Lite tjim och lite tjo

Idag har jag haft min forsta tenta!! Man blir sa nervig infor sana har grejer. I morse kandes det som om jag skulle spy nar jag vakna.. eheh.. men det gjorde jag inte. Det gar ju over nar man val siter darinne och borjar skriva. Forutom att man ibland far blackouts mitt i en mening och glommer allt... men som sen kommer tillbaka bara man andas lite igen. Puuuh...andas ut. Nu har jag BARA 5 stycken kvar. Den andra ar redan i morgon, sa jag borde verkligen inte sitta har och blogga bort min tid.

Jag tog lite bilder i helgen som jag hade tankt lagga upp i sondags, men det blev aldrig av. Sa har kommer tva nu i stallet. Dom ar fran i sondags da jag och Kai pluggade i Hyde Park. Det var jatteharligt ute.


Hyde Park.

Kai.

Jag har foresten fatt lana lite fler Kalle Anka pocket av Patrik som jag precis har borjat lasa. Vet ni hur det later nar knattarna lyssnar pa sin rockidol: Max Volum? "Rockaballa boo, lite tjim och lite tjo!". Haha.... ah dom ar ju for roliga.

Okej nu maste jag ta tag i det har.

E x

Helgen

Helgen har verkligen varit toppen! I Fredags var jag ute i Richmond med Laura på en barrunda. Efter ett par timmar ringde Lisa och ville hänga på och vi hade en toppenkväll. Lisa sov över hos mig då hon inte kunde ta sig hem pga den sena timmen. Vi var kvar tills långt efter att stället stängde nämligen och fick ta nattbussen hem.


Laura och jag dricker Espresso Martinis och försöker se coola ut.

På Lördagsmorgonen vaknade vi tidigt och gick och mötte upp Laura i Putney på frukost. Vi satt i ett par timmar och snackade innan Lisa begav sig hem och jag och Laura åkte till Richmond igen för att gå runt lite, äta mer mat och prova kläder.

På kvällen gick jag först en 10km powerwalk men sen var jag bara hemma och slappade, behövde skriva lite på mitt cv så jag gjorde det, kollade på tv och lade mig tidigt.

Igår mötte jag upp Johanna för att gå till Westminster och kolla på alla tappra maratonlöpare. Det var verkligen jätteinspirerande och roligt. En del var ju utklädda och såg hur roliga som helst ut. Johanna och jag bestämde oss för att springa nästa år, men det går inte att komma in på den officiella hemsidan och registrera sig då den blivit överbelastad av fler motiverade amatörlöpare...håll tummarna.



Vädret var iallafall toppen, varmt och soligt, fast vi hamnade i skuggan tyvärr. Vi stod och höll utkik efter celebriteter och såg bla Gordon Ramsey.

Efteråt åkte vi hem till mig för att dra på oss träningskläder och powerwalka 10km med avslutning på en uteservering där vi delade på en flaska Rose´. Jättemysig helg verkligen.

Nu sitter jag och söker jobb och har skrivit om mitt cv så det ser mycket bättre ut. Regnet öser ner ute vilket passar mig utmärkt då jag ska sitta inne hela dagen.

Funderade ju på att åka till Sverige i nästa vecka men det får nog skjutas på framtiden då biljetterna var för dyra. Trist.

Hoppas ni alla mår bra.

Kram Frida

Parkhäng och lite annat tjafs

Idag har jag varit och jobbat och det var ratt skont som omvaxling till tentaangest som jag annars har nar jag sitter har hemma och prantar. Natalie var tillbaka pa jobbet idag efter en lang semester hemma i Australien. Hon berattade lite Australien historier for mig idag som underhallning. Bland annat berattade hon att hennes syster och man bor ute i bushen nanstans och darmed har en massa djur som springer omkring i deras tradgard och som ibland smiter in i deras hus. Hennes syster hade vaknat en natt av att nat stack till, hon tande lampan och det visade sig vara en skorpion!! Va? Herregud. Men hon var okej, inget hande med hennes syster. Vet inte om jag vagar aka dit nu. Jo men det gor jag val. Fast kanske inte ut till bushen..... Det hade aven skuttat en hel flock med kangrusar (dom skuttar va?) forbi deras hus nar hon var dar och halsade pa. Lite annourlunda an vad man sjalv ar van att se. Nar jag forst flyttade till London sag jag alltid ravar springa omkring pa natten... fast nu ser jag dom inte langre? Jag kanske har blivit sane? Haha..heum...harkel...nej men kanske for att det inte finns nagra dar jag bor nu och kanske for att jag inte ar ute pa natten sa mycket langre. Okej kanner att det har borjar spara ur lite nu. Vi lamnar det.

Dagens: Frida kom till parken for lunch med moi! Det var sa varmt och skont att vi kunde steka oss lite.







E x

Retard

Det har fina mailet med bild fick jag av Johanna imorse:

Tja Retardo.



Fy fasen vad taskigt va?!

Jag har varit ute och powerwalkat 10km då jag inte känner mig riktigt frisk och vill inte gärna jogga då. Har ju fotbollsträning imorgon igen och jag vill vara kry tills dess.

Nu ska jag söka lite jobb och ringa och boka in mig hos några agencies. Det är sol och vackert ute och ska bli 21grader idag. Jag ska träffa Jay senare. han skulle ta ut mig på middag sa han. Bra bra tycker jag!

Kram Frida

Grundlurad

Hej på er!
Vi har, som ni sett i Elinors inlägg, haft kanonväder idag i London. Jag vaknade med ett huvud som vägde bly och mådde jättekonstigt. Kunde inte komma ur sängen. Jag hade dessutom sovit i 11 timmar vilket jag aldrig gör så jag trodde väl att det berodde på det. Hur som helst så fick jag på mig joggingkläderna och joggade till parken. Jag var så trött så jag höll på att somna när jag kom fram och då är det bara dryga 3km dit. I parken spelade jag fotboll i en timma, sen var jag tvungen att i snigelfart gå hem. Jag hade ingen aning om vad det var med mig tills jag kom på att antihistaminet jag tagit för pollenallergin jag tror jag har, hade satts i effekt. Och på ett otrevligt sätt. Jag hade ju tänkt mig att jag skulle kolla på FA-cup semifinalen men somnade efter 10 minuter och vaknade lagom till förlängningen. Jag mådde så ruttet. Aldrig mer att jag tar såna där tabletter. Och då tog jag ändå såna som INTE skulle ha nån sån effekt på en...tjena.

Annars har jag väl inte gjort nåt mer idag. Pratat med Jay i telefonen och han har berättat skräckhistorier om saker som hänt honom i jobbet i helgen. Fy tusan alltså...

Imorgon blir det mer jobbsök på dagen, sen på kvällen ska jag till Patrik och ha filmkväll. Vi ska se en skräckis som heter The Uninvited!! Jag längtar...självklart blir det ju chips och godis också. Mitt nya liv får börja på Tisdag...hehe.
Elinor, kom du med om du törs!

Kram på er alla, hoppas ni har haft en bra helg!

Frida x

Min intressanta dag

Faglarna kvittrar, solen lyser, barnen leker......och jag maste plugga. Jag har suttit har inne rastlos framfor mina papper och bocker och kollat ut pa det fina vadret och vill uuuuut. Men jag har kommit pa en losning, jag kan plugga ute och darmed njuta av det fina vadret och samtidigt fa nanting gjort!


Sa jag tog mitt pick och pack och gick ner till min lilla park har utanfor varan lagenhet. Neal kunde inte folja med for han var tvungen att skriva pa sin dator. Han fick stanna inne och avundsjukt kolla ut genom fonstret pa mig som satt i parken...hehe.


Jag slog mig ner vid en bank i solen. Kaffe och Physiology notes. Exciting. Det enda som storde mig var sma sma grona insekter som hela tiden prompt skulle landa pa mig eller mina paper!! Det kanns som om dom fortfarande kryper pa mig...brrr...ryser.


Min utsikt fran min bankplats. Ser ni att det ar ett bord med parasoll till vanster och ett halvt uppslaget talt till hoger pa bilden? Nar jag kom in i parken holl nagra killarna pa att packa ur sin bil med bord, parasoll och stolar som dom stallde upp i parken. Nar jag senare gick ut ur parken sag jag att dom hade dukat upp med en massa kakor, bullar och frukt och att det stod en massa ungar och vuxna runt omkring bordet. Det sag ut som ett barnkalas. Dom bor sakert i nan liten lagenhet nanstans utan bakgard och passade pa att fira utomhus nu nar det var sa fint vader. Men da undrar jag varfor aker man till den har lilla parken? Det finns ju en massa storre och finare parker man kan ta bilen till. Men dom kanske bodde i narheten vad vet jag. Men taltet vet jag inte vad det var till for. Det var alltsa nagra andra som holl pa att sla upp ett talt brevid. Jag tror knappast att dom tankte campa dar?

Antecknar ni eller?

E ♥

Hayfever.

Idag har jag slagit världsrekord i antalet nysningar på en dag...stackars mig va? Drabbats av pollenallergi på äldre dar. Jaja, det kunde vara värre. Jag har tagit antihistamin nu och det känns lite bättre. Måste vara på topp imorgon då det är fotbollsträning.

Imorse mötte jag upp Laura och Lisa på frukost i Putney och vårat älskade The Crew Room. Det var mysigt att ses och skvallra lite. Vi planerade lite tjejgrejer vi ska hitta på och bestämde att nästa helg blir det champagnefrukost i parken om det nu blir 20grader och sol som det lovas till veckan här... Sen kollade vi lite i affärer innan jag gick hem och gjorde mig en stor smoothie på banan, jordgubbar, persikor, hallon, ananas, vaniljyoghurt och mjölk. Mycket gott. Sen har jag städat min garderob och kollat lite på tv. Ville bara vara hemma denna helg för det var varit så mycket ett tag nu.

I veckan har jag varit hos agencies och registrerat mig så nu hoppas jag att bollen är i rullning och jag kan få ett jobb snart. Förutom det så har jag tränat, varit ute med Elinor och träffat Jay på middag ett par gånger.

Nu är det Britain''s Got Talent på Tv. Ganska underhållande....

Hoppas ni har det bra!

Kram Frida

Fika med appelpaj

Nu har jag precis kommit hem efter en fika med Frida. Vi gick till det dar mysiga stallet Daylesfordorganic i Pimlico for att ata deras goda appelpaj som vi har atit dar forut. Det var tyvarr inte lika soligt och fint ute som sist sa det gick inte att sitta ute. Vi fick sitta vid fonstret och kolla ut i stallet.


Vi fick vanta jattelange pa att varan paj skulle komma. Vi tror att dom hade glomt bort den. Vi hann dricka upp vara cappuccinos och fa in tva till (on the house) innan den kom. Som kompensation fick vi kaffet gratis. Sa det var ju trevligt av dom. Det gjorde ju inte oss sa mycket att den kom sen och att vi hann med en kaffe till, vi hade ju sa mycket att prata om i alla fall.

Skont med fredag, aven om jag ska spendera hela helgen till att plugga. Ja just det plugga ja.. kanske bast jag satter igang igen. Suck.

E x

Ett kulturellt inslag i tillvaron

Hej.

Sorry for dalig update. Det har val inte hant sa dar jattemycket sen sist. Jag har i alla fall kommit igang med mitt pluggande sa det ar ju bra, men det gar sa himla segt. Just nu laser jag infor min Biochemistry tenta och det ar sa svart och trakigt!!

Igar gjorde jag nagonting som inte tillhor vardagen, jag och Patrik gick namligen pa ballett!! Vi var inte helt sakra pa om vi skulle gilla det eller inte men det var jattebra! Fast det var svart att hanga med i historian, vad som hande hela tiden. Det blir ju lite svarare att fatta vad som hander nar ingen pratar..hehe. Senare insag vi att man skulle lasa historien innan man kollade pa forestallningen for vi sag att dom flesta darinne satt och laste pa nat paper som vi inte hade tagit. Dansarna var i alla fall helt otroligt duktiga!! Kanske inte helt ovantat. Jag fattar inte hur dom kan gora sina piruetter och svanhopp och fa det att se sa himla latt ut? Showen paminde valdigt mycket om dom forsta Kalle Anka filmerna, dom fran 30-talet. Dom filmerna var ju gjorda pa samma satt med bara musik och samma slags musik med stegrande fiol nar nanting spannande hande och sa vidare. Om ni fattar vad jag menar? Hur somt helst sa var det snyggt, fint och vackert! Det ar bra for sjalen att vara lite kulturell ibland... Det var aven roliga inslag dar man fick skratta. Det var namligen dansande pirater och en tarzan med i showen.


Scenen. Vi hade kanske inte dom basta platserna..heum. Det var inte sahar tomt nar showen borjade, vi var bara dar ganska tidigt. Det blev nastan fullsatt senare.


Me. Man fick egentligen inte ta kort darinne sa vi fick smygta utan blixt, darfor blev det sahar.


Pavag hem.

E x

Easter


Har kommer lite bilder ifran gardagen.


Vid matbordet.

Frida oppnar champange. Pa den andra bilden forsokte Frida fejka att hon stod i brygga pa kortet...det gick val sadar. For att komma upp fran golvet sen sa behovde pensionaren lite hjalp...hehe.


Lite dans blev det ocksa. Kolla Fridas min pa det forsta kortet...HAHAA.

Idag ar en seeeg dag. Ingen sol sa langt ogat kan na, inte som ni dar hemma som verkar njuta av var och solsken. Har ar de rugg ugg vader. Usch och fy. Vi har stannat inne hela dagen och atit chips till frukost (leftovers fran igar) och kollat pa film. Men i morgon borjar mitt nya liv som Frida alltid sager.. eller jag ska i alla fall ta tag i mitt pluggande. Men ikvall blir det party..igen!! Jajamensan. Lite grann i alla fall. Jag och Frida ska motas upp i Clapham pa ett par drinkar, sen far vi se vart kvallen slutar.

Over and out.

E x

Fridas nasborrar och champange

Manga glas vin och champange senare.. Frida och Patte latte har nu dragit sig hemat. Ja Frida hade med sig en flaska skumpa som hon hade fatt i fodelsedagspresent. Saaaa gott!! Det ar ju inte var dag man far dricka det.

Nu till kvallens fraga: vad gor jag pa den har bilden?


Basta svar vinner en autograf av Frida.


HAHAA. Jag och Frida dansar. Ser ni hur Frida koncentrerar sig pa sin dans?

Fler bilder kommer i morgon. Jag har en massa fula och flummiga bilder fran ikvall, varav ungefar fem bilder ar narbilder pa Fridas nasborrar?? Jag tror att jag hoppar dom sistnamnda.

Tack och hej.

E x

Paskafton

Idag har vi haft fixardag har hemma med stadning, tvattning, duschat blommorna och handlat mat. Nu ar det sa fint sa fint har hemma. Neal lyckades ocksa sla sonder ett av vara fina ljus har hemma... suck. Just nu haller jag pa och lagar paskmiddag tills ikvall eftersom jag far finframmande da tva tarzans kommer pa besok lite senare ikvall.



Paskdekorationen bestar av tre sma kycklingar som jag hade kvar fran forra arets paskfirande. Det ar allt jag har! Frida sa att hon kanske kunde dra fram nagra gamla fjadrar dar hemma? Vi far se vad hon hittar.

GLAD PASK pa er!!

E x

Good Frida(y)

Jag har nyss kommit hem efter att ha tillbringat en heldag i Richmond med Laura. Vi gick och åt lunch och drack ett par Mojitos och fick sällskap av Lauras kusin Pete och hans två barn, 4-åriga Lola och snart ettårige Ozzy.

hihi, vi dricker Mojitos...

Efter lunchen åkte de hem och jag och Laura gick vidare. Ingen av oss var sugen på mer alkohol så vi gick och drack kaffe vid en pub vid vattnet. Efter ett tag började folk se lite oroliga ut därinne så vi undrade vad som hände, tills vi insåg att floden hade svämmat över rejält då det var högvatten och vi fick klättra på diverse saker för att inte bli dyblöta när vi skulle gå därifrån. Jag lyckades ju självklart sätta fötterna i decimeterdjupt vatten och blev helt blöt om fötterna...usch. Det var dock en ganska rolig syn för ankorna simmade precis bredvid oss på trottoaren...

Sen gick vi och shoppade lite och jag köpte mig en perfekt liten svart klänning från French Connection. Nu är det bara att hitta ett bra tillfälle att få använda den...

Imorgon måste jag upp tidigt för vi ska åka till Borough Market och köpa en massa godsaker. Sen på kvällen blir det middag hos Elinor. Jag längtar!

Kram

Frida

Neals fodelsedag


Idag ar det ingen vanlig dag for idag ar det Neal fodelsedag..hurra hurra hurraaaa!



Och for er som undrar sa fyller han 28 ar!

Idag ska vi in till stan och kolla lite i affarer och sen ata lunch nagonstans. Vi hade ju hoppats pa sol och fint vader sa vi kunde satta oss pa nan mysig uteservering, men som det ser ut just nu verkar det inte bli sa.

Skont med langledigt!!

E x

"Shall we get dressed up?"

Godmorgon och glad påsk. Jag skulle upp i ottan hade jag tänkt för att jogga, men den senaste veckan har jag vaknat med halsont, snorig och ihopklistrade ögon och mår allmänt dåligt. Är det nån som kan gissa på vad det kan vara för det går över efter ungefär en halvtimma och kommer sen tillbaks innan jag går och lägger mig. Kan det vara pollenallergi?? I vilket fall är det jobbigt för jag känner mig inte alls sugen på att träna och det vill jag ju göra.

Jag pratade precis med Laura, jag ska åka ner till Richmond om ett litet tag och äta lunch med henne vid floden. Håll tummarna för att det inte ösregnar. Det ser ok ut nu men jag gissar på regn senare och kanske även åska.
Laura är så rolig, jag tror att hon nog tänkt sig en heldag för hon hade fått nån voucher på 2 for 1 on Mojito cocktails. Jisses. Det sista hon sa var: Shall we get dressed up? Så nu ska jag hoppa in i duschen, sen ska jag klä mig lite fin för en dag i rika Richmond. Jag tar med kameran...

Kram

Frida

Dagvilsen..

När man går hemma och är arbetslös blir man ganska dagvilsen. Varje dag är helg liksom vilket ju är skönt, men man får inget riktigt grepp om veckorna och tiden går så fort.

På dagarna söker jag jobb och email-trakasserar tjejerna på jobbet. Idag mailade jag och Elinor fram och tillbaks tills jag bad henne ringa vilket hon gjorde...då hade vi inget att säga varandra...haha. Jag åt ett par kakor i hennes öra och för er som känner Elinor väl är det bland det värsta du kan göra. Det och att vissla tror jag nog hon har livstidsstraff på...haha.

Efter att ha sökt diverse jobb så åkte jag in till stan för att fika med min poliskille Jay som jag dejtat ett tag. Vi gick till hans gamla universitet där bla Darwin har studerat (Jay har en PhD i astrofysik, han är alltså doktor också) och kikade runt lite efter vi fikat. Sen var han tvungen att dra hem och göra sig klar för nattskift. Jag åkte hem och handlade en massa onyttigheter och ligger nu och skräpar i soffan och kollar på tv. Tänkte lägga mig tidigt för imorgon ska jag upp och jogga i ottan.

Grattis FÄRJESTAD till SM-Guldet. Det gjorde ni bra!!!



Ha en trevlig påsk!

Kram

Frida

Frida is back.

Efter veckor av bloggtorka och tristess och mindre depression är jag tillbaks. Sen jag blev av med jobbet har jag inte känt att jag har haft nån lust att skriva. Har väl haft en svacka men nu är jag på gång igen till allas glädje! :-)

Jobbsökandet går bra, det ringer en massa agencies hela tiden och vill att man ska komma på intervjuer så det känns lite lugnare nu. Inte för att jag vill jobba som receptionist egentligen, men det är ju alltid bra att ha ett jobb, så kan jag ju söka ett "riktigt" jobb under tiden. Det verkar vara ganska eftertraktat att ha erfarenheten som jag har, både företaget jag jobbade för och tiden jag var där) så jag är hoppfull. Vore ju skönt att kunna spara lite pengar så jag kan göra nåt kul i sommar kanske. En resa eller lite nya fina kläder!

En sak jag har insett under denna tid är vilka fantastiskt underbara vänner jag har omkring mig. Alltid ställer dom upp och lyssnar och ger stöd, goda råd och kärlek. Tack för att ni finns!

Idag var jag på bio med min kompis Barney som blev av med jobbet samtidigt som jag. Vi kollade på The Haunting in Connecticut. Den var jättebra och kan verkligen rekommenderas. Jag skrek högt flera gånger, ett bra betyg. Dom gjorde reklam för Låt den rätte komma in. En svensk film. Coolt.

Efter bion fikade vi på Westfield. En trevlig dag.

1) Barney poserar framför Lindt-bunnyn. 2) Jag 3) Frida har fått vingar....

I helgen är det påsk, härligt. Jag har massor inplanerat och ni får hänga med. Hoppas vädret håller i sig.

Nu håller vi tummarna för Färjestad.

Skönt att vara tillbaks.

Kram på er alla.

Frida

Tillbaka i London

Ja nu ar jag tillbaka i London som ni sakert vet. Resan tillbaka gick bra. Nu ar jag pa jobbet hela veckan och det kanns okej. Det ar ju bara 4 dagar!

Ikvall har jag varit ute med tjejerna pa middag. Det var jag, Frida, Tracy och Laura som gick pa middag efter jobbet. Det blev vin och pizza och en massa snack. Vi pratade om det vanliga skvallret pa jobbet och sen om konstiga drommar vi hade haft. Jag drommde igar natt att jag och Tracy skulle vara med i en Cats musikal! Det visade sig sen att det var Tracys mamma som dessutom nastan sag precis ut som Tracy skulle trana oss i dans. Haha.. valdigt skumt. Tracy tyckte kanske att det var lite konstigt att jag drommde om hennes mamma som jag  aldrig har traffat forut och inte har en aning om hur hon ser ut.

Det jobbiga med att ga ut en vardagskvall ar att man inte far ording pa nanting. Nu har jag inte forberett mig alls infor morgondagen. Ingen lunchlada eller strukna klader. Jag som ar sa trott och seg pa morgonen.. suck.

E

Min sista dag hemma

Nu har jag ätit mina pannkakor, gjort mig i ordning och packat väskan. Pannkakorna smakade mycket bra. Mmm...

Väskan väger för en gångs skull inte mer än vad den ska!! Helt otroligt. Annars brukar jag få trycka i hur mycket som helst i mitt handbagage för att kunna flyga med Ryanair. Jag är för övrigt  väldigt trött på att flyga med dom! Jag ser inte fram emot kvällens resa..suck. Jag har i alla fall en halvbra bok med mig som jag kan läsa klart. Det känns som om den här veckan har gått så himla fort!! Jag vet inte om jag är redo att åka hem än.. men det är väl alltid tråkigt att åka tillbaka. När jag väl är tillbaka hemma så tycker jag ju att det är skönt att vara hemma i min egen lägenhet. Nästa vecka blir jobbarvecka. Jag ska tydligen börja tidigare än vanligt nästa vecka. Min chef hade skickat flera sms till min engelska mobil om vilka timmar jag ska jobba nästa vecka som hon ville att jag skulle svara på. Men min engelska mobil har varit avstängd nu i ett par dagar för att batteriet tog slut så jag har inte sett dom förän igår natt när jag satte på mobilen igen. Jag svarade på hennes mess idag och fick då tillbaka "Ok"..hehe..lite sur kanske? Man skriver väl annars nåt mer än så. Ja herregud.

Nu sitter jag och väntar på att pappa ska komma och hämta mig så jag hinner med en snabbvisit hemma hos dom innan jag åker. Han spelar just nu trummor med sitt band så jag vet inte riktigt när han kommer. Det blev lite stressigt idag för jag måste åka tidigare till flygplatsen än vad jag hade trott från början. Jäkt jäkt.

Nästa gång vi ses här så är jag förmodligen back in London.

Puss E

Gårdagens utgång

Igår blev det utgång med förfest hemma hos Sia. Vi tog en massa kort hela kvällen, speciellt på förfesten. Det var många som tog ansvaret över min kamera under kvällen så sammanlagt blev det 120 bilder!!! Hoppsan.


1. I början av kvällen tog vi såna här ordentliga kort. Här sitter Erik, Sia och Mackan. Erik ser ganska förbannad ut på Mackan. 2. Jag, Erik och Sia. 3. Erik och Laine tyckte det var kul att gå till köket (ja sängen står i köket) och messa till varandra...

4. Jag, Sia, Malmborg och Mackan. 5. Det blev tjafs om vem som skulle koppla in högtalarna till datorn så vi kunde lyssna på musik. Vi fick då rösta på vem som skulle fixa det. Malmborg röstade på Laine och det gjorde alla andra också. 6. Laine tyckte det var orattvist så det blev en omröstning, alla röstade på Laine. Tillslut fixade han högtalarna så jag kunde lyssna på Pandora och E-type hela kvällen till allas lycka...hehe.

7&8. Här har musiken dragit igång och vi har börjat svänga lite. 9. Malmborg, Mackan och Laine myste en stund.

10. Erik fick också vara med och mysa lite på ett hörn. 11. Eh...Sia ville tydligen också vara med. 12. Killarna jämförde hur ofta dom rakar sig??

13. En sista svängom i hallen innan Erik skulle dra. 14. Sen kom Arvid, Sias karl. 15. Två häftiga tjejer.

16. Sia drar igång festen. 17. Laine underhöll med luftgitarr... 18. Två tarzans. 19. Laine jonglerade, fast mest förstörde hans Sias advocados...

20. Tarzans. 21. Pavag dit. 22. Sia och Malmborg

23. Fem minuter klarade det dom om att vara där inne innan det blev tjafs. 24. Laine var tvungen att bråka lite när kameran dök upp. 25. Pa dansgolvet.

Det var skoj igår. Eller vad säger ni? Bra förfest Sia!

Vet ni vad jag ska äta nu?? Pannkakor med sylt och grädde som mamma lagar till mig just nu!! Det blir en sen frukost. Eller brunch kanske? Gott ska det bli i alla fall.

E ♥

Hemma i Hällabrottet

Efter mormor åkte jag som sagt till pappa en sväng. Där blev det grillat och sen glass och frukt.


Sofie skulle ut på disco så hon var stylad och fin.

Fanny och Nelly fixade lite i köket.

Present öppning! Alla har fyllt eller ska fylla så det blev många presenter som skulle öppnas.

Efter maten kollade vi på Askungen 2.

Nej nu ska jag nog sova snart. Skönt att vara hemma och sova ut ordentligt.

Puss E


Uppe i skogen

Idag har jag haft en heldag hemma hos mormor uppe i skogen. Så himla mysigt! Vi har ätit hela dagen känns det som. Det blev fika, grillad korv, middag och sen mer fika. Efter mormor åkte jag hem till pappa och åt ännu mer mat och fika, så nu rullar jag fram.

Efter fikat gick vi på promenad till sjön.


Mormor och Henry vid sjön.

Isen har börjat smälta.

Jag och mormor myser vid sjön. Vi hade soligt och fint väder så der värmde skönt att sitta vid sjön och sola lite.

Henry letar efter en bra plats att sitta på.

Sen blev det grillad korv med bröd.

Efter promenaden tog jag och mormor lite vin eller ganska mycket vin blev det tillslut..hehe.

Sen kom Carsten för att hämta mig. Henry visade upp sina nya vedhuggare han hade skaffat.

E x

Sia

Idag har jag varit inne i stan på dejt med Sia. Vi gick till Java (som har blivit lite utav ett stammis ställe när jag kommer hem och hälsar på) där jag pt lunch och Sia fikade. Sen gick vi till Makeup store där vi kollade på smink och jag ställde dumma frågor till tjejen som jobbade där medans Sia fnissade på sitt underliga lilla vis att tjejen i kassan kollade lite snett på henne. Det slutade i alla fall med att vi köpte oss varsin foundation. Det ska bli spännande att prova. Sen gick vi hem till Sia hämtade hennes bil och drog till Eurostop för att handla lite vin tills på lördag.


På Java.


Sia poserar snällt utanför slottet.


Vid Frimis bryggan.

E x

Pantertanter i biografen

Filmen igår var jättebra trots att jag satt brevid två tanter varav den ena heeela tiden skulle viska högt till den andra och berätta vad hon trodde skulle hända i filmen, vad som kunde hända, varför det hände eller kunde hända och vem som var snygg i filmen. "Nuuuu tror jag att nån kommer att slå te han...jaa.. meeeen vad snygg han är..... tycker du inte det?" , "meeeen guuuuud vilka goda godisar..." eller "nu gjorde hon så för att visa det eller för att testa honom, det tror jag... tror inte du det?". Vilken tur att jag satt brevid henne annars hade jag ju inte fattat hur dom i filmen tänkte i varje scen. Det hade ju blivit ganska jobbigt om jag hade behövt tänka ut själv vad som kunde tänkas hända i filmen...

Efter filmen gick vi till Efosos och åt middag.

Mamma och Carsten åt Gös på planka. Haha.. det är ju ett sånt roligt namn.


Jag åt laxspett med klyftpotatis och olika såser till som jag alltid när jag äter där, inte för att det är så ofta men dom få gånger jag varit där har det blivit samma rätt varje gång. Gott i alla fall.

E x


RSS 2.0