The photos that survived

Nu har jag fatt Stockholm bilderna som finns kvar. Inte sa manga dock eftersom dom flesta var tagna med varan kamera.


Ice bar


Martyn


Slottet


Broderna Ayers


Claire

Just nu sitter jag har framfor datorn med en sjo-ler mask i ansiktet sa jag ska bli fin tills i morgon da det blir party med girlsen i Richmond.

E x

Glass

Hurra, tva av mina all time favvos ar tillbaks i glassboxarna i Sverige i sommar:




Underbara Lakritspuck

och


Uppfriskande Cornetto Citron.

Looking forward...

Fx

Healthy living.

Igar nar jag var ledig sa kopte jag mini-lunchlador som jag kan ta med till jobbet och fylla med nyttiga snacks. Idag ser de ut sa har:

image291

Vindruvor, apple, notblandning med Goji-berries, Almonds, Cashews och Dadlar. Sen ar det Ginseng och Digestif te och mitt nya underbara Carmex lappbalsam med Cherryflavour.

Kram F.

Leap year..

Fy bovelen for idag, vi jobbar ju gratis eftersom det ar skott ar....



Fx

Hemgang

Snart ar det dags for hemgang. Eller jag ska ga och traffa Frida vi ska fika och catcha up. Sa just nu sitter jag och bara vantar.. den sista timmen ar alltid lika seg. Jag har dessutom daligt samvete for att jag har inte gjort klart mitt franska assignment som ska vara inne i morgon. Det har vara varit sa otroligt mycket att gora dom senaste veckorna att jag bara inte orkar. Men jag ska forsoka gora lite ikvall och sen resten i morgon bitti innan lektionerna borjar. Segt. Jag har i alla fall fatt lite goda nyheter pa jobbet idag sa det kanns bra.

Trevlig kvall. E x

Tonight.

Idag ska jag folja med Beth pa en drink pa en pub i Putney. Hon ska kolla in en pub dar hon funderar pa att ha sitt 30-ars kalas. Tyvarr ar jag i Sverige da sa jag kan inte komma, men jag kan ju vara med och bedoma stallet...

Imorgon ar jag ledig och da ska jag aka till Richmond for att traffa Johanna pa lunch, sen ska jag traffa Elinor pa kvallen. Vi har inte traffats pa vad som kanns som evigheter, sa vi kommer nog ha mycket att prata om!!! Can't wait!

Hoppas ni alla har en bra dag!


Kram F

Update: Beth ar sjuk sa det blir hemmakvall! Ganska skont faktiskt. Elinor, ringer du mig imorgon sa bestammer vi time and place? Fx

Crush...

Jag har en crush pa en arkitekt pa jobbet. Han spelar fotboll med oss, heter Niall och ar fran Irland, fran Tipperary narmare bestamt. Igar sjong jag den fina sangen vi fick lara oss i skolan for honom..."it's a long way to Tipperary..", den hade han aldrig hort forut sa han..haha. Jag gjorde fem mal igar och det var jattekul, tills jag skot en skott som traffade ytterst olyckligt pa ett kansligt stalle pa en av grabbarna...ooops...

Fx

Jordbavning

Inatt var det jordbavning i stora delar av England. Inte speciellt vanligt och ganska otackt. Sjalv markte jag ingenting for jag sov som en stock, men min flatmate Beth havdar att hon kande den...hon som annars inte vaknar av nagonting...



Fx

Mia

Mia, vad ar det for tag Hugo vill ha fran Thomas the Tank engine? Tankte jag skulle kolla efter dom nu nar jag ska hem snart!



Kram F


Holidays - Happy days.

Snart bar det av till Sverige, det ska bli underbart. Jag ska traffa familjen, vanner, hund, shoppa, sola och ha det bra! Wohoo!
Jag funderar dessutom pa att ta nan langhelg nagonstans varmt lite langre fram i var. Eller kanske bara hem och njuta...

I sommar har jag inget planerat an men vill garna hem minst en vecka, garna tva, sen kanske ta en vecka framat hosten till kanske USA eller bara till varmen lite narmre, beror pa pengar och sallskap forstas!

Har kommer en lyckad bild fran beach 2007... :-)



Kram Fx

Stardust.

Igar kvall borjade jag och Beth kolla pa Stardust innan vi somnade efter en stund, jag ska se klart filmen ikvall for den verkar helt underbar....Jag vet inte hur jag ska hinna dock for jag ska spela fotboll forst plus att jag ska hinna se Eastern Promises ocksa, hyrde dom igar med forhoppning att vi skulle hinna se tva igar eftersom de ska lamnas in imorgon...hmm... :-)
 


Jag mar valdigt bra idag! hihi... :-)

Fx

Stanna inne...

Jag vet inte om ni minns trippelmorden i Amsele 1988 men det gor iallafall jag. Jag var atta ar och minns att forutom Palmemordet sa var detta min forsta kontakt med nagot sa otackt. Nu laste jag att mordaren slapps ur fangelset. Denna man har alltsa forsokt rymma fran fangelset flera ganger, jag tror aven att han har lyckats en eller fler ganger, men blev forra aret benadad av Finsk domstol. Nu slapps han alltsa pa fri fot...vad tycker ni? Ar det ratt egentligen?

Fx

Sondag

Forgot about Sunday... ;-)

Pa Sondag traffade jag Laura i Putney pa en kaffe och carrotcake. Det var jattefint vader och jag var pa toppenhumor! Jag hade vaknat pa morgonen och kant att nat var annorlunda, jag insag att den dar tunga klumpen i magen och det morka som omgett mina tankar sa lange var borta. Fantastic!

Resten av dagen tog jag det lugnt med Johanna, vi at god mat och slappade. Kollade pa ett roligt program som heter Come Dine with me dar fem personer alla lagar mat till varandra en kvall var under en vecka. Priset ar £1000. Superenkelt koncept men sa himla underhallande.

Sedan drog vi ivag till Clapham South dar Johanna bor, har skulle jag kunna beratta tva roliga historier om Johanna men jag vet inte om det ar sa populart...haha! Sorry for interna skamt... :-)

Vi at mat igen och kollade pa tva filmer, den forsta var varldens karleksdravel...Dan in real life tror jag den hette. Den andra hette Awake med underbara Hayden Christensen. Mycket mycket bra film!!


Kram Fx

My weekend.

Helgen blev inte direkt som planerat efter att lordagsmorgonen bjod pa ett avslut pa mitt forhallande. Jag orkade inte mer och var tvungen att vara arlig mot mig sjalv. Jag har matt otroligt daligt den senaste tiden men har visat mig stark utat, det holl inte langre for jag var mentalt nedbruten, ingen sjalvkansla och jag kunde inte vara ensam med mig sjalv for han hade sakta brutit ner mig, medvetet eller omedvetet spelar ingen roll nu for jag ar sa LYCKLIG!!! Jag har hittat tillbaks till mig sjalv och har matt sa fantastiskt bra denna helg och gillar mig, starka, coola, snygga och fabulosa FRIDA!

Hursom, jag var ju sjalvklart ledsen under dagen, men sen tog mina underbara vanner och jag beslutet att ga ut. Det var tamejfan den roligaste kvallen jag haft pa mycket mycket lange! Vi drack vin och gjorde oss snygga och hade en perfekt girls night out! Johanna skojade och drog pa sig en gammal jacka och tog varan gitarr och det var som en scen ur en 70-tals film...we laughed til we cried! Vi gick till The Idle Hour i Putney och drack en herrans massa vin innan jag stapplade hem forst av alla pa extremely high heels...hur fan jag lyckades vete gudarna...vi var iallafall snygga som tusan! :-)

image287
Saturday night!

Kvallen blev superfun och vi blev alla jattefulla.

Tack for underbara vanner!

Nu vander vi blad och tar nya friska tag!

Fx

Hometime.

Nu ar det dags for hemgang med ganska goda nyheter med sig i bagaget...eller vad sager du Elinor?

Ha en fantastisk helg!

Kram Fx

(Elli, ha det bra i Sverige!!)

Spag Bol.

Igar var jag ledig, det behovde jag efter en jakla massa tjafs och tarar pa jobbet i Onsdags. Allt loste sig till slut till det battre for mig, i.e: mycket hogre lon, men stackars Elinor har samma battle framfor sig...suck.

Igar gjorde jag ingenting...sov lange, drack massor av kaffe och kollade pa skrap TV. Jag lagade en jattegod bolognese till mig och Simon som kom over for att fira min loneforhojning. Vi kollade pa fotboll, at mat och smarrig cheesecake som jag inhandlat. Stackarn var trott efter mycket jobb sa vi lade oss relativt tidigt. Simon vill alltid somna med tv:n pa. Jag tycker att det ar skitstorande for jag kan inte sluta lyssna, dessutom somnar han sa jag far ga och stanga av den...men han ar sa sot sa det ar ok... :-)

Fx

I can't wait...

...for the weekend to begin!

Ikvall ska jag traffa Johanna i Clapham efter jobbet for lite barhopping. Jag ska inte vara ute for sent for imorgon ska jag med Simon och kolla nar han spelar rugby, sen ska vi sova hos hans mamma som har en utomhus hot tub. De har aven en gammal hund som heter Snoopy som jag aldrig traffat. Jag ska kopa med nat godis till honom, men tydligen blir han dalig i magen av det mesta sa jag vet inte vad jag ska hitta pa...



Bilder kommer pa Mandag om inte innan.

Fx

mmm...Marabou.

Idag fick jag paket fran brorsan! Hurra! Det inneholl min kameraladdare och tre chokladkakor fran Marabou. Sa har sitter jag vid min desk och laser Nerikes Allehanda och suktar efter min choklad...mums.

image286

Fx

Update: Det saknas en chokladkaka som ni kanske markt...den kittlar dodskont i min kista...ja, inte hela forstas for jag gav bort det mesta...men tillrackligt!


Valuta for pengarna.

 Ja men detta ar ju fantastiskt...sen jag borjade anvanda mitt acne-kit fran Dermalogica har jag fatt fyra nya finnar, det kallar jag valuta for pengarna... OBS: Sarkasm.



Fx

Idag

Idag ar det en san dag dar jag onskar att jag aldrig klivit ur sangen...



Fx

Ronja.

Anders och Linda har fatt en liten RONJA! GRATTIS!!!

Klicka för att se nästa bild

Fx

Helgrapport.

Fredagen var lugn och skon. Jag pysslade lite hemma innan Simon kom och sov over. Pa lordagen at vi frukost i sangen innan Simon akte till sin rugby och jag gick pa Polisgrejset.  Pa kvallen akte jag ner till Richmond for att traffa Laura pa Tapas och vin. Vi hade en jattetrevlig kvall och barhoppade lite innan jag akte hem vid halv tolv. Ville inte stanna ute langre eftersom jag var tvungen att ta taget hem sjalv. Klockan halv tre vacktes jag av min kara pojkvan som sjong i luren...

Pa Sondagen traffade jag Johanna pa kaffe och jobbsnack innan Simon och jag gick pa bio (Jumper) for att sedan ata pizza. Det var sa gott men syndigt!

Nu ar snart Mandagen over...det ar forresten min namnsdag idag, sa HURRA for mig!



Kram Fx

Polis polis potatisgris.

I Lordags var jag pa Metropolitan Police recruitment event. Det var spannande. Man fick mycket information om vad polisyrket innebar och hur man bast fyller i ansokningsblanketten pa 19 sidor...Efterat fick vi chansen att fraga fragor till poliser pa plats. Mycket intressant. Detta ska bli spannande!



Wish me luck!

/Frida x

Elli och Neal 2 ar!

image285

Idag firar jag och Neal 2 ar! Vi har varit ute och atit pa en jatte mysig resturang har i Pimlico. Sen gick vi vidare och tog en drink var pa varan local pub.

Nu ska vi sova. Godnatt.

E ♥

TGI Fredag.

Igar var det ju da alla hjartans dag. Jag sov over hos Simon pa Onsdagsnatten efter middag och vin med Johanna och pa morgonen fick jag ett kort. Pa kvallen blev det middag och mys och fotboll for jag ville kolla UEFA cupen. Jag kopte nya underklader och overraskade Simon med, det var valdigt uppskattat...

Ikvall ska jag nog bara ta det lugnt, ata nat gott och slappa. Simon ska sova over men han skulle komma lite senare.

Imorgon ska jag traffa Laura pa middag och vin i Richmond och pa Sondag blir det bio och middag med min karlek.

Vad ska ni gora?

Fx

Heart shaped




Snart ar det dags for hemgang. Da ska jag till affaren och kopa dessert. Neal ska laga forratt och varmratt till oss ikvall sa jag sa att jag skulle fixa efteratten. Jag far val se om dom har nat hjartformat i butiken. Annars blir det kanske glass? Jag hinner inte riktigt slanga ihop nagot sjalv ikvall. Men det ska bli spannande och se vad han har kokat ihop.

E x

Hot yoga

Hej!

Jag ar sa seg pa att skriva. Det ar valdigt mycket i skolan just nu. Men i veckan har jag i alla fall hunnit med att prova pa "Hot Bikram Yoga". Det ar alltsa som vanlig yoga men man utovar det i ett varmt rum. Jag tror det ar ca 30 - 35C varmt. Passet ar 1,5h langt sa man hinner blir valdigt varm och svettig under den tiden. Det var jatte hafitgt men ocksa jatte jobbigt. Man maste dricka en massa vatten under tiden sa man inte kolapsar. Efterat var jag sa svettig att det kandes som om jag hade tagit en dusch sa blot var jag. Jag vet inte exakt varfor man gor det i ett varmt rum men jag kan tanka mig att det ar utrensande for kroppen.
Jag har forovrigt borjat gora "vanlig" yoga en gang i veckan. I like.



I helgen blir det plugga, plugga... Hoppas aven pa sol sa att jag far ta en harlig promenad.

Ha en bra valentine.

E x


Vin

Nu ar det snart dags for hemgang. Ikvall blir det vin med Johanna. Forhoppningsvis lite mat ocksa for jag ar sa hungrig!

Imorgon ar jag ledig sa ni far ha en bra dag kara vanner!

Kram Fx

Sverige - Brasilien


Den 26 Mars spelar Sverige en friendly mot Brasilien pa Arsenals hemmaarena The Emirates for att fira 50-ars jubileet da de tva lagen mottes i VM 1958. Det har ar en match jag garna skulle vilja ga pa men jag maste kolla ekonomin forst. Kanske i slutet av manaden om det finns stalar kvar till biljetter. Vore ju jakligt kul att se Zlatan och grabbarna!

Emirates Stadium

Fx

Fatty Fatson

Igar tittade jag och Beth pa ett program pa TV om en av England fetaste man och hur hans kropp tog stryk av den enorma mangd mat han konsumerade varje dag. Dumt nog at vi middag framfor TV;n, ingen bra ide. Bara till frukost fick han i sig mer fett an en "vanlig" man behover under en hel dag. Lagg da till att han inte motionerade minsta lilla och drack laskeblask och ol pa det. Hans kropp var vidrig om man far saga sa. I valkarna bildades infektioner och hans hud var helt forstord. Hans overvikt berodde helt pa att mannen sjalv atit sig sadan, sa jag kunde inte ens tycka synd om honom. Vidrigt tycker jag!

Annars ar det en vanlig Tisdag idag, fotboll ikvall men innan dess, en lang dag pa jobbet!

Ha det bra.

Kram Fx

A girl can dream...


Det finns sa manga fina designervaskor och denna Bayswater fran Mulberry har hangt med ett tag...jag tycker att den ar sa classy och tidlos. Fantastisk! I want!



Vad tycker ni?

Fx

8 timmar

I Lordags kom ett efterlangtat brev...min van Stina hade skickat Mans Zelmerlovs skiva till mig. Den gick NON-STOP i 8 timmar hemma i Lordags...javlar vad bra den ar...riktigt Euro pop som jag gillar. Sa ar jag ju fodd pa 80-talet ocksa...



Fx

Valentines Day.

 Snart ar det Alla Hjartans Dag, lite blandade asikter tror jag for denna dag? Sjalv tycker jag att det ar en ganska fin dag men alldeles for commercial. Det ar ju mysigare att fa presenter vilken annan dag som helst an en bestamd dag...



Simon ska laga tre-ratters middag till mig hemma hos honom, det ser jag fram emot. Jag ska bara kopa en liten present at honom, han ska fa en "Elinor special", dvs ett litet foto album med bilder pa oss. Eller sa kanske det bara blir en ram...far se vad jag hittar. Jag ser fram emot det iallafall.



Kram Fx

Mandag


Tjena mittbena alla lasare. Hur har helgen varit? Vi har ju, som Elinor rapporterat, haft kanonvader. Stralande sol och ganska varmt. Jag gissar att en stor del av Londonborna ligger sjuka idag efter att ha kastat av sig kladerna och njutit av "sommarvarmen"....

Jag och Simon motte upp Elinor och Neal pa Lordagskvallen for Tapas och vin. Det var en jattetrevlig kvall. Vi blev lite smafulla allihop tror jag. Pa Sondagen skulle vi sova lange men vaknade innan nio. Simon var duktig och joggade medans jag latade mig. Sen akte vi ner pa King's Road for att handla lite at Tarzan innan det blev lunch, vin och rugby pa Henry j Beans. Det var trevligt. Val hemma igen sa tog vi igen oss lite och kollade pa TV. Det blev en ganska tidig kvall sa idag ar jag pigg.

Hur har er helg varit?

Kram Fx

Hyde Park

Har kommer ett inlagg fran mig vilket ar ganska sallsynt numera.
Idag har det varit toppen vader har i London. We like. Solen stralade hela dagen och det var riktigt var kansla ute. Det var verkligen varmt. En del gick till och med runt i t-shirt idag. Vilket ar lite val overdrivet for min del. Sa jag och Neal passade pa att ta en lang promenad till Hyde Park i morse. Vi kopte kaffe och promenerade runt inne i parken. Mys.



Ikvall ska vi ivag och traffa Frida och Simon. Hon ringde preics och foreslog tapas ikvall och tapas blir det. Yummi. Just nu sitter jag har framfor datorn med olivolja runt nagelbanden och honung pa lapparna. Ibland har jag honung (organic) i hela ansiktet som jag har ca en halvtimma innan jag skoljer bort det. Det ska ge en mjuk och fin hy. Plus att honung innehaller en massa antioxidanter som ar bra for huden. Jag tycker att det funkar. Sen ar det ju Inga kemikalier. Jag gillar att prova lite natural alternetives till vanliga produkter. Neal tycker att det ar konstigt att jag har "mat i ansiktet".

Ha en trevlig kvall.

E x

Sorry

Hjalp vad dalig uppdatering det har varit har pa bloggen...so sorry! Jobbet har varit jattebusy och privatlivet likasa. Jag lovar att uppdatera er efter helgen!

Kram

Frisordisaster..

Tjena mittbena.

Igar var jag ledig fran jobbet och bestamde mig for en dag av pampering. Jag bokade in mig pa en studentsalong for Fransk Manikyr och tankte att inte kan val detta ga sa fel...Men dar hade jag fel... Hujedamig sa mina naglar sag ut efterat. Jag har ganska langa och fina naglar som jag tycker jag skoter ganska bra. Nar jag lamnade stallet sag mina naglar ut som om en trearing hade malat dom. Pa Fransk Manikyr malar man ju nagel tippen vit, men har malade damen en tunn tunn strang vitt langs ute pa nageln...snett och ojamnt och kladdigt, jag fragade om inte hela nageltippen ska tackas? Nej, sa hon...stammer det?...dessutom fick jag tillsagelse for bade det ena och det andra (ett nagelband var trasigt, att jag vagrade fila ner samtliga naglar for att en gatt av lite, att jag bitit pa naglarna, vilket jag ALDRIG i hela mitt liv har gjort). Ja jaklar vilken grej...jag skrattade for mig sjalv efterat. Nar jag sedan kom hem malade jag dom sjalv och nu ar dom fina igen...




DESSUTOM...nasta historia, bestamde jag mig for att sitta harmodell, dvs en gratis klippning av en klippstudent.  Herrejestanes vad jag var med om mycket pa en dag.. Mitt har ar typ axellangt och ehovde desperat en trimning, I ended up med page. Hursom, fint blev det till slut, efter 3 timmar och 20 minuter. Och inte var det tack vare den livradda darrande eleven som inte klippte nagot sjalv, forutom helt plotsligt en "chunk" av mitt sidohar...jag satte i halsen...Hans chef fick fixa allt sa jag fick ju till slut en bra klippning och harinpackning, men inte ens blasa haret ordentligt kunde han. Det var lite laskigt. Han sa att han "bara" jobbat dar i fem manader! Va?! sa jag...sa radd och osaker som han var kandes det mer som fem minuter. Alltsa, han DARRADE nar han skulle ta i mitt har...

Kvallen blev trevlig anda for Simon overraskade mig med med att halsa pa. Vi lagade omelett och hade det mysigt.

Imorse var lyckan anda gjord nar jag laste att Mans Zelmerlov ar singel igen...halleluja!

Kram F.

RSS 2.0