Resfeber

Nu ska vi strax aka till flygplatsen.....

Jag har knappt kunnat sova inatt.

Snart
♥NY!!!


Kalas

Jag har blivit firad riktigt ordentligt den har veckan!!! I lordags var jag forst pa kalas hemma hos pappa och efter det blev det kalas hemma hos mamma med hela tjocka slakten! Tack alla som har firat mig ♥

Efter kalasen i lordags blev det utgang pa Strompis. Det blev en ganska lugn kvall (jamfort med onsagen..heum) sa jag madde prima dagen efter! Jag traffade Frida pa Strompis som var ute och svirade med sina kompisar hemifran. Jag traffade ocksa en gammal kompis som jag inte har sett pa ar och dar, sa det var skoj! Det blev tyvarr inga bilder fran utgangen eller kalaset hos mamma for jag glomde kameran hos pappa.

Har ar lite bilder jag har tagit hemma hos pappa.


1. Soffan satt pa trappan nar vi kom. 2. Patte och Pappa ater applen fran tradet. 3. Hundbesok. 4. Paket till mig!!

5. Fanny och Alice. 6. Nelly o Fanny fightas pa studsmattan. 7. Patte trummar. 8. Anna hade gjort smorgastarta till kalaset..mm!!

Nu blir det traning med min PT. Wish me luck!

Zandra&F2 = Londonbor

Da var man tillbaka i London igen, pa en snabbvisit i alla fall. Imorgon bar det ju av till NY!!! I'm so exciteeed... lalalaaa.

Nu har jag Frida och Zandra har och det kanns kul! Alltsa Zandras kompis Frida, sa ni inte blir forvirrade. Vi kan kalla henne Frida2. Just nu ar dom ute och handlar lite. Sjalv har jag varit ivag till skolan och fixat med lite papper, antligen ar det fixat!! Nu ska jag packa och fixa lite har hemma. Sen ikvall ska jag ga igenom lite grejer med tjejerna som vart allt i lagenheten finns och ova pa lite ord och fraser som kan tankas behovas nar dom ska soka jobb i veckan!!

Zandra har gjort ett traningsschema till mig. Zandra ska bli min och Frida2s PT (personligatranare) under tiden som hon bor i London eftersom vi bada behover nan som pushar oss for att inte slarva med traningen..hehe.


Ojoj hur ska det har ga?!!

Nar Zandra inte bor i min lagenhet langre och kan kolla att foljer mitt schemma ska hon ringa mig och se om jag skoter mig. Bra!

Laine&Doris - the movie


1. sniff sniff.. 2. - Whata...?

Idag kom Laine hit med sin hundvalp (eller hans föräldrars hundvalp snarare) Doris på besök. Doris fick träffa mammas katt Cindy. Carsten höll i Cindy och Laine lyfte upp Doris så dom fick hälsa på varandra, men Cindy tyckte inte det var så kul med besök och började genast fräsa och morra åt Doris som blev så rädd att hon började darra. Stackaren. Cindy blev då nersläppt och ställde sig och ryggade tillbaka så hela pälsen stod åt alla håll. Hon blev till en rund liten fluffboll.
Sen gick jag, Laine och Doris ut på promenad runt Ericsson och tillbaka. Sträckan är inte speciellt lång men eftersom Doris hellre sprang runt i cirklar eller hoppade på mig än att gå snällt rakt fram så tog det att tag att ta sig runt den lilla sträckan.

Ellikarauselli


Från Zandra Plus fina presenter.

Baaakisdag idag. Usch och fy. Det var hur som helst en helkul kväll igår!! Förutom att jag och Sia kanske inte hade behövt dom där lakrisshotsen mot slutet..... Vi hade nog klarat oss bra utan. Det var jättebra dunka dunka musik hela kvällen!! DJ:n däremot var inte så trevlig. Han tog Patrik i örat när han gick dit för att önska en låt?! Whata... DJ:n tyckte att Patte stod på fel ställe. Sen gick jag dit och önskade samma låt, då nickade han bara till mig och pekade surt åt mig att jag inte skulle hålla i mig i hans djbås!!! Sen gick Sia dit och önskade samma låt. Tillslut så kom låten i alla fall. Tarzandj! Vi önskade 'fire burning' med Sean Kingston by the way. Jättebra låt!!!!

Jag har ett minne av att Sia puttade in mig i folk på dansgolvet så att dom blev irriterade på oss. Sen kastade hon en kudde (fanns en massa kuddar i nån låda på scenen...) på dansgolvet som träffade någon och att den personen blev förbannad och kastade tillbaka den på Sia..hahaa. Kul.

Sen så ramlade jag såklart också.. Vad är en kväll ute utan att Elli ramlar eller slår sig? Det var resultatet av: nya höga klackar+alkohol+kullerstenar!!! Jag skulle gå förbi några som stod och hängde utanför på baksidan på Strömpis och tappade balansen på kullerstenarna och föll pladask framåt. Sen låg jag där raklång på marken.. hahah.. det måste ha sett så roligt ut! Jag klarade att hålla kvar vinglaset i handen under fallet!!! Men jag lyckades skrapa upp båda benen och mina nya jeans!!:( Mina nya fina jeans..snyft. Men mamma ska laga dom så det blir nog bra ändå. 

Efteråt följde jag med Patte hem och sov i hans lägenhet. Patte gick hela vägen till Järntorget (jag kunde inte i mina klackar) och köpte varsitt green meal på Sibylla åt oss! Patrik tjatar jämt om deras green meal men jag har aldrig prövat förän nu, riktigt gott var det. Fast jag orkade inte äta upp och slocknade i sängen i stället.




Idag har jag haft en riktig slappardag här hemma i soffan och druckit typ en liter fanta.. Kanske ska rycka upp mig imorgon och gå på promenad åtminstonde och sen en morot på det.

Det får nog bli lugnt nu ett tag framöver. Utgången på lördag får bli en skötsam en! INGA shots!!!!

23:e september

Jaha då var man 25år gammal då! Känns väl bra.


Jag fick en tidning, godis, handkräm och ett kuvert med pengar av mamma i present imorse. Tack mamma.


Sen fick jag smörgåstårta och cider till lunch! Min favvorätt!♥

Jag åkte in till Mariberg en sväng imorse för att växla in mina presentpengar till dollars (inför NY nästa vecka) och sen för leta efter en fin topp tills ikväll. Hittade ingen topp tyvärr men köpte ett par nya heels med snörning på tills ikväll! Försökte ta ett kort på dom för att lägga upp här men det blev inte så bra. Så ni får inte se dom.

Ikväll blir det partaj!!! Jag ska först hem till Zandra på middag, sen blir det förfest hos Sia och efter det Strömpis!!! Jag känner mig taggad! Är ni?


Luffat runt

Idag har Sia varit här och hälsat på. Efter lite kaffe här hemma körde vi fram på torget och hängde lite där. Vi handlade skor till Sia (trots att hon var skeptiskt till att kolla på skor i KUMLA), gick till systemet och apoteket, kollade efter Antonia på smyckesaffären men hon hade redan åkt hem när vi kom dit, åt pizza på Maestro och åkte sen på en Kumla-tour till fängelset då Sia ville se det..hehe. En riktig heldag i Kumla! Det är så härligt ödsligt i Kumla, love it!

Snart fyller jag år! Om circus en timma och 15 minuter. Hihi.



Nu: måla tånaglarna och sen hoppa i säng och läsa i nån utav tidningarna jag har här i min tidningshög vid sängen.

Natt.

Slappardag med Sia

Idag har jag gått och dragit med Sia på stan hela dagen. Det belv det gamla gymnasiehaket La Baguette till lunch och sen Bara Vara för eftermiddagsfika. Utöver det gick vi mest runt i cirklar och irrade och kollade in i lite affärer. När vi hade fått nog av det gick vi och köpte chips och godis och gick hem till Pattes lägenhet och väntade på att han skulle komma hem från jobbet.

När han kom blev det tacos med Pattes nya tacoskålar som han har fått i inflyttningspresent av någon (minns inte vem nu?).


Sia lyckades ha sönder Pattes ugnsdörr när hon skulle öppna den..hehe. Men händiga som vi är fick vi dit den igen!

Efter maten kollade vi på film, vi såg på 'Monster vs Aliens' och efter det 'Hollywoodfruar' som var riktigt underhållande att kolla på. Synd att jag inte kommer kunna se dom andra avsnitten:( Man har ju läst så mycket skit om Anna Anka innan programmet så man hade väl en del förutfattade meningar, men jag måste säga att hon är ganska rolig att kolla på ändå! Dom andra två är ganska störiga däremot.


Once upon a time there was a ninja..


Födelsedagsdrinkar


Det första stället vi gick till hade happy hour med 2 for 1 cocktails så alla beställde in 2 cocktails var på en gång.  Sen fick jag och Laura födelsedagspresenter av dom andra som vi öppnade därinne!! Efter det blev det barhoppning till olika stället runtom Clapham Junction. Det var jag, Frida, Natali, Laura och Claudia. Senare gick dom andra hem och som ni redan vet stannade jag och Frida kvar på ett par drinkar till efter det.....

Jag fick body scrub, choklad, cupcakes, lappbalsam, US dollars (till NY resan) och mer choklad i present!!:)

Nu ska det bli jätteskönt att hoppa i sängen. Är såååå trött.

Natt. ♥

Ey..


I'm back in Sweden y'all!

Det kanske inte var en jättebra idé att dricka typ 10 mojitos dagen innan man ska gå upp tidigt och flyga till Sverige.. Jag mådde så jäkla dåligt både igår kväll och imorse när jag gick upp. Men vi hade i alla fall en helkul kväll!! Neal var inte lika glad som fick hämta två fyllehögar (jag och Frida alltså) på McDonalds mitt i natten..hehe.

Jag lyckades i alla fall ta mig upp imorse och åka till flygplatsen. Jag undrar, varför är man alltid så ful när man flyger? Eller är det bara jag? Så fort jag kommer till en flygplats så ser jag förjävlig ut! Värre blir det efter flyget när man han suttit och torkat ut huden i den torra luften i planet, detta trots att jag dricker typ en liter vatten under resan.

På bussen påväg till flygplatsen imorse bläddrade jag igenom korten från gårdagen och hittade det här...


Hahahaa.... ett underbart foto! Helt klart kvällens bästa.

Sammanfattningsvis så bestod kvällen av en massa mojitos, osammanhängande sms, flera olika hattar och förolämpningar om Kumla pa engelska (Frida).

Fler kort från kvällen kommer senare.



Ah vad jobbigt det ar att komma pa rubriker

Pa lordag aker jag till Sverige!!! Sa ikvall har jag tvattat och packat eftersom imorgon kvall har jag och Laura (som fyller pa sondag) gemensamma fodelsedagsdrinkar efter jobbet! Sa det kanske ar bast att fixa sant innan. Ikvall har jag ocksa fargat haret och ogonbrynen och lagt ansiksmask sa jag ska vara fin imorgon och tills jag kommer hem!

Halva min resvaska bestar just nu av Pattes grejer som han lamnade kvar har nar han flyttade hem. Igar var Neal uppe pa vinden och rev bland grejer for att leta efter Patriks jacka som lag i nan pase dar, sa nar jag kom hem lag Pattes grejer uttspridda i sovrummet bland annat lag det en vikingahjalm pa min sang..hehe.. Patrik valde att spara alla nodvandiga grejer nar han gjorde utrensning hemma innan han flyttade.


Apprapa Patrik sa dromde jag i natt att han hade gatt med i nan kult dar dom bara at brod och bonor och nanting mer, ungefar som English Breakfast..hehee. Vet inte riktigt vad dom gjorde i kulten mer an att dom hade en begransad diet. Bra kult! Kul drom! Jag dromde aven om bloggen i natt. Jag kollade bloggen precis innan jag gick och la mig och blev lite besviken over att jag hade fatt 0 kommentarer pa mitt senaste inlagg (hint)!!! Sen kollade jag bloggen igen i min drom och da hade jag fatt 5 kommentarer, kandes lite battre.


Okej fellow tarzans nu ar det laggdags. Godnatt.


/En blivande 25aring.


Riksmongo*

Ikvall har jag varit och simmat med Frida efter jobbet. Sa himla skont! Forutom att det alltid ar folk som ska simma ivagen eller plaska med handerna eller fotterna och skvatta vatten i ansiktet pa en nar dom simmar forbi... irri.

Nu ar jag i alla fall hemma och har atit Neals hemlagade tomatsoppa (mycket god) till middag och kanner mig nu redo for sangen! Forst var jag ju forstas tvungen att spilla ut halva soppan over och inuti kylskapet, pa golvet , pa koksmattan och tvattmaskinen.. innan jag kunde satta mig och ata.

I helgen var vi ju i Centre Parcs och lekte lite. Vi badade i aventyrsbadet och akte olika waterslides, akte trampbat (jag trampade inte dock.. satt bara och glodde langst fram), bowlade, bastade, cyklade, promenerade, gungade, matade ankorna och at en massa mat och godis. Alltsa jag, Neal och Maryn gjorde allt det dar medans Neals foraldrar mest gick pa langpromenader.


Ankorna fick fiskmat som man kunde kopa i sma tuggummiautomater men dom verkade gilla det..


Fiskarna var inte lika glada som blev utan.


Jag lagger upp lite fler bilder fran helgen i veckan nar jag har tid att sitta framfor datorn och vanta medans datorn laddar upp en bild var 5:e minut...

*Kul ord som Patte larde mig idag.


Weekend break

Idag ar jag ledig! Weeej! Vi ska pa en liten minisemester till Centre Parcs i Longleat forest (ligger sydvast om London) over helgen. Det ar ett semesterstalle med inomhus aventyrsbad, spa och resturanger med skog och natur runt om dar man kan cykla, promenera och gora andra utomhusaktiviteter. Vi ska dit med Neals foraldrar och Martyn (Neals bror). Martyn jobbar for deras huvudkontor sa vi fick det hela valdigt billigt. Det ska bli skont att komma bort en svang och komma ut i naturen lite.
 
Nu pa morgonen har jag varit ivag och gjort lite prover hos doktorn for mina magproblem. Kanns skont att antligen fa det gjort. Jag far resultaten nasta vecka.

Nu ska vi strax aka. Trevlig helg!

Frulle och prommis

Idag har jag varit ute och gatt i 3 timmar!!! Mina ben ar helt stela nu. Jag gick forst till Putney, Frida kom och motte mig halvvags sen vi gick tillsammans resten av vagen. I Putney vi motte Laura och fortsatte att promenera en stund innan vi gick och at frukost pa Crew Room. Sen gick jag hela vagen hem. Puh. Vi har haft jattefint vader har pa formiddagen sa det var perfekt vader pa en langpromenad. Allt som allt blev det ca 17km nar jag raknade ut avstandet pa gmap. Hur mycket kalorier tror ni jag har brant pa den har promenaden? Om man bortser fran frukosten da..

Kolla in min frukost!!!!! ♥ Belgiska vafflor med yogurt, frukt, bar och sirap. Smarro barro!! ♥


           

Vet inte riktigt vad jag ska gora nu resten utav dagen? Tror jag ska ga till biblioteket och kolla efter lite bocker, sen kopa kaffe och satta mig och lasa i parken en svang.


Freeeedag

Neal ska aka till Nottingham ikvall och stanna dar over helgen sa jag ar ensam hemma i helgen. Han och hans kompisar ska traffa en kompis som ar hemma fran USA och som inte har varit hemma pa typ 5ar.

Sa just nu sitter jag och vantar pa hans kompisar ska komma hit som ska aka med honom till Nottingham sa jag kan hoppa i myskladerna och satta mig framfor teven. Jag har ingen spannande middag att ata det blir nog bara soppa......men det blir nog lite popcorn och choklad till efterratt;)

I morgon bitti blir det langpromenad och frukost/brunch med Laura och Frida i Putney, ska ta med kameran och ta lite kort da som jag kan lagga upp sen.





Ryggknackaren och Frida

Hallou i dom roda stugorna dar hemma!

Ikvall har jag varit ute pa nachos med Frida, standard! Hon har precis varit i Sverige en svang sa vi har traffats och catchat upp lite. Det var trevlans! Jag och Frida bestamde aven att vi ska forsoka borja simma en gang i veckan. Jag var hos naprapaten igar som rekommenderade simning for att forbattra min ryggstryka och min kontroll over ryggen? Eller nat sant.

Min rygg kanns jattebra nu efter att ha varit hos naprapaten. Weho! Jag har haft ont i den vanstra nedre delen av ryggen nu ett tag sa det var skont att fa den utstrackt igen. Men jag maste komma tillbaka igen nasta vecka och sen borja gora mer traning sjalv for att halla den rak. Han sa som tidigare naprapater jag varit hos att jag ar overrorlig i kroppen och darfor svart att halla allt pa plats typ..hehe.. Han sa att speciellt fotterna var overroliga att jag darfor kan fa problem med knana om jag springer. Med andra ord sa haller jag pa att falla ihop! 

Snart ar det helg igen! Denna vecka har gatt sa fort, skont! Det blir nog en ganska lugn helg for jag maste spara pengar till alla grejer jag ska gora nu framover. Det ar mycket som hander i september!


RSS 2.0