Sista dagen

Jag ville ju lagga upp bilder ifran helgen, men det gar inte for varan dator funkar fortfarande inte och det gar inte att lagga over nanting pa den har datorn. Sa dom bilderna far komma lite senare.

Idag har Patrik och David flyttat ut ur sin lagenhet sa Patrik ska sova har i natt sen flyger han till Sverige i morgon. Det kanns inte som om han ska flytta hem, men det kanske kanns om ett tag nar han har bott i Sverige ett tag.

Nu ska vi ata jordgubbar och glass och kolla pa American dad. Jag har suktat efter det hela dagen idag pa jobbet..

E x


Sista helgen med ganget

Just nu ser det ut att bli fint vader idag, men det hinner ju andra sig. Vadernyheterna har sagt att det ska bli allt fran sporegn till stralande sol och 28C, sa det ar svart att veta. Jag hoppas det haller i sig for vi tankte ha picknick i Richmond idag. Det jag, Frida, Patte, David + tjejerna. Det ar namligen Pattes sista helg som Londonbo den har helgen...:(


Om ett tag ska jag traffa upp dom har tarzans och aka till Richmond.

Vad ska ni gora i helgen?

E ♥


Min stackars lilla dator

Ikvall ar min forsta kvall sjalv hemma. Det ar ratt skont att ha all plats for sig sjalv. Fast ikvall har jag haft besok utav Patrik en svang. Vi kollade pa filmen: vi hade i alla fall tur med vadret - igen!. Den hade val sina roliga stunder men det var lite val mycket 80-tals humor for min smak. Det var kanske menat for dom som gillade den forra filmen.



Just nu ar jag inne pa Neals laptop for varan datorn har hemma vill inte starta. Jattekonstigt och valdigt irri! Vet inte vad som kan ha hant. Jag hoppas verkligen inte att den har brakat ihop helt. Tank sa manga fina kort som skulle ga forlorade....

Godnatt.

E x

Tisdag

Ikvall har jag, Neal och Neals kompis Marcus varit till affaren och handlat mat. Vi kopte Elli mat till mig och festival mat och dryck (mest ol) till Neal och Marcus. Neal ska namligen ut pa aventyr har snart, han ska pa festival i 5 dagar tror jag det ar. Sa jag har nu fatt fylla kylen med bara san mat som jag vill ha!! Sa denna vecka blir det godis, lask och film varje kvall..mohaha. Okej kanske inte riktigt men nastan. Det ar fordelarna med att vara ensam hemma da far man ata vad man vill och behover inte tanka pa nan annan en sig sjalv!! Man behover inte planera en massa som "vad ska vi ata ikvall?", man bara ater. Nackadelen ar att jag kommer vara radd for foljande nar jag gar och lagger mig pa kvallarna:

 

• spoken
• inbrottstjuvar

 

Men det kanske ar dags vid 24ars aldren att lara sig att sova sjalv hemma?

Det har forovrigt varit jattevarmt ute idag.

/E


Blodet droppar..

Idag har jag gett blod. Blodbilen kom till jobbet idag sa det var nara och bra. Jag har tankt gora det forut men jag lyckas aldrig ta mig tid till det. Sa det var ju perfekt att kunna gora det pa jobbet.

Det var lite laskigt maste jag saga. Jag var ganska nervos innan dom stack in nalen. Jag kande mig stel som en pinne och svettig…. mes som man ar eller kanske har blivit pa aldre dar. Jag gillade inte att se roret med blod som droppade ner i en pase, det kandes obehagligt att nagon tomde mig pa mitt blod. Men det gick bra I alla fall. Dom droppade blod ur mig i typ en kvart! Jag trodde inte att dom skulle ta blod under en san lang period. Jag svimmade i alla fall inte och kande mig inte ens yr efterat som jag trodde att jag skulle gora, men jag kande mig lite svag nar jag gick tillbaka och satte mig och skulle jobba. Jag fick veta att mina jarnvarden var bra sa det var ju skont.

 


Tycker synd om mig sjalv..

Sa ikvall har Neal fatt tycka synd om mig och gora ordning middag och pysslat om mig. Det ar ju faktist meningen att jag inte ska gora nagot for anstrangande det narmaste dygnet... Neal undrade om jag verkligen hade tillrackligt med blod for att kunna ge nagot, eftersom jag ar sa svag..va? Hehe.

 

E x


Midsommarfirandet




Igar kom Frida hem till mig och vi at jordgubbstarta och drack vin. Sen akte vi till Clapham for en pub runda. Senare mot kvallen kom min uni kompis Pete och hangde med oss ut en svang. Vi akte hem vid 12 pa natten! Sa allt som allt firade vi i 11 timmar! Herregud..




Idag har jag bara varit hemma och slappat och tankte fortsatta dagen i samma stil. Kanner inte att jag orkar gora nanting idag.

E x

London Dungeon

Det ar lordag, jag ar ledig och vaknar klockan 6!! Suck... jag som ville sova ut. Jag forsokte somna om och lyckades halvsova till klockan 8 sen gick jag upp och borjade stada lite har hemma. Sa jag har ju i alla fall fatt en hel del gjort pa morgonkvisten. 

I torsdags hade jag tagit ledigt fran jobbet for att spendera dagen med lillebror som snart ska lamna London forgott..snyft. Vi gick promenerade bort till London bridge och gick pa London Dungeon. Det var riktigt laskigt, for mig i alla fall som ar lite harrig av mig. Det ar lite som ett spokhus fast det ar baserat pa sanna laskiga historier som har hant i London genom tiderna. Man fick ga i en grupp och ledes in i olika rum dar skadespelare var utkladda till olika karaktarer som bland annat Jack the Ripper och Sweeney Todd. Man fick aven aka bat i morkret och en annan attrakation som var som fritt fall, det skulle forestalla att man blev hangd i fangelset. Jag var livradd hela tiden.


Pa vagen stannade vi pa Starbucks och drack varsin blended juice.

Nu ska jag ata frukost och sen borja gora mig i ordning snart. Frida kommer hit klockan 1 och da borjar midsommarfirandet for oss.

E x

Midsommarafton

Hoppas ni far en trevlig midsommarafton dar hemma. Sjalv ska jag strax ivag till jobbet och inte alls fira midsommar. Vi ska som sagt fira imorgon i stallet.

Har ar forra arets midsommar tarta som Frida gjorde da, hon ska gora en i morgon ocksa..mums.

E ♥

Jaja...

Efter lite hotfulla kommentarer under forra inlagget om att vi var daliga pa att uppdatera sa kande jag att det var dags att ta tag i det har! Vi vill ju inte svika vara trogna fans.

Idag gick jag hem fran jobbet redan pa formiddagen. Jag kanner mig lite hangig som att jag ar pa vag att bli sjuk och har gjort det nu ett par dagar. Det varkte i kroppen i morse nar jag vaknade och det gor ont i ryggen nar jag tar djupa andetag plus att jag har en svullen kortel. Sa jag tankte att det nog ar lika bra att ga hem och vila innan det blir varre, speciellt eftersom alla var inne pa jobbet idag och dom skulle klara sig anda. Da slipper jag kanna daligt samvete for att jag gick hem, men det kanns anda alltid dumt att ga hem sjuk fran jobbet av nan anledning..

Idag har jag darfor spenderat dagen till att vila. Jag har kollat pa en film som hette 'Happy feet' som var sadar, sen har jag last klart 'Eclipse' fran Twilight serien. Nu har jag bara en bok kvar ur serien att lasa...snyft.

Jag har aven handlat hem en massa frukt for att ata idag sa jag ska fa i mig en massa vitaminer och antioxidanter sa jag blir frisk och kry till midsommar. Just nu sitter jag och ater jordgubbar..mmm. Vi ska foresten inte fira pa midsommarafton eftersom det ar vanlig arbetsdag har i England sa jag och Frida tankte fira pa lordagen i stallet. Patrik du jobbar da va?

Lite bilder fran i helgen.

I lordags var jag och Frida hemma hos Laura pa middag. Bilden: Laura.


Vi forsokte leka lite med Lauras katt men hon var inte sa jatteintresserad av att vi var pa besok, trots att vi hade handlat med lyxmat at henne for fjaska in oss. Bilden: Frida och Onix (is that how you write it Laura?).


Efter middagen kollade vi pa film. Vi sag 'Constantine'. Det var lite svart att hanga med i filmen for vi pratade ganska mycket samtidigt. Bilden: Laura och jag.


I sondags traffades jag, Frida, Natalie och Lisa i Putney och at lunch. Efter lunchen akte dom andra hem och jag och Frida fick till Starbucks och kopte oss varsin fettbomb till kaffe som vi sedan avnjot i solen. Bilden: Frida.

That's all folks!

E x

  

5 ar sen...

Den 10 juni 2004 flyttade jag till London, det var alltsa 5 ar sedan igar! Jag glomde ju fira mitt 5 ars jubileum igar.. Tank vad langesen det var.


Jag ar ju lite efter med mitt bloggande men det ar for att det tar san satans tid att ladda upp bilderna pa den har datorn..grrr! Har kommer i alla fall lite bilder fran i sondags da vi var ute pa langpromenad/sightseeing runt omkring London Bridge. Vi hade ett par soliga timmar sa det var skont. Martin och Neal gick hem efter stund for att kolla pa tennisen men jag och zandra stannade kvar och sen lite senare kom Patte och motte oss.




Nu ska jag lagga mig i sangen och lasa lite, hojdpunkten pa dagen!

E ♥

Update

Halloj!

Det har blivit dalig uppdatering har pa bloggen i helgen. Bade jag och Zandra har tankt att vi ska blogga men vi har varit sa trotta hela helgen att ingen av oss orkat, men vi har fatt en hel del gjort.

Har ar lite bilder fran i lordags:


1&2. Har sitter vi uppradade pa soffan och forfestar lite. 3. Det visade sig att jag och Frida hade kopt likadana skor.. hoppsan.


4. Heum... vet inte riktigt vad det har skulle forestalla men det ar i alla fall jag och Frida med tva av Neals kompisar. 5. Patte ar mitt inne i en het diskussion. 6. Jag och Martin.

Nu har vi precis varit och atit  enchiladas pa Loco Mexicana har i Pimlico. Jag och Zandra at enchiladas, Neal och Martin fajitas och Patte at nachos. Nu efter maten tankte vi jasa framfor en film. Jag har fatt flera svenska filmer av Zandra och Martin sa vi tankte kolla pa nan utav dom, fast med engelsk text saklart sa Neal ocksa hanger med.

E x

Finbesok

Idag kommer lilla kussiluren och Martin pa besok. Dom ska stanna har tills pa onsdag tror jag? Dom sitter pa planet just nu och landar om typ 20 minuter, sen tar det ju ytterligare ett tag innan dom kommer hit. Tills dess hinner jag gora klart har hemma och gora mig i ordning. Jag har precis gjort nagra slags piroger med feta ost och spenat som jag tankte bjuda pa nar dom kommer hit. Dom flesta blev ganska fula och ojamna och innehallet har runnit over pa vissa.. men forhoppningsvis smakar dom battre an vad dom ser ut. Jag hittade receptet pa arlas sida och tankte att det kunde ju vara kul att prova nagot nytt.


Vi (Zandra till hoger) som tarnor for langesen. 

Ikvall blir det utgang med Neal och hans kompisar och Frida. Jag sitter har och laddar med kaffe sa jag ska orka med kvallen ut. Synd bara att det ar sant traligt vader ute.

E x

Freeedag!

Antligen fredag! Sa skont! Fast jag har inte haft nagon fredagskansla pa jobbet idag, formodligen for att det har varit sa daligt vader idag. Jag kande bara for att hem efter jobbet och dra nat gammalt over mig... Men nu nar jag ar hemma kanns det battre.


Idag fick jag hem min hog med bocker! Det ar resten utav Twilight serien och sen nan bok som lag pa topplistan som jag inte riktigt vet vad det ar men den verkade bra nar jag laste om den.


Jag bestallde den har till Neal. Kanner ni igen den? Det ar "man som hatar kvinnor" fast pa engelska. Jag tror att han kommer gilla den!

Nu ska vi kolla pa film och dricka lite vin. Trevlig kvall!

E x

London tour

Jag har tankt nu varje kvall att jag ska lagga upp bilder fran i helgen, men sen har jag inte orkat och lagt mig i sangen och last i stallet tills klockan har blivit allt for mycket och jag maste sova. Jag har kommit in i en las-fas just nu nar jag bara vill lasa och lasa sa mycket jag kan. Nu nar jag inte skolan att tanka pa sa har jag antligen tid att lasa vad jag vill. Jag har borjat lasa Twilight serien som jag bestallde hem for ett tag sen. Jag var inte saker pa om jag skulle gilla bockerna, men det gor jag!! Jag har precis last klart den andra boken och jag alskade att lasa den. Jag har inte fatt hem dom andra bockerna an vilket formodligen ar lika bra, det ar nog battre om jag vantar lite och inte laser allt pa en gang. Det ar ju sa jobbigt nar det tar slut..

 

Har kommer i alla fall lite bilder fran i sondags nar vi var pa sightseeing tur pa themsen med mormor, mamma och mostrarna. Vi hade toppen vader hela helgen sa det var underbart.







Vet ni vad? Igar fick jag veta resultatet fran mina tentor....och det har gatt bra!! Woooo!! Sa nu behover jag inte oroa mig over det langre! Nu ar det nedrakning till semestern. Jag vill bara ta det lungt och vila upp mig.

E x

RSS 2.0