Primark!

Idag har vi varit till stan och shoppat lite. Det blev saklart Primark! Alla hittade en hel del och dom verkade nojda. Vi var uppe tidigt i morse sa vi kunde vara dar nar dom oppnade och slippa den varsta trangseln.

Utanfor Primark innan oppning. Vi nastan hangde pa laset for alla var sa ivriga att fa shoppa.

Alla kopte nya glajer.

Vi gick en svang pa Bond Street for att kolla pa alla fina affarer.

Sen akte vi hem sa dom fick vila lite, sjalv tog jag mig en tupplur jag med. Jag slumrade till lite och nu kanner jag mig sa nu kanner jag mig pa topp igen. Sen akte dom en andra svang in till stan och jag stannade hemma och fixade lite och handlade mat. Dom kommer over hit om en stund och sen ska vi vidare till puben.

Nu ringde dom precis och sa att dom star i kon pa Primark...hehe. Sa dom kommer lite senare i stallet. Jag far val dricka lite vin och lyssna pa topplistan som dom kor pa musikkanalen just nu sa lange. Det ar manga bra latar med pa topplistan just som Tinchy Stryder Ft N-DUbaz med number one, Lilly Allen med not fair och Dizzie Rascal/Van Helden med bonkers.

E x

Hip hip hooray!

Idag fyller lillebror ar..hurra hurra! 23 blev han idag. Var inte jag 23 nyss?

Idag kom mina slaktingar till London och ska stanna har tills pa mandag! Dagen har dom spenderat med Patrik, dom har bland annat varit till Harrods och tittat runt. Ikvall har dom varit har hemma hos oss och vi har firat Patrik och haft det trevligt. Pa menyn var det tacopaj, vin och carrot och coffee cake. Patrik fick en massa godis och grejer fran Sverige, jag och Neal med for den delen.



1. Mina snygga mostrar. 2. Min kara mormor och mamma med Patrik och Neal.
3. tarta! 4. Jag och fodelsedagsbarnet.



Vi hade kopt blommor dagen till ara for att frascha upp har hemma. Duken blev visst lite skrynklig  efter jag hade vikt ihop medans vi at ser jag nu..

Sen fick vi aven blommor av familjen nar dom kom over.

I morgon blir det shopping och kanske Hyde Park, vi far se vad dom orkar med. Det ska bli kanon vader hela helgen. Perfekt! Det har i alla fall varit super varmt och soligt hela dagen idag. Kanske blir det en varm sommar i ar? Hoppas.

E x

Torsdag

God morgon.

I helgen fixade jag i ordning pa en ram som jag fick av Frida i fodelsedagspresent forra aret. Jag fick den i September sa det var verkligen dags att det kom i lite kort i den! Det var svart att klippa till det ratt eftersom rutorna ar sa sma men den blev bra tycker jag! Nu ar bara fragan hur jag ska fa upp den pa vaggen.. maste hitta nat att fasta dar bak.


Fin va? Man kan alltsa flytta omkring rutorna som i ett pussel. Det ar val kanske meningen att man ska skriva ut ett stort kort och klippa i bitar antar jag, men verkar lite komplicerat. Jag klippe ett utav bilderna i tva, annars ar det olika kort. Det ar en "Elli och Frida ram" eftersom jag fick den av henne. Patte ar med pa horn ocksa.
 
Nar jag och Neal var i Nottingham i helgen sa gick vi pa en bokrea pa ett boklager som ligger precis brevid Neals foraldras hus dar alla bocker kostade mellan £1-2!! Det var inga gamla second hand bocker utan nya och fina. Hur bra som helst. Jag handlade dessa bocker for £1 st! Neal hittade en bok som han behover till Uni nasta ar for £2!


En recept bok och en faktabok om mat for £2!

Nu ska jag strax bege mig ivag till jobbet. Hej sa lange.

E x

Nottingham

Idag har vi rod dag har i England! Jag och Neal har spenderat varan lediga dag med att fixa lite har hemma. Vi har bland annat moblerat om lite i vardagsrummet och det blev ganska bra maste jag saga, trodde nastan att det inte gick att andra om nanting i den har lagenheten! Sen har vi handlat nya vaxter och annat plock till hemmet och kollat efter en ny tv, vi ska namligen kopa en ny! Neals brorsa som ar expert pa omradet har gett oss lite forslag sa det blir nog ett kop lite senare i veckan, spannade!

Helgen har vi som sagt spendrat med Neals familj i Nottingham. Vi hade sa himla fint vader hela helgen sa det var verkligen perfekt.

Lordag

Nar vi kom fram akte vi forst och halsade pa Neals brorsa Martyn en svang. Vi satt pa hans altan och solade lite med chips och saft.


Sen pa kvallen akte vi till brollopsfesten.

Lite senare pa kvallen blev det dans och jag lyckades fa med mig Neal pa dansgolvet en liten svang! Sen korde jag nan slags ringdans med Neals mostarar och morfar..hehe. Pa sista bilden ser ni Martyn som star och smygater fran bufféen.. han hade pratat om bufféen hela vagen dit och sen nar vi kom dit drojde det jattelange innan dom tog fram maten. Bade jag och Martyn var utsvultna nar den val kom fram. Maaaat.

Sondag

Pa sondagen gick pa langpromenad med Neals foraldrar bland kossarna.. Det var jattevarmt och man kunde verkligen kanna solen steka pa huden. Efter hade bade jag och Neal en rodlatt bondbranna pa armarna, nacken och pannan..snyggt!

E x

Bank holiday weekend

Halloj!

Skont med helg. Langhelg dessutom! Jag hade sett fram emot att fa sova lite langre idag, men sa vaknade jag 6.30 vilket ar samma tid som jag gar upp pa vardagar!! Typiskt. Sen kunde jag inte somna om.

Igar efter jobbet gick jag ut med tjejerna i Clapham Junction. Vi korde en liten bar runda och gick till lite olika stallen dar omkring och eftersom jag dricker sa sakta (dricker till och med vatten sakta) sa hann jag inte dricka upp nagonstans! Anda lyckades jag bli ganska dragen..hehe. Kanske for att tjejerna hela tiden bestallde svinstarka drinkar?


Laura ser lite laskig ut har..


"Heeej heeeej Frida heter jag"

Tracy.

Nu maste jag satta igang och packa for snart ska vi aka..."mooot Sherwood skogen" som pappa alltid sa till oss nar vi var sma och skulle aka nanstans i bilen, ni vet fran Robin Hood? Idag ska jag faktist aka mot Sheerwood skogen eftersom vi ska till Nottingham over helgen.

Trevlig helg pa er!

E x

Mandag

Jaha sa var det vardag igen. Nu ar jag tillbaka pa jobbet mer eller mindre heltid. Jag ska jobba nar dom andra har semester och kanske lite till sa det blir nog inte hela sommaren som jag brukar gora, men det kan ju vara skont med lite ledigt ocksa. Fast schemat hinner sakert andras.

Har ar lite bilder fran i lordags nar vi gick ut.


Eurovision night.

Kvallarna gar ju sa fort!  Maste gora lunchlada och stryka kladerna infor morgondagen och sen sooova.

Kram E

Film, godis och garderobsfynd

Ikvall har jag varit och kollat pa film hemma hos Frida. Som vanligt nar vi har filmkvall sa maste vi alltid overdriva godis och snacks intaget!! Varfor? Det blev glass, toffee popcorn och lite chips. Vi blev sa matta och madde sa illa efterat att vi slangde chipsen for ingen av oss orkade se dom. Uaahh.

Pavagen fran videoaffaren sa gick det tva smatjejer bakom oss, dom sag typ ut att vara 13-14 ar. Dom gick precis bakom oss hela tiden och det verkade som om dom gomde dig bakom oss. Jag tror att dom forosokte gomma sig fran nagra killar pa andra sidan utav parken som vi gick igenom. Frida blev tillslut irriterad och stannade upp sa att dom kunde ga om oss och da nar tjejerna hade gatt forbi oss sa sa den ena tjejen till den andra "oh no we lost our protective mums", vi var alltsa deras beskyddande mammor. Halla ser vi sa gamla ut att vi skulle kunna vara morsor till tonaringar eller? Haha. Forolampade!


Gamlingarna med sina glasogon.

Vi kollade pa Twilight. Jag hade inga som helst forvantningar pa den, jag hade faktist inte hort talas om den sa mycket innan, men jag maste saga att jag gillade den! Mycket bra. Jag blev som vanligt kar i killen i filmen. Robert Pattison som han heter var sa snygg och charmig i filmen...ahhh.

Jag fick aven med mig tva pasar klader hem ifran Frida! Jaaa. Klader som jag ska lana alltsa.

/E

Kingston med Frida

Halla!

Ar ni ledsna att det gick sa daligt for Sverige igar i Eurovision? Jag kan inte pasta att jag kanner sa stor sorg, men visst var det ju trakigt att Sverige kom saaa langt ner pa listan. Tank att det gick sa bra for England ingen brukar ju rosta pa dom.

Jag kollade pa Eurovision pa en bar i Soho med nagra av min unimates och missade darfor den har feasten. Jag kanner mig ganska sliten idag...puh. Lagger upp lite bilder fran det senare.

Igar spenderade jag hela dagen med Frida i Kingston. Vi skulle traffas pa lunch och sen shoppa lite. Men det blev snarare en 6 timmars shoppingdag och vi hann inte ens med lunch. Hehe. Jag skulle leta kontorsklader och skor till brollopet men handlade ingenting utav vad jag skulle, i stallet blev det lite party toppar och skor att ga ut i.


Vi hann med en liten fika bestaende utav kaffe och scones.

Maaaat.

Frida var nojd med dagens inkop.

Pavag hem.

Nu ska vi ivag och handla mat for kylskapet ar nastan helt tomt!

E x

Finally!

Jag ar klar med mina tentor!!! Helt otroligt. Jag tror inte jag riktigt har fattat det an, men det kommer kanske att kannas imorgon. Fast jag vet ju inte resultatet an...

Har ar lite bilder fran sista dagen i Uni:

Kai, Luis och Tudy.


Efter sista tentan gick vi till puben och drack lite vin. Men det blev bara nagra stycken utav oss och vi stannade inte sa lange. Vi ska ut och fira ordentligt imorgon i stallet.

Diana.

I helgen ska jag njuta av en ledig helg dar jag kan gora vad jag vill utan att behova kanna angest for att jag inte ar hemma och pluggar. I morgon bitti ska jag ta taget till Kingston och traffa Frida for en lunch och shoppingdejt! Det ska bli sa mysigt. Jag hoppas bara det blir battre vader och inte som idag da det bara har regnat.

E x

Lyx eller kanske inte..

Idag har jag fatt sa mycket gjort har hemma. Nar jag kom hem ifran skolan idag sa var jag helt slut, som vanligt efter en tenta. Jag sover sa daligt dagen innan och drommer en massa mardrommar och vaknar mitt i natten och tror att jag har forsovit mig och missat provet. Sen ar man ju nervos hela morgonen innan. Sa man kanner sig ju ganska utmattad nar det val ar over. Men jag tankte att det ar ingen ide att vila for da kan jag inte somna ikvall och ar trott pa jobbet i morgon i stallet, battre att ga och lagga sig i tid ikvall. Jaja men i alla fall sa satte jag igang och stadade nastan hela lagenheten eftersom jag inte orkade satta igang med nasta plugggrej pa en gang. Det kanns sa skont nu nar det ar gjort. Puh. Jag har druckit juice ut vinglas som senaste dagarna eftersom det inte har funnits nagra rena glas...hehe. Bade jag och Neal har skjutit pa det i flera dagar nu. Sa det var pa tiden att det blev gjort. Att vi inte hade nagra rena glas kvar kan ju vara for att jag anvander ungedar 10 stycken om dagen, medans Neal anvander kanske 1 eller 2. Jag vet inte riktigt hur jag bar mig at men jag glommer alltid en massa glas overallt runt om i lageheten och sen tar jag ett nytt varje gang. Samma sak nar jag ar hemma hos mamma sa tycker hon att jag "draller glas overallt".

Jag har aven hunnit med att tvatta, vika klader och tagit ett bad nu pa eftermiddagen!! Diska och para ihop strumpor ar nog bland det varsta som finns. Sa trakigt! Men ah vad skont det ar med effektiva dagar nar man tar tag i saker och ting som man har dragit ut pa.


Fast visst kanns det lite lyxigt ocksa att dricka juice ur vinglas.

E x

Håll tummarna!

Jag har haft en helt fantastiskt rolig helg och är så nöjd. I Fredags mötte jag upp en kompis som tog med mig på en show som heter La Clique. Den var helt sjukt rolig, vi skrattade, skrek och äcklades. Så himla coolt. Det är lite cabaret blandat med cirkus och andra knäppa saker. Gå och se om ni kan!


Äckligt.....Roligt.....

Efteråt gick vi och spelade biljard och jag blev utklassad...jaja, man kan ju inte vara bra på allt.

I Lördags morse mötte jag upp Laura och Tracy i Barnes Bridge på brunch. Jättetrevligt och gott. Sen promenerade jag och Tracy hela långa vägen hem. Vi hamnade på en Farmers Market på vägen och smakade på världens godaste chokladtårta...smälte som smör i munnen. Underbart!

På kvällen tog jag och Laura tåget till Johanna där vi drack rose' champagne. Supergott. Sen gick vi ut i Clapham Junction vilket ligger perfekt till då det är halvvägs hem till oss båda och Laura kan ta tåget hem. Dessvärre är det ingen höjdare för utgång men vi var tappra och stannade ute ett tag och hade en jätterolig kväll till slut.

I söndags mötte jag upp Johanna på promenad och lite mini-picnic. Solen sken och det var jätteskönt även om vi var lite bakis. Johanna hittade £10 och bjöd på glass...Jag tog den dyraste! Haha.
Senare på eftermiddagen mötte jag upp en kompis i parken där vi kastade frisbee och slappade. Sen gick jag hem och åt choklad och kollade på fotboll. En helt superbra helg! Kul!

Måste passa på och gratta Mamma som fyllde år igår! HURRA till världens bästa mamma som jag saknar jättemycket!! Hoppas jag kan åka hem en sväng snart!

Nu sitter jag och förbereder mig inför en intervju på ett ställe där jag vet att jag skulle passa som handen i handsken. Håll tummarna för mig!!

Här kommer förresten några bilder från förra Söndagens bravader...har helt glömt att lägga upp dom...

Maria och Johanna skålar. Fina Johanna. Fina Frida. :-)

Som sagt, håll tummarna för mig!

Kram Frida

Snaaart..

Idag pa formiddagen gick jag och Neal pa langpromenad till Hyde Park. Vi har inte gatt pa langpromenad sen forra sommaren tror jag. Men nu nar vi bada snart ar klara med varat plugg sa blir det forhoppningsvis mer sadant. Sa skont att starta dagen ute i solen och friska luften och garna en iskaffe pa det.


Idag var det nat stahej i parken, vet faktist inte riktigt vad dom firade men jag tog nagra bilder i alla fall.

Vet ni att det har ar min sista helg jag maste sitta instangd med mina papper och bocker? Nasta vecka har jag mina sista exams, vilket betyder att jag ar ledig nasta helg!! Jag langtar sa! Jag har nastan stangt av helt for jag vet att det ar sa lite kvar nu. Men jag maste pusha mig sjalv att kora pa nu ett par dagar till. Men dom svaraste har redan varit tack och lov.

Jag har ocksa hunnit med lite shopping i helgen som jag tankte lagga upp har, men jag maste vanta tills min kamera har laddats sa jag kan ta bilder pa det.

Vad har ni gjort i helgen?

E x

Effektiv.

Idag känns det som om jag har hunnit med massor och klockan är bara halv tre. Jag var uppe kvart över sex imorse för att vara inne i stan tidigt och träffa en agency. Mötet gick bra och det verkade ganska lovande, men det har man ju hört förut så det är bara att vänta och se.
Efter det gick jag till Scandinavian Kitchen för att köpa lite godsaker. Det blev kaviar, plopp, delicatoboll, Lakrisal, Polly och Marianne.


Jag hade redan ätit upp en del av sakerna innnan jag kom på att jag skulle fota..

Sen åkte jag hem och storstädade och tvättade. Bra jobbat. Ikväll ska jag träffa Johanna, vi ska gå på långpromenad.

Igår gick en powerwalk på 1 mil på morgonen och joggade samma sträcka på kvällen, jätteskönt. Jag somnade ovaggad kan jag lova.
Nu vill jag ha ett jobb snart för det här börjar bli riktigt trist.  Håll tummarna.

Kram Frida

Onsdag

Igar pratade jag med Laine pa msn som sa att om jag inte klarade mina tentor sa skulle jag vara en loser och han skulle inte langre vara kompis med mig. Haha.. schysst! Sa nu star inte bara mina betyg, karriar och framtid pa spel utan ocksa min vanskap med Laine. Jag kanner ingen press.


Det har ar vad jag har sysslat med denna morgon. Ser ni sa fint jag har ritat, ringat in och farglagt? Det har ar glycolysis (nedbrytning av kolhydrater). Jag har suttit har och forsokt memorera allt i fall en fraga om det har skulle komma upp pa provet imorgon. Nyss ringde Kai och sa att vi formodligen inte behover kunna det har utantill. Nehe!!


For en liten stund sen flog det forbi 10 arméhelikoptrar over min lagenhet! Spannande. Jag var snabbt framme med kameran. Det flog forbi flera stycken har igar kvall ocksa. Undrar vad dom ska gora?

Hej.

E x

Dagens

Halloj i sommarvarmen!

Idag har jag haft min tredje tenta och det var riktigt jobbigt. Jag har varit valdigt nervos infor just det har provet. Jag hade physiology idag och det sa manga sma sma detaljer och namn pa en massa saker man maste komma ihag. Det ar som att lara sig ett nytt sprak! Da menar jag inte engelskan alltsa utan alla latinska namn dom har pa allting. Jag vagar inte ens spekulera kring om det gick bra eller inte. Det beror helt pa vad dom vill att man ska skriva och hur mycket detaljer jag egentligen kom ihag att skriva ner? Det svaraste ar egentligen att veta om man verkligen svarade pa fragan eller inte. Manga ganger ar det svart att forsta exakt vad dom vill att man ska skriva om.

Jag har min nasta tenta i overmorgon och an sa lange har jag: kollat facebook, last bloggar, last nyheterna, spelat mariokart och atit en cappuccinomuffin som var valdigt god till att borja med men som nu i efterhand kandes valdigt maktig och jag kanner mig nastan lite acklad av den.

Dagens storningsmoment: en unge har statt utanfor mitt fonster och skrikit i sakert 20 minuter! Jag gick till fonstret och blangde ett par ganger, men det hjalpte inte.

Dagens skratt: Magdalena Graafs blogg ar ju sjukt roligt! Speciellt nar hon driver med Hedman. Kolla det har och det har inlagget. Hahaa...


E x

Vilken härlig dag.

Vad jag har gjort idag vet ni redan. Massor av gottis i solen med Elinor. Som tur var hade jag joggat på morgonen för vi åt verkligen jättemycket!

Igår tillbringade jag hela långa dagen i Richmond med Laura. Solen sken och allt var helt underbart. Vi gick på långpromenad i St Margarets, förbi Ham House, Kew och Richmond. Vi hittade såna fina ställen att jag blev helt lyrisk. Det var som sommar ute och det luktade så gott av alla blommor att jag och Laura nästan ville dansa fram för vi var så lyckliga. Laura trodde att jag skulle brista ut i sång närsomhelst...Haha.


Vi gick förbi denna underbart vackra fontän. Fin va?


Coola bruden. Laura kollar grodyngel i dammen.


Laura njuter på floden. Vi träffade på några kompisar...hahaha.

Vi avslutade dagen med ett glas vin vid floden. En helt underbar dag!

Nu kollar jag på stand up comedy på TV och ska måla tånaglarna.
Imorgon ska jag träffa Johanna och hitta på nåt roligt.

Hoppas ni mår bra.

Kram Frida


Hur manga ganger har man inte haft "fika" som rubrik?

Nu har jag precis kommit hem fran en fika med Frida. En fika som blev lite langre an beraknat. Men det var ju harligt att sitta ute i solen och snacka. Vi skulle ga till det dar mysiga snobb-stallet och ata appelpaj igen, men det var jattemycket folk dar. Det var typ ko in och alla platser utomhus var upptagna. Det var tydligen fler an vi som hade tankt samma sak. Men det finns en farmers market dar i narheten pa lordagar sa vi gick dit i stallet och handlade lite gotterier och iskaffe pa Starbucks och satte oss pa en parkbank i solen. Det var nog lika bra, vet inte om det hade passat sa bra med varm appelpaj och kaffe i denna hetta som det ar idag. Iskaffe, brownie och muffins pasade nog battre. Det var foresten min premiar iskaffe for i ar. Sa gott!







Jag kopte aven en rabarberpaj med mig hem. Den ser lite konstigt ut pa bilden med alla skuggorna, den ser lite godare ut i verkligheten.

Vi satt en stund och solade pa parkbanken innan vi gick och nar vi skulle ga hade Frida redan fatt solmarken efter hennes linne! Solen tar verkligen bra nu. Sa man far sola forsiktigt om man ska sitta ute. Vilket inte jag ska... Jag ska sitta inne och pränta pränta...Biochemistry..woho.

Vad gor ni idag?

E x

Update

Halla!

I onsdags hade jag min andra tenta! Det gick val bra.. eller okej i alla fall. Svart att saga. Efter provet gick jag och Kai och at lunch pa Scandinavien kitchen! Jag har bara varit dar for att handla svensk mat forut men aldrig atit dar. Det var helt okej. Jag ville garna ha en araksboll till efteratt men holl mig till bara lunch.


Svensk mat...mmm. Senaste tiden har jag varit saaa sugen pa kaviar. Jag skulle ju ha kopt det nar jag var dar, men det glomde jag.


Efter lunchen gick jag och Kai pa en drink...eller tva i Soho. Jag som skulle ga raka vagen hem och plugga!! Men det var sa fint vader sa det kandes mer lockande att sitta pa en uteservering och hanga an att ga hem och lasa.


Kais kompis Martin och deras kompis Bryan (som inte ar med pa bild) kom ocksa forbi.

Utover det har jag bara jobbat och pluggat  sen sist. Inget nytt med andra ord.

E x

RSS 2.0