Neeerds

Idag har vi varit i labbet och gjort en sportdrink och for ovanlighetens skull gjorde varan grupp allting snabbt och felfritt! Vi var till och med forst att bli klara. Sa himla skont! Annars brukar det ta en evighet for oss och ganska ofta behover vi gora om samma sak flera ganger innan det blir ratt nar vi jobbar i labbet, men inte idag. Woo.


Scientists: Pete, Luis och jag. Jag skotte blandning sa jag gick ha skyddsglasogon pa mig.


Me, Rupy, Diane, Pete och Kai.

Skont med helg, kanns som om det har varit en lang vecka. Ikvall ska jag bara slappa.

E x

Relaxed


Aromatherapy var jatte bra. Det var helt enkelt en helkropps massage med oljar anpassade efter behov. Jag sa att jag ville ha nat destressing och relaxing. Jag vet inte riktigt vad annars man kan valja? Men det var riktigt skont. Hon sa att jag hade spanda muskler langst ner vid ryggen, vilket jag brukar ha. Sa hon jobbade extra hart dar och det kandes. Aj. Men det var bra, precis vad jag behovde. Det ar Nutrition therapy studenter pa min skola som gor det, sa det var billigt!

E ♥

Hallo...ween!

Efter påtryckningar från diverse karaktärer på jobbet har jag insett att jag måste pallra mig iväg till Halloweenfesten imorgon, iallafall en kortis. Så jag gick till Sainsbury's för att leta efter en peruk eller liknande. Man kan säga att jag var sent ute...det var helt barskrapat på hyllorna, det hängde nåt örhänge föreställande en skrumpen pumpa eller dylikt...MEN, så hittade jag nåt som passade mig perfa!!

Vad tycker ni?:

Jag vet PRECIS vad Elinor tänker nu: åh, vilken tönt tarzan... :-)

Nu ska jag lägga mig, detta mörker tar kål på mig!

Kram och sov gott.

Frida x

Sen kvall pa biblioteket

Nu sitter jag i biblioteket i skolan och forsoker plugga. Jag har faktist gjort en del utrakningar+lasning idag. Kai och Luis var har med mig tidigare men dom har gatt hem nu och lamnat kvar mig har ensam. Jag ska pa aromatherapy ikvall sa jag maste stanna kvar har tills det ar dags att ga dit. Jag har aldrig varit pa det forut sa det ska bli spannande att se hur det ar. Ni far val se sen hur det gick.


Shhh!

Gud vad morkt det ar utanfor nu. Ar inte van att aka hem fran skolan nar det ar sa morkt ute.

E ♥

Snart ar det Halloween..

Halloween ar ju egentligen pa fredag, men vi ska fira pa lordagen i stallet. Eller ja fira och fira, vi ska ha tjejkvall med mat, vin och mycket snack. Det blir nog inte sa laskigt. Lisa ar livradd for spoken sa det lar ju inte bli nagra spokhistorier eller anden i flaskan lekar..hehe.


Vad tycker ni om mitt inbjudningskort? Mohahahaa....

E x

Mat, mat, mat!

Efter en oerhört värdelös dag på jobbet , där det enda ljuset var att lilla snäckan Elinor jobbade, gick jag och handlade mat. Jag ville äta något gott men samtidigt nyttigt, så det blev grönsaker (lök, rödlök, morot och palsternacka) som jag rostade i ugn med kycklingbitar stekta i vitlök och olika frön och kvarg. Smarro blev det. Jag lyckades även smälta mascaran på mina ögonfransar så dom klistrades ihop när jag öppnade ugnen och stack in huvudet i 220 graders hetta...smart!

Tydligen snöade det visst igår...inte i Fulham, det kan jag lova för här ösregnade det bara...bildbevis har ni ju fått i tidigare inlägg...

Nu ska jag internetta lite innan jag fixar matlåda, diskar undan bombnedslaget i mitt lilla kök, innan jag kryper ner i sängen. Imorgon börjar jag en timme senare, men slutar ju då också en timme senare. Logik...

Längtar till helgen. På Fredag är det stor Halloweenfest med över 400 bjudna där jag på nåt sätt ofrivilligt hamnade i festkommitten. Jag vill inte ens gå...
På Lördag ska jag och Laura börja boxas igen, sen är det tjejkväll hos Elli. På Söndag ska jag och Natalie till Shepherd's Bush för att kolla in nya megastora köpcentret Westfield som premiäröppnar imorgon. Spännande...

Annars gott folk har jag inte mycket mer att tillägga förutom att jag hoppas att ni alla mår bra!

Kram Frida.


Jag fryser!

Brrr...vad kallt det ar har hemma. Jag tror inte att varan lagenhet ar gjord for att sta emot kylan. Idag nar jag joggade hem fran jobbet var jag tvungen att ha pa mig dubbla trojor, halsduk och fingervantar for det var sa otroligt kallt ute. Som Frida skrev igar sa haglade det har igar och pa vissa stallen snoade det tydligen. Usch. En kille pa jobbet hade last nanstans att det har var forsta gangen det snoade redan i oktober i London sen 1934. Betyder det att det kommer bli en kall vinter i ar? Kanske bast att kopa en tjock vinterjacka da.


E x

Blöt och kall men glad ändå!

Tänk vad vänner gör för själens välbefinnande! :-)
Jag har varit på svindåligt humör sen jag kom hem pga flera saker:

Det började regna och hagla precis när jag lämnade kontoret så jag blev genomblöt och frusen som en isbit. Svinkallt i London.
Min dator verkar ge upp snart och det tog en timma innan den kunde starta.
Mitt jordnötssmör är slut.

Jag svär i serieformat: #&%=0}*#¤&
(förlåt för dålig bild...)

Men sen blev allt bra när jag Skypade med Cilla! Hipp hurra för underbara vänner!! Vi planerade in en date Fredagen den 2:a Januari, jag längtar som faaaaan!!!

Idag tog jag kort på min frulle för er intresserade...


Cappuccino i take-away mugg, ägg och smarrig yoghurt som jag enkelt gjort själv genom att blanda grekisk yoghurt med frysta bär och låtit stå i kylen över natten för att gegga ihop sig lite. Mums!

Till lunch åt jag en påse Anthon Bergs Marsipan ägg som kom med posten från mamma och pappa. Hälsosam liten flicka, det är jag det!

Idag fick jag en liten fin present från en killkompis som bor i Egypten nu men som är och hälsar på i London.



Han hade köpt en scarf till mig, jag tycker den är jättefin! Tack Shehab! Dessutom kom fotbollsbiljetterna idag, snabbt, det gillar vi!

Nu ska jag researcha lte för mitt CV.

Kram och sov gott.

Frida x

CV

Nu har jag suttit och skrivit på mitt CV i flera timmar, rackarns vad svårt det är, speciellt när man är född i Sverige, landet lagom där man inte får vara bra på nåt. Här i England ska man istället sälja sig men det är inte det lättaste när man inte är van. Vad kan jag? Vad är jag bra på? Vad vill jag uppnå? Gaahhh....kan nån erbjuda lite hjälp kanske?

Under tiden lyssnar jag på Capital FM, väldigt mycket bra nya låtar ute, speciellt för ett popsnöre som jag. Jag gillar Didos nya, Lemar, för att inte nämna The Saturdays. En av mina favoriter är dock Craig Davids nya: Insomnia! Som sagt, ett popsnöre, det är vad jag är...

Nu är det snart dags för sängen, om jag inte ska Skype:a lite först.  Imorgon väntar jobb...usch.

Kram Frida.

Jag skulle hellre lata mig

Idag har vi haft Biochemistry lektion, det ar inte mitt favorit amne direkt eftersom det ar ganska komplicerat och svart att hanga med pa. Men idag hade vi min favorit larare och genast kandes det mycket battre. Han far allt att lata sa enkelt och plus att han skamtar till det och far det hela att bli mycket roligare. Sa det blev en ganska intressant lektion anda.

Nu maste jag plugga, jag har inte fatt nanting gjort idag. Helst skulle jag vilja klicka hem en massa DVD boxar fran Amazon, men det kanske ar bast att lata bli? Om jag bestaller hem en massa sa kommer det ju inte bli nanting gjort framover. I sant fall skulle jag bestalla hem Simpsons season 11 som har kommit ut nu. Det far bli lite langre fram i stallet.



E x


GP

Idag har jag varit hemma från jobbet för jag skulle skaffa mig en GP (en doktor alltså) men i detta land är ju allting så jäkla komplicerat, så jag måste skaffa en massa papper innan jag kan göra det. Aaaarrrggghhh!! Detta land gör mig galen!

Sen har jag även bokat biljetter till Fulham - Tottenham som vi ska gå på när mamma och pappa kommer. Ska bli så kul. Nu är det inte långt kvar!!!

Igår kom Steve och hälsade på (bara en kompis). Han äter alltid så jävla mycket choklad, väldigt dåligt inflytande på mig. Vi kollade på hans favorit dvd med Peter Kay. Typisk engelsk humor, lite i stil med Little Britain, ganska roligt faktiskt. Sen tog vi en massa fula kort med min nya kameramobil!





Ojojoj, vad sur han skulle bli om han visste att jag lagt ut dessa bilder på nätet..haha.

Jag hann även med att Skype:a med en kompis i Basel innan läggdags.

Kram Frida  x

Det var en gang for langesen...

Neals mormor och morfar visade oss en massa gamla kort och berattade historier fran nar dom var unga, om andra varldskriget och forsta gangen dom akte tag osv. Ja ni vet sant dar som gamla manniskor gor. En del historier var ratt intressanta, men dom pratade ju som sagt i munnen pa varandra en del sa ibland var det svart att hanga med. Men dom hade i alla fall en del riktigt gamla kort fran tidigt 1900 tal. Dom ar antikhandlare sa dom hade hittat en hel del vykort fran omradet dar dom vaxte upp med kort pa deras foraldrar nar dom var unga. Haftigt!



Det har kortet ar pa Neals mormors morfar, alltsa Neals gammel gammel morfar, och hans soner i borjan pa 1900-talet. Det var en ganska cool bild tycker jag. Dom var med i kyrkokoren och sjong som ni kanske kunde lista ut fran bilden.  En dag sa sa prasten till dom att han inte gillade att dom gick till puben direkt efter kyrkan, sen kom dom aldrig mer tillbaka till kyrkan. Hehe.

Okej nog med gamla berattelser fran forr, nu ar det laggdags.

E ♥

Sightseeing i Dorset

Vi akte runt pa sightseeing runt Dorset med Neals mormor och morfar pa lordagen. Har kommer lite bilder darifran.


Forst akte vi till Wymouth. Vi gick pa promenad runt och kolla bland shopping gatorna, hamnen och stranden.


Sen akte vi vidate till Island of Portland och at lunch dar. Det var jatte blasigt och kallt vid klipporna. Det var ganska laskigt att sta vid klipporna for det var sa hogt uppe.


Tredje stoppen var uppe pa en kulle som jag inte minns vart det var nagonstan. Tror att det var vid Dorchester. Vi hade inte sa fint vader men bra utsikt.


Sista stoppet var vid The Cerne Giant (andra och tredje bilden). Ingen vet vart den kommer ifran men vissa tror att det forestaller Hercules, den romerska guden, och att den ar 1500 ar gammal (stod det pa skylten). Hur som helst sa ar den kand. Den forsta bilden ar ett hus vi sag pa vagen, jag tog kort pa den for det hade ett sant speciellt tak. Det ar tydligen ganska vanligt med sana tak ute pa den Engelska landsbyggden. Sista kortet ar fran nar vi gick ut och at pa lordags kvallen.

E x

Hemma

Nu ar vi tillbaka fran Neals mormor och morfar. Det var skont att komma bort fran London ett tag och aka till the country side en svang, men det ar alltid skont att komma hem till sin egen lagenhet igen. Borta bra men hemma bast!


Neals mormor och morfar. Dom var jatte trevliga. Dom pratade en hel del, oftast i mun pa varandra:)

Jag ska lagga upp lite fler bilder sen, forst ska jag ata.

E x


Helgrapport.

Den här helgen har varit väldigt lugn för jag har inte mått så bra. I Fredags var jag hemma från jobbet med feber och ont i halsen. Jag vilade hela dagen med undantag för att gå ut och köpa kaffe. På kvällen kände jag mig ok så jag hängde med Patrik på bio och såg SAW V. Den var blodig och äcklig precis som jag gillar och jag mådde illa hela filmen igenom! Mycket bra! Patte har skrivit om det också! Jag var måttligt road då han öppnade min påse Maltesers så det flög chokladbollar i hela biografen. Jag var nästan tjutfärdig, men vi hade laddat upp med popcorn, cola och en påse Minstrels också så kvällen var räddad.
Efteråt gick jag hem och slockande på en gång.

Lördagen mådde jag bättre så det var tidig uppgång för att möta tjejerna i High Street Kensington. VI hade bestämt oss för att prova ett nytt ställe för lunch, men ack så besvikna vi blev då det var svindyrt, så vi hoppade på bussen och åkte ner till Putney och vårt kära "The Crew Room". Supergott som vanligt och allt var bra igen! :-)


1) Lilla Lisa. 2) Söta Natalie. 3) Laura och jag.

Sen gick jag hem och duschade för att möta upp Johanna på fika. Det var trevligt med en massa tjejsnack.



På fika stället har dom en massa götterier, men framförallt har dom MEGASTORA maränger...fast jag har ännu inte provat en...nån dag kanske...

Idag är det jättemiserabelt väder. Jag ska pallra mig iväg och handla mat innan Sainsbury´s stänger klockan fyra. NU messade Patrik, vi kanske ska ta en fika. Men jag hinner nog inte, dessutom känner jag mig risig igen...suck.

På Onsdag ska det snöa förresten!

Sist men inte minst; GRATTIS PATTE till nya jobbet, äntligen! (Discount??) :-)

Frida x

Dorset



Ikvall ska vi aka ner till Dorset som ligger vid kusten och stanna dar over helgen. Vi ska halsa pa Neals mormor och morfar som bor dar. Det blir forsta gangen jag traffar dom! Spannande. Jag hoppas dom fattar vad jag sager och vice versa..hehe.

Trevlig helg!

E x

Presenter

Nar Zandra kom pa besok fick jag en massa fina presenter av henne (och moster), tack!


Kokshandduk, ugnsvantar, hangel te, hjartformad ugnsform och te burkar.

E ♥


Uppdatering

Jag har varit lite dalig pa att uppdatera har pa bloggen den har veckan, men det har val inte hant sa mycket sen sist. Sen Zandra akte hem har jag bara jobbat och pluggat.

Har kommer i alla fall lite bilder fran nar Zandra var har tidigare i veckan:





Efter skolan i mandags gick jag och Zandra pa pedikyr och fick fotterna ompysslade. Sa skont nar dom skrubbar och masserar. Lyx! Vi gick till en student salong sa det var inte sarskilt dyrt heller. Efter pedikyren akte vi vidare till Chelsea butiken dar vi kopte lite presenter till ett par Chelsea fans dar hemma. Pa vagen tillbaka till tunnelbanan borjade det sporegna och alla Zandras Primark pasar (som ar av papper) gick sonder.. haha. Vi fick ga in i narmaste mat butik och kopa plastpasar dar. Slutet gott, allting gott!

E x

Shelby.

Fy farao vilken seg och tråkig vecka...jag vill bara att det ska bli Fredag kväll så man får ta igen sig några dagar. Jag har iallafall varit väldigt duktig denna vecka, inget godis (jo, en liten bit mörk choklad som Craig på jobbet hade med sig från en tripp till Geneve) och jag har tränat fotboll en gång och joggat två gånger hittills. Känns bra!

Idag blev jag däremot jävligt besviken när jag kom hem...jag hade bett Shelby städa upp lite här hemma, framförallt diska för det orkade jag inte igår. När jag kom hem möttes jag av denna syn:


Den jäkla paddan hade druckit sig redlös på rosa diskmedel...


Det var bara att låta henne kräkas upp skiten och sen in i duschen med henne. Fan alltså!

Normalt är hon så skötsam och brukar skoja till det lite med mig...häromdagen hittade jag henne inte tills jag öppnade kylskåpet...


"Tittut..."


Ha en bra kväll! Imorgon är det ju faktiskt FREDAG!!!!

Kram Frida  x

Smarro.

Eftersom vi tjejer på jobbet har börjat vårt nya hälsosamma liv (igen) så måste man ju komma på smarriga men nyttiga alternativ att dämpa gottesuget med, så idag gjorde jag en egenpåhittad dessert som är busenkel och snabb och lite nyttigare än godis. Jag rostade pumpafrön och solrosfrön och hällde dom på naturell yoghurt och toppade med honung. Så underbart gott! Mums!!!
Till middag lagade jag kyckling och grönsaker i nån indisk sås som hette Pasanda. Det blev jättegott.

Idag skulle jag egentligen ha träffat Johanna efter jobbet, men den lilla loppan ställde in, så jag promenerade genom Fulham hem och ångrade mig på en gång då jag insåg att det var hemma match och att en miljard fotbollsfans skulle åt samma håll...faaaan, det tog en evighet att ta sig fram till Fulham Broadway. Väl där köpte jag iallafall filmen Zoolander på superrea. Den var ju skitrolig!! I klass med Dodgeball måste jag säga!



Det roligaste var nog när Matilda berättar om varför hon hatar modeller och hon avslutar med: "...and that's when I realised I was a ....bulimic"  Och Derek Zoolander ser helt imponerad ut och säger:"You can read people's minds?!!" Jag höll på att dö av skratt, han är ju så blåst! Iallafall så är jag väl sist i Europa att ha sett denna film, men för er som inte har sett den: Gör det!!

Nu ska jag diska, sen ska jag nog faktiskt lägga mig, jag är jättetrött.


Frida  x

Regn och rusk.

Idag har det varit en riktigt ruskig och grå dag. Fy, en riktigt tråkig Måndag.

Jag har precis kommit hem från fotbollsträningen, det spöregnade konstant men det var väldigt kul ändå. Jag joggade hem sen så nu är jag jättehungrig. Har hunnit med en snabbdusch och lagat lite mat.

Här kommer iallafall bilder från vår härliga powerwalk följt av brunch i Lördags! Åh, vad mysigt det är att träffa tjejerna utanför jobbet, vi kommer så bra överens. Den enda som saknades var Elinor!

Solen sken och vi hade klarblå himmel och det var riktigt varmt. Vi har haft sån tur med helgerna den senaste tiden!


1) Laura. 2) Smarro Cappuccino. 3) Natalie



4) Natalie visar sina gudomliga Belgian Waffles. 5) Greedy. 6) På vägen hem mötte vi Matt från jobbet, han hade varit och rott.

"Hello"

Efter brunchen följde jag med Laura till Richmond där vi tillbringade dagen. Sen åkte jag till Elinor för partaj, men det vet ni ju redan. Vi hade iallafall jättekul.

Igår städade jag mest hela dagen, gick en promenad i solen innan jag kollade på en massa avsnitt av CSI. En slapp Söndag med andra ord.

Förresten mamma, Natalie hälsar och tackar för godiset!



Vi ses och hörs imorgon!

Kram Frida

Sightseeing i London

Igar var jag och Zandra pa sightseeing i London. Vi gick och gick i nastan 3 timmar! Men det var skont.


1&2. Jag startade dagen med en Ice latte. 3. Hyde Park. 4. En tarzan i tarzan klader vid Princess Diana's memorial fountain.


5&6. Hyde Park. 7&8. Zandra vid Buckingham Palace.


9. St James's Park 10. Ekorre. 11. Vacker utsikt i St James's Park. 12. Big Ben.


13&14. The Parliament. 15. Pa vagen hem stannade Zandra och lekte lite bland loven. 16. Vi avslutade dagen med en brakmiddag pa Mexicana. Det var vi varda!

Patte skulle egentligen ocksa folja med pa sightseeing, men han sov som en gris sa det gick inte att fa tag pa honom. Han kom senare pa kvallen och kollade pa film med oss i stallet.

E x

Party in Clapham

Idag har jag och Zandra varit pa lang promenad runt om London och turistat lite, sen har vi suttit och nordat framfor datorn i typ 2 timmar. Det har ar vad vi har lyckats astadkomma idag:


Bilder fran forfesten och nar vi var pavag till Clapham igar kvall.


I Clapham pa The Loft.

E x

London by Night

Yesterday..

Zandra och Patte


Frida, gangster Patte och Zandra.

Fler bilder kommer sen.

Puss E

Zandra ar har

Nu ar Zandra har! Resan gick bra. Nu gor hon sig i ordning och snart kommer Frida och Patrik hit.


Har forberett med snacks och ljus.


Ett nyttigare alternative for den som vill ha det.

Sen bar det av till Clapham dar vi ska till Neals kompis Pete Birthday drinks.

E x

Saturday

Lovely day today. Solen skiner har utanfor och det set ut att vara en riktigt varm dag. Jag har dock inte varit ute och njutit utav det vackra vadret utan jag har suttit framfor datorn och skrivit pa min essay nu hela morgonen, Neal sitter och pluggar i det andra rummet. Men snart ska vi stada och fixa lite har hemma och forbereda infor kvallen. For ikvall kommer Zandra hit! Da blir det party!


Hon ar nog pavag till flygplatsen nu skulle jag tro. Ses snart.

E ♥

Vad hände?

Vad hände med denna veckan? Helt plötsligt är det nästan Torsdag..! Vad härligt.

Jag har precis kommit hem från personalmöte som var väldigt givande. Det var första gången sen jag började där som vi hade ett så det var well overdue som man säger, med tanke på att jag har jobbat där i 3 1/2 år....

Igår var jag iallafall på en mycket trevlig date med en som egentligen skulle ha varit i Belarus idag och lirat landskamp. Vi har träffats förut men det var ett halvår sen, men sen hörde han av sig och ville ses så varför inte? Vi träffades i Richmond och drack vin och åt götterier. Jag hade lurat honom till helt andra sidan av London stackarn, han bor i East, så vid halv elva hoppade vi på tåget hem. När jag gick av hade han en lång resa framför sig... En bra kväll iallafall.

Nu ska jag plocka undan lite innan jag ska lägga mig, är helt slut.

Sov gott.

Frida x


Sen dag idag

Nu ar jag antligen hemma. Det blev en sen dag pa jobbet idag. Motet gick bra, det var bara positiva grejer som kom upp sa vi ar glada. Inga nyheter direkt men det var bra att fa diskutera saker och ting. Vi ska i alla fall fa en massa traning snart i lite alla mojliga omraden. Kul!


Jag forsokte ta lite bilder med mobilen med dom flesta bilderna blev ganska suddiga. Som ni ser pa bilden bjods det aven pa mat och dryck.

I morgon ska jag gora research i biblioteket pa skolan. Jag ska skriva om nat som har att gora med history of nutrition, sa jag maste valja ett amne och hitta en massa fakta om det sa jag kan borja skriva min essay snart.

E ♥

Huvudvark

Idag har jag haft huvudvark och halsbranna hela dagen..uh. Jag brukar aldrig ha huvudvark annars sa jag ska inte klaga, manga har ju det for jamnan. Tur att det var idag och inte igar for da hade Biochemistry lektion och det ar svart kan jag saga. Da passar det sig inte att ha huvudvark. Jag gick hem efter skolan och forsokte lasa mer om amnet i en bok men det hjalpte inte sa mycket ..


Kai och Veera i skolan idag.

I morgon ska jag jobba. Det ska bli kul, faktist. Det ju roligt med lite omvaxling och att traffa tjejerna igen. I morgon ska vi ha mote pa jobbet efter arbetstid sa det blir en sen dag. Vad som kommer att komma upp pa motet ska bli intressant att se. Positiva grejer hoppas jag.

Nu ar det sovdags. Ses i morgon.

E x

Hallå Måndag!

Som jag anade blev det ingen bowling med Steve för jag höll på att somna så fort jag lade mig i hans soffa. Roligt sällskap. Vi stannade iallafall inne och kollade på film och åt en massa onyttigheter. Usch, vilka dåliga vanor jag har kommit in i. Skärpning. Idag gick jag iallafall 9km och tränade fotboll i en timma så det är nog ok ändå.

Hade en jättebra dag på jobbet iallafall vilket var oväntat för en Måndag, roliga nyheter från alla håll så en mycket bra dag.

Nu har jag lagat mat, diskat, städat, duschat, tvättat kläder och gjort matlåda så nu ska jag nog lägga mig snart.

Imorgon är vi en dag närmare helgen! :-)

Kram på er.

Frida.

Party in South Ken

Oj vart ska jag borja? Kvallen igar var toppen. Vi startade hemma hos Frida med Prosecco och jordgubbar, sen drog vi vidare till Sophie's bar (borjar bli rutin att borja kvallen dar) pa Fulham Road och drack varsin strawberry Caprioska.

Efter Sophie's bar bestamde vi oss for att aka vidare till South Kensington for att prova nagot nytt. Frida kom pa att hennes gamla kompis Jonas jobbar i en nattklubb dar omkring, sa hon messa honom och fraga vart det stallet lag. Vi hittade dit och det visade sig att man maste vara member, VIP eller pa gastlistan for att komma in, sa Jonas skrev upp oss pa gastlistan. Vi stallde oss i kon och fick sta dar jatte lange, ingenting hande? Det var olika koer och dom slappte in en massa annat folk men ingen fran varan ko. Sa jag och Frida stod och muttrade som gamla tanter tills tillslut Jonas fick komma ut och peka pa oss, sen kom det nan snall kille och vinkade in oss. Vi behovde inte betala nagot intrade och vi fick gratis drinkar hela kvallen! Vilken service! Jonas blandade drinkar, shots och gav oss champange. Ojoj..vilken kvall. Vi hade jatte kul och dansade en massa. Mot slutet vinglade vi nog mer an dansade...


Sen var det dags att ga hem.. det var lite vingligt det ocksa. Jag foljde Frida till hennes buss stop och insag att min buss inte gick darifran sa jag gick vidare for att hitta en buss som tog mig hem. Jag hade ingenaning om vilken buss jag skulle ta, jag gick och gick en massa sa tillslut tog jag en taxi for jag orkade inte ga runt och leta.

E ♥

Bakis söndag 2.

Jäklar vad dåligt jag mår idag...men jag säger som Elinor, det är priset man får betala för en rolig kväll. Vi satt hemma hos mig först och drack Prosecco, sen gick vi till Sophie's bar på en drink innan vi gick till min kompis Jonas klubb Boujis i South Kensington (vi mellanlandade på Burger King). Vi hade jättekul och dansade en hel del och drack alldeles för mycket. Jonas jobbar i baren så vi fick en massa gott av honom, bla shots och champagne. Tack Jonas!! Elinor får lägga upp lite bilder för jag hinner inte. Jag har varit i High Street Kensington idag för jag skulle kolla på ny mobil, men jag pallade inte för jag mådde så dåligt så jag åkte hem igen... :-)
Jag lovade mig själv imorse att inte dricka igen på jättelänge, iallafall till nästa Lördag då Elinors kusin Zandra kommer och hälsar på, då blir det ju självklart party!! Wohooo!!

Idag skiner solen igen och vi har haft 21 grader här, man svettas nästan i t-shirt och jeans. Härligt!

Nu är jag lite stressad för jag ska hinna fixa en massa innan jag ska till Stockwell och bowla med Steve. Jag fattar inte hur jag ska orka.... Kanske ska föreslå att vi bara äter middag så jag inte behöver anstränga mig...usch.

Hoppas ni alla har haft en trevlig helg!!

Kram Frida

Bakis Sondag

Ahh vad jobbigt det ar med bakis sondag, men det ar val priset man far betala for en rolig kvall? Jag vaknade tidigt i morse, gick och at frukost framfor Simpsons, sen gick jag och la mig och sov en stund till. Efter en varm dusch kanner jag mig lite mer som manniska igen. Nu ska vi ivag till affaren och storhandla mat, sen nar jag kommer hem igen ska jag lagga upp bilder fran gardagen.

E ♥

Powerwalk i solen!

Imorse var jag uppe med tuppen (den som går upp halv nio alltså...) för att gå till Putney och möta Laura. Vi powerwalkade till Barnes Bridge och tillbaks. För mig blir det lite drygt en mil. Sen gick vi och åt världens godaste frukost bestående av bacon, scrambled eggs and granary toast, följt av belgian waffles med yoghurt, färska bär och maple syrup. Åh, det är himmelskt gott! När Mamma och Pappa kommer hit ska vi äta frukost här hade jag tänkt. Till det drack vi varsin cappuccino. Jag skulle ha tagit kort på det goda, men kom på det först när jag hade ätit upp..ooops, glupsk som man är.
Fint väder hade vi iallafall, 19 grader och strålande sol.


1) Laura. 2) Jag. 3) Themsen


South Park i morgonsolen, vackert va?!

Jag kom precis hem efter några timmar i affärer, köpte inget utan följde istället Cillas förslag...sparar pengarna så jag förhoppningsvis kan åka hem i November... :-)

Nu ska jag snabbt fixa lite mat och städa undan innan det är dags för lilla Elinor att göra entre.

Jag har köpt lite götterier till oss:


Vanlig Prosecco, Prosecco Rose' och jordgubbar! Mums!

Kram Frida

Ny skrivare

Idag har vi varit och kopt en printer med scanner och fotoskrivare. Sa bra! Jag behover skriva ut saker varje vecka infor lektioner, nu slipper jag aka tidigare till skolan for att skriva ut dar. Jag ska forsoka skriva ut lite nya kort nar jag har kopt fotopapper och fatt igang den. Korten vi har uppsatta har hemma just nu ar flera ar gamla.





Idag har bade jag och Neal varit och klippt oss och for en gangs skull klippte dom inte for mycket. Jag behovde bara toppa haret lite for att fracha till det. Jag foredrar nog egentligen att klippa mig i Sverige, har ar dom inte vana vid skandinaviskt tunna harstran som inte gar sa latt att kamma igenom nar det ar blott sa hon slet och slet i mitt har..aj. Fast hon tyckte min harfarg var vacker.

E x

Berlin.

Jag var ju i Berlin på fotbollsturnering, jag tror inte att ni har fått bilder från det...? Vi hade iallafall världens otur då vårt flyg var fem(!) timmar försenat och vi kom fram i Berlin vid två på natten...vi var sååå sega dagen därpå, det kommer ni att se på bilderna...
Vi spelade superbra trots allt men åkte ut på straffar i semin, historien upprepar sig.


1) Innan nyheterna om försening, alla glada!
2) Efter nyheterna....


3) Vi som gav påsar under ögonen ett ansikte...
4) Team Foster + Partners London.


5) Jag dricker nån suspekt Tysk dryck.
6) Vi firar med champagne! Trötta...

Åh, vad roligt det var!

Kram Frida.

Update: Frida.

Jaaaaa ni, det var ju inte igår. Äntligen är internet up and running i nya lyan så nu kommer ni inte undan.

Jag trivs iallafall hur bra som helst i lägenheten, det är så skönt att bo själv. Just nu ska jag egentligen vara i SOHO och träffa Johanna och Hillevi på cocktails, men efter en lång vecka och jogging hem var jag helt slut och ville bara vara hemma och röta. Jag lagade lite mat och kollade på två avsnitt av CSI Miami. Nu ska jag blogga ett tag, sen måste jag duscha (har inte gjort det än..usch..).

Jag ska försöka uppdatera er lite vad som hänt i nya inlägg, så mycket är det ju egentligen inte, men jag kanske kommer på mer allt eftersom.

Här är iallafall ett par bilder från när jag och Johanna var ute och svirade för ett par veckor sen.



Jag ser nästan lite rädd ut...



"hej"

Imorgon ska jag upp tidigt och gå på powerwalk och brunch med Laura. Det har blivit lite av en Lördagstradition. Jag tar med kameran så får ni lite bilder!

Sen ska jag iväg och skaffa ny mobil och kanske nya skor innan det är dags för kvällskul. Imorgon blir det i form av lilla Elli Karamelli. Vi ska dricka Prosecco hemma hos mig, sen ut på äventyr i London-natten!

It's good to be back!

Frida x





I'm online!!

JAAAAAAAAAA!!! Det stämmer, jag har internet! Nu jäklar ska det bloggas...men först: MAT!

Wohoooo!

Kram Frida

Relaxed

Jag har precis tagit ett bad med mitt nya badsalt och badolja som jag fick av Zandra i present. Nu kanner jag mig saaa avslappnad. Ryggen och nacken kanns mycket battre.



Ikvall blir det hemma slappar kvall med ost och kex bricka. Jag har varit sa sugen pa det sen vi at det i mandags ute. I morgon ska jag plugga lite och sen blir det utgang med Frida pa kvallen. Weeej!

Vad ska ni gora i helgen?

Skont med Fredag!

E ♥

Stel

Idag har jag varit duktig! Jag hade bade joggat och gatt en massa idag. Forst tog jag en liten jogging runda i morse, sen gick jag hela vagen till skolan som tog en timma. Bra va? Jag kanner mig dock valdigt stel i benen och i ryggen nu. Jag far alltid stel rygg nar jag springer. Inte sa bra och inte sarskilt skont. Jag har problem med ryggen som jag tyvarr har arvt efter mamma. Jag skulle egentligen behova ga till en naprapat regelbundet, men det kostar ju sa mycket sa det blir ju inte av. Jag kan tanka mig att det kan finnas studenter som pluggar till naprapat som gor det till ett billigt pris nanstans i London. Jag vet att det finns i Stockholm for Ann har varit dar och det ar jatte billigt. Sa det borde ju finnas i London ocksa. Det finns ju student salonger till allt annat har sa varfor inte.



Idag har jag ocksa fatt en massa grejer gjort, jag har sorterat bland mina parmar och papper, skrivit in alla viktiga deadlines i min kalender och skickat ivag lite papper. Det kanns som en lattnad.

E ♣

Tillbaka pa jobbet

Idag var forsta dagen tillbaka pa jobbet. Det var kul att traffa tjejerna igen! Kanns konstigt att jag bara ska vara dar en gang i veckan nu. Jag ar ju sa van vid att vara dar varje dag. Idag har jag i alla fall joggat hem fran jobbet och det kandes jakligt bra. Jag har ju slappat sa mycket nu dom har lediga dagarna sa nu ar det dags att komma igang igen.

Idag hade jag med mig Dumle fran Sverige till jobbet som vi alla har mumsat pa idag. Sen at jag choklad nar jag kom hem. Uhhh... inte bra. Kanns sa onodigt mycket pa en och samma dag.













Back in Uni

Jaha da var man tillbaka i Uni igen. Oj vad jobbigt det var att lyssna pa forelasningar igen! Vi hade 2 stycken 3 timmars lektioner idag. Usch och fy. Ingen kul start pa aret. Jag hade hoppats pa en mjukstart men det blev det knappast. Dom borjade direkt att prata om inlamningar och exams som vi ska gora under aret. Sa nu kanner jag mig super stressad redan efter forsta dagen. Hur ska det har ga? Jag maste verkligen fixa en massa grejer ocksa. Gnall gnall. I veckan maste jag sortera alla papper fran forra aret och borja organisera bland parmar och sant. Men i morgon ska jag till jobbet.

Igar blev det inget kaffe utan det slutade med cocktails i alla fall. Jag var visst inte sa svar att overtala:)


Det var Happy Hour sa man fick 2 for 1!


Jag var dar med Pete och Rupy.

Efter cocktail stallet gick vi vidare till en annan bar och drack lite vin med ostbricka till det. Sa gott med ost och kex!

E x

Promenad i friska luften


Sa har harligt hade vi det igar, min sista dag hemma. Soligt och fint var det. Skont att ga pa promenad i den friska luften. Det ar skillnad det mot avgas luften har i London. Usch.

Nu ska jag snart aka till Clapham och traffa mina uni kompisar. Vi har inte traffats pa evigheter! Jag tankte att vi skulle ta en kaffe men Pete tjata om cocktails..eh pa en mandags eftermiddag? Det kanns ju inte sa lockande. Vi far se vad det blir. Helst skulle jag nog bara vara hemma och slappa. Men man maste ju vara lite social ocksa.

E ♥

Bilder fran i lordags


Forst gick vi till Pacos och at middag. Jag at Nachos Supreme (veggie)! Som alltid var det jatte gott.


1. Sia var dar. 2. Samuel och Laine ocksa. 3. Sen kom Malmborg + kompis.


Efterat gick vi vidare pa en forfest hos Samuels kompis.


4,5&6: flum kort!


7. Samuel lirar lite pa gitarren och Laine kollar avundsjukt pa. 8. Laine ville ocksa spela sa han forsokte slita loss den fran Samuel som inte verkade vilja ge den till Laine. 9. Men sen kom dom over det och blev vanner igen.


Sen bar det av till Bjornstugan. Dar traffade vi El Nino. Han var sig lik tycker jag.


10&11: inne pa Bjornis.

E x

Stulen Filippa K

Snart är det dags att åka tillbaka... men det ska bli kul att komma tillbaka också. Det är både sorligt och roligt på samma gång. Som alltid. Det jobbiga är bara att resa! Usch. Jag är så trött på att åka till denna flygplats och flyga samma sträcka. Allt tar ju sån tid. Jag ska nog åka och handla nån bra tidning snart som jag kan läsa på vägen.

Igår gick vi ju ut på Björnstugan (som vanligt) och det var riktigt skoj! Allt var toppen ända fram tills det var dags att åka hem. Vi gick ganska tidigt för att hämta ut våra jackor så vi skulle slippa köa en massa. Jag hämtade ut min och Laines jacka men när jag gav jackan till Laine visade det sig att det inte var hans! Så vi fick tränga oss tillbaka och tjata lite på tjejen i garderoben att hon skulle leta efter hans jacka, hon var ganska upptagen och verkade lite besvärad men hon leta i alla fall. Men efter en stund sa hon att hon inte kunde hitta den och att vi var tvugna att stanna tills alla hade gått hem. Suck. Så vi väntade och väntade i ungefär 40 minuter tills alla hade gått hem. Men Laines jacka fanns fortfarande inte där? Hel skumt. Förmodligen gav någon ut fel jacka och den här personen var för full för att se att det inte var hans eller så tyckte den här personen att den här jackan var mycket snyggare än sin egen och tog den i stället. Jag vet inte. Så Laine var inte glad! Dom på Björnstugan sa att dom skulle betala taxin hem till Kumla som en kompensation och sen skulle han ringa tillbaka idag för att se om någon har hört av sig om jackan. Om ingen hör av sig om jackan så får dom ersätta den eftersom det var deras fel. Efter allt detta fick vi gå och ställa oss i taxikön och vänta eftersom vi hade missat våran taxi som skulle gå 2.30. Stackars Laine hade ju ingen jacka så han var nog ganska frusen för det var väldigt kallt ute. Vi fick stå och vänta i säkert en halvtimma innan en taxi kom. Så det blev en väldig sen kväll igår. Utöver den händelsen så var det en riktigt kul kväll.

Bilder kommer i morgon eftersom jag inte kan lägga över bilder på den här datorn.

E ♥


Höst fint

Nu är jag hemma hos pappa, idag har jag varit ute och dokumenterat Fanny och Nellys dag när dom krattade löv och sparkade boll. Det blir så fina kort med alla höst färger! Det blev inga kort på resten utav familjen för dom satt mest här inne idag.




Strax ska jag åka tillbaks till mamma och göra mig i ordning och dra in till stan. Vi ska först äta på Pacos och sen ut på krogen. Skoj!
E x

Festligheter hos släkten

Här kommer dom utlovade bilderna från gårdagens festligheterna hemma hos mormor. 


Är det kalas så ska man ju såklart ha tårta. Smarro var den!



1. Jag hugger in på godiset. 2. Jag och lilla mormor. 3. Små kussarna. 4. Foto på mormor som ung med mamma och moster. 5. Viktor och Zandra. 6. Mamma. 7. Zandra.

E x

Lördag

Jag har suttit här med Carstens bärbara jätte länge och försökt lägga in bilder men det går bara inte! Så ni får inte se några fler bilder just nu. Jag tog en hel del kort igår kväll när vi var hemma hos mormor och firade mig (i efterskott) som jag ville lägga upp. Hela släkten var där och min snälla mormor hade gjort en massa mat (som vanligt), sen blev det prinsesstårta och godis efteråt.

Snart ska jag cykla hem till pappa, det ska bli skönt att komma ut lite för just nu är det soligt och fint här utanför. Jag hinner kanske lägga in lite bilder när jag är där.

Ikväll blir det party!! ♥ Är ni laddade?

Torsdag

Idag har jag varit i stan och träffat Sia. Då var det dags för ännu en fika denna vecka. Jag har väl inte gjort så mycket annat den här veckan mer än att fika?


1. Utanför Sias lägenhet. 2. Påväg in till stan. 3. Jag gillar att ta stora steg... 4. Lunch och fika på Java (tror jag att det heter).


5,6,&7: romantiska bilder pa Sia vid svartån. 8. Sia hoppar ner från ett träd..

E x

I Onsdags

Igår träffade jag Zandra i stan.


Vi tog en fika på ett nytt ställe i Örebro. Vi drack latte och chailatte.


Vi stannade i säkert 2 timmar och pratade. Mysigt!


Titta vilken fin latte jag fick med hjärta på!

E x

I Tisdags

I tisdags träffade jag Laine.


Laine var ute på promenad i Kumla med sina hundar.


Jag cyklade på mammas nya cykel, snabbare än vinden var den! 


Sen senare kom Laine över på en fika hemma hos mamma.

E x

Stockholm

Här kommer lite bilder från Stockholms helgen.


Vi gick ut på lördags kvällen med Ann, Martin, Erik och Moni. Jag tog tydligen inte så många kort och alla gick inte heller att lägga upp, men här är i alla fall 2 stycken.



På söndagen gick jag och Ann pa anisksbehandling och sen efteråt gick vi hem till henne och fika. Sen på månagen gick jag och Neal runt och shoppa och turista lite.

E x

Heeej!

Nu har jag internet! Mamma har inte fått varken telefonen eller internet inkopplat ännu så jag har inte kunnat blogga någonting. Jobbigt! Men just nu är jag hemma hos pappa och lånar internet här. Jag har ju en del bilder jag skulle vilja lägga upp här. Ska försöka göra det ikväll.

E x

RSS 2.0