Thai Satay

image371

I kvall har vi atit Thai Satay Noodels. Mmm...det ar sa gott. Det ar nudlar med en massa nyttiga och goda gronsaker i en cocos och jordnots smor blandning. Toppade med krossade rostade jordnotter.

Jag kommer nog inte ivag ut ikvall. Det ar redan ganska sent och jag maste gora mig i ordning i sant fall och sen tar det ett tag att komma dit. Sa det blir nog till att stanna hemma ikvall. Kanske godis och film i stallet?

E x

Break

Jag tog precis en break fran pluggandet och gick en halvtimmes promenad till Big Ben och tillbaka med Brittan i ipoden. Det var verkligen behovligt nu har jag nya krafter. Jag hann precis komma in innan regnet oste ner.  Nu star det som spo i backen har utanfor. Trak vader!

Jag fick precis ett mess av min klasskompis Pete dar det stod "Happy studying! x" hehe.. tack. Alla vi i klassen ar sa trotta pa att plugga nu vi vill bara ha lov sa vi far peppa varandra for att orka det sista.

Ikvall bar det kanske av till Putney for att traffa Frida, Laura och co pa en drink eller tva. Vi far val se hur det blir alla blir val lite mindre peppade nar vadret ar kasst.

Back to work...

E x

Yesterday

Vi gick ut och traffade nagra utav Neals kompisar igar kvall. Jag orkade inte stanna hemma och oroa mig over allt plugg som jag maste gora.

image368
Neal och jag igar kvall (mobil kort).


Alla drack tequila forutom jag. Tycker inte att det ar sa jatte gott. Dessutom ville jag inte vara bakis idag eftersom jag maste plugga.

Nu pa morgonen har jag faktist lyckats lasa en del men jag har massor kvar att gora. Sa nu ska jag ta och gora mig en cappuccino sa jag orkar plugga ett tag till.

E x

Hyllning.

Kan man fa ta chansen att hylla Rami Shaaban? Finns nog ingen som kan neka till att detta ar en forsta klassens hunk!



Till min fodelsedag nasta ar kanske...? ;-)

Fx

Frida...Y.

Idag ar det, for er som det mojligen undgatt, FREDAG! Fredagar ar bra, jag gillar!
Regnet oser ner i sann London anda och jag sitter med varmeflakten pa och jobbar...eller bloggar snarare...

Igar kvall var jag med Johanna pa en mycket trevlig kvallsdrink pa The Boat House i Putney. Trevligt folk, bra atmosfar och toppensallskap gjorde det till en mycket enjoyable evening. Sa trevligt att vi beslutade att ta oss en drink dar igen imorgon, pre- eller post boat race...vi far se...

image369

Vi blir nog ganska manga som samlas for valdigt sena fodelsedagsdrinkar/boatrace, men det hela beror nog framfor allt pa vadergudarna....

Fx

Nails

Det här fina nagellacket fick jag i födelsedagspresent...och ni får en slängpuss.. ;-)



Puss Fx

Losers

Tyvärr förlorade ju Sverige matchen mot Brasilien igår men trots det så var det en fantastisk upplevelse. Emirates stadium var enorm och det var 60.000 personer där, vilket märktes då ville skulle ta oss därifrån, ordentligt med poliser som utförde crowd control vilket gjorde att vi hamnade i ett massivt folkhav som inte rörde sig...till slut kom vi hem iallafall.

Matchen var ganska bra men inte speciellt actionfylld, Rami Shabaan var sexigast på plan men var också orsaken till Brasiliens mål efter slarv i en rensning...







Kram Fx

Tysnad!

Antligen kom gubben och fixade larmet! Jag holl pa att bli galen av att sitta har och lyssna pa ett konstant tjutande. Dom tycker nog att jag har varit en riktig gnall spik har pa jobbet idag hehe. Men det ar bara jag som har suttit och lyssnat pa det i 4 timmar for det hors inte nan annanstans forutom dar jag sitter. Tank vad man kan uppskatta tysnaden.. aahh.. och solen lyser utanfor. Nu mar jag genast mycket battre.

E x

Torsdag

Sitter ju nu pa jobbet och och det ar nat alarm har som bara tjuter och det borjar bli valdigt jobbigt att lyssna pa. Hoppas att nan kommer och fixar det snart. Irri.

Snart har vi lov fran uni. Det ska bli sa skont! Jag lamnade in mitt sista arbete for terminen igar och nu har jag tva prov kvar innan breaken. Sen aker jag pa semester till Sverige! Nar jag kommer tillbaka har vi bara tentorna kvar och sen ar det slut. Jag langtar.

Nee usch vad det tjuter har..

E x


Boat race.

Pa Lordag ar det dags for det arliga Boat racet mellan Oxford och Cambridge. Om vadret tillater sa ska vi givetvis sitta pa forsta parkett, alltsa nagonstans langs floden. Det hela borjar vid Putney Bridge, ganska precis dar jag bor, sa det ar ju ganska passande. Normalt brukar det vara en enda stor fyllefest...but why not?

Click to Enlarge

Ska ni med?

Fx

Tonfisk


Igar efter fotbollen, som forovrigt gick otroligt bra da jag gjorde tre mal, lagade jag till min egen forvaning en jattegod tonfisksas och spaghetti. Jag stekte lok, blandade i tonfisk och hallde sen i lite kryddor och diverse som jag hittade i kylen och i kryddhyllan. Bland annat senap, lemon juice och ingefara...Sen tillsatte jag en burk krossade tomater och lat det puttra i tio minuter, mums alltsa.

Ingen har val undgatt det faktum att jag ska pa fotboll idag...nej, jag anade val det...hursom, rapport kommer imorgon!

Kram och ha en bra dag!

Fx

Förresten...

...så här roligt ska jag ha på Onsdag...



Lite trist är det ju att både Zlatan och Edman är borta, men det blir nog ett bra drag på the Emirates ändå!

Fx

IZZA 12 ÅR.

Hipp Hipp Hurra för världens bästa hund som idag fyller 12 år. Hon fick fyra prinskorvar i födelsedagspresent av sin husse och matte.





HURRA från lill-matte!

Fx

Vinter?

Vad är det som händer med vädret egentligen? Som Elli har berättat så har det varit konstigt hela helgen...snö, hagel, regn, åska, storm och strålande sol har löst av varandra. Nu skiner iallafall solen och jag hoppas att det så ska förbli...

Lika fin utsikt som Elinor har kan jag nog inte stoltsera med, men så här såg det ut igår morse...



Helgen har varit jättetrevlig. Lugnt och skönt och mycket vila. I Fredags spenderade jag dagen med Laura, vi lunchade och kollade i affärer. Jag handlade lite nya underkläder och Laura köpte nya kuddar. På kvällen var jag hemma och kollade på film. Beth är i Frankrike så jag var hemma själv. Ganska skönt faktiskt.
På Lördagen var jag på boxning med Laura. Skön workout. Efteråt är man så slut så man måste sova...sant faktiskt.
På kvällen var vi alla hos Elli som hade gjort det så mysigt. Jag åt tills jag nästan sprack. Det var en perfekt kväll, god mat och trevligt sällskap, man kan inte begära mer!
Igår var jag hos Johanna hela dagen, vi kollade på film och lagade mat.
Idag har jag varit i Richmond med Laura. Vi kollade i affärer och drömde om sol och semester och allt vi skulle handla när vi fått lön...
Nu sitter jag hemma och fixar och donar lite. Tråkigheter som måste göras...tvätta, stryka, sy i knappar i kläder och målning av naglar. Imorgon är det back to work och prinsen av Saudiarabien kommer på besök på jobbet så då är det väl bäst att vara på topp...

Hoppas ni har haft en bra helg!!

Kram Frida.

Bank holiday Monday

Det har snoat en hel har i London i helgen. Fast det ligger inte kvar pa backen nagon langre tid. Riktigt skumt London vader. Det brukar nastan aldrig snoa har.

Sista dagen pa ledigheten kommer ga at till att plugga. Det kanns segt men jag har ju faktist slappat en hel del denna helg sa da far val ga. Nu ska vi slapa oss till gymmet.

E x

Glad pask!

Idag ar det pask afton! Igar stadade vi och fixdade och donade hela dagen sa att allt ska vara fint tills ikvall. Puh.

image341

Sa har sag det ut utanfor mitt fonster igar. Det haglade en massa! Riktigt bus vader. Jag hoppas vi slipper det ikvall.

Trevlig pask.

Kram Elli

Morning!

Ah vad harligt med en ledig fredag. Fredagar ar annars den langsta dagen i uni for mig.

Idag blir det gymmet, food shopping och sen stadning har hemma. I morgon ar det party sa idag maste allt forberedas.

Trevlig ledighet!

E x

Fodelsedagsfirande.

Igar blev det kalas for 28-aringen...alltsa jag! Det var sa himla trevligt och mina kara vanner hade kopt fina presenter at mig, som jag sagt forut, vad vore livet utan vanner! Tack alla ni som kom och firade mig!!


Girlsen.

image340
Jag har fatt kort!

Kram Fx


Glad skärtorsdag!

image336
Hihi..

E x


Easter bunny

Snart ar det pask och idag fick lite pask godis utav en av tjejerna har i receptionen. Gulligt!

 
Alla fick varsin choklad kanin.


Laura med sin.



Kram Elli


Onsdag

Idag ar jag seg som tusan. Igar kvall akte jag in till stan och traffade Nina pa hennes pub dar hon jobbar (hon var ledig) och drack organic beer. Det blev en ganska lugn kvall med en massa tjej snack. Jag stannade tills stangnings dags vilket var strax efter 11 och sen var det ett mission att komma hem eftersom det var krangel med min linje. Irri.

Just nu forsoker jag plugga men det gar valdigt langsamt. Jag borjar tydligen bli karring eftersom jag inte langre av att ga ut mitt i veckan aven om jag tar det lungt.

Kameran har antligen kommit sa ikvall blir det en massa bilder pa Fridas fodelsedags fika.

Kram Elli

Hurra!

Grattis till mig!!!

Spanien

Den 17maj aker jag till Spanien i 10 dagar, fy fasen vad skont det ska bli! Vi ska aka till Andalusien som ligger pa sydkusten, vid Gibraltar ungefar. Det ska bli underbart!

Picturesque plaza

Nan som ska med? Det finns plats for tva till...

Fx


Sweden - Brazil

Idag har jag varit upptagen med att trana den nya tjejen, darfor har jag inte hunnit skriva nat. Jag har iallafall hunnit boka biljetter till mig och Beth till Sverige - Brasilien den 26 Mars, WOHOOO!!! Gud vad kul det ska bli!!

Emirates Stadium

Kram Fx


Fodelsedag!

Pa Onsdag fyller jag ar! Hurra for mig! Sjalva firandet blir den 29 Mars, men pa Onsdag har jag bjudit in nagra vanner hem till mig for lite fika och snacks. Jag langtar, det ska bli jattetrevligt!!



Fx

Saturday night.

I Lordags var jag ute med Johanna och Hillevi som ar en gammal kompis till oss som vi bodde med nar vi forst flyttade till London, alltsa ungefar 9 ar sedan. Vi var hemma hos Johanna och at middag och drack vin och drinkar for att sedan bege oss ut i regnet i Clapham. Vi hade jattetrevligt maste jag saga.


Jag och Hillevi.


Tjejerna poserar.

Jag sov over hos Johanna sa pa Sondagen vaknade vi ganska tidigt och kollade pa film och drack te. Sen gick jag hem och bara slappade hela dagen med Beth, jatteskont.

Kram pa er.

I'm back!

Hej pa er!

Nu ar jag tillbaks, Elinor har hallt stallningarna bra! Skont att veta att bloggen ar i trygga hander nar man ar borta...

Det har varit helt fantastiskt att vara hemma, men det ar ocksa skont att vara tillbaks i London!

Jag gjorde inte speciellt mycket hemma maste jag saga, slappade, laste bocker, shoppade och spenderade tid med familjen.

En dag var jag i Stockholm och shoppade, jag hittade en del men hade garna handlat mer, det fanns inte sa jattemycket i affarerna maste jag saga. Jag far val ta en weekend shopping trip hem snart igen.

Lite bilder hemifran:




Pappa laser en blaska.


Izza i min sang.



Jag var aven till doktorn for att kolla mina leverflackar, de var ok, skont! Dessvarre bet jag sonder en tand sa jag fick aka till tandlakaren akut. Det var mindre roligt for tanden skulle dras ut men vagrade att lossna. Roten hade vaxt fast i kakbenet...harligt va? Efter en och en halv timmas kampande fick min tandlakare ge upp, for da hade tanden gatt av sa roten var kvar...jag hade ett stort sar i munnen eftersom de fick borra upp mitt tandkott sa nu ater jag penicillin och smartstillande. Det kanns anda ok, det verkar laka fint och jag har inte ont. Men ingen trevlig historia...

Hur har ni haft det?

Fxxx

Sunday

Igar blev det en massa mat, tarta och drinkar pa kalaset. Jag var super matt hela dagen! Senare mot kvallen nar dom flesta gasterna hade akt hem akte vi vidare till en bar i Greenwich. Det blev ingen sen kvall for alla var lite trotta och sega efter kalaset med en massa mat och folk. Det regnade hela kvallen sa det kandes inte sa lockande att ga vidare efterat sa jag akte direkt hem. Men det var en helt ok kvall i alla fall. Jag traffade en del folk som jag inte har sett pa evigheter sa vi hade en del att prata om.

Nu maste jag plugga. Jag far tvinga mig sjalv for jag har ingen lust. Nasta helg ar det ju faktist 4 day weekend sa jag far forsoka jobba hart fram tills dess for att sedan njuta av lang ledigheten.

Trevlig sondag.

E

Stardust

image324

Vi sag pa Stardust igar. Antligen! Jag har velat se den sen forsta gangen jag sag trailorn for den. Men det har helt enkelt inte blivit av foran igar kvall. O ja den var sa bra som jag trodde att den skulle vara om inte battre. Jag alskar sago varldar som denna. Jatte mysig film.

Kram E

Morning

I natt vaknade jag mitt i natten slangde av mig tacket och flog upp ur sangen. Tande lampan i rummet sa Neal vakna (halvt) och undra vad som hande. Jag sa "look in the bed" och han "eh....what?" igen "but loook in the bed.." och han fatta saklart ingenting eftersom han fortfarande halv sov. Men jag tror att han tillslut kollade i sangen och da insag jag att jag bara hade dromt. Det var ingen jatte stor kackelacka i sangen som hade krupit over mitt tacke.

Haha... usch tur det!

E x

Drinking day

Ikvall ar det dags for en upp fräschning sa idag har jag inhandlat farg (blond) till haret och spray tan. Sen blir det nog en honungs ansiksmask pa det ikvall. Jag ska aven forsoka klippa haret i morgon innan gymmet om det finns tid ledigt da. Det blir en intensiv dag i morgon i sant fall. Klippning, gym, fixa mig, dra pa ettars kalas och sen vidare till nan pub/bar nanstans i London.

I morgon ar det namligen St Patricks Day. Vet ni vad det ar? Jag vet inte sa mycket om det mer an att det ar en Irlansk dag. Har i England ar det = drinking day. All day! Sa det ar val vad min kara pojkvan kommer att gora hela dagen i morgon. Plus att det ar rugby pa tv.

image323
Ikvall ska vi hyra en dvd och slappa framfor teven. Ladda infor morgon dagen eller nat sant.

Kram Elli

Friday!

God morgon!

Ahh vad harligt med fredag! Nu ska jag bege mig till Uni.

Ha en trevlig dag.

Kram E

Hemlig gömma

Nu ar det bara en halvtimma kvar pa arbetsdagen! Jaa! Dagen idag har varit lite halv seg sa bara for det kande jag att jag fortjande lite choklad. Sa just nu sitter jag har med en liten pase med Aero bubbles choklad kulor. Det finns tydligen en hemlig gömma med gottis har i receptionen for sana tillfallen. Da man far cravings som nu. Det fick jag reda pa idag! Bra att veta. Fast kanske anda inte? Men jag har ju 35 minuters promenad hem sa jag hinner kanske forbranna den pa vagen hem? Positivt tankande!

Det var i alla fall kul med lite mer kommentarer i bloggen idag. Keep it up!


Vad ska ni gora ikvall? Sjalv ska jag plugga..

Kram Ellebelle


Header

Manga har valdigt fina headers pa sina bloggar. Dom ser ratt avancerade ut. Jag vill ocksa gora en ny header snart men jag vet inte riktigt hur jag ska gora den. Vad ska man anvanda for program? Photoshop? Snalla hjalp!

Kram Elli


Sminkat om

Nu har jag sminkat om bloggen lite. Det blev en pask lila farg i stallet for rosa som det var forut. Jag var riktigt trott pa den fargen. Vi far se om vi behaller den har fargen ska se vad Frida tycker forst. Jag skulle garna vilja ha en ny och finare header men det kravs arbete sa det far bli en annan dag.

Vad tycker ni om fargen?

/E


Kalas


image323

Just nu sitter jag pa jobbet och har precis fatt i mig dagens forsta cappuccino. Kanns bra.

I helgen ska jag pa 1 ars kalas. Varan kompis Annlies dotter fyller 1 ar! Helt otroligt vad tiden gar. Neal skulle folja med men nu ska hans kompis som bor i Manchester komma till London over helgen sa han ville garna traffa honom eftersom dom inte ses sa ofta. Frida landar i London samma dag sa hon hinner formodligen inte komma hon heller. Sa jag far aka sjalv. Men vad ska man kopa till en ettaring? Jag har redan kopt en bok i Sverige men den ar ganska liten sa jag behover nat mer. Jag har ingenaning om vad hon har eller gillar. Vad ska jag kopa?

E x

Onsdag

Idag har vi varit i labbet och gjort undersokningar. Det gick ganska bra. Men att jobba i labbet ar ju inte det basta jag vet. Men det var den sista i ar. Skont! Nu ska jag satta igang och plugga. Har massor som maste goras innan uni breaken i April.

E x

Iron

Jag blaste inte bort pa vagen hem. Men det ska tydligen vara vind och rusk vader nu ett par dagar stod det pa BBCs sida idag. Trad har blast omkull och blockerat vagar i delar av landet. Usch och fy for detta rusk.

image322


Idag har jag last en massa om jarn brist och om jarn rik mat infor ett arbete som jag ska gora. Alltid nar jag laser sant sa har jag helt plotsligt alla mojliga symptom och far for mig att jag har jarn brist. Men det ar sakert bara inbillning. Men idag har jag i alla fall druckit farsk pressad apelsin juice (for att fa i mig c-vitamin) tillsammans med mat for att oka jarn upptaget i kroppen. Jag har dessutom atit en massa spenat blad idag. Precis som Carl Alfred sa tycker jag att det ar yummi. Aven fast jag vet att spenat inte alls innehaller lika mycket jarn som man trodde forr. Jag laste nanstans (jag minns inte var nu) att man trodde att spenat var sa jarnrikt for att en extra nolla hade av misstag addats pa pappret nar dom hade matt jarn innehallet och att man darfor trodde att spenat var valdigt jarn rikt. Detta var alltsa for langesen.

E x

Svensk hjälte

Idag har det varit halv storm har i London. Dom sa pa nyheterna i helgen att man skulle halla sig inne idag pa grund av dessa starka vindar. Jag hoppas jag inte blaser bort pa vagen hem fran jobbet ikvall. Men det verkar klarna upp nu.. hoppas!

Jag laste precis den har artikeln i DN. Rörande!

E ♥

Amelie

image320
Det blev tva franska filmer i helgen; Amelie from Montmartre och A very long engagment, bada gjorda av Jean-Pierre Jeunet. Jag har sett filmen Amelie forut men det var valdigt langesen sa jag hade helt glomt bort hur bra den ar. En riktigt gullig och harlig film. Den kan jag verkligen rekommendera. Den andra filmen var lite svar att hanga med ibland men den var anda bra. Den utspelar sig kring forsta varlds kriget.

Just nu: kom precis till jobbet och det har sporegnat hela vagen hit. Usch.

E x

Cappuccino

image318image319

Nu har vi premiar druckit cappuccino har hemma. Det blev inte jatte bra forsta gangen men desto battre andra gangen. Jag tror det blev lite for mycket vatten forsta gangen. Vi far trana pa att gora det innan vi bjuder pa det.

Nu har vi storstadat har hemma sa det ar rent och frascht. I morgon kommer namligen Neals foraldrar till London och halsar pa sa vi vill ju saklart att allt ska vara skinade rent nar dom kommer. Sa nu ar jag helt slut. Jag ska satta mig och vila i soffan en stund och passa pa att kolla pa en fransk film for att samtidigt ova min franska lite. Jag har franska tenta i borjan pa maj sa fram tills dess ska jag forsoka lyssna sa mycket som mojligt pa franska.

E x

Saturday

Ne ingen sol blev det idag snarare rugg vader. Sa det blev ingen promenad idag som jag hade hoppats pa. Det blev ett gym pass i stallet. Sen har vi varit och handlat en kaffe maskin. Antligen! Vi snart satta igang den och prova den. Passar perfekt nu nar det borjar narma sig tenta pluggning. Da slipper jag springa ut for att kopa cappuccino.

Vid den har tiden ar nog Frida hemma hos sina foraldrar i Sverige. Jag langtar tills jag far aka hem. Inte sa langt kvar.

E x

Natt

Trots att det ar fredag ska jag nog ta och lagga mig snart. Jag ar sa trott. Jag hoppas pa sol i morgon sa vi kan borja dagen med en promenad + cappuccino i parken.

Natt.

E x

French class

image317
Mina classmates Luis och Iwona. Har pa franska lektionen idag.


E x

Parken idag

image316

Idag hade vi lang lunch och jag gick till en liten park som ligger precis bakom uni (bakom Oxford St) och drack kaffe for mig sjalv. Vi ar bara nagra stycken som har lektion efter lunch pa fredagar och dom andra som var kvar ville ga till ett Sushi stalle och ata men jag hade med mig egen mat sa jag gick till parken sjalv. Jag tog da lite kort med mobilen och dom blev faktist ganska bra for att vara mobil bilder. Jag tror att det ar pa kvallen som bilderna blir daliga.

Solsken idag!

E x

Slut som artist...

Jag skulle egentligen ha traffat Elinor efter jobbet men vi pratade nyss pa telefon och kom fram till att vi bada var slut som artister...Jag behover nog dessutom ga hem och packa och lagga mig tidigt. Jag ska aka hemifran ackligt tidigt imorgon bitti, typ strax efter tva...usch.

Jag ska nog kolla pa American Idol och sen lagga mig.

Mamma och Pappa, here I come!

Kram

Fx

Packad.

I Onsdags motte jag upp Johanna efter jobbet pa ett glas vin, det blev ett stort glas och jag blev faktiskt lite lullig. Vi hade iallafall jattetrevligt och hann losa diverse varldsproblem.

Igar hade jag fullt upp. Vaknade nio och drog igang och stadade mitt rum. Det var sa skont nar det var fardigt. Jag hann med en liten paus da jag kollade pa mitt favorit program pa TV, Airline. Efter det tog jag en snabb dusch och sen gick jag ner till Putney dar jag hade en massa arenden att utratta. Nar jag kom hem tva timmar senare slapandes pa en massa saker var jag helt slut. Jag spenderade resten av kvallen med att kolla pa TV, farga haret och mala naglarna.

Min resvaska kanns typ full, da har jag inte packat nagot till mig sjalv, bara presenter och godsaker.

image315

Min application form till Polisen kom igar, sa den ska med hem, sen ar det rosa Dora stovlar till Maja, Varktabletter av det starkare slaget till familjen, godis, kakor och chips till mamma och pappa. Duschcreme till mamma, Taget Edward till Hugo och godis till Izza.
Mitt pass fick plats ocksa...

Kram Fx

Hemgang

Det ar busy busy har i receptionen ikvall. Men snart ska jag ga hem. Jag har ny musik i ipoden nu sa det kanns mycket roligare att ga da. Tarzan skulle laga middag tills jag kommer hem. Skont. Sen ska vi bestalla nya kameran over internet. Excited! Sa snart kan jag ta nya fina bilder och slipper mobil bilderna.

Ha en trevlig kvall.

E x

Good news

Nu ar det snart lunch dags. Jag har med mig lunch lada idag med pasta, pesto, spinat blad, pine nuts, oliver och tomat. Mmm!



Jag fick precis ett mess med goda nyheter fran lillebror. Han ska flytta till Pimlico! Dar jag bor. Han kommer bo pa gatan brevid min! Jaaa! Det ska bli jatte kul att han bor sa nara. Nu kan vi traffas pa en snabb kaffe eller middag utan att behova planera eller aka 40 minuter pa tunnelbanan forst. Jag kan aven slapa med mig honom pa lordags promenader till Hyde Park (forsoka i alla fall). Det kanns som alla jag kanner i London bor sa langt bort. London ar sa stort och det tar sa lang tid att aka mellan platser jamt.

I morgon kvall ska jag och Frida pa kvalls promenad som ska avslutas med en fika nanstans. Fran borjan var det tankt att vi skulle ta en drink men eftersom Frida ska flyga tidigt pa lordag morgon sa kanske det ar battre om vi avstar. Annars kanske hon inte kommer upp nar klockan ringer. Dessutom branner vi lite kalorier i stallet for att lagra dom!

Nu lunch!

E x


Vitality show

Jag sitter just nu pa jobbet framfor min dator och ater notter och laser om the vitality show som Frida skrev om tidigare i veckan. Den verkar jatte bra. Den ska jag absolut ga pa. The vitality show ar sponsrad av Muller light och pagar under 4 dagar i London. Man kan ga och prova pa yoga, spa, fixa har och naglar och det finns saklart en health and nutrition stage dar man kan lyssna pa forelasningar och stalla fragor om halsa och mat. Jag tror aven man far smaka pa organiska juicer och annat nyttigt snacks. Da ska jag passa pa att stalla fragor till folk som jobbar inom nutrition och dietician (eftersom jag pluggar det). Jag kanske aven kan fraga runt lite bland olika foretag och se om det finns nan mojlighet att fa gora work experience for dom.

Ella

Jag ar ocksa med och tavlar om ett ars bruk av muller light yogurts.. Man behover bara svara pa nagra fragor om sina sminkvanor. Jag som inte ens brukar ata muller.

E x

IKEA

Igar akte jag ner till IKEA i Croydon. Jag var ute efter nya kuddfodral till kuddarna i soffan men jag hittade inga. Jag vill ha helt plain white. Men det gar tydligen inte att hitta. Det fanns nastan alla andra farger forutom vita. Men jag hittade en del grejer som jag ville ha. Jag kopte en ny planta, nya servetter som passar i servetthallaren och forvarings boxar till koket. Men jag spenderade nog mer pengar i "Swedish food" sektionen. Jag passade pa att handla lite svenska kakor, kex choklad och ABBAs fisk rom plus lite mer smatt och gott som jag ska servera pa paskafton da vi ska en liten svensk dinner party hemma hos oss med mys och en massa mat.

image314
Koksbordet med servett hallare.

Igar bytte jag ut alla dukar hemma mot ljusare och varigare varianter som har legat i forradet under vintern. Jag flyttade aven runt lite saker och bytte ut grejer som jag har haft undanplockade. Nu kanns det mycket varigare hemma. En ny frasch planta ar ett stort plus. Eftersom jag fortfarande inte har nagon kamera lyckades jag inte ta nagra bra bilder.

E x

Dr Phil.

Johanna och jag turas om att vara Dr Phil nar vi har problem. Ikvall har Johanna bokat en tid med Dr Phil for hon behovde prata...bla om att bli vuxen...jag smaskrattade lite nar jag laste hennes mail. Men men, doktorn hade en lucka (skulle egentligen ha stadat och malat naglarna ikvall) sa vi ska ses pa ett glas vin i Clapham ikvall. Trevlans. ;-)



Fx

Spain

Jag och Beth och kanske Johanna ska dra pa semester i Maj. Forra aret nar vi akte kom vi undan svinbilligt for vi hyrde en villa och lyckades hitta jattebilliga flygbiljetter. Detta ar hoppas vi kunna gora likadant...ar det nan som vill med?



Fx

Busy Bee.

Jag har sa mycket planerat den narmsta tiden att jag blir alldeles snurrig. Jag maste verkligen borja anvanda min kalender.

Sa har ser det ut den narmaste tiden:

8-15 Mars: Sverige
16 Mars: Jobbmassa med Johanna.
19 Mars: Fodelsedag
Paskhelgen: Fest/Middag hos Elinor, utflykt med Johanna.
29 Mars: Boatrace, Fodelsedagsfest.
30 Mars : Vitality Show, Olympia



Sa ser Mars ut, sen blir det ganska lugnt i April, ska ga pa West Ham - Newcastle med Laura i slutet av April. Sen i slutet av Maj blir det solresa, formodligen till Spanien. Min sommarsemester kommer jag nog att tillbringa i Sverige och den har jag planerat in till de sista veckorna i Juli. Harligt!

Kram Fx

Idetorka...

Hade velat skriva ett spannande inlagg har om nagot, men har tyvarr total bloggtorka...hmm...

Igar var jag jattetrott, skulle ha stadat hemma men somnade i soffan framfor TV;n strax efter nio. Jag var harligt utvilad imorse nar klockan ringde. Ikvall blir det fotboll, hurra!

Fx


Fotboll i parken.

I sondags var jag ganska bakis nar jag vaknade, jag hade lovat nagra grabbar fran jobbet att komma till Battersea park klockan ett for att spela fotboll men kande mig inte alls sugen....till slut masade jag mig iallafall ur sangen och powerwalkade dit i 45 minuter. Val dar sa var det jattekul, vi stannade i 3 timmar. Efterat var jag helt slut som artist! Det var valdigt skont att svettas ut all alkohol och annat skrap som man lagrat i kroppen under helgen...

Jag slappade mest hela kvallen sen, kollade pa TV och at mat och lite Maltesers. Skont.

Pa Lordag aker jag till Sverige, harligt!

Kram Fx

Saturday, forts.

Som Elinor skrev i ett tidigare inlagg sa hade vi ju jattetrevligt pa Lordagen, jag tog lite fler kort, men om de var mycket battre, nja, det vet jag val inte...

Lauras katt Onyx var jatterolig...hon var med pa allt...


Onyx drack en hel flaska rodvin..


Min efterratt...


Onyx i en pase.. Mus pa katt.


Elinor och Natalie


Frida och Laura


Cat in a bag!

Har kollar pa .

Engelska Eurovision var ett riktigt dravel...vi stangde av efter ett tag...de tar det verkligen inte pa allvar!

Kram Fx.

Gammeldags

Jag vela fram och tillbaka om jag skulle ga pa yogan eller inte idag. Men tillslut sa gick vi alla fall. Det kanns skont nu efterat att jag pallrade mig ivag. Ikvall skulle jag kanske ha traffat Nina men nu ar bade hon och jag sega och bakis sa det far bli en annan dag i stallet. Ikvall blir det nog till att stanna hemma i soffan och kolla pa nan film.

image303
Zandra (kusin) och jag nar hon var i London och halsade pa innan jul. Gammeldags stil.

E x

Yesterday

Korten ifran gardagen ar tagna med mobilen sa bilderna ar inte sa bra. Jag tror Frida lyckades ta fler och battre bilder med hennes kamera.



Utsikt fran mitt fonster


Frida igar hemma hos Laura


Frida och jag... (min mobil kamera fungerar inte sa bra nar det ar morkt)

Vi borjade kvallen hemma hos Laura dar vi at en massa! Sen var alla lite halv sega eftersom vi hade atit sa mycket. Men vi drack i alla fall lite vin och kollade pa engelska melodifestivalen (alla var kassa). Vi gick sen vidare ut. Det blev en ganska sen kvall med manga drinkar. Jag tror jag kom i sang runt 3.30! Det ar valdigt sent for att vara mig. Sa idag ar jag seg. Snart ska vi ivag pa yoga... undra hur det kommer att ga? Uhh...

E x

RSS 2.0