Stockholm

Nu är vi i Stockholm. Just nu sitter vi hemma hos Ann och väntar på att kaffet ska bli klart, sen ska vi fika!

Föresten är det någon som har sett den här reklamen på kanal 5?


Har ni sett vem som är med i den? Ann!!! Hehe.. Visst är hon fin?



Skriver mer nästa vecka när jag kommer hem till mamma. Hej sa lange.

E x

Snart i Sverige


Nu aker vi. Vi ses snart!

Kram E

La Tasca

Nu har jag varit ledig bade igar och idag, skont! Men man blir ju sa slapp nar man ar ledig, eller ar det bara jag? Jag har kant mig svin trott bade igar och idag. Jag har till och med tagit mig en eftermiddags lur idag..haha. Ar det inte sa att nar man slappnar av sa kanner man av trottheten som man inte kande av innan for man var mitt uppe i att jobba pa som vanligt? Om ni fattar vad jag menar. Jaja.. hur som helst bade gardagen och idag har jag spenderat till att ga runt pa stan och kollat i affarer, tvattat klader och plockat lite har hemma. Sen igar kvall var jag ute och at Tapas med lillebror pa La Tasca. Det var gott! Ack sa matt jag var resten utav kvallen.


Tapas


Patte tyckte maten var helt OK.

Nu ska jag packa klader. Det ska packas latt! Jag vet bara inte riktigt vad jag ska ta med mig for klader? Det ar ju kallare hemma an vad det ar har. Har ar det fortfarande sa varmt att man inte ens behover jacka. Idag gick jag runt i cardigan och jeans och tyckte att det blev ganska varmt. Men en tunn jacka och stovlar borde val funka dar hemma?

E x

Scrapbooking



Har suttit har ikvall och gjort lite scrapbooking med bilder fran i lordags. Tjejerna i receptionen!! Forutom Natalie da som var pa semester.

E x

Poppis pa facebook

Jag gick precis in pa facebook och hade for ovanlighetens skull fatt en massa meddelanden! Jag undrade forst vad detta kom sig? Meeen sen sa kom jag ju pa att jag precis har fyllt ar och har sakert fatt en massa grattis meddelanden. Sa var det ju saklart. 3 av personerna som hade skrivit till mig hade jag tydligen inte pratat med sen min forra fodelsedag? Nar jag klickade pa "wall to wall" for att tacka for gratulationerna sa sag jag att senast jag hade skrivit till dom var nar jag skrev "tack" pa samma dag forra aret. Hehe..  Jaja kanske inte sa intressant.

Har kommer lite bilder fran gardagens kalas:


Lillebror


Vi at fajitas (inte tortilla Patte!) till middag.


Vi avslutade med glass till dessert!

I morgon ar jag ledig. Lycka!

E x

Det har fick jag idag..



Jag fick en "pussel" ram och Loccatine handkram (min favo) av Frida. Sen fick jag en lada med ett scrapbook kit (album, klistermarken, lim, silver och guld pennor) i och en premunation pa serien Elvis av Patrik. Sa nu maste jag skriva ut en massa nya kort sa jag kan gora ett scrapbook album och satta in kort i min nya fina ram.

Jag fick aven cake, fodelsedagskort och lite produkter fran tjejerna i receptionen idag. Sa kul pa med fodelsedag!

Puss E

Presenter

Nu ar alla har och snart ska vi ata! Neal och Youngy star i koket och forbereder maten.



Titta sa fina presenter jag har fatt av Patte och Frida! Fast jag far inte oppna dom an. Men snart sa. Spannande!

E ♥

Senaste nytt!

Nu javlar hander det grejer kan jag lova. Farsan har rakat av sig mustachen och tjejerna flockas...nja, det sista var ett skamt som ni alla fattade. Men hall med om han ar snygg?



Tyvarr ar han upptagen sa jag kan inte ta emot eventuella intresseanmalningar.

Nu ar jag pa kalas hos Elinor, snart blir det middag som Neal lagar, smarro.

Kram Frida


Kalas i morgon!

I morgon blir det kalas har hemma. Men bara ett litet kalas, det blir Frida, Patrik och Youngy som kommer pa besok. Neal ska laga middag till oss alla. Sa ikvall har vi stadat har hemma sa det ar rent och fint I morgon. Vi har inte stadat nanting pa hela helgen sa dert var ganska behovligt.

 

24 ar i morgon!


E x


Lang promenad och Burritos

Idag har vi gatt runt nastan hela centrala London. Vi har gatt ungefar 12 km idag!! Det borjade med att vi skulle ga till Regent Street for att kolla i affarer efter nat jag vill ha nar jag fyller nasta vecka. Det var en kappa jag ville ha fran Zara men dom hade den inte dar, sa vi gick vidare till Oxford Street och dom hade den inte heller sa da fortsatte vi vidare till Knightsbride och dar hittade jag en annan jacka/kappa pa Zara som jag gillade. Sa den ska jag fa nar jag fyller:)


Nanstans i borjan pa promenaden.


Vi borjade promenaden langst Themsen...


..fortsatte sen forbi Big Ben och sen upp och i genom stan.


Sen gick vi tillbaka via Hyde Park..


..och sen forbi Harrods.


Efter en laaaaang promenad var vi sa hungriga att vi gick direkt till ett mexikanskt matstalle har i Pimlico och bestallde Burritos och Enchiladas. Kolla in tallriken!! Massa mat! Ujuj vad matta vi blev efter det.

Puss E

Birthday drinks!

Gardagen i bilder gott folk:


"Sim sala bim.."



Pavag! Jag tycker att den har bilden pa Neal nar han sitter pa banken ar valdigt fin. Sa stilig sa!


Pa plats i St Margarets! Youngy ser mattligt road ut av att sitta mellan Frida och Patte...hoho.



1. Frida, Laura och Patte. 2. Martin och Tracy. 3. Lisa och Liam. 4. Me.


Frida gor entre!



1. Birthday girl! 2. Lisa: "Do you want a piece of me...huh?".
3. Frida: "maaata mig" 4. I bussen hem.

Tack for igar! Jag hade jatte kul! Jag ar inte bakis idag..weeej! Kanske for att vi avslutade kvallen med en macka fran Subways. Swein god var den! Dom har sa jakla gott brod dar. Jag rekommenderar: Italien Herb and Cheese. Jag har dromt om den mackan hela morgonen. Jag tjatade aven om hur rolig Subways reklam med red onions ar hela vagen hem igar kvall, men ingen visste vad jag prata om sa nu ska jag forsoka hitta den pa youtube.

Nu: Ut i solen!

E x

Dagen i bilder

I morse hade jag stallt klockan for att ga upp och mota Frida i Knightsbridge pa en frukost dejt och lite shopping. Jag gick hela vagen dit och det tog ungefar 30 minuter. Jag tror att det ar ca 3 km dit. Det var jatte skont att starta dagen med en promenad ute i det soliga vadret! Jag tror att det var ungefar 20C grader idag.


Sloane Street. Pa vag till Knightsbridge for att mota Frida. Har ar klockan bara 10.00 sa an sa lange ar det lungt pa gatorn. Darfor ar det skont att starta tidigt.


Dior, Sloane Street. Se men inte rora!


Harrods, Knightsbridge. Moter upp med Frida. Jag ar lite sen..


Caffe Nero. Vi borjade dagen med att ata frukost.


Cappuccino och almont crossant. Har man gatt en lang promenad sa far man ata sant har onyttigt till frukost!


H&M, Knightbridge. Frida provade jeans. Fast hon kopte dom inte.


Prada, Sloane Street. Efter ett antal timmar i H&M, Zara och Bodyshop gick vi vidare mot King's Road.


Sloane Square. Frida pratar i telefonen med Laura.


Zara, King's Road. Jag hittade en jatte fin kappa pa Zara, men det fanns inte i min storlek tyvarr.


Belgrave Road. Sen gick jag hela vagen hem ocksa. Har ar jag nastan hemma.

Nu ska jag gora lunch. Jag ar jatte hungrig!

E ♥

Varm dag idag

Idag var en ganska bra dag pa jobbet. Vi fick helt plotsligt jatte fint vader pa eftermiddagen. Det var inte ratt dag att ha pa sig stovlar, strumpbyxor och stickad klanning (med langa armar) som jag hade pa mig idag for det blev valdigt vamt kan jag saga. Men det ar ju svart att veta i forvag for vadret andrar ju sig hela tiden har.

Snart borjar Uni igen och jag kanner att jag borjar bli lite nervos infor det for jag vet att det kommer bli ett tufft ar. Sen kommer det bli annu hardare aret dapa. Nu borjar allvaret! Sa snart kommer jag inte ha mycket fritid over. Det kommer bli plugg och plugg hela helgerna. Bast att passa pa nu att njuta av dom lediga kvallarna och helgerna!



E x

Snart sa..

Ahh.. Jag vill shoppa!! Det kliar i fingrarna. Men snart sa. Jag ska kopa nagot liiitet i helgen. Nat fint att ha pa mig pa lordag. Sen ska jag ju till Sverige snart sa darfor vill jag forst kolla utbudet dar innan jag gor en massa forhastade inkop har. Oj vilka stora problem jag har!

 

Okej, jag har kanske inga mega problem just nu men jag har en hel del sma tjafs som maste fixas. Sant dar som maste goras men som man inte orkar gora. Som att jag maste GA till banken nar jag ar hemma for att gora mina arenden eftersom jag raka blocka mig sjalv fran telefonbanken haromdagen sa jag numera inte kan anvanda det. Suck. Tanten pa banken sa att det minsann inte gar att fa en ny kad via telefon utan jag maste ga dit. Jaha men det ar ju inte sa latt nar man inte bor i samma land som banken. Tur for mig att jag ska hem snart.

 

Jag har forovrigt fatt en ny troja. Jag fick den av Neal som fick den av Youngy som fick den nar han kopte en dvd.


Fin va? Det har kommer bli min nya haftiga slacker troja nar jag ar hemma. Woo...Family Guy!


E ♥

Girls weekend!

Idag invigde jag mina gamla stovlar for denna sasong. Hosten ar har! Det kanns pa luften och det borjar bli riktigt kyligt. Inte kallt som det sakert ar i Sverige men kyligt for att vara September i England. Ingen brittsommar har inte.

 

Idag har mestadels utav dagen gatt at till att planera en girls weekend away som vi hade tankt gora i Januari. Vi tjejer i receptionen tankte aka ivag en helg tillsammans nagonstans. Vi letade billiga flyg till olika destinationer runt om i Europa och vi fastnade for Skottland. Sa formodligen aker vi dit. Det ska bli sa skoj! I sant fall aker vi till Edinburgh (inget Loch Ness tyvarr).

 



E x


Professional Monday

Idag gick det jatte bra att springa hem fran jobbet. Mandagar brukar alltid vara den basta dagen att springa hem pa. Kanske for att jag har vilat mig under helgen och ar pa topp pa mandagen? Sen nar jag kom hem at jag en massa godis. Inte bra. Men nu ar godiset snart slut, lika bra det. Det ar ju sa svart att lata bli nar man vet att det ligger i skapet!


Me @ work today. Ser ni hur professionell jag ser ut? Kavaj och allt! Redo att gora business!


Idag satt jag brevid Lisa pa jobbet. Hon tyckte det var valdigt kul att sitta vid mig.

Idag ringde Frida precis efter att hon hade kommit hem fran jobbet och lat helt forskrackt, hon hade namligen sett en mus i sin lagenhet! Usch. Stackars lilla Frida.

E x

Min kalender

Just nu har jag en del att se fram emot dom senaste veckorna! Kul. Men det verkar som om en del har svart att komma ihag datumen nar jag kommer hem, nar jag ar i Stockholm och sa vidare. Sa har har ni en lista med mina datum. Sa anpassa er nu efter den sa ni har tid for moi nar jag kommer hem.

20 September - Laura och jag har gemensamt fodelsedags firande med drinkar i St Margarets. Alla ar valkomna! Kanske blir lite svart for er som ar icke London bor.
23 September - Jag fyller ar:) 24 ar!!
27-29 September - Jag och Neal ar i Stockholm. Det blir party pa lordags kvallen (den som vill och kan, joina!), lite lugnare sondag och shopping pa mandagen.
30 - 5 Oktober - Jag ar i Kumla. Traffas garna da!
6 Oktober - Back in London and back to uni!



Karlek E

Kaffe i parken

Idag har jag gatt igenom mina gamla vinter klader som ligger pa vinden. Puh..vilket slit! Alla kladerna ligger huller om buller nedtryckta i IKEA pasar for det finns ingen plats. Dessutom ar stegen lite for kort sa man maste balansera pa kanten for att na upp till vinden. Men jag hittade i alla fall stovlar, vinterjacka och lite trojor som jag tog ner.


Sen spenderade jag eftermiddagen med mupparna; Patte, David och Frida.


Vi gick till Caffe Nero och kopte kaffe. Ser ni vilka paparazzi bilder jag tog? Visst ser dom ut som ett band som ar lite forbannade over att fotografen foljer efter dom? Frida "paxade" (ja hon sa sa) sangare sen fick David vara basist och Patte trummis. Fast sen blev David avundsjuk och ville vara trummis sa han och Patte bytte.


Sen gick vi till varan lilla park som ligger har utanfor och satte oss och drack kaffe vid fontanen och njot av solen. Vi satt dar i sakert 2 timmar. Vi hade jatte skoj och skrattade en massa. Sen tog vi saklart en massa kort!

E x

Sunny Sunday

Idag ar det jatte fint vader ute, riktigt host vader! Jag vet inte vad jag ska gora i dag dock. Kanner att jag vill gora nat men jag vet inte vad. Neal ska pa publunch i Clapham, ni vet sant dar som engelskman gor pa sondagar. Man gar till puben och ater lunch, laser tidningen och kollar pa fotboll. Kanns inte sa lockande maste jag saga. Det kanske blir en promenad i alla fall. Jag ar i alla fall inte bakis idag som vissa andra.. Sa himla skont!



Vad ska ni gora idag?

E x

Mer Wicked

Har kommer lite fler bilder fran kvallen. Foresten sa sag jag i Pattes blogg att hela titeln ar: "Wicked, The untold story of the Wizard of Oz" The untold story of the WITCHES of Oz. Jaja.


I vantan pa att forestallningen ska borja.

Ne nu ar jag sa trott. Jag borjar ju bli karring, klarar ju inte av sana har sena kvallar langre. Neal ar fortfarande ute nanstans. Han ar pa nan slags cermoni med rugby laget. Sa han kommer nog komma inranglandes sent ikvall..hehe.

E x

Wicked


Wicked var jatte bra!! Vi hade bra platser ganska langt fram och sag allting perfekt! Jag kom dessutom ihag att ta med mig glasogonen den har gangen som jag annars brukar glomma. Det var i alla fall en bra show med roliga karaktarer, coola klader, bra dans (fast det kunde ha varit lite mer dans) och musik!

E ♥

Hampstead Heath





Idag har vi varit till Hampstead Heath som ligger i norra London. Sa vackert! Det ar sa skont att komma bort fran stan ett tag och bara ga i naturen och andas frisk luft. Sa idag har vi gatt ganska mycket och det kanns for nu ar jag helt slut efter promenad+frisk luft. Vi avslutade dagen i parken med cappuccino pa en bank i solskenet.

Nu maste jag snart gora mig i ordning och ga och traffa Patrik. Sen blir det musikal!

E ♥

Besok

Godkvall kara vanner!

Ikvall har Frida varit pa besok som hon redan har namnt har under ser jag. Vi har atit Chili Sin Carne (med qournfars i stallet for kottfars) och Frida har kollat internet och provat mina klader (som vanligt).


Har med mina mysbyxor och mango top.

I morgon ska jag och Puttrik pa Musikal. Vi ska se Wicked! Wicked handlar om haxorna fran Wizard of Oz, om deras version av den berattelsen. Spannande va? Oh ja det ska bli sa kul. Jag har inte varit pa musikal pa jaaaatte lange nu. Vad som ar sa bra men just denna musikal ocksa ar att den ligger jatte nara oss. Gangavstand sant gillar vi!

Puss E

TJEEENA!

Det var inte igar. jag kanner mig helt isolerad fran omvarlden eftersom jag inte har internet hemma och inte kan kommunicera med er. Nu ar jag hos Elinor och ska fa middag och passar pa att skriva lite. Jag ska forsoka lagga upp lite bilder sen, har ju varit i Berlin och spelat fotboll, flyttat och gjort lite andra grejer ni missat. Hall ut, det kommer mera!

Kram Frida

Mer bilder

Patrik har lagt upp fler bilder fran gardagens fika pa sin blogg. Han har dessutom skrivit mer detaljerat och battre an vad jag gjorde. Sa ga in och titta har vettja.

E x

Fika mys

Nu har jag precis kommit hem efter en fika med Frida och Patrik hemma hos Frida i hennes nya lya. Hennes lilla lagenhet var jatte mysig och fin! Vi hade kopt med oss brownies, caramel shortcake bites och godis! Oj vad vi har atit ikvall. Jag ar sa matt att jag rullar fram.


Tyvarr hade jag bara med mig mobilen sa det blev inga bra kort. Jag har ingen blixt pa min mobil kamera och det var for morkt att ta kort utan sa korten blev ganska suddiga. Men har far man ju i alla fall en liten glimt pa lagenheten/studion. Sager man studio pa svenska? Kanske inte.

E x



Film och glass i stora lass

Nu har jag snart klistrat in alla bilder i min scrapbook. Det blev kanske inte jatte bra men nu har jag i alla fall alla bilder i ett album sa man kan kolla pa bilderna nar man kanner for det.



Sen har jag inte gjort sa mycket mer idag mer an att lasa Marie Claire. Det ar ju snart dags att inhandla ny host och vinter garderob sa jag behovde inspireras lite.

Snart kommer Patte over hit och ska kolla pa The Ring med mig och Neal. Jag har inte sett den pa jatte lange. Uhuh.. jag kommer sakert bli radd for jag ar en mes nar det galler laskiga filmer. Till filmen ska vi ata glass med strossel och colasas. Mmm!

E ♥

En hyllning till Erik och Laine

Eftersom Laine kande sig lite utanfor nar han och Erik inte fick vara med i min bildsamling pa bloggen igar sa kommer det nagra har nu for att kompensera. Jag har inga bilder pa oss fran gymnasietiden men jag har nagra fran 2006. Enjoy!


Erik langst till vanster och Laine brevid. Jul 2006. Juldagen formodligen.


Jag och Laine hemma hos honom sommaren 2006.

Ar ni nojda nu nar ni antligen blir omskrivna i bloggen? Jag vet att ni har vantat pa det har ogonblicket lange nu.

Laine: Erik hoppas pa att du kan borja leva igen efter det har.

E x

Memories

Nu har jag gatt igenom en massa kort jag hade har hemma. Det ar sa roligt att kolla pa gamla kort! Tyvarr ar manga kort lite forstorda efter att jag har haft dom uppklistrade i mina olika rum jag har bott i.

Jag tog kort pa nagra av dom (eller ganska manga) sa jag kunde lagga upp dom har:


1. Jag och Nina pa danstavling nangang i 6:an. Kolla in gluggen (innan jag fick tandstallning) och det missfargade haret...haha. 2. Patte i Kumla for manga ar sen. Minns inte riktigt nar. Typ 2001 kanske. 3. Jag, My och Sia nangang i ettan pa gymnasiet.


4. Csilla, Andreas och jag pa semester i Spanien med familjen. Ar 2000 tror jag det var? Kolla vad langt har jag hade da! 5. Jag och Fanny nangang nar jag var hemma och halsade pa. Hon ar saa liten dar:) 6. Coco och Annelie i borjan nangang nar jag inte hade bott i London sa lange (2004). 6. Jag nar jag jobbade pa Armani (2005). Jatte dalig kvalite pa kortet men det ar det anda kortet jag pa mig dar darifran.


7. Nar jag tog studenten (2003). 8. Studenten igen. Mamma kramar mig. 9. Forsta kvallen ute i London med mina davarande jobbar kompisar fran FCUK, 2004.


10. Salen tiden! Sofie i liften. 11. Jag utanfor varat hus ( som vi bodde i under varan Salen sasong) med min och Sofies gemensamma bil vi hade da. 12. Sofie i backen.


13. Dansuppvisning. Jag i "cats" (jag ar i mitten pa kortet) runt 2003. 14. Patrik tar studenten. Har star han med Andreas, Zandra och lilla Sofie. 15. Jag halsar pa Ann i Stockholm (2006).


16. Nyarsafton (2005) hemma hos Csilla i London. Jag och Coco. 17. Ocksa fran nyarsafton. 18. Jag och Patrik med Madonna pa Madame Tussauds nar mamma och Carsten var har i London och halsade pa (2006).


19. Jag och Sofie i Salen (2003). Har i brunthar! 20. Jag i backen. 21. Jag och Frida (2005).

E x

Regn och shopping

Idag har vi varit en svang till Victoria och handlat lite och kakat publunch. Jag kopte en svart kavaj fran Zara, svarta klassiska heels fran Marks and Spencer och sen en scrapbook fran Paperchase.


Som vanligt regnade det. Har med paraply pavag till Victoria.


Den har gatan ar sa vacker. Titta pa alla fina lagenheter med vackra blommor utanfor!

Idag ska jag som sagt forsoka pyssla lite sa jag ska gora en scrapbook med gamla foton som for tillfallet bara ligger och skrapar i lador har hemma. Det ar mest kort fran min forsta tid har i London som jag har utprintat, resten ligger pa datorn.


Min scrapbook som jag kopte idag.


E x


Pizza time

Det blir nog ingen musikal i helgen som vi hade planerat for Patrik har dissat mig for att ga ut och parta med Isabelle i stallet. Men visst det ar okej… hehe. Ne han ville faktist ga ikvall i stallet for i morgon men det hade blivit alldeles for stressigt for mig eftersom som jag slutar jobbet sa sent. Vi far ta det en annan dag i stallet.

 

Neal ar sjuk (forkyld) och gnallig idag sa ikvall ska vi bara stanna hemma och ata hamt pizza fran Pizza Express (som vi precis har upptackt ligger jatte nara oss).

 

Har ar lite bilder fran jobbet idag:

Har tar Frida sitt pick och pack och drar till Berlin.

 

Nu ska vi snart ata pirra och kolla pa film.

 

Hej. E ♥


Pyssel helg..

Fredag i morgon! Den ar veckan har gatt fort tycker jag. Skont! Det borjade en ny tjej hos oss i mandags sa jag har varit ganska upptagen med att visa henne hur allt funkar den har veckan. Det har val fatt tiden att ga lite fortare an vanligt.


I morgon aker Natalie pa semester till Kanada och Frida aker till Berlin over helgen for att lira fotboll med jobbet. Sjalv vet jag inte riktigt vad jag ska gora an. Men jag kanner for en ganska lugn helg. Jag och brorsan ska kanske ga pa musikal och sen skulle jag vilja pyssla lite hemma. Kanner mig lite pyssel sugen. Klippa och klistra lite. Men forst maste jag kopa lite grejer till det. Vi far se vad det blir.

Godnatt.

E ♥

Fridas idol bild

Idag fick jag MMS av kussarna Zandra och Hampuz  fran Rhodos. Det var en bild pa dom tva nar dom sitter vid poolen och ser jatte bruna ut!  Ahh.. gud sa harligt det sag ut! Sjalv ar man i gradassiga London. Usch.  Vadret har verkligen inte varit det basta har pa sista tiden. Det ar ju deprimerande.



Frida har foresten flyttat till sin nya lya nu. Hon ville lagga upp bilder har och visa oss hur det ser ut men hon har inte lyckats skaffa internet hemma an. Sa sa lange far ni noja er med den har idol-bilden..:)

E ♥




Patrikpaprika

Efter lite tjat fran min sida har nu lillebror ocksa borjat blogga.



Jag vantar nu bara pa att Laine och Erik ska starta en ocksa..

E x

RSS 2.0