Helg

Snart ar det helg. I helgen ska jag tvatta, stryka och fixa infor min semester nasta vecka. Sen pa lordags kvallen ska vi pa fodelsedags fest. Ikvall ska  jag och Laura till S-bar, det ar varan "local" har vid jobbet. Laura jobbar med oss har i receptionen. Vi ska bara "go for one" som det brukar lata. Vi far val se..


Ha en trevlig helg.



Me

image27

Har ar jag pa Wembley station forra aret. Vi hade varan julfest dar. Det har kortet ar taget med Fridas mobil, sen har jag lekt lite i photoshop och tagit bort kanterna lite. Men det blev inte riktigt som jag ville.

E x

Saker jag vill ha fran Sverige

Varje gang jag aker hem till Sverige passar jag pa att handla bra svenska bocker, dvd:er och serietidningar.






Vid mitt nasta besok skulle jag vilja ha: 
 

Tyskungen av Camilla Lackberg
PRIVAT av Alex Schulman och Carolina Gynning
Kostradgivaren kokbok av Nina Ahlm (som aven har en blogg som jag brukar lasa)
Elvis serie av Tony och Maria Cronstan.


Ex


Sex and The City

Sex and the City: Complete HBO Season 6

Idag kom ett paket till mig med 6:e sasongen av Sex and The City i posten. Jag sag sasong 1-5 for ca 2 ar sen nar jag lanade min van Anns box set, men hon hade glomt sasong 6 kvar i Sverige sa jag sag aldrig den sista delen. Sa nu tva ar senare tankte jag att det kanske var dax att gora det. Sa jag bestallde den pa amazon. Jag fick vanta i nastan en manad innan paketet kom. Da ringde jag till amazon och klagade, och idag fick jag det antligen.


Ex

God dag

God dag kara blogg lasare!

Idag ar det fredag, men inte vilken fredag som helst utan lone fredag. I alla fall har i England. Alla ar vi sa glada nu efter en lang fattig augsti.
Nar det ar fredag brukar jag alltid sjunga for mig sjalv:

"Pa torsdag ats det artsoppa, pa lordag ar det fest, men fredag ar anda den dag som kanns bast. Ge mig da kyckling det gillar jag bast, jag vill ha fredag idag".

Sen sager jag; "Ja det ar ju fredag idag, vad bra". Fast jag ater ju inte kyckling.

Ha en bra dag.

Ex


(Laten kommer fran den dar kyckling reklamen som gick pa teve forr)


Beachen



Snart ska jag till beachen. Jag langtar. Nu ar det bara 5 dagar kvar.




Hit ska jag. Fuerteventura.



E x

Konversation i receptionen

Jag ringer Frida (idag sitter vi inte i samma byggnad) och hon svarar:

Frida: Hej
Jag: Hej, jag tankte bara att du kanske ville veta att jag har ringt mode polisen.
Frida: jahaa... varfor det?
Jag: Det var en tjej vid baren som hade hal i strumpbyxorna.
Frida: Neee.. sag det for taskigt ut eller?
Jag: ja
Frida: Jaha.. var det allt du ville saga eller?
Jag: ja
Frida: Ok
Jag: Ok, Hej
Frida: Hej

Vissa sager att vi inte verkar ha sa mycket att gora i receptionen.


Flyga flygplan

Snart ar det lunch dax, och sen nar jag kommer tillbaka ska Frida aka till flygplatsen for hon ska flyga till Berlin.




Piloten Janne (bilden) ska flyga dit henne.



E x

Kräftskiva

Kraftskivorna ar val i full gang i sverige antar jag?! Har ar kraftor lika sallsynta som solen nastan.
Jag och mina tjejkompisar fran Sverige har som arlig tradition att ha kraftskiva. Da forsoker vi alla komma hem eftersom vi nu bor i olika delar av landet/varlden. Detta ar kommer jag tyvarr inte kunna komma hem for jag kan inte fa ledigt, men jaklars vad sugen jag ar!!!



Kram F


Torsdag!

Kara vanner, idag ar det Torsdag och det ar ju alltid trevligt for da ar det fredag imorgon och fredagar gillar vi, eller?

Gardagskvallen var mycket lyckad. Elinor och jag drog till Henry J Beans efter jobbet for nagra Spritzers. Bartendern som alltid serverar oss blev mycket glad over att se vara nunor. Tyvarr inte glad nog att ge oss nagon rabatt, men goda drinkar blev det. Efter 10 minuter lyckades vi aven att fa ett bord ute i beergarden. Strax darefter far jag syn pa var van "brandmannen" (Dan).




En trevlig prick som vi traffat ute i Fulham nagra ganger och som faktiskt ar Brandman. Forsta gangen vi traffade honom pa var favvoklubb Chateau 6, da undrade vi hur i helvete han kommit in eftersom han hade mysbyxor och t-shirt pa sig. Det visade sig att han ar kusin med agaren till Chateau. Vi tvingade honom da att ga hem och byta klader, vilket val kanske inte var sa snallt. Vi pratade iallafall ganska lange med honom tills vi sag nagra andra bekanta.
Kom hem i lagom tid men var valdigt trott sa jag somnade nastan direkt. Imorse var det vackning 5.30 vilket var allt annat an kul...
Nu ar jag iallafall packad och klar for Berlin. Klockan 15.00 kommer taxin som ska ta oss till flyget! Jag langtar!

Ha en jattebra dag.

/Fx

Receptionen rekommenderar:

Lite bloggtips som vi gillar:

Alex Schulman, Att vara Alex Schulman
Calle Schulman, Schulmania
Engla, Englas showroom

F&E

Robyn.

Jag har lange varit ett fan av Robyn och nu har jag antligen kommit over ett par biljetter till hennes gig har i London pa Scala den forsta November. Elinor har fatt aran att folja med mig. Robyns nya singel: "With every heartbeat" har slagit stort har och ar enligt mig ett av topp sparen pa hennes nya skiva.



Fx

(Image from google)

Shopping i Berlin.

Eftersom jag ska till Berlin imorgon sa har jag gjort lite research pa stadens shopping. Det verkar vara ganska lovande. Detta ar tredje aret i rad som vi aker pa fotbollsturnering, men vi har hittills aldrig haft tid att shoppa.
Vero Moda har tre affarer i Berlin och jag ska forsoka hitta till en av dom.
Vi ska for ovrigt besoka Reichstag och aven en del pubar/barer. Utelivet  i Berlin ar det aldrig nat fel pa.



Jag ska lagga upp lite bilder och beratta hur det varit nar jag kommer tillbaks pa mandag.

/Fx

Live fran receptionen

  

Sa har ser vi ut idag.

Onsdag

God morgon!

Idag ar det onsdag. Fantastiskt. Vi ar mitt i veckan och det kanns bra.
Frida har haft sovmorgon idag och kom precis in till jobbet. Idag har vi likadana armband pa oss. Jag har redan hunnit vara pa jobbet i 2 timmar och darmed last allt som gar att lasa pa internet. Jag har ont i kroppen efter gymmet. Jag far lite ont i fotterna och smalbenen nar jag springer pa rullbandet pa gymmet. Jag undrar om det ar for att jag inte ar van eller om jag inte har tillrackligt bra skor?

Ha en bra dag.


Ex


God kvall

Hejda. Nu ska jag dra till gymmet. Vi ses i morgon igen.

Ha en trevlig kvall.

Hej.

E x

Live fran Reception



Jag och Frida pa lunchen idag. 

Vi unnade oss en lunch ute idag. Jag at en crayfish sandwich med sallad och Frida en Ceasar sallad.

Receptionen rekommenderar

image16

Nu var det langesen receptionen rekomenderade nagot, sa har kommer ett inlagg. Receptionen rekommenderar dagens serier online for er uttrakde kontors nissar.

* Pa metro kan ni lasa Elvis (pa bilden)
* Pa dn kan ni lasa Rocky, Nemi och Ernie. (sorry kan inte hitta en direkt link till serierna eftersom sidan inte vill fungera pa den har datorn idag).
* Pa Aftonbladet kan ni lasa Wulfmorgenthaler.
* Pa Expressen kan ni lasa Knasen. (Finns under "serier" lite langre ner pa sidan till vanster).

Enjoy.


Picnic

I lordags var jag och min tarzan pa BBQ och at grillspett och drack wine sprizer. Pa sondagen var jag hemma och slappade med Frida, och igar passade jag och tarzan pa att ha lite picknick i varan park eftersom vi var lediga. Titta sa mysigt.



Vi at hallon, vindruvor, oliver, morotter med humous och snack jacks.


E x

Notting Hill Carnival

Min pojkvan gick till Notting Hill Carnival i helgen och snodde da med sig min kamera. Den har bilden hittade jag i min kamera i morse.



Synd att jag missade den..


E x

Helgen.

Nog blev det fint vader till slut, det var en valdigt trevlig overraskning med tanke pa hur trist och kallt det faktiskt har varit nu en langre tid.
I fredags var jag ute med Elinor pa Henry J Beans, vi hade en jattetrevlig kvall och traffade intressanta manniskor. Min Tarzan kom over senare pa kvallen och vi kollade pa film. Lordagen bjod aven den pa fint vader sa da bjod jag pa frukost. Sen akte Tarzan ivag for att spela golf och jag och Johanna gick till parken for picnic. Pa kvallen gick vi ut och drack drinkar.


Sondagen spenderade jag hos Elinor. Vi lagade mat och kollade pa tre filmer. Det var jattemysigt. Lite daligt samvete hade vi forstas da solen sken ute, men vi drog for hennes shutters och latsades som om det var morkt och kallt ute. Senare pa kvallen kom Tarzan forbi hos mig och stannade sedan hela mandagen ocksa. Vi at frukost ute, sen gick vi till parken och mos for att sedan ga hem och sova middag(!). Vi var bada jattetrotta. Pa kvallen blev det Bourne pa bio och sedan middag och vin pa Pappa Ciccias.
En mycket lyckad helg!

Ett tips pa en perfekt hostmys film:
Music and Lyrics - Music From The Motion Picture



/Fx

Min utsikt

image11

Visst blev det fint vader i helgen. Sa har sag utsikten ut fran mitt fonster i sondags.
Uppdatering om helgen som gatt kommer snart.

Ha en bra dag!

Kram

E x

Vader.

Nar det ar langhelg sa hoppas man ju garna pa fint vader. Prognosen lovar varmt och fint i helgen, men vagar man hoppas pa det med tanke pa det trista och graa vader vi haft den sista tiden?

Hur som helst, jag haller tummarna for SOL!


KRAM pa er.

/Fx

Notting Hill Carnival




Just nu pratas det en del om Notting Hill Carnival som ar nu i helgen. Jag tror inte att jag kommer att aka dit.
For 2 ar sen bodde jag i Notting Hill nar det var festival och da tog det mig 1 timma att komma hem for alla vagarna var avsparrade pga av denna festival. En vag som normalt tog mig 5 minuter att ga. Det var ganska jobbigt. Men visst festivalen var helt okej, men jag tror anda inte att jag orkar aka dit och trangas med allt folk som kommer att samlas dar.


E x

(Bilder fran google images)

Miami




Jag har redan borjat kolla pa semester orter till nasta ar. Lite tidigt kanske men det ar kul att dromma lite. Hit skulle jag vilja aka nasta ar; Miami Beach (bilden).


E x

Bank holiday weekend!

Idag har vi ju konstaterat att det ar fredag, alla ar nojda och glada. Igar kom min Tarzan hem fran over 2 veckors semester i USA. Gissa om det var harligt att se honom!
Ikvall ska jag och Elinor ut pa drinkar. Oftast pa fredagar gar de flesta fran jobbet till en bar runt hornet. Jag och Elinor ska dock ga till ett annat stalle som har en beergarden sa man kan sitta ute. Fingers crossed for en skon kvall.


Helgen ska mestadels spenderas med Tarzan. Myspys.

/Fx


God morgon

Antligen fredag. Tank sa fort veckan gar anda.
Nasta vecka ar det bankholiday (rod dag) sa vi har lang helg i helgen. Gud sa harligt.

Ha en bra dag.

Lax



Nu ar det bara en halvtimma kvar tills det ar dags att ga hem. Idag ar det gym dag sa jag aker direkt till gymmet efter jobbet. Sen efter gymmet blit det god lax och potatis med en creme fraiche och dill sas till. Mmm...


E x


(Bilden kommer fran nlife.se)

Unika besokare?

Vi ar inte helt sakra pa att vi forstar det har med unika besokare som det star nar man kollar statistiken pa bloggen. Betyder det antalet besokare per dag eller antalet nya besokare per dag? Med nya besokare menar jag alltsa besokare som aldrig har varit pa bloggen forut. Ar det nagon som vet? Skriv i sant fall svaret har nedanfor i kommentars faltet.

Tack.

White wine spritzer.

Favoriten denna sommar har absolut varit  "White wine spritzer". Underbart god och laskande men framforallt valdigt somrig. Sa har gor du:

One measure of preferred white wine.
Lemonade (or soda)
Ice

Hall upp i ett fint vinglas och njut!



/Fx

Sol



I morgon blir det sol i London enligt BBC. I alla fall sol med moln eller moln med sol. Da kanske det blir en wine sprizer pa S-bar efter jobbet?

E x

Kontorsassistenten

Nu har Ann skaffat en blogg. Den heter kontorsassistenten. Ann jobbar ocksa i en reception fast i Stockholm.

Trakig man i receptionen

Det kom precis forbi en trakig man har i receptionen och borjade prata med mig och Frida. Jag var upptagen med min mail sa Frida fick fora konversationen. Efterat kom hon och puttade mig och tryckte ner mitt huvud mot min dator och sa att jag var elak som lat henne prata med honom sjalv. Enligt henne gor jag alltid sa..haha.

Dar Ann fick du din uppdatering som du har langtat sa efter. Snart kommer Ann att ha en egen blogg.


E x

Torsdag idag

Idag ar det tosdag, dagen fore fredag. Det ar dagen nar man bara vantar pa att det ska bli fredag.
Jag sitter har i receptionen och funderar pa att jag snart ska tillbaka till uni, det ska faktist bli roligt. I ar ska jag plugga; Working in Bioscience, Health and Nutrition, Cell Science and Human Physiology & Anatomy. Kan det bli bra tro?

Frida ar glad att det ar torsdag idag, for idag kommer hennes tarzan hem fran USA.


Ha en bra dag.

E x


Receptionen rekommenderar:

Musiktips:

Amy McDonald: This is the life.  En skotsk nykomling som har gett ut en alldeles underbar skiva. Lyssna extra noga pa spar 4, Youth of Today, och 6, Let's start a band!!
Robyn: Robyn. Har lange varit ett fan av Robyns musik och denna skiva gor ingen besviken. Nagra gamla godingar fran forra skivan och sa nya sparet: With every heartbeat".


The best stuff you can buy this year
Robyn (UK Edition Bonus Track)


/Fx

(Bilder fran Amazon.co.uk)

Party bilder

Jag och Frida rotade lite i hennes mobil idag och hittade dessa gamla party bilder fran forra aret.

       



Lite tarzan kanske...

Saker jag funderar pa..

  • Nar kommer nan att svara pa det dar samtalet?
  • Nar ska E-type klippa sig?
  • Vad jag ska ata ikvall? Soppa kanske?
  • Nar kommer solen fram?
  • Ska jag ga eller ta bussen hem?

Jag har manga funderingar sa har framat kvallen.

/E x


Min pappa.

Min pappa har sedan manga ar dragit samma gamla skamt. Visst ar det val ganska kul men ibland undrar man om han inte sjalv trottnar.

Idag ringde jag for att kolla laget lite...

Pappa: Hej fetto.
Jag: Men sa kan du inte saga, jag kan ju fa anorexia.
Pappa: Gapskratt.
Jag: Tystnad.
Pappa: Ja, det skulle jag vilja se...sjalv har jag kokobulimi. (pappa gillar kokosbollar)
Jag: Hehe, da har jag falsk bulimi. (Man ater och ater men spyr aldrig)
Pappa: Skratt, jaaaa du.  Grasklipparen gick sonder igar...

Ett annat staende skamt ar nar jag ska komma hem och halsa pa och mina foraldrar forbereder "hotellet". Jag ar enligt deras mening ganska bortskamd, darav hotellet. Pappa tycker att det ar jattekul nar jag fragar om jag kan lana bilen, da kan han namligen svara: Njaaa, bokade du hotell med fri hyrbil?
Flera av liknande skamt aterkommer ofta. De berattar ofta for sina vanner om "hotellet" och tycker att det ar jattekul...

/Fx

Live fran Reception

 

Camilla Läckberg





Om du letar efter en bra bok sa kan receptionen har rekommendera Camilla Läckbergs bocker.
Isprinsessan, Stenhuggaren, Predikanten, Olycksfageln och Tyskungen. Grymt bra bocker enligt oss.

Dessa kan inhandlas pa akademibokhandeln online.


Mr President!

Presidenten av Kroatien ar har. Det tycker vi ar haftigt...

 "Hej"
 


Busvader.

Vaknade vid sex-tiden till riktigt busvader, regn och storm. Jag hade turen att ha uppehall hela vagen till jobbet. Val framme drog det igang igen, varre an innan. Stackars Elinor som har sovmorgon och maste ga till jobbet i det allra varsta vader...

Motionstips: Promenera i rask takt till och fran jobbet. Det gor vi bada och det ar jatteskont. Man blir mycket piggare och kan unna sig godsaker lite oftare.

Ha en bra dag!!!

Kram


Tonight!

Ikvall har jag turen att fa ga lite tidigare. (Hurra) Jag ska passa pa att glutta lite pa JOY och handla mat. Jag, Beth och Johanna ska ata Lasagne och mysa med film. Det ska bli en trevlig kvall. Imorgon ar det onsdag, da har halva veckan gatt och vi kan se fram emot en langhelg.


  

Kram/F

Receptionen

Javlar i min lada, Barbie var har precis... I knallrosa Juicy-set, fusknaglar och blonderat har. Dra ballen i gruset...



/Fx

(image from google)


Releases Autumn 2007




         

Till hosten kommer en del godbitar ut pa dvd. Har ar nagra receptionen rekommenderar till kommande hostmys. 


*  Family Guy season 6; 15 Oktober.
CSI Las Vegas season 7 part 1; 3 September.
CSI Miami season 4 part 2; 15 Oktober.



Ps. Bilden forestaller Peter fran Family Guy och bilden kommer har ifran.


Autumn...

   jag langtar...inte.../F

September

Snart ar det september och da hander det mycket.

30 Aug - 2 Sep: Frida aker till Berlin med jobbet och ska spela fotboll.

5 Sep - 15 Sep: Elli ska aka till Fuerteventura med sin tarzan pa solsemester och bli brun.

18 Sep: Elinor borjar Uni igen, och blir da part-time i receptionen.

23 Sep: Elli fyller ar. 

Busy busy..


Tisdag...

Utelista:

  • Mandagar
  • Ace
  • Kylan
  • Att behova jobba...

Vilken trist lista, men det ar sa jag kanner nu....

Aterkommer senare med lite mer motivation och inspiration.

xxx














Mormors sjo

image4

Snart ar sommaren slut, innan den ens hann komma. Sa har sag mormors sjo ut forra sommaren. I ar har jag inte ens badat dar=(
/E

Elli & Frida

image3

Nottingham

Sa har sag det ut nar jag var pa promenad i Nottingham i helgen, eller strax utanfor.

image2

Elli x x x

Helgen

Helgen...ett kapitel for sig. Elinor var i Sherwood skogen och jag var i dimman. Ganska trevligt. Slitna sitter vi nu har i receptionen och beklagar oss...det ar gratt och kallt ute och det verkar som om den efterlangtade sommaren aldrig kommer.

Nyss kommit tillbaks efter en lunch ute, jag behovde en ny hairstraightener eftersom min kompis forstort min. Ett stycke sadan inhandlades och sen blev det lunch pa Covent Garden c/o.

Mandagar ar jobbiga, ingen inspiration idag....

hej

Jag har angrat mig...

Jag gillar nog Ryan mer....



Kolla pa honom, hur het som helst....

Han vet inte allt, som Gil, men han ar ung och full av energi och ivrig att lara sig....

Loads of love.

Fx

Helgen

Ja ni, Elinor ska MYSA ikvall med Gil. Jag blir lite avis men gillar ju Horatio snappet mer sa det ar ok.  Jag gillar aven Ryan Wolfe...yum.

Sjalv ska jag pa drinkar ikvall, sen ordentlig fest imorgon kvall.


"I LOVE YOU FRIDA".

I love you too Horatio....

xxx

CSI

I kvall blir det en lugn hemma kvall med CSI Las Vegas och kanske lite white wine sprizer. I morgon bar det av till Nottingham.

Jag sitter nu har i receptionen och knacker mina fingrar, dricker en skvatt kaffe och vantar pa att fa ga hem. Telefon slutar aldrig att ringa.. kan inte alla tarzans bara ga hem och sluta ringa hit?

Frida ska ut och roja i helgen.

. image1
Det har ar varan idol Grissom fran CSI Las Vegas.
Han vet allt.


Lunch

Snart ar det lunch har i receptionen. E har fixat finfin profil. Jag har svarat i telefonen...eh...
Nu ringer det, vem ska svara? Inte jag...





Update: Inte jag heller, idag blir the Pret till lunch..mmm /E

Bra och anvandbara ord och uttryck.

  • Snablar, eller sablar. Ganska mangsidigt
  • Tarzan. Talar for sig sjalv.
  • Mongo.
  • Dra ballen i gruset.
  • Lattjolajbanclown.
  • Nörd.
  • Mupp.
  • Perfect.
  • tuuuuuuuuut (du fattar va E?, som nar man lagger pa. Standardskamtet)



Av tarzan

Ja det kanske ska namnas att vi ocksa jobbar i receptionen.

Det har ar receptionen:

Vi kanske ska presentera oss...

E: Ung snarta, blyga 23 ar. Fodd i Sverige men bosatt i London sen flera ar. Pluggar BSc.
F: Nagot aldre flamma. 27 jordsnurr. Bott manga ar i metropolen. Pluggat BA (Hons).

Har du nagot att tillagga Tarzan?

Innelista

1) Tarzan
2) Frida & Elinor
3) Ryvitas nya snacks
4) White wine spritzers (glom Rose' och fanta)
5) Fredagar


Hej

Har ar varan nya blogg dar vi skriver om vad som hander i vara liv och i receptionen....

Valkommen!

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0