My day so far

Freeedag idag! Jag ska visserligen mest plugga i helgen, men det ar anda skont att inte behova aka till skolan eller jobbet. Idag efter skolan var jag till gymet en svang och svettades lite. Jag har faktist varit dar 3 ganger den har veckan! Sa jag borjar komma igang nu igen efter julen och forkylning och allt vad det nu har varit. Idag nar jag var dar visade dom Smallville (gammalt avsnitt) pa tv sa jag kollade pa det medans jag tranade, det ar sa mycket lattare att trana nar man ar distraherad av nagonting.

Efter gymet gick jag till Nike Town for att kopa nya joggingklader. Jag kopte en troja och running tights. Trojan ar en forsenad julklapp ifran Neal, jag fick en liknande i julklapp av honom men som inte riktigt passade mig sa vi lamnade tillbaka den. Den har trojan kanns battre. Nar jag anda var dar passade jag pa att kopa mig ett par ordenliga running tights ocksa. Bade Neal och Frida har ju det, sa jag vill ju inte vara samre jag...:) Tror dessutom att dessa kommer vara skonare att springa i an mina vanliga traningsbyxor.


Titta dom har reflexer ocksa!

Efter att jag hade varit hemma och lamnat av mina grejer gick jag vidare till doktorn for att ta ut min p-stav i armen. Jag har velat gora det jattelange men det har helt enkelt inte blivit av. Det kanns sa himla bra att jag antligen har fatt det gjort! Kliniken ligger precis runt hornet ifran min lagenhet och doktorn jag traffade var jattetrevlig, sa det kanns bra infor framtida besok. Jag fick bedovning i armen, men det kandes anda lite olustigt nar hon gravde innanfor skinnet. "Nu ar jag snart dar.. ska bara skrapa bort lite vavnad forst sa...ja nu.." uuhh. Hon sa att det tar mycket langre tid att ta ut den an att ta in den, men det kandes som om det gick ratt fort anda. Hon klagade over att dom hade satt in den pa fel stalle dessutom. "Det har maste det vara en sjukskoterska som har gjort" sa hon. Jaha. Det basta av allt ar att det mesta inom sjukvarden ar gratis i det har landet! Doktorsbesok och p-piller kostar ingenting! Hon gav mig bara en kartong med p-piller innan jag gick, det kandes ovant. Annars ar man ju van vid att fa ett recept for att sen betala skjortan for att losa ut det.


Min stackars arm.

Sist men inte minst, idag pa lektionen i morse sa fick vi tillbaka vara matteprov (later som hogstadiet nu) och jag hade fatt jattebra betyg!! Fast jag var egentligen aldrig sa orolig over det har provet, det kandes ratt bra nar jag skrev det. Det ar andra grejer som jag ar mer orolig over.

E x

Edinburgh - day 3

Sista dagen utav Edinburgh kommer har:


1. Varan fina lagenhet som vi bodde i over helgen. 2. Fonstret. 3. Mitt och Fridas rum. 4. Vid frukosten.


5. Ahhhh. 6.Gluffs. 7.Tugga tugga. Frida tog ett "gluffs bildspel" pa mig som hamnd fran forra veckan nar jag gjorde ett pa henne.


8. Efter frukosten gick jag och Frida pa promenad, dom andra tjejerna skulle kolla i affarer sa dom hangde inte med. Det regnade ute sa Frida fick anvanda scarfen som skydd. En liten tot gumma pa promenad..tralala. 9&10. Vi gick till berget. Kolla vad fint! 11. Tank att kunna ga pa sondags promenad har och kolla pa utsikten. Om vi hade haft mer tid hade vi gjort det.


12. Efter promenaden hoppade jag och Frida pa turistbussen och akte pa sightseeing runt stan. Valdigt bra idé tyckte vi for man fick se sa mycket. Det var dock valdigt kallt efter ett tag. Det som var sa skont ocksa var att man fick lyssna genom horlurar i stallet for att det star en tarzan langst fram i bussen och drar daliga skamt.13. Drottningens slott som hon bor i nar hon ar i Skottland. 14. Ett torn. Det byggdes efter the battle of Trafalgar ( i London) 1805. Titta vad jag larde mig mycket! 15. Slottet (det gamla) bakifran.


16&17. Pa flygplatsen.

Snipp, snapp, slut, sa var sagan slut!

E x

Edinburgh - day 2

Idag ar blogg.se jatte segt sa det har tagit mig en evighet att ladda upp alla dessa bilder, sakert over en timma. Men vad gor jag inte for er vara kara lasare. Jag vet ju att ni har vantat med spanning pa fortsattningen av varan Edinburgh tripp. Eller hur? Ja har kommer den i alla fall:


1. Lordag morgon, letar efter nagonstans att ata frukost. 2. Cappuccino time. 3. Tjejerna at Full Scottish breakfast, vilket ar ungefar som English breakfast fast extra ar blodpuddingen och pölsan som inte finns pa den engelska tallriken. Sjalv at jag aggrora och toast. 4. Natalie, Laura och Lisa hugger in. 



5. Matta och belatna, let the sightseeing begin! 6. Natalie himlar lite med ogonen. 7. "Thihi...fnitter.." 8. Vi utanfor slottet.


9. Frida och tjejerna framfor slottet. 10. Utsikten darifran. 11. Frida = cool.


12. En romantisk bild pa mig. 13. Spelar haftig. 14. Tjejerna ocksa. 15. Gata.


16. Fried Marsbar, typiskt skotskt sa vi var tvugna att prova. Helt okej. 17. Traditionell skotte i kilt med sackpipa. 18&19. Vet inte riktigt vad dessa byggnader ar. Turist kort som jag tog bara for att jag tyckte det sag fint ut.


20. En luff....ehh Frida slappar hemma i lagenheten med ett glas vin efter en lang dag utav sightseeing. 21&22. Tjejerna fixar haret pa mig och Frida. Sen pa varandra. 23. Laura hade aven gjort Lisas sminkning. Sa fint! 24. Har gor hon Fridas smikning. En riktig tjej kvall! Sa mysigt!


25&26. Titta sa fina vi blev! 27&28. Pavag ut.

29. Vi borjade kvallen med en ghost tour som vi hade kopt biljetter till. Killen till hoger var var ledare och killarna till vanster fick vara med och leka soldater. Touren borjade vid en kyrka som sedan fortsate bort till en kyrkogard. 30. Laura plus nagra andra tjejer fick sen komma upp pa "scenen" och spela soldater som attackerade dom andra. Har haller dom i sin svard. 31. Pa kyrkogarden vagade jag inte ta sa manga bilder. Har ar en bild pa en port som ledaren (hehe) laste upp (hanglas) som vi sen fick ga in igenom. Dar inne skulle det tydligen finnas en massa spoken eller sjalar kvar, sa man kunde svimma eller bli skadad och alla mojliga grejer kunde handa folk berattade han. Sen fick vi ga in i en liten grotta/cell med liknande dorr. Dar inne berattade han en massa historier om folk som dott i Edinburgh och berattleser om deras poltergeists och sant dar annat laskigt. Sen helt plotsligt springer det in en kille utkladd till "death" och skrammer oss sa att alla skriker rakt ut. Buuuuu... 32. Vi provade att ta ett par kort for att se om vi fick med nagra spoken pa bilderna, men nej det fick vi inte.

33,34&35. Efterat gick vi till en bar. Har kor jag och Frida lite olika poser. 36. Laura fick en skrattattack och kunde inte sluta skratta. Ingen vet vad hon skrattade at.

E ♥

Edinburgh - day 1

Nu ar vi tillbaka efter en jatte bra helg i Edinburgh! Vi hade fint vader nastan hela helgen. Det var dock ganska kallt, trots att vi hade flera lager av klader.  Edinburgh var i alla fall jatte vackert med trevliga mannsikor, inte alls lika mycket folk overallt som i London. Sa skont att slippa trangseln. Allt gick sa himla bra den har helgen, flyget dit gick jatte snabbt och resan fran flygplatsen till lagenheten likasa. Lagenheten som vi hyrde lag i ett perfekt lage nara allting, sa vi hade gangavstand till allt hela helgen. Perfekt helg!

Har kommer lite kort fran i fredags.

1. Pa flygplatsen i London. Laura och Frida. 2. Natalie och Lisa. Natalie ser jatte forbannad ut pa Lisa.. 3&4. Pavag i bussen fran Edinburgh flygplats in till centrum. Frida underholl med dans.



5,6&7. Val inne i stan gick vi till en pub som lag precis vid varan lagenhet. Lisa och Natalie stannade hemma for att vila upp sig efter resan. Vi landade ganska sent sa vi hann inte vara ute sa lange.


8. Frida, jag och Laura. 7. Turistkort bakom baren. 8&9. Frida posar.

Jag har tagit hur mycket kort som helst den har helgen sa jag orkar inte lagga upp alla i kvall. Bilder fran i lordags och idag lagger jag upp i morgon kvall i stallet.

E x

Packad

Nu ar vaskan packad och klar. Inte jag, men snart kanske. Jag ska ivag till jobbet om en stund och traffa Frida, vi tankte hinna med ett glas pa puben innan vi aker till flygplatsen.


Sen bar det av till Skottland!!
Vi ses pa sondag igen.

E x

Packning!

Just nu kollar jag på American Idol och packar lite i pauserna. Imorgon bär det ju av till Edinburgh med tjejerna för en weekend av sightseeing, god mat och nya upplevelser. Kommer visst att vara kallt däruppe så jag måste packa varma och sköna kläder.

Jobbet idag kändes ganska oseriöst faktiskt. Vi har mest skrattat och skämtat hela tiden för det har inte varit så mycket att göra. Nån prins från Saudiarabien var på besök samt nån Engelsk höjdare så det höll oss upptagna ett tag. Om ni bara kunde se vilka bilar dessa royalties dyker upp i...helt otroligt alltså. Värda mer än vad jag tjänar under hela mitt liv förmodligen...


1: Laura mitt i maten. 2: Tracy ville INTE vara med på bild!

Igår kollade jag klart på Bones, joggade och åt vårrullar, idag har jag joggat igen och ätit vårrullar...hmm...vilket spännande liv va?!

Nu väntar jag på att lilla Elinor ska ringa mig så vi kan snacka packning.

Kram på er alla.

Frida

Men du lyssnar ju inte

Pa jobbet i morse sa satt Janet och klagade over att hennes telefon inte funkade, att hon kunde se samtal men hon horde ingenting i luren nar hon svarade. Sen upptackte vi att telefonsladden hade smalts ihop..HAHA.. att det var darfor det inte funkade. Vi brukar ha sma varmeflaktar vid skrivborden for det ar sa kallt pa kontoret. Formodligen hade flakten statt pa hela dagen igar i riktning mot telefonen tills sladden hade smalt. Oups.. Frida har dessutom lyckats smalta ett par "Esc" knappar pa ett par tangentbord. Hehe.. jaja.

Paparazzi kort pa Frida fran idag. Jag har framkallat korten i min kallare och hangt upp dom pa tork.

Frida:
1. Komsi komsi lilla efteratt...ner i min mage ska du. 2. Sniff...mm...jaa..luktar gott. 3. GUUAHHM... gluffs.

E ♥

Sen sist har jag..

Hej kara blogglasare!

Jag har varit lite osocial nu ett par dagar. Jag hade ju prov igar sa jag har varit upptagen med att forbereda mig infor det. Men nu ar det avklarat sa nu ar det bara att borja med nasta grej, snart i alla fall. Forst ska vi till Edinburgh i helgen sen ska jag dra igang med nasta projekt.

Igar gick jag och runt och drog pa Oxford Street ett tag medans jag vantade pa att Patte skulle sluta jobbet. Jag kollade lite i affarer och upptackte att dom hade fatt in en massa varklader. Kanner mig lite efter pa den fronten. Har inte sa stor koll pa kladsortimentet just nu. Nar Patte hade slutat jobbet gick vi till en maskerad affar i Soho for att kolla efter grejer till Patriks nasta film (Patrik the director!!), men lagom tills vi kom fram hade dom stangt! Typiskt. Sa vi gick vidare till en bar i stallet, vi skulle egentligen fika men Patrik var hungrig och stallet sag trevligt ut sa vi gick in.

Det ar val ungefar vad jag har sysslat med sen sist. Jag har lite bilder fran jobbet idag som jag tankte lagga upp sen, forst maste jag ata.

E x

Sorry...

Förlåt för urdålig uppdatering, Elinor pluggar och jag har ju fått dille på Bones så jag sitter klistrad framför det på kvällarna. Igår var det fotbollsträning och ikväll joggade jag 7km. Nu ska jag trimmas inför sommaren tänkte jag...men med tanke på den mängd choklad jag har tryckt i mig de senaste dagarna så får jag nog ta och jogga lite längre imorgon...hehe.

Överträffade mig själv och lagade skitgod mat ikväll, stekte upp rödlök, vitlök, körsbärstomater och kycklingfileer och blandade i en burk butterbeans och en burk tomatkross och lät det puttra med salt och peppar. Serverades på en bädd av färsk spenat. Supergott och nyttigt.

Ganska dött på jobbet på eftermiddagen idag då många kollade på Obama. Dom visade det på storbildsteve i main office, men jag kollade via CNN istället. Historiskt!

Annars har väl inget nytt hänt, men imorgon jobbar Elinor så då ska vi nog hitta på nåt att skriva om. Tills dess..

Over and out.

Frida x

Bones

Vilken härlig slappardag jag har haft. Vaknade tidigt av att nån jävel smällde så hårt i dörren att det skallrade i rutorna, så när jag ändå var vaken så tog jag på mig joggingkläderna och tog mig en tur som till slut visade sig vara 9km. Jag överträffade mig själv totalt. Härligt var det och jag har känt mig så nyttig hela dagen, fast jag bara har degat.

Efter joggingen gick jag till Fulham och handlade mat och hyrde film. Så hela eftermiddagen har jag ätit grillad kyckling med tzatziki och ätit ett par Florentiner och kollat på Bones, ett forensic drama lite i stil med CSI, jag trodde aldrig jag skulle säga detta men det här är nästan bättre än CSI...lite coolare liksom. Usch, det känns som om jag sviker Grissom, Sarah, Catherine och de andra i CSI Las Vegas när jag säger det...sorry! Men kolla själv så kan ni väl tycka till?!

Jag har varit sugen på choklad i timmar men eftersom jag inte orkar ta på mig kläderna (sitter i pyjamas) så blir det inget. Förhoppningsvis kommer paketet som mamma skickat fram imorgon så jag får vänta tills dess.

Mamma och Pappa messade förut, de har bokat resa till Teneriffa och åker första Februari...gissa en som är avis!!?

På Fredag bär det ju visserligen av till Skottland på tjejhelg så jag ska väl absolut inte klaga!

Hoppas ni har haft en trevlig helg. Själv ska jag kolla på ännu ett avsnitt av Bones! :-)


Kram Frida

Lördagslunch.

Imorse när jag vaknade var det jättefint väder, raka motsatsen till vad som var förutspått...regn, kraftiga vindar och allmänt obehagligt var vad jag trodde jag skulle vakna upp till. Så jag tog glädjefullt på mig joggingkläderna och tog mig en tur.

Sen var det dags att bege sig till Putney för att möta tjejerna på lunch. Elinor ringde och sa att hon var dålig, stackarn, så hon höll sig hemma och Laura skulle till frisören så det blev jag, Natalie och Lisa som träffades på Wagamama för lite god mat och gossip. Jag åt mitt vanliga: Ebi Kare Lomen, en ganska spicy soppa gjord på kokosmjölk, chili, nudlar, räkor och lite annat smått och gott. Helt fabulöst god!!


"Eat me..."

Efter maten tog jag och Lisa en kaffe eftersom Natalie skulle iväg på ansiktsbehandling, men först kollade vi lite i affärer, köpte choklad och lite annat krafs. Jag köpte bland annat en liten söt sockerskål som jag ska ha mina smycken i.

Natalie kanske ser lite sur ut men det var för jag blev aldrig nöjd med bilden så hon tröttnade efter ett tag... Själv står jag och gräver i min påse med Lindt choklad som jag tyckte att jag var värd...Gottgottigottgott!! Med risk att låta som Elinor nu men ser ni att jag har utsläppt hår? :-)

Egentligen skulle jag ha åkt ner till Richmond ikväll och gått på en drink med Laura, men det visade sig att vädergudarna inte var på vår sida och det började blåsa och regna så jag stannade hemma istället. Köpte vårrullar och en minipåse Maltesers istället och nu sitter jag och kollar på skräp på TV.

Just det ja, min kompis Claudia har varit i Brasilien en månad och hälsat på sin familj och hade presenter med sig tillbaks till mig. Eller ja, hon kom hem för ett par veckor sedan, men hennes väska har varit försvunnen någonstans i världen och hon fick tillbaks den i förrgår. Anyway...hon hade med sig godis (som jag och Laura åt upp innan jag hann fota det), tvål, hudkräm och en liten handduk hennes mamma hade broderat mitt namn på! Gulligt tyckte jag!

Presenter till mig!

Nu ska jag slötitta lite på TV och chatta lite med Cilla.

Sist men inte minst ett stort GRATTIS till mina kära vänner Mia & Johan som får tillökning i familjen i Augusti! Underbara nyheter!

Kram Frida.

Host host..

Idag skulle jag egentligen aka till Putney for att ata lunch med Frida, Natalie och Lisa men jag ar fortfarande sjuk sa jag fick stanna hemma i stallet. Sa det var ju trakigt. Det ar jatte fint vader idag, sa det hade ju varit trevligt att gora nat. Men min forkylning verkar bara bli varre och varre. I natt hostade jag en massa att jag hade svart att sova. Bara jag ar frisk till nasta helg nar vi ska aka bort sa ar jag nojd. Jag har laddat har hemma med en massa vitaminer och nyttigheter sa det ska jag val bli.


I morse traffade jag Patte en svang, vi tog sallskap till Victoria. Det ar sant harligt vader ute idag sa det var skont att komma ut i solen en stund. Forst gick vi till posten for att hamta ut ett paket med peruker (hehe) till Patrik som han hade bestallt. 


Sen gick vi till apoteket dar jag kopte hostmedecin och lite annat nodvandigt. Sa nu ska jag val kunna sova i natt!! Hoppas jag.

Nej nu ska jag forsoka plugga lite.

Trevlig lordag pa er!

Elinor ♥

American Idol.

På lunchrasten idag satt jag och Tracy och beklagade oss över att det bara var skit på TV. Januari är ju en fattig månad och då tycker man väl att TV utbudet borde reflektera detta och ha en massa bra filmer som man kan sitta hemma och titta på...men icke. Döm om min förvåning, och tillika glädje, när jag såg att American Idol drog igång ikväll! Två timmar av skratt och gråt blev det. Vilka clowner det finns alltså...Det bästa av allt var nog att det går imorgon kväll också, perfekt eftersom jag tänkte sitta hemma och uggla. Då har jag iallafall nåt att titta på! Tänk att så lite kan göra så mycket!



Idag har vi även pysslat med att boka hotell till vår Edinburgh-weekend. Eftersom det är Burns night när vi är där så var det ganska fullbokat på de flesta ställena. Vi valde mellan ett lite billigare hostel och en hotell-lägenhet som vi skulle ha för oss själva men som skulle kosta mer. Efter kort betänketid valde vi hotellet så nu är det fixat! Åh vad kul vi ska ha!
Vi ska även gå på Ghost Tour men det tror jag inte det är så mycket att säga om tills vi har gått den. Ska tydligen vara oerhört obehaglig och verklig. Usch, jag ser fram emot den med fruktan, spänning och lite glädje...tror jag...


I'm coming to get you...!

Nu ska jag snart gå och lägga mig. Imorgon är det Fredag, något att se fram emot!

Kram och sov gott.

Update: Såg precis på nyheterna att ett plan har kraschat i Hudson river i NYC. Alla överlevde. Skönt!

Frida

Knack knack..

Alldeles nyss knackade det pa dorren har hemma. Vem kan det vara tankte jag och gick till dorren, det maste ju vara nagon utav grannarna for vem skulle det annars vara? Dessutom maste man bli inslappt genom porten for att komma in i lagenheten. Nar jag oppnar star det en tant dar med en liten dator i handen och undrar om jag kan svara pa nagra fragor. Jag svarade att det kan jag val gora eftersom jag inte vagade saga nagot annat. I mitt huvud svor jag och tankte va fan skulle jag oppna dorren forr. Synd att vi inte har ett san dar kikaroga, eller vad det nu heter. Den dar lilla undersokningen tog i alla fall hur lang tid som helst. Hon fragade en massa fragor om parkeringen har utanfor, gatsopning, om folk ar trevliga pa gatan (haha) och om jag ar radd for att ga omkring i omradet i morkret och sa vidare. Jag undrar vad det var for en javel som slappte in henne i huset? Varfor ska det alltid springa omkring en massa dorrknackare haromkring? Sa jobbiga. Men eftersom jag ar sa  trevlig sa svarade jag ja pa fragan om det gar bra att dom kontaktar mig i framtiden for sana har undersokningar. GAAH!!


Hittade den har bilden nar jag laste om fetma forut. Hoho.. fast samtigt sa sann.

I morse gjorde jag nat klantigt som jag tankte dela med mig utav med er. Jag satt framfor datorn och laste aftonbladet och at flingor med mjolk som jag brukar gora. Helt plotsligt rakade jag flaxa till med armarna (av nan anledning) och valte darmed skalen med mjolk och flingor over hela mig... aahh..kall mjolk..brrr. Det var flingor och mjolk over hela golvet, stolen och over mig. Ah.. typiskt.

Jag ar fortfande lite krasslig.. Jag hade hoppats pa att Neal skulle kunna kopa glass till mig nar han kom hem fran jobbet, men just idag skulle han inte komma hem efter jobbet utan aka direkt till Youngy!! Suck.

E x

Kvallens soppa

Neal gjorde som sagt soppa ikvall. Den blev riktigt smarrig. Dessutom valdigt nyttig! Soppan inneholl linser, morotter, selleri och starka kryddor som sen var toppad med lite grekisk yogurt.


Dagens soppa


Broccoli och spenat soppa som Neal gjorde for ett par dagar sen. Ocksa god och nyttig!

Soppa kanns valdigt nyttigt och bra att ata till middag tycker jag. I alla fall nar den har hemmagjord och man kan gora den fettsnal och naringsrik.

Nu skulle det smaka gott med Fridas hemlagade pannkakor till efterratt........ For det ar val sa det ska vara? Soppa och pannkaka. Fast det ar val egentligen pa torsdagar man ska ata det va?

Vi hors och stors.

E x

Stackars mig

Jag ar sjuuuk. Ville bara saga sa ni kan tycka synd om mig. Jag har ont i halsen och kanner mig allmant hangig.... Idag har jag i alla fall varit pa jobbet. Det var val trevligt. Valdigt dimmigt i morse pa vagen till jobbet och lite allmant disigt och trist vader. Annars var det som vanligt, en ganska seg och langsam dag. Forutom att jag fick godis da forstas..hehe.



Det har hade Laura med sig till mig ifran Australien. Mm..



Frida och Laura pa lunchen idag. Idag var forsta gangen jag traffade Laura sen hon kom tillbaka fran sin semester.

Just nu sitter jag och gommer mig inne i sovrummet och vantar pa att fa mat. Jag vill ata! Neal har lagat soppa tror jag, men just nu ar rormokaren har och fixar och trixar inne i koket sa jag kan inte ata. Jag orkar inte vara social och prata om en massa ointressanta saker sa jag haller mig inne i sovrummet och later Neal skota snacket. Jobbigt bara att maten ar i koket..

E x

Frida tipsar!


Sitter och väntar på att mitt nagellack ska torka och tänkte då passa på att tipsa om en ansiktskräm som jag gillar. Tyvärr blev bilden lite suddig men den heter iallafall: LDB Vitamin Face Creme och jag köpte den för Dry/Sensitive skin, trots att jag alltid trott att jag har fet hy...men det här verkar toppen för min vintertrötta hy och känns jätteskön! Kostar ca 69 kronor. Fina fisken va?!

Nymålade naglar och kräm.

Nu ska jag kolla lite på TV, sen bedtime.

Imorgon ska tjejligan ut på middag! Wohoo!

Kram och sov gott.

Frida



Ego

Igar lamnade jag in min essay som jag har suttit med hela helgen. Woo!! Det blev ganska stressigt mot slutet. Jag skrev klart det sista bara nagra timmar innan jag lamnade in den. Efter inlamningen skulle jag ha mote med min handledare (tror jag det heter pa svenska) Joanne, men hon hade glomt bort att vi skulle ha mote och det hade tydligen dom andra ocksa for det var bara jag som kom! Joanne satt inne pa sitt rum och sag ganska upptagen ut nar jag kom och undrade i vilket rum vi skulle ha motet. Joanne och jag hade i alla fall mote sjavla, sen kom Kai lite senare. Hon hade stressat dit hemifran eftersom jag hade ringt henne. Motet handlade bara om hur vi tycker det har gatt med studierna an sa lange. Sa det blev mest en massa chatter som vanligt. Hon beklagade sig over att hon hade sa manga undervisningar den har veckan och sa mycket att gora och vi gnallde om hur stressade vi var over allt som skulle goras. Typ.

Eftersom lektionerna inte ritkigt har kommit igang annu sa har jag varit hemma idag och forsokt borja skriva pa nasta arbete som ska vara klart nasta vecka. Jag ar inte sa jatte motiverad kanner jag. Vet inte ens riktigt hur jag ska skriva det har arbetet. Sa jag har inte fatt sa mycket gjort idag. Sammanfattning utav min dag: suttit framfor datorn och handlat lakris och kaffe pa stan (har i Pimlico). Sen hittade jag en rolig sida och gjorde det har:




I'm so famous, y'all!!

Puss E

Suddiga prinskorvar!

Hej alla små hjärtan.

Denna dag har varit en mycket bra dag förutom att jag var jättetrött eftersom jag sov dåligt. Hade mardrömmar om diverse suspekta saker...

Två stycken var sjuka idag på jobbet så jag erbjöd mig att hoppa omkring i de olika byggnaderna(4st) och täcka för raster och luncher. Det var ganska skönt för tiden gick så fort. Det bästa av allt var att Laura var tillbaks idag från en månad i Australien! Åh vad det var kul att se henne. Det kom nästan en tår. Vi har haft fullt upp med att ta igen allt skvaller så tiden bara rann iväg, självklart glömde jag ta kort på henne, det får bli imorgon! Hon hade med sig godsaker från andra sidan jorden som vi har smaskat i oss idag. Mums.

Jag gick omkring och var så nöjd med mina nymålade naglar så jag tänkte att jag förevigar dom så ni också får se...jo men visst, fingrarna ser mest ut som suddiga prinskorvar med nån dassig färg på...


Prinskorv med bröd, någon?

Men säg den lycka som varar, självklart blev jag fult tacklad in i ett stängsel på fotbollen så jag halvbröt en nagel och färgen lossnade på två. Om man tänker efter är det väl ganska skönt att det i min värld inte är svårare sorger än så just nu... :-)

Nu har jag ätit vårrullar (surprise) och sen en massa rostade frön med honung så jag är mätt och belåten. Ska fixa morgondagens lunch, hänga tvätten och sen ska jag krypa till kojs. Börjar tidigare imorgon på grund av dåligt med personal. Jag till och med erbjöd mig till chefen, jag vet inte vad som flugit i mig...

Hoppas ni har det bra alla tarzans och clowner därute!

Kram FRIDA.

Köttexpressen.

Ojojoj, vilken superrolig helg jag har haft! Oväntat faktiskt.

I Fredags mötte jag upp Johanna i Clapham på vin, skvaller och catch up. Vi hade ju en "positiv kväll" där man bara fick vara glad och positiv om allt och jisses vad bra det blev. Vi hade så roligt och var på toppenhumör. Vi gick på några olika ställen och hittade på lite bus innan vi hamnade på Clapham North där vi går ibland. Ett trevligt ställe och alltid garanterat mycket folk. Vi började prata med några killar som det senare visade sig att jag kände. Vi hade till och med varit på hans födelsedagsfest för nån månad sen...herregud! Helt sjukt att ingen av oss kände igen varandra för Johanna var på den festen också...jaja. Dom är iallafall kompisar med Elinors kille, Neal, och även mitt ex. Så det var ett roligt sammanträffande. Vi gick vidare på klubb och svingade våra lurviga till tidigt på morgonen. Hade verkligen en toppenkväll!! Glömde dock bort att ta kort...förlåt!

Mådde väl sådär igår men det var bara att ladda batterierna för att träffa upp Elinor men det har hon ju rapporterat om redan. Också en toppenkväll! Tack till Jonas som är så generös och snäll mot oss!

Idag gick jag en långpromenad på en och en halv timma i solen. Det har blivit lite varmare nu i London och det tackar vi för.
Sen städade jag lyan innan jag åkte till Patrik för filmkväll med godis och chips. Vi kollade på The Midnight Meat Train som vi döpte om till Köttexpressen. Filmen var helt ok och vi skrek högt vid ett flertal tillfällen...men sen hände en grej och allt spårade ur...Jag vill så gärna berätta men kan inte för det förstör om nån ska se den.

Såhär snygga var vi på filmkvällen...observera mina strumpor...hittade inte två likadana. Hoppsan.

Nu har jag precis kommit hem och ska strax lägga mig. Imorgon drar fotbollen igång igen, HURRA!!

Jag har dessutom blivit beroende av vårrullar och det måste jag snart lägga av med, annars kommer jag att se ut som en snart! Men det är ju så gott...speciellt när man dränker dom i sötsur sås...åååhhh. Ok, nu ska jag lägga av...

Hoppas ni har haft en bra helg ni med!

Kram Frida


Favorit i repris


Igar tog jag en break fran mitt pluggande och akte till South Kensington for att festa med lilla Frida. Vi borjade kvallen pa tva olika pubar, som jag inte minns vad dom hette. Vi drack lite vin och snackade, lungt och sansat. Sen borjade vi prata om att det vore kul att dansa lite och da kom Frida pa att klubben dar hennes gamla kompis Jonas jobbar pa ligger typ runt hornet fran dar vi var, sa hon messade honom och fragade om han kunde skriva upp oss pa listan och det kunde han forstas sa vi gick dit. Precis som forra gangen vi var dar fick vi en massa goda drinkar av Jonas. Melon drinkar och nagra typ av champange shots tror jag det var? Gott var det i alla fall.



Nar vi stod pa dansgolvet sa tog jag den har bilden pa Frida sen gav jag kameran till henne for att hon skulle ta en bild pa mig, da kommer det fram en vakt till Frida och sager nat som Frida uppfattade som: "do you want me to take a picture of you two" och Frida svarade: "yes take a picture of us" och gav honom kameran. Da sager han: "NO I said you are NOT allowed to take any pictures in here" och gav tillbaks kameran till Frida. HAHA... herregud vad vi skrattade at det sen! Frida skrattade sa mycket att hon bojde sig framat, mot min drink, sa att sugroret fastnade i hennes har och sugroret stod rakt upp. Sen skrattade vi annu mer at det for det sag sa roligt ut. Sa det blev aldrig nagra fler bilder efter det, eftersom vi inte fick ta nagra.

E x

Oroliga?

Jag förstår om ni är oroliga och undrar vart jag har tagit vägen, det har jag ju märkt med era oroliga email och kommentarer...anar ni sarkasmen där?
Jag har iallafall haft en tråkig vecka på jobbet och inget att rapportera om så jag har besparat er en massa klag och bitterhet.
Jag har varit så duktig och ätit nyttigt iallafall och joggat varje dag så nu är jag tillbaks på "pre-christmas" vikten igen, lite under till och med. Gött.

Imorgon ska jag och Johanna ut på ett glas vin. Vi har klagat så mycket i veckan att imorgon ska vi ha en "positiv kväll" då man inte får säga nåt negativt. Gör man det blir man bestraffad...vad straffet blir ska vi bestämma imorgon...detta ska bli kul.

På lördag ska jag ut med lill-snäckan Elinor på en sofistikerad drink. Mucho roligt.

På söndag ska jag jogga tänkte jag beroende på tillståndet...sen ska jag till Patrik på filmkväll. Wohoo!

En helg jag ser fram emot.

Elinor: Jag mailar dig imorgon.

Alla andra: Over and out.



Kram Frida

Wooo



Nu har jag matte provet avklarat..wohoo! Jag vagar inte saga om det gick bra eller inte.....men jag tror att det gick bra. Hoppas jag! Skont att ha det gjort hur som helst. Nu ar det bara att dra igang med nasta grej, som jag bara har tre dagar pa mig att skriva..buhu. Men jag far skylla mig sjalv, jag skulle ju ha borjat tidigare. Jag har i alla fall hittat lite material och last igenom en del utav det idag och sen ska jag borja skriva i morgon.

Trots att jag har mycket att gora i skolan ska jag och Frida ga ut en svang pa lordag kvall. Det blir ingen sen kvall, hade vi tankt i alla fall. Kul att gora nat annat an att bara sitta har hemma och knappra pa datorn hela helgen.
Lagom tills jag ar klar med mina Januari arbeten i skolan sa aker vi tjejer i receptionen till Skottland over en helg. Det ska bli jatte kul! Jag har velat aka dit jatte lange. Det ar manga som sager att Edinburgh ar sa vackert och trevligt.

E ♥

Plugg med Kai

Idag var forsta dagen tillbaka pa Uni i ar, fast jag hade inga lektioner idag utan jag var bara dar for att traffa Kai och plugga lite matte med henne. Vi har namligen prov pa torsdag. Usch och fy. Den har veckan har vi GIS week, Guided Independent Study, sa vi har inga lektioner. Vilket ar bra for da kan vi plugga infor alla inlamningar vi har nu i Januari.

Efter lite matteutrakningar gick vi till Starbucks och drack kaffe. Ser ni foresten att jag har utslappt har for ovanlighetens skull? 


Kai.

Foresten ga in har och kolla pa Patriks senaste film, for er som inte annars laser hans blogg. Jatte bra ar den! Isabel ar sa rolig och Patte ar sa duktig pa att klippa och greja!

E ♥

Weekend i Stöckhölm.

Då var man tillbaks i London igen! Känns skönt men jag saknar mamma och pappa. Och Izza förstås.

K R A M ! !

I  Fredags åkte jag upp till Stockholm. Cilla och jag skulle gå ut på kvällen men hennes plan var försenat så jag tror inte att nån av oss hade så stor lust att gå ut. Hon efter en dag i luften och jag efter en dag på stan...ganska möra. Istället mös vi hemma hos henne. Det var så härligt att träffas igen, så trist att vi inte ens bor i samma land!! Vi drack vin, åt pizza och snackade.

Vi leker med hennes dator, Appolina.

På Lördagen åkte jag ut till Farsta Centrum och shoppade lite till och passade på att sola innan jag gick hem till brorsan. Pia skulle precis till jobbet men hennes bror, Nicke, stannade kvar med mig och brorsan. Vi åt pizza, godis, glass och paj(!) och kollade på Arn filmerna som var mer än lovligt sega men ändå helt ok.
Brorsan och Pias hund, Molly, är så kelig och skulle sitta i soffan med oss...blev inte så mycket plats över...

Trångt i soffan...

Idag var det tidig uppgång för att åka tillbaks till UK igen. Resan gick bra och det verkar som om jag åkte i rättan tid då det är mer än 20 minusgrader hemma. Uschiamej! Stackars Johanna som åkte hem igår blev försenad med över 5 timmar och kom hem mitt i natten istället för tidiga kvällen.

Som Elinor skrev så träffades vi och fikade när jag kom till stan. Mysigt att ses igen och ta igen ett par veckor.

Ikväll har jag packat upp, handlat mat, gjort matlåda och målat naglarna. Bra jobbat.

Liiite ångest för att semestern nu är slut, man har ätit alldeles för mycket och allvaret börjar igen imorgon! Nu är det dags att ta itu med Beach 2009 projektet...suck. :-)

Sov gott.

Frida

Mitt skrivbord

Hej kara blogglasare!


Idag kom Frida tillbaka till London, sa vi passade pa att traffas pa en fika nar hon kom med bussen fran flygplatsen till Victoria. Vi drack kaffe och at morotskaka pa Pret.

Sen har jag och Neal varit och sprungit har pa morgonen, vi sprang vara vanliga runda (som inte ar sa varst lang) till Big Ben, over bron och sen tillbaka. Det gick val halvbra maste jag saga, kanner mig inte alls i form. Fast det var anda skont att komma igang lite. Snart ar det ju sommar, sa nu far man val borja trana magen och sant dar igen som jag inte har gjort pa typ ett halvar. Jag har i alla fall lite nya prylar att anvanda nar jag springer som jag fick i julklapp av Neal. Jag fick ett san dar liten vattenflaska med ett hal i som man ska ha nar man springer (nan som fattar vad jag menar?), en ipod hallare och ett pannband i fleece sa jag haller oronen varma.

For ovrigt ar det svin kallt i London just nu, formodligen ingenting jamfort med dar hemma, men i alla fall. Den har lagenheten ar i alla fall inte gjord for att sta emot kyla...brrr. I kvall ska Neal gora en varmande soppa fran ett recept fran min nya soppbok bok jag fick av Neals mamma i julklapp. Det ska bli spannande att se hur den smakar. Jag har forsokt mig pa att gora soppa en gang i mitt liv och da smakade den typ ingenting. Hoppas Neal lyckas battre.

Foresten, ga in och rosta pa mina vinterbilder har och har sa vore ni gulliga! Ge mig 10 tack!

E x

Elinors nyarsafton


Gott nytt ar pa er! Idag ar jag seeeg och har inte fatt sa mycket gjort. Men det nya livet i 2009 borjar val inte riktigt an? Man maste val fa ha en recovery day innan man satter igang? I morgon da kor jag igang, i alla fall lite grann. Jag kanske kan ta en promenad atminstonde, i stallet for att bara dega framfor teven som jag har gjort hela dagen idag. Jaja, har kommer i alla fall lite bilder fran gardagen.


Gardagen firade vi ihop med nagra utav Neals kompisar och kompisar till dom, sa det var en hel del folk jag inte hade traffat forut.  Vi var pa en pub nagonstans nara Liverpool Street, det kandes som mitt ute i igenstans for vi gick och gick i nan grand tills vi tillslut kom fram. Det lag ganska odsligt dar det lag, sa vi var val lite skeptiska till en borjan men det visade sig vara en riktigt mysig pub. Vi hade kopt biljetter dit innan och da ingick det buffe hela kvallen och champagne vid tolvslaget. Eftersom man var tvungen att ha biljett innan for att komma in sa vart det inte sadar jobbigt mycket folk som det ibland kan bli i London (eller valdigt ofta), sa det var skont! 


1. Marcus vinkar. 2. Marcus och Neal. 3. Strax efter tolvslaget tror jag.


4. Dave och Neal...haha..nej det ar inte Neal, det var nan gammal gubbe som hade somnat. Vi tyckte att det skulle vara roligt om Dave posade lite med honom. Sen kom det fram nan tjej till honom och sa: 'Dad we have to go now' och ledde honom ut. Oups. Undrar om hon sag att vi stod och tog kort pa honom? 5. Dave posar sjalv. 6. Ben, Marcus, Lucy och Neal. Har var det strax dags for hemgang. Syns det? Hehe.

Nar vi kom ut fran puben borjade Marcus och Dave kasta mandariner pa varandra som dom hade tagit med sig fran buffen, sen drog dom hem. Jag och Neal stod kvar en stund utanfor puben for jag ville hanga med nagra utav dom andra och ga pa efterfest. Va? Jag vet inte riktigt hur jag resonerade, men jag hade sa roligt att jag ville fortsatta festa. Men Neal var fornuftig och tyckte att det var battre att komma med tunnelbanan hem (som hade oppet till 4 pa nyarsafton) for annars skulle det vara en jatte svart att ta sig hem darifran om vi missade tunnelbanan. Jag ar glad for det idag att vi akte hem i stallet. I tunnelbanan hem hittade jag en vit lockig peruk som jag tog med mig hem, jag hittade den i min vaska nar jag vaknade i morse. Haha. Hmm..vet inte vad jag ska gora med den? Laine rostade pa att jag skulle branna den eller nat liknande.

Happy 2009!
E ♥


Min Nyårsafton!

Nyårsaftonen började tidigt med att jag åkte in till Örebro redan vid åtta. Lastade av mina grejer vid Stinas och sen åkte vi, alltså Stina, jag och Ella till gymmet för att först sola, sen träna och efter det bada bubbelpool. Träningen var på två timmar och verkligen superkul. Det var 4 x 30minuters pass: Step, Bodypump, Bodyjam och Bodycombat. Steppen var jättekul men man fick hålla tungan rätt i munnen, på pumpen insåg jag hur svag jag var i överkroppen(hantlar skall inhandlas snarast!), jammen var jättekul men jag är lite för stel för att dansa...och till sist combat som var skitkul! Bara en massa boxning. Efterår var vi alla helt slut och slappnade välförtjänt av i bubbelpoolen. Idag har jag en otrolig träningsvärk i hela kroppen och jag fasar för att det kommer att bli värre imorgon...jag som ska shoppa, hur ska det gå...?

Här spexar vi och har roligt i bubbelpoolen!

Efter detta åkte vi hem och åt en massa godis och lekte lite med Stina och Magnus barn, Ebbe och Sigrid. Dom är så himla söta och snälla.
Jag provade en proteinbar med pepparkakesmak som var jättegod. Jag köpte även en ny(?) Marabou choklad med lakrits i. Wow!!! Supergott.
Magnus tog med barnen ut och jag och Stina började fixa oss inför kvällen och dukade inför middagen.

1) Dukat och klart! 2) Stina bjuder på Champagne! 3) Stina, Ella och jag(som ser ut som en tarzan tyvärr...).

Vi bjöds på Toast Skagen till förrätt, Grillad kyckling(grillad utomhus!), potatisgratäng och rostade grönsaker i ugn till huvudrätt och till efterrätt blev det vit-och mjölkchokladspannacotta med hallonsås och till det bjöds det på Dooleys! Åh vad gott allt var! Vi åt tills vi nästan sprack. Vi tjejer började sedan bli ganska trötta, dels var man däven efter maten men vi hade ju även tränat och badat vilket gör en trött också, så vi drack inte speciellt mycket, vilket var skönt.

4) Girlsen, 5) Jag och Ebbe busar. 5) Lilla familjen...haha... 6) Magnus och en nyvaken Siggan.

Vi hade iallafall jättetrevligt och vid tolvslaget gick vi alla ut och skålade, utom Magnus som stannade inne med Sigrid som precis hade vaknat. Sen satt vi uppe ett tag och Janne försökte lura på mig en busgrogg på Explorer Jordgubb/Lime, RedBull och smultronläsk. Supergott men om jag hade druckit hela den hade jag aldrig somnat! :-)

Nyårsafton kan sammanfattas som en toppenkväll med goda vänner! Det kan inte bli mycket bättre! Tack så mycket!!!!
Nu hoppas jag att brudarna kommer och hälsar på snart!

Idag har mamma, pappa och jag hunnit varit ute och gått en långpromenad, sen solade jag och slingade håret innan lyxig middag här hemma. Nu sitter jag i min pyjamas igen och allt känns som vanligt! :-) Det är jättekallt ute, -12.5 grader så man vill inte göra annat än att sitta framför brasan och värma sig.

Imorgon bär det av till Stockholm och nya äventyr!

God fortsättning på det nya året önskar jag er alla!

Kram Frida.

RSS 2.0