Shopping och fika

Idag har jag och mamma varit till Marieberg och shoppat lite. Vi var där ganska länge och kollade runt. Sen åt vi nachos supreme på Pacos och senare blev det eftermiddags fika med kaffe och prinsesstårta. Ojoj. Efter Marieberg tog jag bussen in till Örebro och träffade Zandra där. Vi gick runt på stan ett tag och sen fikade vi. Det blev sockerbulle (vet inte vad det heter) och kaffe. Bara en massa onyttigheter hela dagen. Men det blir ju så när jag är hemma och hälsar på då far man bara runt och lunchar och fikar överallt.  Men det är skönt. Jag känner mig väldigt lugn och avslappanad nu när jag är hemma. Precis vad jag behöver efter all pluggstress. Jag har inte heller haft ont i magen sen jag kom hem till Sverige. Jag glömde minneskortet till kameran hemma idag så det blev inga kort.


På Finrummet i stan hittade jag dom här fina kaffepåsarna. Det är malt kaffe som är smaksatt, den ena med Irish cream och den andra med Kahloa. Mm.. jag älskar ju kaffedrinkar. Dom luktar jättegott!!

Föresten, kul att ni var med och kommenterade på förra inlägget!! Jag menar det alltså. Även om Laine (eller Erik) skriver fejkade kommentarer i mitt namn...heum... Och ja, jag har mycket fritid. Jag är på semester!!

E x

Find Elinor


Hur många Elinor kan ni hitta i bilden?? Akta bara så ni inte blir lurade av den visa ugglan eller bländade av den lömska skogstomtens guld.  Låt er inte heller falla för High School Muscial artisternas förtrollade charm, det är ett trick!

Släktingar från förr

Idag har jag och mamma kollat lite i bland gamla kort. Hittade det här kortet nedan. Kortet är på gammelmormors föräldrar. Tror jag. Det blir alltså gammelgammelmormor och morfar till mig, eller? Det är så kul att kolla på gamla kort. Speciellt på gamla släktingar och se om man är lik nån. Gammelmormor var i alla fall väldigt lik sin mamma här på bilden.



Det var skönt att simma och basta idag. Jag och mamma körde 1km. Det känns också bra att vara rak i ryggen. Jag känner verkligen skillnad från förrut. Det klickar inte längre i höften när jag går....

E x

Kiropraktorn

Hej hopp.

Idag har jag varit till kiropraktorn och rättat ut ryggen. Den var väldigt sne, precis som jag misstänkte. Det var typ 3 år sen jag var till kiropraktorn sist. Man behöver ju göra det lite oftare än så om man har problem med ryggen. Han sa att det mycket väl kunde bero på att jag sitter framför datorn och pluggar hela dagarna och då spänner axlarna och sen kan det då sätta sig i ryggknotorna? Vet inte riktigt hur det funkar. Jag får även väldigt ont i axlarna när jag pluggar. Han sa att mina axelmuskler hade blivit kortare så jag måste vara försiktig med det. Så nu ska jag stretcha ryggen varje morgon eller så ofta jag kan för att den inte ska bli sne igen. Utöver min rygg så snackade kiropraktorn mest om radio Kumla som vi även lyssnade på under tiden som han knäckte och knakade i ryggen och nacken på mig. Han sa att jag faktist kunde lyssna på radio Kumla i London eftersom det finns på nätet...hehe. Ja vilken tur för mig.

Nu ska vi iväg och simma.

E ♥

Hemma hos Andreas och Helene

Lite bilder ifrån Helenes födelsedagsfirande tidigare idag.

Mamma, Helene och Tilja. Helene öppnar sina presenter hon fick utav oss.


Hon fick tre krukor med plastblommer till. Hon hade önskat sig nya till sovrummet och mamma är ju så bra på sånt där med inredning. Hon provade dom i fönstret och det passade jattebra. Så förhoppningsvis var hon nöjd med sina presenter.


Sen blev det smörgåstårta som Helen hade gjort själv!

E x

Förfest hos Zandra


Igår var jag som sagt ute på galej med Zandra. Kvällen började med att Frida klippte håret på mig. Hon toppade och klippte till luggen lite. Väldigt välbehövligt. Tack! Efter det blev det en massa nachos, vin, snacks och dipp. Sen blev det dags for Earth Hour så vi släckte alla lampor och tände en massa ljus i stället. Så mysigt. Zandra blev irriterad för ingen av hennes grannar släckte sina lampor. Hehe. Sen gick vi ut, men vi kom inte in där vi ville komma in eftersom Zandra och Frida är så unga. Det slutade med att vi gick till Klaras där åldersgränsen var 20 igår kväll. Dom spelade en massa bra musik, som alltid när man är ute på korgen här hemma Sverige. Så jäkla bra!!


Igår kom mormor hit en sväng och gav ett fotoalbum till Carsten (som fyllde år) med lite gamla bilder i. Där i fanns det här gamla kortet på moster Helene (Zandras mamma) och mamma när dom hade förfest hemma hos Helene för 19 år sen. Dom var 26 och 28 där så dom var lite äldre än vad jag och Zandra är nu men det är ganska nära i åldern ändå. Kul att se! Dom hade ju snygga frillor också..:)






Zandra skulle upp och jobba i morse och eftersom vi förlorade en timma i natt och kom hem ganska sent igår kväll så blev det inte många timmars sömn i natt. Jag har sovit för lite nu 3 dagar i rad och det känns på kroppen. Sååå himla trött är jag nu. Jag ska nog ta och vila mig lite. Sen kommer mammas och Carstens grannar hit på fika. Efter det blir det pizza och sen ska vi hem till Andreas (min plastbrorsa) och Helene för att fira Helene som fylller år. Fullrulle hela dan.

E x

Äntligen!

Ja jag vet dalig uppdatering. Jag har bara haft saaa mycket den har veckan. Men nu borjar antligen mitt  lov i skolan!!! Jag lamnade in mitt sista arbete idag som jag har slitet med den senaste veckan. Puh. Sa skont sa. Jag har aven borjat packa till Sverige.. weeej. I morgon kommer jag hem! Det kommer formodligen bli battre uppdatering har pa bloggen nar jag ar hemma.



Jag ska ga upp tiiiidigt i morgon bitti och flyga.

E X

HEJ!

Jaha ni, det var inte igår vi sågs! Jag har haft, och har fortfarande, en oerhört dåligt fungerande dator så det är liksom inte roligt att ladda upp bilder när det tar en halvtimma per bild typ. Förutom att söka jobb på dagarna så har jag det ganska skönt. Jag träffar kompisar mycket och har varit på Zoo, bowlat, ätit middag, druckit vin och fikat en hel del den senaste veckan. Jag kan inte klaga, vädret har ju varit toppen också så allt är skönt ändå.

Ska försöka lägga upp lite kort snart lovar jag. Får se om jag hinner skriva ett längre inlägg ikväll. Har ju ett par kompisar som har fått barn som skall grattas!!

Massor av kramar till er alla.

Frida x

Jag hör röster

Igar hade vi physiology forelasning med en larare som ar ganska gammal, han ar som en liten farfar sa han hor inte alltid vad man sager och ibland tror han att man sager nat som inte alls stammer. Han kanner oftast inte igen nagra utav oss elever heller om man stoter pa honom i korridoren. Vissa sager att han dricker.. jag vet inte. Kanske ar det en kombination av det och alder. Han ar i alla valdigt smart och rolig. Till saken, physiology lektionerna ar alltid i en stor sal och forelasaren pratar i mikrofon. Igar under lektionen medans Frank (lararen) pratade sa kunde man samtidigt höra folk som pratade med varandra i hogtalarna. Jatteskumt. Det lat som om det kom fran ett annat klassrum eller utanfor. Frank bara fortsatte som vanligt och verkade inte marka nagonting. Man kunde hela tiden hora rasslande papper, skratt och prat ur hogtalarna samtidigt som vi horde Frank prata pa. Tillslut sa en kille till Frank: "sorry Frank, but can you hear voices?". HAHA. Alla borjade gapskratta. Frank svarade: "ehh..that's a sign of schizophrenia...". Han sa det visserligen som ett skamt  men vi tror anda inte att han fattade vad den har killen snackade om. Sen fortsatte han lektionen som vanligt medans vi fick sitta och lyssna pa folk som skrattade och pratade i hogtalarna under hela lektionen. Det var en rolig lektion. 

E x

Pa jobbet

Nu har jag precis kommit hem fran en ganska trevlig dag pa jobbet. Idag jobbade jag ihop med Tracy och Natalie vilket jag inte har gjort pa jattelange, inte sen i somras typ. Jag kande mig lite vilsen till en borjan for vissa saker har andrats sen jag brukade jobba dar (i den byggnaden). Men omvaxling fornojer! Dessutom ar det ju roligare att jobba nar man har trevligt sallskap.

Har ar lite bilder fran lunchen idag.

Tracy och Laura i Battersea Park.

Vi gick till parken for att traffa Frida en svang.

Sen at vi lite choklad som Frida hade fatt i present utav Laura..mm.

Natalie: fan of receptionen.blogg.se!! Right Natalie? Har ar det snart dags for hemgang for Natalie...zzz.

E x

Suuuuperman

Hej hopp!

Sa vad tycker ni om nya designen da? Vi har ju inte fatt saaa manga kommentarer om det annu...heum..host...hint hint. Vi trivs i alla fall. Det kanns frascht och fint att ga nar man gar in har pa bloggen. Vad har hant annars da? Har har det inte hant sa mycket, jag har varit i skolan idag och lamnat in ett arbete och gjort en presentation. Tva saker till avklarade i skolan. Skont med lite avlastning. Puh..andas ut. Presentationen gick bra, jag var faktist inte alls nervos. Lararen verkade tycka att varan presentation om cancer och cell provning (for-och nackdelar med sadana prover) var intressant och bra. Kul.

Namnde jag att nya avsnitt av Smallville har borjat sandas pa teve nu? Joda, sa ar det! Tisdags traditionen ar tillbaka! I forra avsnittet tappade Chloe minnet och glomde bort att Clark var superman, sen blev hon kidnappad av en nan slags robot...ojoj..spannande.


Nu ar det nedrakning till Sverige. Bara 10 dagar kvar! Sahar sag det ut nar jag var hemma runt pask forra aret. Hoppas vadret blir lika fint denna gang.

E x


Ny design

Vad tycker ni om nya designen? Det ar Patrik som har gjort den at oss. Tack!!! Jag var riktig trott pa den gamla designen maste jag saga. Vi mast dock byta ut presentationsbilden. Den ar bara tillfallig, den andra som vi hade var ju sa gammal att den var tvungen att bytas ut pa en gang! Frida: vi behover ett portratt i stallet, alltsa ett kort som ar taget at andra hallet!


Igar var det faktist min lillasyster Sofies fodelsedag. Hurra! Jag gjorde ordning pa den har bilden haromdagen och hade i atanke att lagga upp den igar, men sen var jag inte saker pa om du Zoffan fortfarande laste bloggen? Det var ju sa langesen du kommentarade sa jag tankte att du kanske inte laste langre sa jag la aldrig upp den..
Visst ar det fin bild? Patrik tog den forra aret vid pask tror jag? Eller var det aret innan det? Valdigt varig och fin i alla fall. Hoppas det ar sa har fint nar jag kommer hem. Fast det kommer det nog inte vara, jag kommer ju hem om tva veckor och an sa lange ar det val fortfarande sno hemma?

E x

Bilderna



Oj vad manga bilder jag tog igar! Det var en hel del roliga. Har lagt upp del utav dom har..enjoy!


1&2 Frida oppnar presenter. Hon fick en massa paket! 3. Natalie och Claudia.


4. Laura. 5. Mupparna. 6. Frida var reserverad for kvallen. 7. Frida.


8. Vi igen. 9. Adam, Laura, Lisa och Frida. 10. Vi.


11. Claudia och Natalie. 12. nooooooo. 13. Lampdansen.


14. Va are sant?? 15. Hej hej. 16. Elinor och Elinor! Kanske stavar hon med tva l?


17. Yeah 18&19. Tuffast i stan. 20. Frida..igen.


21. Elinor, Stina, Frida och Patte. 22. Patte, Laura och Frida. 23. Jag och Frida gor skogshuggardansen.

Det var skoj igar! Alla var fulla och glada..hehe. Fast jag holl mig ganska lugn faktist. Jag ville inte bli bakis eftersom jag maste plugga idag. Duktigt av mig! Idag ar jag inte bakis..woho!! Lagenheten ser ut som ett bombnedslag dock..suck. Det ar dessutom jattefint vader ute idag, typsikt nar jag ska sitta inne hela dagen! Det har apprapa fint vader borjat komma blad pa tradet har utanfor fonstret.. ett tecken pa var. Harligt!

E x

Födelsedagsbarnet


Romeo och Juliet


Grytthyttans hunddans


Heum... inte riktigt saker pa denna.

Mer bilder kommer i morgon.

Puss E

Fridas party

Ikvall blir det festiligheter. Vi ska ivag och fira Frida som fyller ar pa torsdag!! Wooo! Det blir i en bar i Clapham, sa det kommer nog ratt manga tror jag. Skoj skoj.

Jag har kopt en ny locktång idag, min forra gick sonder for typ ett ar sen. Jag ska kanske forsoka mig pa att styla haret lite till ikvall. Om jag orkar och kan. Jag ar verkligen samst pa att styla haret. Vet aldrig hur eller vad jag ska gora med det. Men kanske lyckas jag fa till ett par vagor i haret om jag har tur. 

E x

Destination: Primark

Har pa morgonkvisten har jag varit ivag till Primark en snabbis. Jag ville kopa ett par fina sandaler med nitar pa som My kopte nar hon var har. Pa Primark varar grejerna inte sa lange sa man maste skynda sig om man vill ha nat som man vet finns dar. Sa jag akte dit i morse for att leta pa sandalerna. Jag hittade dom men det fanns inte i min storlek. Buu. Det hade val varit fler storfotade manniskor dar innan mig som ocksa tyckte att dom var fina. Men men.. eftersom jag hade slosat bort dyrbar pluggtid pa att aka dit tankte jag inte aka hem tomhant. Sa i stallet kopte jag ett par andra sandaler med nitar pa och en liten vaska.

Fint till varen och sommaren.

Jag hor alltid en massa svenska nar jag ar pa Primark pa Oxford Street. Det kryllar av svenskar darinne. Forra helgen nar jag var pa Primark med Emmeli sa sag vi en hog med folk fran Kumla darinne!! Jag sa det till och med innan vi akte dit till Emmeli att det ar inte helt omojligt att man springer pa nan hemifran pa Oxford Street, speciellt inte inne pa Primark. Sa sag vi dom. Det var inga vi kande, men vi kande igen dom. Alla aker till Primark!!

E x

Flum

Jag borde ga och lagga mig for jag ar sa trott just nu, men i stallet sitter jag och flumar framfor datorn. Jag kollar bland gamla bilder och fixar och trixar lite med dom. Kolla har vilket konstverk jag har skapat...heum...


Just nu sitter My pa planet pavag till Hong Kong. Hon ska mellanlanda dar och var dar ett par timmar innan hon aker vidare till Australien. Harligt att aka ut och resa! Jag vill ocksa resa! Sjalv har jag varit hemma hos Patte ikvall och kollat pa Madagascar 2. Den var rolig.

E x

Brakmiddag

Igar kvall blev det middag och vin har hemma. Vi at quorn paj med gronsaker i som jag och My slangde ihop och till efterratt blev det Ben&Jerry glass och chibba som My hade med sig hem efter sin shoppingdag.

Neal och My hugger in.

My forsokte forklara for Neal vem lilla My ar. My ar namligen dopt efter henne, hennes foraldrar ville att  hon skulle bli stark och sjalvstandig... och det blev hon ju! Ser ni likheten? Fast My ar nog inte riktigt lika arg som lilla My.

E x

My

Har pa morgonen har vi atit grot (min nya frukost) och My har stadat sin vaska efter en ogonskugga olycka..hehe. Inte helt ovantat nar det galler My. Sen tog vi tunnelbanan in till stan, jag slappte av henne vid Oxford Circus och akte sen vidare sjalv for att kopa en bok. Nu ar jag tillbaka hemma och ska strax satta igang med mitt arbete. My ar sjalv pa stan. Hoppas det gar bra. Men det gor det sakert, hon har ju varit har forut.

My i morse.


Min bok jag kopte. Kanns jatte kul att slanga ut pengar pa sant har...

E x

Underliga mess

Tidigt i morse vaknade jag av att jag fick ett mess av Laine dar det stod: Varfor har du inte messat och gratulerat till att jag har fatt ett till syskonbarn? Haha.. Jag fattade inte riktigt vad det stod forst och tankte att jag kanske hade glomt bort hans fodelsedag eller nat sant. Tack for att du messade Laine for nu kom jag upp ur sangen och har duschat och gjort mig i ordning. Annars hade jag nog legat och dragit mig i sangen ett tag till och det har jag inte tid med!

Just nu ar My har. Hon ligger och sover inne i vardagsrummet. Jag vill inte ga in och vacka henne for hon kanske ar trott, jag vet inte. Nar hon vaknar sen sa ska vi ata frukost och aka in till stan. Jag ska bara in for att kopa en bok som jag behover till mitt arbete, sen ska jag hem och forsoka skriva klart det. My ska vara kvar i stan och ga till.......gissa? Ja Primark saklart. Hon ska kopa sandaler dar (dom har jattefina dar just nu) eftersom hon ska flyga till Australien i morgon och stanna dar ett par manader. Jag vill ocksa!

E ♥


Min vecka i Stockholm.

I Söndags åkte jag ju upp till Stockholm för att spendera några dagar med brorsan, Pia och Cilla. På Söndagskvällen åkte jag och brorsan till Heron City för att gå på bio. Vi såg Män som hatar kvinnor. Den var otroligt bra! Jag tror inte att det spelar nån roll egentligen om du har eller inte har läst böckerna för den var så välgjord. Det enda var väl att den var så lång, jag fick träsmak i rumpan! :-)


hej hej!

Det har snöat mer eller mindre non-stop nu i ett par dagar, det känns mysigt men ändå ser man ju fram emot våren. Den har ju kommit mycket längre i London så det ska bli ganska skönt att komma tillbaks dit.

I Måndags åkte jag in till stan för att gå på ansiktsbehandling hos min älskade vän Cilla. Det var helt underbart! Hon peelade mig, masserade, klämde pormaskar (AJ!), färgade mina ögonfransar och fixade mina naglar. Hon var så dukrig och allt var så skönt, jag hade kunnat stanna där hela dagen! Tack Cilla!!


Vilken härlig dag!!!

Efter det åkte vi till Alvik där vi mötte upp Tess som hade med sig en surprisegäst i form av Jenny! Vi gick ock käkade pizza och uppdaterade varandra om vad som hänt i våra liv den senaste tiden. Det var verkligen jättekul att träffa dom!


Tess, Cilla och sen jag och jenny. Jag är ledsen för dålig bildkvalitet!

Jag sov över hos Cilla efter det, det var så mysigt att träffas, tyvärr blir det ju inte så ofta som man önskar!

Igår gick jag på stan hela dagen och shoppade lite, passade även på att äta lunch med Cilla.
På kvällen mötte jag upp Robban och Pia för middag och lite vin. Vi hade så roligt. Jag fick en jättefin födelsedagspresent av dom i form av att de ställt mig i bostadskö här i Stockholm, så nu är jag ett steg närmre Sverige (nu gissar jag på att Cilla blir glad!).

Brorsan och Pia.

När vi kom hem käkade vi godis och kollade på filmen Barnhemmet, Robban somnade men jag och Pia kollade klart, den var tyvärr inte så läskig som jag hade förväntat mig, men väldigt bra!!
Så här såg det ut när Pia skulle lägga sig:

Upptaget!

Snart ska vi iväg och käka frukost nånstans, sen ska jag och Pia kolla lite i affärer. Ikväll bär det ju iväg tillbaks till London för mig, och imorgon får jag celebert besök av mina kära vänner Stina och Ella! Jag längtar!

Hoppas ni har det bra!

Kram Frida





Helgen i bilder

Jag ar sa trott idag att jag inte orkar skriva sa mycket. Jag lagger in lite bilder i stallet. Dom har bilderna ar ifran Luis inflyttningsfest vi var pa igar.




Dom har bilderna ar ifran idag. Jag och Emmeli var till Oxford Street och shoppade och turistade lite. Vi tog inte sa manga kort dock.


E x

Kingston

Har kommer lite bilder ifran gardagen. Jag och Emmeli akte for att mota upp Laura och Natalie i Kingston. Vi hade jattefint vader! Forst gick vi till Primark, Emmeli hade ju precis som alla andra som brukar komma hit och halsa pa hort talas om Primark och ville garna kolla dar. Vi handlade allihopa nagonting darifran.




Sen gick vi och fikade langs vattnet och tittade pa svanarna. Dom blev lite aggressiva och gjorde nat konstigt ljud ifran sig nar dom upptackte att vi inte hade nan mat att ge dom..hehe. Emmeli tyckte i alla fall att Kingston var jattemysigt. Eller an sa lange tycker hon London ar mysigt och trevligt overhuvudtaget. Sa det ar ju kul, jag kanner mig lyckad som tour guide.

Igar kvall var jag och Emmeli pa inflyttningsfest. Jag ska forsoka lagga in bilderna ifran det men det har blivit nat fel med sladden som man forover bilderna med sa jag vet inte om det gar.

E x

Godis och fika.

Igår var jag och hälsade på hos familjen Schönnberg, alltid lika trevligt. Vi fikade och återställde ordningen i världen.
Jag fick även en fin födelsedagspresent i form av jordgubbsdoftande scrub, lotion och badsalt samt en ansiktsmask. Jag har redan hunnit prova allt och luktar jättegott nu!! :-) Tack!!


Här fikar vi med hembakta kanelbullar. Maja och Hugo svullar bullar precis som jag gjorde. Gött!

Hugo beställde två tåg från Thomas the Tank engine som skall inhandlas snarast när jag är tillbaks i London och lilla söta prinsessan Maja ville ha lite allt möjligt så det ska bli roligt att köpa lite söta rosa tjejgrejer till henne!

Imorse var jag helt seg när pappa brutalt väckte mig genom att ge mig 15min att ta på mig joggingkläderna för en tur på 6.7km som vi gjorde på en ganska bra tid med tanke på att det var väldigt isigt på vägen där vi sprang.
Jag återställde balansen i kroppen genom en brakfrukost och en härlig nyhet: Plopp Saltlakrits. Bland det godaste jag någonsin ätit!

ojojojojojojojoj vad gott!!

Såhär ser det förresten ut utanför vårt fönster:
 
Ett par rådjur som käkar lunch!

Ha en trevlig helg!

Kram Frida.

Chips tips och lite annat

Ok, tydligen ar det inte ok att ha en julblomma framme i mars.. men jag har inte slangt den an, men jag har flyttat den till ett horn dar den syns mindre. Snart kanske jag ar redo att gora mig av med den. Den andra vissna plantan ar numera slangd. Tackar for tipset Leffe, men tyvarr har varken garage eller gevar har hemma sa den fick aka i sopptunnan i stallet.

Sen sist jag skrev har pa bloggen har jag hunnit med lite plugg och en tupplur. Jag vet inte hur lange jag sov, men det var sakert over en timma. Jag brukar fa panik nar jag sover bort min dag pa det dar sattet, men det var himla skont. Kande mig sa trott och hangig har pa morgonen. Har lite ont i halsen ocksa. Jag blir ju jamt orolig och tror att jag har vitaminbrist och allt mojligt nar jag kanner mig hangig. Jag har haft sa svart att somna om kvallarna den senaste tiden sa jag tror faktist att trottheten mest beror pa somnbrist och inget annat.  Som jag sa igar sa haller jag pa och skriver en "diet plan" som arbete i skolan dar jag skriver om min latsas patients diet. Dieten ar alltsa min egen. Sa idag har jag gatt igenom den och det visade sig att jag far i mig mer vitaminer och mineraler an vad som ar rekommenderat daglig intag (eller vad det nu kallas pa svenska) pa varenda vitamin och mineral. Sa det ar ju jattebra! Det var visserligen just dom dagarna som jag fick i mig mer an rekommenderat, men jag ater ganska manga utav dom grejerna som stod med pa min lista dagligen. Intressant for er att veta va?

Snart kommer Emmeli. Hon borde ha landat vid det har laget. Jag har laddat infor hennes ankommande:

Ett chips tips: dom har nya pringles chipsen i pase som ni ser langst ner till vanster: "Italian cheese and with a hint of garlic" tror jag dom heter. Jatte goda. Prova! Om dom nu finns i Sverige?

E x

Gronafingrar nagon?

Fredag idag. Skooont! I helgen far jag besok. Min gamla barndomsvan Emmeli flyger hit ifran Norge ikvall. Sa idag har jag stadat och gjort fint har hemma och varit till affaren och handlat en massa mat, godis, chippa och vin. Jag vet ju inte vad hon gillar for mat? Jag tankte i alla fall gora nachos ikvall, for det kan man val inte ga fel med eller? Alla gillar val nachos.. hoppas jag.

Nu till problemet. Eller problem och problem, det kanske inte ett sant  stort problem egentligen. Jag glomde kopa en ny planta till koket. Det ar en planta dar som halvt vissen. Den har lite gronablad.  Den star i fonstret tillsammans med tva grona plantor. Tror ni Emmeli kommer att marka att det star en vissen blomma i fonstret? Eller ska jag slanga den och gora mer mellanrum mellan dom andra plantorna? Det har ar sant som vi inte tanker pa annars att det star en vissen blomma i fonstret nar det bara ar jag och Neal som gar hemma och skrotar. Sen nar man far frammande sa upptacker man bristerna..


Jag forsokte klippa bort det bruna, men insag att jag skulle behova klippa bort mer eller mindre hela plantan.


Just nu ar den pa plantspa (pa tork i badkaret efter en dusch) tillsammans med dom andra grona plantorna fran koket. Finns det hopp om aterhamtning tro?

Nar vi anda ar inne pa det har med plantor. Hur lange kan man ha en julblomma egentligen? Om man skulle raka ha en julblomma kvar i vardagsrummet trots att det ar mars ar man helt ute och cycklar da? Alltsa Inte for att vi har det da...heum.....  Husmors tips tack. Mamma, mormor?

E x

Hundhångel.

Ikväll har vi kollat på slutspelshockey och svullat för en hel arme. Jag åt en påse Polly, Ostbågar, dipp och lite lösgodis och rullar numera fram. Hjälp fick jag från resten av familjen, dvs mor, far och en hes hund (hon har skällt så mycket att hon tappat rösten).


1) Izza och pappa delar på en kola. 2) Izza och mamma äter ostbågar.


Idolbild på min lillasyster....slående likhet tycker jag... :-)

Nu ska jag gå och kolla vad som finns i kylskåpet....

Kram och sov gott!

Frida

Damm damm daaamm...*trumvirvel*

Idag har jag antligen lamnat in mina tva stora arbeten som jag nastan stressade ihjal mig infor. Det kandes som en sten lattade fran mitt hjarta nar jag lamnade universitetet idag. Jag har ju varit mer eller mindre klar med bada arbeten nu ett tag sa jag har nog tankt att jag inte ar sa stressad over det langre, men det kandes idag att jag har varit lite spand over det hela. Man kan ju aldrig slappna av helt foran det ar inlamnat. Annars kommer man alltid fa fler och fler grejer man kan lagga till eller andra pa. Puhhh..

Jag vet att jag redan har lagt upp en san har "titta jag lamnar in mitt arbete" bild forut. Men numera har ju mina uni mates vant sig vid att jag tar kor lite da och da och lagger in det pa bloggen, sa nu har dom borjat ta egna intitiativ ibland och tycker att vi ska ta bilder pa vissa grejer till bloggen och da blir det sa. Sa bra sa! Sa har kommer en favorit i repris. Som i Kalle Anka nar dom lagger in favorit serier fran 40 talet.


Jag klamde fingrarna i luckan nar jag skulle lamna in arbetet ajaj...haha. Nu tanker Frida "jaha inte helt ovantat, tarzan".

Nu har jag atit sa mycket att jag nastan spricker!! Jag kande for att ga hem och bara ata en massa skit idag. En atareftermiddag helt enkelt. Jag at turteles mackor (varma mackor med ost och tomat), nybakta kakor (cookies typen av kakor om ni fattar vad jag menar da?) med mjolk och Hula Hoops (typ chips ringar.. hur man nu beskriver det). Jag ar ju inte lika bra pa att beskriva atbara saker som kak och godis experten Frida. Jag kanner mig nastan spyfardig nu...uhh... onodigt mycket. Nu ska jag skriva en dietplan som arbete till skolan. Jag ska skriva en rapport och ge rad till min latsas patient/client. HAHA! Hmm...."eat more cookies... and Hula Hoops it got lots of vitamins".

Nu tanker jag pa den har laten om tomten som ar blind (aprapa pa kakor). Det ar en lat som ingen annan i hela varlden verkar ha hort forutom jag och Patrik. "Kakor, bullar, bacon pizza (tror vi att dom sager)...ingen ser om du vager 103, ingen ser om du vager 103...tomten ar blind..fattaru fattaru". Hehe. Nan som kanner igen den? Sa pa vintern kan man ata hur mycket man vill.

E x

Fina Tina.

Halloj från Sverige.
 

Nu är jag ju hemma i Sverige och äter upp mig lite. Mamma och jag var och handlade i Hällefors idag där nya Pekå's hade öppnat och tydligen hade länets alla pensionärer samlats långt innan öppning för det bjöds visst på tårta och kaffe..ujuj. En gubbe hade svimmat och ambulansen var där...jisses. Själv köpte jag upp ett lager chips, godis, glass och annat smarrigt till hockeyn ikväll.

Jag hann även med att träna och att klippa mig hos Tina och få en snabb uppdatering på det senaste skvallret.



Nu har pyjamasen åkt på och jag har öppnat en påse biskvier jag ska njuta av. Det är så härligt att vara hemma.

Kram på er.

Frida

Jaha...

Jaha da var det tillbaka till verkligheten igen efter en kort break. Idag har jag varit i skolan hela dagen och pluggat med Luis. Vi gick inte pa lektionerna idag. I stallet hade vi moten med ett par larare och skrev lite pa datan och sant dar. Sager man larare foresten? Kanns som hogstadiet.. vet inte man vad man kallar larare pa universitetet? Professorer? Det later ju som ett par skaggiga gamla gubbar som heter typ Dumbeldore (Harry Potter for er som inte vet)..hehe. Jaja. Vad skulle jag skriva? Jag tappade bort mig lite dar...


Luis och jag idag. Luis tyckte det var valdigt kul att bli fotograferad.

I morgon ska jag jobba. Sa nu maste jag ga och forbereda mig infor morgon dagen, typ gora matlada, stryka mina klader klader och ga och lagga mig i tid. Sant dar som man inte annars behover tanka sa mycket pa nar man ska till skolan.

Kram E

I'm back!

Heeej!!

Det var ett tag sen sist. Laget?

Jag har som Frida redan har skrivit pluggat och pluggat tills jag fick rynkiga ogon..hehe. I 10 dagar! Fran morgon till kvall. Jag ar helt slut som manniska. Jag har aldrig pluggat sa har mycket i hela mitt liv!! I helgen korde jag 15 timmars pass. I lordags borjade jag vid 10 pa morgonen och gav upp vid 1 pa natten! Jag tror jag har overkonsumerat kaffe och redbull dom senaste dagarna...  Men jag ar fortfarande inte helt fardig!! Vi skulle egentligen ha lamnat in 2 stora arbeten idag, dom som jag har kampad med i 10 dagar. Men nu har det blivit forflyttat till torsdag, vilket ar skont men eftersom jag har stressat sa med det hela sa har jag inte sa mycket kvar att gora. Nar jag fick veta att det hade blivit flyttat sa bestamde jag mig for att ta det lungt idag i stallet for att skriva klart.  For jag kanner mig sa trott och sliten. Jag tar nya tag i morgon i stallet.

I stallet for att plugga sa akte jag till Knightsbridge och traffade Frida dar. Mycket trevligt. Vi gick till H&M och shoppade loss lite grann, antligen!! Sen gick vi och fika.


Frida korde en "mystisk". Jag forsokte haka pa men det blev snarare en "Lucky Luke bov".

Sen akte jag hem och speglade mig lite i mina nya klader.

Jag tog ocksa ett par pose bilder pa mina nya glajer som jag kopte idag. Dom kandes valdigt mig. Nu har jag en massa solglasogon men jag lyckas alltid gora sonder dom sa det kanske bra att ha. Nar man val letar solglasogon sa hittar man ju aldrig nagra som passar.


Jag kopte aven dessa leggings med dragkejda pa. Nar jag visade dom for Neal sa han "ja vad fina, ska du ha dom nar du joggar eller?" Haha.. ehh..nej.

Jag kopte aven en ansiksmask som det stod "for tired skin" pa och en anti-rynk ogoncreme for mina gaddogon..hehe..sa nu ska jag val min hy forhoppningsvis aterhamta sig.

Nu funderar jag pa att kolla pa Beck (Flickan i jordkallaren).. jag lanade den av Frida for langesen men jag har inte haft tid. Kanske ikvall.

E x

Helgen.

Helgen började för mig i Fredags eftermiddag då jag träffade en kollega (Barnaby) som också hade fått sluta, precis som jag. Vi skulle ta en kaffe men istället gick vi på en bar och satt ute i solen och drack drinkar då det var Happy Hour. Det var verkligen jättetrevligt och vi blev lite smålulliga.



Barney ser helt kriminell ut...Jag slukar en drink som jag tror hette Bubblegum men som smakade rävgift.

Vi kunde dock inte stanna alltför sent för Barney skulle på bio med sin tjej och jag skulle träffa Johanna så vi hade sällskap till South Kensington där jag hoppade av och mötte Johanna för att gå och käka och dricka vin på en pub. Vi hade en jättetrevlig kväll, alltid lika roligt att träffa henne.

Igår åkte jag till Teddington för att möta upp Laura på lunch. Vi gick till en mysig liten riverside pub där vi njöt av god mat och ett glas vin. Senare blev det lite shopping och en fika följt av mer vin. Sen kom hennes kille och vi åt middag innan det var dags att bege sig hemåt. Jag var hemma innan tio men det var skönt för jag var ganska trött och ville upp och jogga imorse vilket jag också gjorde.


hej hej

Pratade nyss med stackars Elinor som bara pluggar och pluggar. Hon är så duktig men hon klagar på att hon har åldrats så den senaste veckan, fått torr hy och svullna ögon och jag vet inte allt vad det var...det skrattade vi åt ganska länge...iallafall jag! Du är så duktig Elinor, keep it up!

Själv hoppas jag på att det är fotboll på TV idag så jag kan slappa hela dagen.

Snart bär det av till Sverige, gissa om jag längtar!!!

Hoppas ni har haft en bra helg.

Kram Frida


RSS 2.0