det var privat party. Dom hade bra musik och gratis drinkar sa det var toppen! Dar stannade vi resten av kvallen och dansade loss. Vi skrattade en hel del under kvallen.

I morse nar jag vaknade madde jag inte sa bra. Jag vet inte om jag ens ar helt aterstalld annu. Det blev nog lite for manga drinkar igar kvall..

E x

Kvallen till ara



Det har ska vi ata och dricka kvallen till ara. "Svensk" glass, jordgubbar och sparkling wine.

Eftersom man inte firar Midsommar har i England sa har vi jobbat som vanligt idag och kunde darfor inte fira Midsommar. Sa jag, Frida och Johanna ska fira lite i morgon i stallet och sen ga ut pa kvallen.

Puss E

Glad Midsommar



Vi kan inte blogga pa jobbet langre. Sidan har blivit sparrad. Vi hoppas att IT killarna pa jobbet kan fixa det sa vi kan borja blogga igen.

Glad Midsommar! Lite sent sadar.

E x

Do av tristess...

Begreppet do av tristess har fatt en helt ny innebord for mig, jag borjar fatta exakt hur det kanns sadar precis innan det sker...jag tror att det kanns sa som det gor for mig nu. Skillnaden ar val bara att jag overlever...och upplever samma sak igen...och igen...och igen...fy satan. Ska man kanske skaffa nytt jobb?

Frida x

Slacker receptionisten

Jaha da fick man nat att blogga om ocksa. Det hander ju inte sa mycket har pa jobbet utan dagarna ser oftast likadana ut. Inte sa mycket att skriva om direkt. Men idag ar det ett filmteam har och filmar. Spannande! Jag sitter just nu i huvudbyggnaden medans chefen ar pa lunch. Under tiden har filmteamet sprungit omkring har och filmat ett par gubbar nar dom gar upp och ner i trappan flera ganger. Dom gar upp och ner och pratar med varandra och forsoker se oberorda ut latsas ha en diskussion med varandra. Sen ser man sakert mig i bakrunden hangandes framfor datorn med en slokande rygg. Jag sitter som en sopsack framfor datorn jamt! Nar jag upptackte att dom filmade ratade jag pa ryggen. Men det var sakert forsent. Slacker receptionisten tanker dom sakert nar dom ser mig. Hehe..
Tydligen fimar dom for franska Discovery channel sa formodligen kommer jag aldrig att se det i alla fall.

E x

Spara/Slosa?

Ibland blir man glad for mindre. Jag har diverse medlemskort och clubcards pa olika affarer, typ Boots, Body Shop och Sainsbury's. Vissa ganska flitigt anvanda. Sa igar nar jag skulle handla sa fick jag allt gratis pa Boots (duschgel, schampoo och ansiktskram) och £7.50 rabatt pa Sainsbury's for jag anvande mina poang. Totalt kostade kalaset mig bara £4.75. Jag var helnojd och kande mig som en vinnare...haha. Kanske mer en tont som Elinor formodligen kommer att kalla mig efter detta inlagg...

          
Jag kopte Original Source showergel, fast nan ny sort i ny forpackning, luktade smarro faktiskt.

Kram Frida

Losers.

Vi forlorade i semi. Vi var ganska vardelosa. Daliga forlorare har alltid nat att skylla pa. Jag ar en dalig forlorare sa jag skyller pa de "lagkamrater" som av diverse vaga anledningar inte kunde vara med. Vi hade alltsa bara 6 spelare och det holl inte. Backlinjen kunde inte sta emot Trist, men de andra spelade mycket battre an oss.

Jaja, livet gar vidare, ikvall spelar de final sa jag ska hinna kolla pa den och sen raka vagen till puben for att titta pa Sverige - Ryssland. Jag hoppas sa att vi gar vidare!!

Nu kom Elinor precis in, lite lagom sen som en av oss alltid ar...sa nu blir det frukost och kaffe.

Kram och ha en bra dag!

Frida

Jag hinner inte

Mina naglar ser for taskiga ut just nu. Jag har avskavt nagel lack som borde tas bort snarast! Jag skulle dessutom behova farga haret snart. Men nar ska tiden racka till? Jag sitter och slosar bort 10 timmar av min dag inne pa det har kontoret varje dag! Det tar mig ca. 30 min att ga hit och sen 30 min tillbaka, sa en timma fram och tillbaka till jobbet. Jag behover ungefar en timma pa mig pa morgonen innan jag gar till jobbet. Det ar alltsa 12 timmar om dagen samma sak varje dag. Gah! Idag ska jag dessutom ga till gymet efter jobbet sa da gar ytterligare en timma bort pa det. Sen har jag max 2 timmar pa mig hemma att laga mat, ata och varva ner.  

Tiden racker inte till!

E x


Mamma och Pappa

I Lordags fick jag MMS fran mamma och pappa. De ar knappast teknikens under sa det hade nog tagit dom halva dagen att skicka dessa bilder. Men glad blev jag!

De laddade infor Sveriges match mot Spanien, som vi tyvarr forlorade, trots detta support!


Mamma.


Pappa. Han ser lite efterbliven ut men jag tror att han ater nagot. Det gor han ganska ofta. Det var overflodig information for bilden talar val sitt eget sprak...haha.



Jag laddade pa mitt eget satt! Jag har precis kommit hem fran parken dar jag spelade fotboll, darfor ser jag ut som en lattjolajban clown...

Nu laddar vi for imorgon istallet. Mycket viktig match!

Idag ska mamma opereras. Mamma, jag tanker pa dig!

Kram Frida

Mr Coffee

Nu har Natalie precis varit till Mr. Coffee och handlat kaffe at oss. Mr Coffee ar en en kille som star har utanfor varje dag med en liten "kaffe vagn" och saljer kaffe. Mycket godare an blasket dom har har pa jobbet. Jag tog en med hazelnut smak och Frida en med caramel. Hojdpunkten pa dagen!



Igar gick jag antligen till gymet och det gick faktist bra. Det var jatte mycket folk och jag var helt opeppad nar jag kom dit men nar jag val kom igang sa kandes det riktigt bra.

E x

Semi-final.

Igar var jag mer dod an levande och pa ett valdigt daligt humor, sa jag skrev inga inlagg tyvarr...
Idag kanns det battre efter mycket somn och en smarrig kaffe som Elinor skriver om ovan.

Igar motte jag upp Johanna efter jobbet for att ga var fina langpromenad runt Hammersmith. Jag ska komma ihag att ta kort nasta gang. Man gar langs Themsen hela vagen pa en grusvag och det ar trad och gronska lang med nastan hela promenaden. Pa himlen hangde tunga morka moln som hotade att gora oss dyblota nar som helst, men vi klarade oss undan allt regn och fick ganska soligt och fint vader istallet.

Ikvall ar det semi-final dags for oss, jag ar ganska laddad. Florian spelar i det andra laget sa det kan latt bli inbordes krig... Det ar ok, sa lange jag vinner!

Jag hoppas att ni haller tummarna!

Kram Frida x

Nasta gang jag hyr film..

..sa ska jag hyra den har.

Den ska vara jatte laskig. Den har dessutom fatt bra kritik. Barnhem+spoken=bra skrack film tror jag. Den kommer ut pa dvd har i England den 21 Juni! Alltsa nu pa fredag.

E x


Tvillingarna





Har ar vi idag i receptionen. Vi har valdigt liknande outfits pa oss.

E&F

Morning!

Mandag morgon = back to work. Nu ar det slut pa det roliga. Nu vantar ytterligare en vecka av arbete. Helgen gar sa fort!

Idag kanner jag mig for ovanlighetens skull  helt utvilad! Vi gick och la oss strax efter 9 igar kvall. Gud vad skont det var att fa sova! Pigg som en mort ar jag idag. Ikvall ska jag forsoka ta mig till gymet efter jobbet och inte slappa sa mycket som forra veckan.

Kram E

Thorpe Park

Nu ar vi hemma fran Thorpe Park. Vi hade jatte kul! Vi har skrattat och skrikit hela dagen sa nu ar vi helt slut. Alla slumra till i bilen hem (forutom Neal som korde da).
Har kommer lite bilder fran dagen.


I bilen pa vagen dit. Frida berattar en historia.


Pa vagen. Vadret var toppen. Lite molnigt pa eftermiddagen bara.

Frida och Patrik pavag till Colossus.


Den hade en massa svangar och loopar. Den var jatte rolig.


Neal och Frida i kon till Stealth som var ganska hogljudd i starten.


Sa har sagen den ut. Det var nog den laskigaste av dom alla. Den varsta biten var inte det man ser pa bilden utan det var i starten da man flyger ivag jatte fort och sen rakt upp i luften. Bade jag och Patrik trodde vi skulle do. Vi var livradda. Patrik skrek som en galning hela vagen. Han lat lite som tarzan i djungeln. Haha.
Efterat kunde man se bild pa sig sjalv hur man sag ut vid starten och Patrik och jag sag helt forskrackta ut. Vi bada gapade sa stort som vi aldrig sett oss sjalva gapa samtidigt som vi blundade jatte hart. Vi skratta sa at dom korten for vi sag inte kloka ut nan av oss. Frida och Neal daremot beholl lugnet lite battre.


Frida och Neal akte den har: Slammer.


Jag och Patrik stannade pa marken och kollade pa i stallet.


Dagen avslutades med varsin "slush puppy" med fanta smak. Den var sa god och refreshing! Den smakade som isglass.


Patte tog en hel bla.

Nu ska jag slappa lite sen sova.

E x

Tonight

Vi borjade som sagt kvallen hemma hos Frida. Vi drack lite vin, at jordgubbar och lyssnade pa gamla goda party latar.


Jag kande mig som hemma och gjorde mig bekvam i soffan.


Frida satte sig till ratta hon ocksa.


Frida bytte klanningar ett par ganger innan hon kunde bestamma sig.


Frida bestamde sig tillsut for den har klanningen.


Frida var pa bra humor.


Vi bad en tarzan ta ett kort pa oss bada tillsammans. Har med vara mega drinkar som var jatte tunga att halla i.

Vi var riktigt laddade ikvall och hade garna festat vidare men vi var tvugna att avbrtya sa vi inte ar alltfor slitna i morgon nar vi ska till Thorpe Park.

Nu maste jag sova. Klockan ar jatte mycket och jag ska upp tidigt i morgon.

E x

Redo



Nu ar jag redo for en kvall ute i vimmlet. Sa har kort ar mit har nu! Lite kortare an vad jag ville ha det. Men sa ar det ju alltid nar man klipper sig tycker jag. Kanske behovdes.

Nu ska hem till Frida sen ut.

Trevlig kvall.

E x

Pa posten



Idag fick vi det har pa posten tillsammans med en liten halsning fran Zandra. Det ska jag nog satta upp pa kylskapet, jag maste bara skaffa mig nagra kylskaps magneter forst. Det ar alltid kul med brev!

Tack Zandra vad fint det var.

Kram E

Klippning

Nu pa formiddagen har jag fixat lite har hemma och varit till Victoria och handlat lite. Jag har aven klippt mig idag och det blev jatte kort! Fast haret ser mycket tjockare och fraschare ut sa det ar bra. Kanske visar en bild senare:) Jag vet inte ens om jag vill ha langt eller kort har eller om jag vill ha lang eller kort lugg. Det ar sa svart. Jag tycker inte att jag passar i nanting. Jag behover har radgivning! Fast det gar nog inte att gora sa mycket med mitt har.

Jag var tvungen att vanta en stund innan jag fick klippa mig sa jag gick och satte mig pa Caffe Nero och drack den har:


En ice caramelatte! Den ar sa onyttig men den var ocksa riktigt god!

E x





Saturday

Idag ar jag uppe med tuppen for att vara lordag (klockan ar ju bara 08.30 har). Jag hade garna sovit lite langre men det gick helt enkelt inte. Jag kanner att jag maste upp och fixa med en massa som tvatta, stada och sant dar annat trakigt. Jag maste aven ga till gymet idag fast jag inte har nan lust. Det har gatt valdigt segt med den saken den har veckan. Det ar svart att komma in i vanan igen efter semestern.

Trevlig lordag pa er!

E x

Snart helg

Som vanligt avslutas dagen med ett sista inlagg dar det star att vi vaaaantar pa att fa ga hem. Ja sa ar det aven idag. Frida ska ga hem en halvtimma tidigare idag sa hon ar redan pa G. Sjalv sitter jag och vantar pa att sista halvtimmen ska ga. Men det gar valdigt segt just nu. Men snart ar det helg! Gud vad skont!

E x

Sweden - Spain.

Viktig match imorgon. Kan bli tufft mot Spanien men man vet aldrig. Holland vann ju mot Italien och Kroatien mot Tyskland sa visst sker under. Chippen ar skadad och Zlatan har haft ont i sitt kna. Ljungberg sag ut att kanna av sin revbensskada sist da han fick en tackling av en gammal grek men verkar vara ok. Nu vill jag ha startelvan...vilka blir det? Ska Shaaban sta? Vem spelar vansterytter? Hogerback? Ojojoj vad spannande det ska bli! Can't wait!!!



Kom igen nu grabbar!!

Fx

Tomorrow.

Elinor och jag har trottnat pa att ga pa Tarzan barer sa nu ska vi ga pa lite finare stallen imorgon. Vi funderar pa ett Svenskagt stalle som heter Kosmopol.

click here to select a picture from our library

Vad tycker ni? Det ser val trevligt ut?

 
De har cocktails sasom:

Watermelon martini   £6
fresh watermelon infused with absolut vodka.

Marilyns chocolate martini  £6
"the" chocolate martini with a dust of coconut on top.

Jaeger blod   £6
interesting mix of jaegermeister, raspberry and pineapple.
tasting is believing.

Fx

Mat.

Nu sahar med en timma kvar tills lunch blir det oftast mycket matsnack och letandes av recept pa natet. Jag forsoker dampa knorrandet i magen med hjalp av kaffe, men det hjalper foga.
Ikvall hade ju jag planerat att vi skulle ga pa Wagamamas och ata middag, men jag hade glomt att saga det till Florian...hoppsan. Ar jag lite ego mahanda? Nu ar planen iallafall att vi ska laga lasagne och kolla pa fotboll. Han far nog laga for jag gillar inte att laga mat, jag har inget talamod och ar helt enkelt kass pa det. Jag kan hjalpa till att hacka gronsaker och steka lok och annat nodvandigt....men garna inte laga. Tyvarr maste jag saga, for jag alskar ju att ata slutprodukten!




Imorgon ska jag sova laaaange, sen blir det lite fotbollsslir i parken innan det ar dags for forberedelserna infor Sveriges match i EM och utgang med Elinor. Vi ska dricka fattigmans champagne (sparkling wine) och ata snacks. Vad vet jag inte an, men garna nagot gott och nyttigt. Mums.

Som sagt, mycket matsnack sahar innan lunch...

Kram Frida x

Semester

Nu har Laura gatt hem for dagen. Hon ska hem och packa och fixa infor sin semester nasta vecka. Hon ska namligen flyga till St Tropez i morgon! Gud vad kul. Dit skulle jag vilja aka. Fast det ar bara 2 veckor kvar tills vi aker till Spanien. Det ar inte sa lange det.

Just nu sitter jag pa chefens plats for hon ar pa nan forelasning. Det ar verkligen det trakigaste stallet att sitta pa. Har kommer det alltid en massa gaster som inte vet vart det ska ta vagen och folk med jobbiga fragor:)

Men det ar fredag idag och i helgen hander det en massa skoj som Frida precis har berattat om sa jag ska inte klaga.

E x

Laddad!

Jag ar laddad som faaaan infor Sondagens aventyr pa Thorpe Park. Jag och Elinor ska ut pa Lordag sa vi maste dricka med matta, annars kan det bli jobbigt att aka rides dagen efter...urk...

De har en del rides som verkar balla. Har kommer nagra:

Stealth
Stealth. I like the look of it!

slammer
Slammer. Fy farao!

Nemesis
Nemesis Inferno. Krakvarning!

Ojojoj, I can't wait!! Jag alskar sant har! Fast samtidigt ar jag livradd, ja, ni fattar nog.

Kram Frida x

Update: Balla? Nar sa jag sist ordet ball? 1989?

Just nu

Idag sitter jag med aussie tjejerna i receptionen. Frida sitter i en annan byggnad sa henne kunde jag inte ta kort pa. 


Natalie och Laura.


Har sitter jag. Det ser ut som jag har stor mage pa den har bilden men det ar faktist trojan.. hehe.

E x

Svensk kaviar



Igar akte vi till ett stort supermarket och till min lycka hade dom svensk kaviar! Ibland kan man hitta det pa lite storre mataffarer. Men inte alltid. Mrs Elswood heter den. Jag antar att det ska lata svenskt fast det inte alls gor det.

E x

Ar ni vidskepliga?

Idag ar ju den for manga fruktade Fredagen den 13. An sa lange har allt gatt bra, peppar peppar.

Igar stadade jag mitt rum, det var dags kan man lugnt saga. Jag hade inte ens packat upp sen Sverige, men jag har inte haft tid (las: prioriterat annat!). Jag var tvungen att rensa ur garderoben for att fa plats med nytt, sa jag packade ihop en hel sopsack med klader jag antingen inte vill ha langre, ar for stora nu, eller for vintriga. Jag var helnojd med resultatet.
Nar Florian kom och tittade in i garderoben sa ha: I thought you said you had sorted out your clothes? Jaja, killar fattar val inget...

Nu ska jag ata frulle!

Kram Frida


Slutet av dagen

Snaaart hemgang.. Neal kommer och hamtar mig efter jobbet och sa ska vi aka direkt och storhandla mat. Sant som vi inte kunde gora innan Neal fick bil. Fast precis som vi har en liten garderob har vi ocksa ett valdigt liten kylskap (london liv) sa man kanske inte direkt kan kalla det storhandla? Men vi slipper i alla fall slapa tunga grejer fran affaren.

Ikvall ska jag laga Chilli con carne, eller det heter nog Chilli sin carne? Sin=utan? Alltsa utan kott. Det blir med quorn i stallet.

E x

Gratis mat.

Dagen lider mot sitt slut. Jag bara lider...och ar ganska slut.

Runt sextiden brukar mat som blivit over fran baren stallas ut, da kommer gamarna och hugger direkt. Jag ar en av gamarna, en riktig storgam ar jag och norpar at mig gratis mat till bade middag ikvall och lunch dagen darpa.

Vad har vi lart oss idag? Jo, GRATIS AR GOTT!!

Ha en trevlig kvall.

Kram Frida

Hej

Segt var det har. Jag har inte skrivit nat i bloggen idag utan har overlamnat det at Frida att skota. Det hander helt enkelt inte sa mycket just nu. Igar var det ganska jobbigt pa jobbet. Ingen bra dag alls. Alla var pa lite daligt humor och sa vidare. Men idag kanns det battre, bade jag och Frida kanner oss pa battre humor idag har vi konstaterat. Kanske for att det ar Torsdag och det borjar narma sig helgen?
Jag och Frida planerar att partaja i helgen! Det var verkligen langesen. Det har helt enkelt inte blivit av for att vi inte vet vart vi ska ga ut. Vi har for langesen trottnat pa vara gamla hak. Men nu har vi fatt en massa bra tips pa nya stallen som vi ska prova pa lordag. Kul!

Nu ar det snart dags for lurre och jag har med mig nyttig matlada med broccoli och bonblandning som Neal har fixat!

Kram E

Treats.

Lilla Natalie hade med sig treats till oss idag, det var Lindts underbara tryffelbollar fyllda med peanutbutter. Suverant goda men valdigt maktiga. Vi fick tva var och jag har redan klamt i mig den ena men ska forsoka spara den andra tills efter lunch...kommer jag att klara det...?



Satan vad svart det ar nar den ligger framfor mig och lockar mig...

Kram Frida x

Update: Jag klarade det! Kakade upp den efter en nyttig lunch bestaende av keso och turkey. Mums.

Vi undrar.

Varje dag laser vi ganska manga olika bloggar, mer eller mindre underhallande, men kul ar det anda att lasa om andra manniskors liv och tankar.

Pa Ninnis blogg laser vi att hon har ca 1200 personer som varje dag foljer henne, det kan vi knappast skryta med. Men anda, av ren nyfikenhet undrar vi precis som Ninni, finns det nagra darute som laser var blogg? Isafall, skriv en rad i kommentarerna. Vore kul att veta vilka ni ar!

Kram F & E.

Kvallspromenad.

Igar efter jobber motte jag upp Johanna for en kvallspromenad. Vi gick Hammersmith runt och loste varldsproblemen. Sen gick vi till Wagamama's och at middag. Det ar sa gott att det knappt gar att beskriva. Jag at min vanliga curry noodle soppa med grillade tigerrakor. Vi hade 2-4-1 vouchers sa vi betalade bara halva priset.  Jag har overtalat Florian att vi ska ga dit pa Fredag, perfekt for en vegetarian... Jag langtar redan!

Imorgon ar det ju Fredagen den 13....bara sa att ni inte glommer!



Frida x

Chokladkolapaj?

Just nu sitter jag och Frida och vantar pa att fa ga pa lunch. Vi maste vanta tills dom andra tjejerna ar tillbaka. Vi borjar forst och slutar sist sa vi har alltid sa sena luncher. Sen ater vi frukost sa tidigt. Man marker att det borjar ga for langt nar jag och Frida borjar maila bilder pa choklad kakor till varandra. Jag fick precis ett mail med ett recept pa "Lyxig chokladkolapaj" av Frida dar det star "vi kanske ska baka?". Haha.. Det kommer formodligen aldrig att handa utan suget pa att baka kommer forsvinna lika fort som vi kommer att sluka maten pa lunchen. Det brukar vara sa. Det ar formodligen bara hungern som talar.

E x


B O R I N G !

Just nu sitter jag pa chefens plats eftersom hon ar pa semester. Vi turas om att sitta har eftersom ingen egentligen vill...det ar sa trakigt. Massor av folk, hogljutt och sa far man sitta ensam. Dessutom maste man skota sig eftersom man liksom ar on show har....trist tycker vi.

Elinor och jag filar lite pa en midsommarfest, fast pa Lordagen eftersom vi jobbar hela fredagen. Det vore ju fantastiskt om vi kunde fa fint vader sa man kan vara i parken och ha klanning och krans i haret...men det kanske ar att hoppas pa for mycket...?

Kram Frida x

Idag

Vi idag i receptionen. Idag sitter vi brevid varandra:)


Frida ar pa bra humor idag.


Har sitter jag och jobbar hart.

E x

4 ar sen

11 Juni 2004 var min forsta dag i London som London bo. Det ar alltsa 4 ar sen idag! Herregud vad tiden gar.. Jag flog till London med min kompis Csilla pa kvallen den 10 Juni och kom till London mitt i natten. Forsta natten sov jag hos henne som hade bott i London ca ett halvar, sen dagen efter flyttade jag till eget och borjade soka jobb. Det var tankt att jag skulle stanna har i 6 manader eller max 1 ar! Men nu 4 ar senare ar jag fortfarande har. Sa kan det ga. Nu har jag 2 ar kvar att plugga sen far vi se vad det blir efter det.

E x


Ar folk troga?

Det har samtalet utspelade sig precis:

Jag: Reception
Han: Can you put me through to xx in the Dublin office, the number I have is not working.
Jag: Oh, ok, what number have you got?
Han: I haven't got one.
Jag: Eh?

Alltsa....ar folk troga? En ganska enkel fraga...

Fx

Matchen.

Jaklars vad harligt att vi vann matchen, men vilket somnpiller forsta halvlek var...jag traffade min kompis Ben fran universitetet och vi gick till puben och sag Sverige vinna.

Igar hade jag halvdag och slutade 13.30. Precis da kom solen fram och det blev stekhett. Jag promenerade till Fulham dar jag kopte lite mat, sen hem for att ata. Jag at en  supergod sallad med rakor, avokado och parmesan. Sen satte jag mig pa mitt favvocafe Tinto's och drack islatte och laste svenska Bild som Elinor hade med sig hemifran.

Jag svettades av att bara sitta sa jag gick hem, drog pa mig traningsklader och powerwalkade langs Putney och Hammersmith. Det tog ungefar en timma och 20 minuter. Sen lade jag mig i parken och somnade pa en gang....inte sa smart kanske.

Hoppas ni alla far en bra dag.

Frida x


Andrade planer

Jaha nu blev det andrade planer. Neal kom pa att det tar ca 3 timmar att aka till Alton Towers (det lag visst inte precis utanfor London) sa vi ska aka till Thorpe Park i stallet som faktist ligger precis utanfor London. Det ar faktist mycket battre annars skulle ju halva dan ga at till att sitta i bilen. Det ar ju inte sa kul.

Nu har Frida gatt hem. Det var hennes tur att ha halv dag idag. Skont for henne. Sjalv ar jag pa lunch just nu men jag hade inte sa mycket att gora pa lunchen idag sa jag har mest suttit framfor datorn i stallet.

E x

Efter forhandlingar

Efter forhandlingar via email har jag och Frida kommit fran till att vi ar even nar det galler att forstora varandras grejer. I borjan av var vanskap (2004 nan gang) lanade jag en vit kofta av Frida som sedan sag ut som om jag "hade torkat golvet" med den, som Frida beskrev det, efter att jag hade anvant den ett tag.
Sen senare nar vi bodde ihop lanade Frida en svart stickad troja av mig fran FCUK som var i nat fint material (hand tvatt) som hon sedan tvattade i tvattmaskinen och krympte den till en liiiten troja som var lagom stor for Putt putt (min nalle) att ha pa sig. Som han sen faktist  hade pa sig ett tag tillsammans med sin "FCUK" (French Connection) bricka som jag hade flera stycken av hemma da jag jobbade dar. Han har aven haft min "Selfridges bricka" pa sig nar jag jobbade dar och nar jag var yngre och tavlings dansade och han var min maskot brukade jag sy likadana tavlings klader som jag hade till honom. Fast det hade val egentligen inte sa mycker med saken att gora.

Nu ska hon i alla fall fa lana bockerna och hon har lovat att inte misshandla dom denna gang.


E x


Alton Towers



Pa sondag ar det tankt att vi ska aka till Alton Towers, ett nojesfalt som ligger lite utanfor London. Det blir jag, Neal, Frida, Patrik och en av Neals kompisar. Vi var dar forr forra sommaren och det var jatte kul! Just nu letar vi offers pa internet och ser om vi kan hitta billiga intraden. Forra gangen fick vi "Buy one ger one free" men nu verkar vi inte hitta nagra sana.

Det ska bli sa roligt! Hoppas bara det inte ar en massa folk. Men det ar det sakert.

E x

Sommar lasning



Dom har bockerna kopte jag i Sverige. Jag hade helt missat att Camilla Lackberg kommit ut med en ny bok; Sjojungfrun, sa jag blev glatt overaskad nar jag hitta den i affaren. Den ska jag spara till min Spanien semester senare i Juni. Just nu laser jag Mias Systrar, den senaste boken av Mia Eriksson. Den ar sa hemsk men jatte bra. Bitterfittan kopte jag ocksa, den har jag ocksa hort ska vara bra. Den sparar jag nog ocksa till semestern.

Frida far inte lana dom! Hon ar bokmisshandlare sa nu har boklanar forbud av mig efter att hon har fortstort flera av mina bocker hon har lanat. Hon har skrynklat dom och spillt vatten pa dom och gud vet vad:)

Update: Okej Frida du kan val fa lana den. Men da maste du ha den inplastad nar du inte laser den..haha.

E x

I sondags


Har ar jag for tva dagar sen (huvudet som sticker upp). Saaa harligt! Nu sitter jag har pa kontoret och utanfor ar det molnigt. Men jag far vara glad att jag hade san tur nar jag var hemma att det var varmt i vattnet och soligt varenda dag.

Nu pa morgonen har det varit jatte busy har pa jobbet. En massa gaster, samtal och bil bokningar. Men det far ju tiden att ga i alla fall.

E x

Sandals



Ett paket med dom har sandalerna fran Schuh lag och vantade pa mig pa jobbet igar. Jag provade dom i Oxford nar jag och Neal var dar men dom fanns inte i min storlek och inte heller fanns dom i London. Sa jag bestallde dom precis innan jag akte till Sverige.

Idag inviger jag dom. Dom ar jatte skona.

E x


Tisdag

God morgon!

Idag fick jag skjuts av Neal till jobbet sa jag var mycket tidigare an vanligt. Sa nu pa morgonen har jag hunnit ata frukost har innan jag borjar jobba. Nu vantar jag bara pa att Frida ska komma sa vi kan bestamma vart alla ska sitta idag.

E x


Stora problem

Snart ar det slut for dagen. Det gick ju fort. I alla fall for mig for jag har ju inte varit har sa manga timmar idag. Jag har nastan hunnit catcha upp med alla bloggar som jag inte har last pa en vecka.

Ikvall ska jag hem och packa upp min vaska och tvatta. Kul! Men jag vill inte bo i en kappsack sa detta maste goras. Vad ska jag annars ha pa mig i morgon? Jag tog precis ner alla sommar klader fran vinden som jag skrev om tidigare. Nu ligger alla dom kladerna i min garderob och som jag namnde tidigare har jag varldens minsta garderob sa jag vet inte riktigt hur jag ska fa plats med alla kladerna som ligger i resvaskan..

E x


I'm back

Nu ar jag tillbaka i London och pa jobbet. Jag har precis kommit in sa det blir bara en halv dag for mig idag:)

Neal kom och hamta mig pa flygplatsen igar. Gud vad skont det var att bli hamtad och slippa koa for att aka med en buss med hundra andra for att sen ga hem fran bussen och slapa alla vaskor sjalv mitt i natten. Neal tycket nog inte att det var lika roligt for han skulle upp tidigt och aka till jobbet idag.

Idag ar det stekhet i London! Nar jag akte till Sverige forra veckan var det kallt och regnigt. Jag blev glatt overaskad nar jag vakande i morse. Sa nu kan jag anvanda mina nyinkopa sommar klader i London ocksa.

E x


Kom tillbaks.

Nu langtar jag efter Elinor. Hon borjar halv tva...Det ar trist utan henne. Vi har inte setts pa sa lange att jag har fatt abstinens.

Frida x

Sista dagen

Jag gick aldrig ut igår. Jag stannade hemma och kollade på Camilla Läckbergs Predikanten på DVD. Så idag känner jag mig pigg och kry i stället för bakis och seg.
Nu ska vi snart iväg och bada. Sista dagen! Sen drar jag till London ikväll.. Jag är inte så peppad att åka tillbaka.

E x

Dans SM

Nu har jag suttit här utanför på altanen och solat i typ 2 timmar. Med gud vad varmt det blev. Det är så jobbigt att sola när man inte kan bada. Jag tog med mig en spray flaska med vatten som jag fick spruta med för att inte kollapsa där ute.
Nu har jag fått ränder runt halsen av bikinin ser jag. Inte så snyggt. Jag får väl sola bort det nästa gång.


Lilla Sofie.

Idag är lilla Sofie (jag har 3 Sofie) på Dans SM i Globen och tävlar! Jag håller tummarna. Heja Sofie!

E x

Sol igen

Nu kom solen fram igen. Helt molnfritt! Nu får jag ångest för att jag inte är ute i solen. Men jag orkar inte åka nånstans. Jag är fortfarande seg efter gårdagen.

Nu måste jag gå till systemet innan dom stänger. Jag är ju inte van vid att behöva passa såna tider för att kunna köpa vin. Så det är bäst jag går innan jag glömmer bort att jag måste gå dit.

E x


Gårdagen

Gårdagen skulle ju inte bli nån sen kväll utan vi skulle ta det lungt som man brukar säga. Men det blev som vanligt inte så utan vi var ute hela kvällen och åkte hem strax innan stängning.

Vi började kvällen på Pacos med lite mat. Det blev nachos för min del.


Sen gick vi vidare till uteserveringen på Pasta baren..


..sen till Harrys. Laine tog kort när jag pratade.


Sen vidare till Björnstugan. Här står jag med Laine ute på gården och är helt glansig i ansiktet efter att ha dansat och svettats inne pa det stekheta dansgolvet.

Idag är det faktist moln ute! Det är första gången sen jag kom till Sverige. Men det är ganska skönt för det har varit så otroligt varmt dom andra dagarna att det har varit svårt att sova. I morse när jag vakna var det för en gångs skull inte som en bastu i rummet.

Nationaldagen!

Idag ar det ju rod dag i Sverige vilket forklarar varfor ingen uppdaterar sin blogg. Himla daligt tycker jag! :-)

Nu ska jag strax fixa mig lite for att aka och traffa Johanna i Clapham, vi har inte setts pa EVIGHETER! Det ska bli sa harligt att catcha upp! Sen blir det nog en drink med Florian.

I helgen i ovrigt blir det lunch med Laura, Ikea Med Florian, Euro 2008 och fotboll for min egen del ocksa.

Ha en riktigt bra helg!

Kram Frida

Harje

Idag har vi varit till Harje Badet i Askersund och badat. Här var vi också mycket när vi var små. Det var rätt mycke folk idag eftersom det är Sveriges National dag och alla är lediga.


Här ligger jag och solar.


Efter att vi hade badat åkte vi till hamnen i Askersund och gick runt lite där och åt pizza.


Kollade lite på alla fina båtar.

Ikväll ska jag med Laine och co till Örebro på ett glas eller två. Så nu ska jag hoppa in i duschen och sen fixa mig lite.

E x

Berlin

Det var fasen vad det ska resas denna sommar. Kul ar det visserligen sa detta skall ej uppfattas som ett klagande!

I September ar det dags for var arliga Berlin-resa med jobbet. Detta ar verkar det dock bli strictly football och ingen shopping tyvarr...kanske bra for mig da jag och Elinor forhoppningsvis kommer ivag pa var arliga shoppingresa till Stockholm som intraffar runt den tiden.

Berlin ar en annan superstad som jag garna tillbringar mer tid i. Sa cool! Bra shopping, haftiga barer och underbar mat! Vad mer kan man onska? Fint vader kanske, men det styr vi ju tyvarr inte over...

Detta kommer att bli en bra sommar, det kanner jag pa mig!

Frida x

Update: Elinor, inget superviktigt, men Ryanair har en deal pa gang just nu, man kan fa gratis resor i Oktober - Januari. Jag kollade lite och vi kanske skulle forsoka bestamma nar vi ska aka for det ar ganska billigt. Man kan boka till midnatt Mandag. Kram

Family holiday.

Nu borjar det planeras en familjesemester till Gdansk i Augusti. Vi har ju varit dar forut och alla gillade det sa vi ska nog aka dit igen. Det ar svinbilligt att flyga fran Sverige, men mycket dyrare for mig. Mamma sa att hon skulle betala det mesta sa det loser sig nog. Nu maste jag be om ledigt igen bara men det ar nog lugnt, jag ska jobba sa mycket de narmsta veckorna att jag kan ta lite ledigt.

Gdansk ar verkligen en stad utover alla forvantningar. Det ar rent, vackert och billigt. God mat och fina strander. Toppen helt enkelt. Jag kan verkligen rekommendera staden.


Har langs vattnet ligger det pubar och restauranger och aven lite marknaddstand under dagen.
Vi tog en battur ut till havet, jattefint.


Visst ar det vackert!?

Jag ser verkligen fram emot den har resan!

Frida x

Give peas(!) a chance.

Igar efter jobbet akte jag och Florian in till stan for att mota upp hans kompis Benjamin som ar pa besok. Vi hamnade pa Lillywhites (Chav central) av alla stallen dar de hade jatterea, vilket jag har en kansla av att de alltid har?! Jag kopte iallafall ett par nya fina roda Umbro fotbollsshorts for £2.50. Bargain.

Sen strosade vi runt lite har och dar och visade Benjamin Soho, Piccadilly, China Town och Carnaby Street. Sen blev vi alla akut hungriga sa Florian tog oss till ett stalle som ar som en drom for mig, ett Hummus stalle som heter Hummus Bros. Dra mig baklanges vad gott det var. Allt vi at var verkligen jattegott sa dit ska jag bege mig snart igen. Jag at en Grilled vegetable salad med Feta och till det tog jag Hummus med Chick Peas, agg och brown Pitta. Till det var det nan form av Chili-sas som passade jattebra till alltihop. Alla bestallde olika sa vi smakade av varandra, och som sagt, det var jattegott och inte alls dyrt. Vi betalade £30 for mat och dryck for oss tre. Jag brukar inte banga efterratt men jag orkade verkligen inte. Men servitoren tyckte synd om mig av nan anledning sa jag fick en gratis... Malabi, lite som pannacotta, med date-honey. Vi slukade den pa mindre an 30 sekunder kan jag lova! Sen holl jag pa att somna vid bordet sa vi akte hem.

Ikvall var det tankt att jag skulle ut med Johanna for att fira Sveriges Nationaldag (HURRA!!) men Johanna hade magkatarr sa vi far se hur det blir. Jag skulle garna ha en early night...

Kram Frida x

Partaj



Den här bilden hitta jag på Nerikes Allehandas sida (tidning i Närke). Det är ju Martin som går i mitten. Haha..

E x

Student kalas

Här kommer fler student bilder. Dessa är från kalaset.


Hemma hos Zandra.


Zandra fick två dockor av mormor som hon hade sytt klänningar till. Klänningarna är likadana som Zandras student och bal klänningar. Samma tyg och allt. Gulligt!


Zandra med alla mostrarna och mormor (min mamma längst till vänster och hennes brevid min mamma).


"Zandra tårtan" var jätte smarrig och fin:)

Nu blir det ICAs smörgås tårta. Mmm.. min favorit!


E x


Zandra har tagit studenten!

Idag har vi stått ute i flera timmar i den stekheta solen och kollat på Zandra när hon tog studenten. Vi var så svettiga hela dagen. Puh! Det har varit ca 30 C idag tror jag. Varmt!


Här står jag med en utav Zandras plakat (hon fick fyra stycken).


Tårögd och glad! Här har hon precis sprungit ut.  
Hon har sytt sin klänning själv (hon gick ju kläder och mode) som var jätte fin.


Zandra och Martin (Zandras pojkvän). Dom gick på samma skola så vi såg honom också.


Zandra i sitt åk (i det vänstra hörnet nånstans).


Jag och lilla kusinen står här och kollar på alla vagnar som åker förbi.

Det blev en lyckad dag! Tur att det inte regnade.

E x

Weak as I am...

Alla saker som verkligen borde goras ikvall far skjutas latt pa framtiden, typ Lordag...jag och Florian ska istallet ta en drink. Vi skulle ha gatt pa middag men jag smallde precis i mig en burk tonfisk sa jag ar inte speciellt hungrig. Men torstig blir man i varmen...

Ha en trevlig kvall.

Frida x

Benefit.

Efter lunchen satte sotsuget in sa jag och brudarna gick till affaren. Jag hade bara tagit med mig en tvapundspeng och tankte kopa en glass. Istallet fick jag syn pa tidningsstallet med alla glossy mags, jag som aldrig koper sant dravel blev ju sugen pa alla gratisprylar man far med. Det var vaskor, saronger och bikinisar...och...min passion, lipgloss. I nya numret av Glamour far man med ett lipgloss fran Benefit, endast £2 kostade kalaset, tidning + gloss. Eftersom jag ar Snal-Ivar Flinthjarta sa vill jag ga och kopa en tidning till sa jag kan fa en annan nyans ocksa... hehe...




Jag fick denna fina som heter: "Who are you wearing".  Fina fisken.

Kram Frida x

Galning

Battersea bridge stangdes nyss da en mor hotade att ta livet av sig och sitt barn pa den. Hur fortaljer inte historien, men hoppning ar val min gissning. Det var varldens padrag ett tag, men nu ar det over.

En vanlig dag har i galningarnas stad.

Fx

Nar katten ar borta...

Nasta vecka ar chefen pa semester i fyra dagar. Sjalvklart ska man vara lite busig sa jag kom pa den briljanta iden att vi alla tar en "half day". Alla far alltsa valja valfri morgon eller eftermiddag da de fa vara lediga. Jag tog Tisdag morgon ledigt sa jag kan sova lite langre, ga till banken och lamna in skor till skomakaren. Sen spelar Sverige sin forsta EM-match pa kvallen sa det kommer att bli en bra dag. Fast jag kom just pa att Florian spelar sin kvartsfinal da och han sa igar att kunde inte jag se Sveriges nasta match istallet och komma och titta pa honom..? Ehrm...NO! (skratt) (Elinor, du fattar skamtet inom parentes va?)

Frida x

(Elinor, jag signade upp dig pa Mandag morgon off. Du ville val komma in senare? Da kan du ju anda skriva upp dom timmarna och fa betalt for dom. Let me know.)

Semifinal!

Jora, visst blev det vinst till slut. 2-0 efter en hel massa dispyter och verbala pahopp angaende mal. Vi spelar ju bara med koner som stolpar och heads high, alltsa malet ogillas om det ar over huvudet pa malvakten. Sjalvklart ar detta svart att bedoma, men det brukar ga ganska bra. Igar hade vi domare som domde till var fordel, sa det var ju bra, for oss...needless to say, det andra laget var inte lika glada.
Det var en rolig match att spela och vi hade bra passningsspel, badar gott for semi!

Efter matchen gick laget och tog en drink pa puben, Florian hangde med och han foljde aven med hem till mig. Som vanligt blev det sent innan han gick och idag ar jag sa trott, sa trott. Tidig kvall ikvall!

Idag skiner solen for ovanlighetens skull, hur underbart som helst!

Kram Frida x

Marknadsafton

Idag på dagen var vi och badade i Tisaren, samma ställe som igår. Idag var det inte lika lungt och skönt då en skolklass med ungar var där och badade.

Sen på kvällen åkte jag in till Örebro på marknadsafton. Då är alla affärerna öppna till klockan 10 och sen är det marknad. Jag träffade Sofie och vi gick runt och kollade en sväng. Det var jätte mycket folk. Sen gick vi till ern uteservering och åt glass.



I morgon ska jag på Zandras student.

E x

Mineraler.

Elinor har ju tjatat om Mineral make-up sa jag tankte att jag kanske skulle prova. Dessvarre har jag inte rad att kopa de dyrare grejerna da jag redan spenderat min bonus, sa jag slog till pa ett IsaDora Mineral Foundation Powder, som faktiskt star att det ska innehalla 100% mineraler till skillnad fran manga andra marken som innehaller annat tjafs ocksa enligt min van Cecilia som pluggar till hudterapeut.

Jag har visserligen bara anvant det i tva dagar men jag ar jattenojd med resultatet. Man far en fin lyster och det ser jamnt och fint ut. Sen efter en promenad till jobbet ar jag visserligen blanksvettig i pannan, men det ar fint en stund....




Man ska visst aven ha en speciell borste till detta, men den kostade mer an pudret sa den far vanta.

Jag kopte mitt pa Kicks som har erbjudande pa det nu, 119 pistoler istallet for 145. Hyvens pris.

Nar jag blir rik ska jag kopa i.d make up istallet....

Kram Frida x

Lycka ar...

Lycka ar nar man sitter pa jobbet och tror att man ska svalta ihjal, rotar lite i vaskan och hittar en liten Milky Way fran en ask Celebrations som stod i Postroom imorse...




Att sa lite kan gora sa mycket...

Frida x

Lill-Lordag.

Kallas inte Onsdag for lill-lordag? Hur som, idag har vi en viktig match. Kvartsfinal i Foster's Champions League. A must win for oss. Jag laddar med kaffe, kaffe och annu mer kaffe. Tror jag ar lite nervos....

Forlorarna i respektive grupp ska mota varandra ocksa, sen ska alla ga till puben och kolla pa fotboll. Jag skulle behova packa upp eftersom det inte blev nat av igar, men har bestamt att imorgon kvall blir min packa upp, tvatta, stada, mala naglarna, farga haret, farga ogonbrynen - kvall.

Igar traffade jag Florian och en kompis till honom pa ett (tva) glas vin. Det var sa skont att fa traffa honom igen! Jag hade saknat honom! Det var en skon kansla!

Idag har jag pa mig en ny t-shirt klanning fran Monki. Den ar sa fin i orange och rosa. Dessutom ar det lite varmare ute sa man kan faktiskt vara lite somrig...det ar nastan sa att solen tittar fram! Finns det hopp...?

I ovrigt...jag ar jakligt trott pa jobbet kan jag saga. Man kanske ska ta sig i kragen....

Kram Frida x

Godnatt

Åh nu är jag trött. Ska snart sova. Jag och Cindy (kattungen) har suttit i soffan och kollar på South Park på teve medans mamma och Carsten gick på långpromenad. Cindy var såå gosig. Hon spann jätte högt och låg i mitt knä och gosa. Åh så pluttigt:)

I morgon blir det bad igen!

E x

"regnet det bara oser ner..."

Suck, det ser dystert ut har...regn, regn och ater regn!

Har kommer ett par bilder fran helgen pa torpet:


Jag sussar i hangmattan.


Snygg hoppbild va?

Nu ar det snart dags for hemgang...

Jag ska traffa Florian och sen hem, packa upp och sova!!

Kram

Tisaren

Idag har vi varit till Tisaren och badat. Här har jag inte badat på år och dar. Vi brukade bada där när vi var mindre.

Det är härifrån vårat dricksvatten kommer ifrån.


Mamma och jag poserar på bryggan


Carsten tyckte att det var lite kallt i vattnet..


Det var inte så mycket folk där idag så det var lungt och skönt.

E x

Tillbaks.

Nu ar jag tillbaks i ruggiga London. Dimma, regn och kvavt som fasen...It's good to be back! NOT!

Min gardag borjade inte sa bra... Jag skulle ta mig fran brorsans lagenhet till Farsta Centrum vilket ar en promenad pa ca 10-15 minuter. Latt match tankte jag trots att jag hade en resvaska att dra pa, men den har ju hjul. Numera HADE hjul...hjulhelvetet lossnade precis utanfor porten...jag slapade abaket i 25-gradig hetta och svetten lackade for det var tungt kan jag lova. Halvvags var jag redo att slanga skiten i en container.... jag kom fram till slut men folk glodde som fan for det lat ju som en mindre motorcykel dar jag drog min vaska pa asfalt och rullgrus...Fram kom jag och dagen blev bra anda!

Jag brande stalars sa det stod harliga till igar och handlade en massa fint. Nu maste det bara bli fint vader sa jag kan anvanda alla mina nya sommarklader!! Hall tummarna, men det verkar anda se ljusare ut.

For dom som inte vet det redan sa ar jag ganska flygradd. Igar hade jag sista flyget fran Skavsta, allt verkade bra, vi var i tid och sa, tills vi kom pa planet da piloten sa att "due to severe storms over Amsterdam and London we have a 30 minute flight restriction before we can start the engines". Jaha, men da har ju jag redan dott av radsla typ. Jag var sa forbannad och ville hoppa av. Vad tror ni hander sen? Inte ett javla gupp pa hela vagen medans jag sitter och vantar in stormen, och med den doden, som aldrig kom...Jag skallde pa en flygvardinnekille och sa att det var onodigt sagt av kaptenen..han skrattade och satte sig ner bredvid mig och holl mig sallskap, han var MYCKET trevlig om man sager sa....flygningen gick sa bra sa bra! ;-)

Jag har fatt ett valdigt oroande brev angaende en rakning som tydligen inte blivit betald fran var forra lagenhet. Det ar en massa pengar och vi har ju inte bott dar pa nastan ett ar sa de vill skicka kronofogden pa oss. Jag har ringt och hotat och jag hoppas att det loser sig. Tyvarr verkar det som om vi maste betala anda... (Elinor, som sagt, RING MIG!!!!!!)

Glada nyheter ar dock att vi vann var grupp i fotbollen och har var forsta kvartsfinal match imorgon! Hall tummarna.

Kram Frida

Bad och hopp

Efter shoppingen idag åkte jag hem till pappa. Vi har grillat och hoppat studsmatta. Småsyskonen badade även i lilla polen på baksidan. Jag badade inte utan tog en massa fina kort i stället:)


Sofie


Knattarna


Soffan hoppar


Här sitter jag och funderar..

E x

Party

Åh idag är jag seeeg. Känner mig bakis efter gårdagen. Jag gick ut med Zandra och hennes kompisar och jag hade jätte kul. Vi dansa en massa.


Jag fick låna kläder och skor av moster att gå ut i:) Jag hade inte med mig så mycket till Sverige eftersom jag tänkte handla lite här. Man får ju bara ha 15kg på Ryanair. Men jag hann inte shoppa nåt innan vi skulle gå ut så jag hade inga kläder att ha. Tur att min moster har så fina kläder då!


Hemma hos Zandra.

Nu ska jag göra mig i ordning och dra till stan och sen hem till pappa. Jag skulle helst ligga vid nån strand och njuta när det är så fint väder men jag måste köpa nåt att ha på mig på Zandras student på torsdag.

E x

Slö och slapp!

Vilken dag! Värmebölja i Sverige och jag är säker på att både jag och Elinor är oerhört glada att vi lyckades pricka in denna helg att vara hemma! Bättre kan det inte bli!! 30 grader för tusan!

Här på Täppan sov vi länge, sen har vi solat och slappat hela långa dagen. Life is good.
Framåt eftermiddagen åkte vi till sjön för att bada, det var bara att kasta sig i från klippan, ingen återvändo...men skönt var det!  Sen köpte vi glass och jag försökte locka på korna i hagen bredvid huset men de var totalt ointresserade av mig. Oförskämt! :-)



Sen har vi grillat och skjutit luftgevär och kolsyrepistol. Så coolt. Jag fick snits på det till slut och prickade in nån tia.



Alla verkar vara på resande fot nu. Elinor och jag i Sverige, Johanna åkte tillbaks till London idag, Mamma och Pappa på Kanarieöarna och Florian är i Tyskland. Där har de också värmebölja så jag hoppas att blekfisen har fått lite färg. Jag har iallafall lyckats bättra på brännan lite. Härligt.

Jag hade fått en bra bonus så imorgon ska jag storshoppa! Jag längtar!! Tänkte vara i stan när affärerna öppnar och sen bara strosa hela dagen tills jag flyger hem sent på kvällen.

Kram Frida.

Tröttis


Första doppet

Första doppet i år. Sååå härligt. Lite färg har jag allt fått idag.
 





Nu ska jag duscha och göra mig i ordning för att dra till kussen. Vi ska dricka vin hemma hos henne och sen vidare ut.

E x


Mammas kattunge

Idag vaknade jag jätte tidigt av att det var så varmt i mitt rum då solen lös in. Sen har den här tjejen busat hela morgonen och hallt alla vakna. Så pluttig och nuttig:)




Nu ska vi äta frulle sen ska vi åka till mormor och bada. Jaa!

E x

RSS 2.0