Trevlig Helg.

Jag tror att vart internet ar fixat hemma nu sa vi kanske hors i helgen.

If not, TREVLIG HELG!!

Detta ska jag dricka imorgon!




Kram Frida

Nyar i Sverige.

Nu har min Tarzan Simon antligen fatt tummen ur och bestamt sig for att komma till Sverige over Nyar. Han och Neal flyger till Sverige den 29 sa jag och Elinor ska aka och hamta dom. Tyvarr kunde inte Simon aka hem med samma flyg tillbaks som oss for han var tvungen att jobba den 2 januari. Istallet aker han tillbaks tidigt pa morgonenn den dagen.
Det ska bli valdigt roligt att han kommer, jag tror att han kommer att gilla det, det finns ju inget att gora sa man slappnar ju verkligen av!

Vi ska iallafall ga pa ishockey, ata god mat och mysa framfor var kamin. Harligt.



Frida x

Forresten, Anders braskar, julen slaskar heter det ju och enligt mamma sa slaskar det idag! Hurra, da kanske vi far en vit jul i ar!

Vilken dag!

Idag ar en bra dag for det ar FREDAG! Hurra!

Igar traffade jag och Elinor upp brorsan och co pa So-Bar efter jobbet. Det var ganska mycket folk, hog musik och valdigt ljust sa inte det ultimata. Men vi hade ganska trevligt. Simon motte upp och vi kakade lite halvdalig mat men it served its purpose och det var ju huvudsaken! Vid tio brot vi upp, Elinor akte hem och vi andra tog bussen till Pitchers & Piano som ligger nara mitt hus. Dar var det mycket trevligare med livemusik och skona soffor. Vi tog en drink dar innan vi traskade hem. Jag var ganska berusad vid det laget...

Idag har vi ganska mycket att gora sa jag ska val fortsatta jobba....

Kram F

gastblogg

Det kanns som om jag gastbloggar for jag inte har skrivit pa hela dagen. Jag hade sovmorgon och passade da pa att ata frulle med brorsan och co.  Jag drog i mig en large Mocha, de ar sa goda pa Tinto!

Min harblas exploderade imorse, det var jattelaskigt. Proppen gick och jag trodde jag hade fatt hjartinfarkt. Usch.

Jag och Elinor ar helt stissiga...maste vara kaffet...

hej

Tonight

Nu ar det inte langt kvar pa dagen. Ikvall ska jag och Frida till SO-bar i Fulham och traffa Simon, Fridas brorsa och co. Vi har inte varit pa SO-bar pa evigheter. Det ar en jatte mysig bar som ligger precis vid Chelsea arenan. Forut var vi dar hela tiden sa tillslut borjade personalen kanna igen oss. Sa det var kul. Men jag antar att man inte kanner for att ga ut lika mycket nu nar det ar vinter och morkt ute. Det ar ju mycket mysigare pa sommaren nar man kan sitta ute och det ar fortfarande ljust ute.

E x

En gammal trummis

Nu har jag och Frida haft morgon mote har i receptionen. Vi har druckit kaffe och kollat blogg statistik. Vi har aven googlat pa "receptionen" och vi kommer upp pa fjarde plats. Nu tror inte jag att sa manga soker pa "receptionen", men fjarde plats ar anda bra.

Jag pratade med brorsan forut och han sa att pappa har borjat spela trummor igen. Han har borjat spela med sitt gamla band fran nar han var ung. Hehe... roligt. Han trummar alltid med fingrarna, pa bilratten, pa bordet och ja overallt och hela tiden. Sa det ar nog pa tiden att han borjar spela trummor igen.


E x

Julklapps tips

Jag hittade en grej som jag tycker ar en jatte bra julklapp; en tidnings prenumeration. Pa tidningsbutiken.se kan man bestalla tidnings prenumerationer och ge bort i julklapp. Da galler det bara att lista ut vilken tidning man ska valja.. Jag tror mamma skulle bli glad for en tidnings prenumeration. Jag hoppas hon inte laser bloggen, men jag tror inte att hon gor det.

Framsida: tidningen Kalle Anka & Co

Om jag kunde prenumera pa svenska tidningar skulle jag nog valja serier:  Kalle Anka och Nemi. Dom har namligen inte sa manga serier att valja pa i England, sa varje gang jag aker hem koper jag alltid en massa serier. Sen koper jag andra tidningar ocksa saklart.

Update: Den har sidan gar det att bestalla i fran ocksa. Den funkar battre for mig for da kan jag betala direkt med mitt kort, i stallet for att fa ett inbetalnings kort pa posten hem till mamma.

E x

Torsdag

God morgon!

Idag ar det redan torsdag, tank vad veckan har gatt fort.

Just nu sitter jag pa jobbet. I morse nar jag var pavag till kontoret mottes jag av en kille fran jobbet pa vagen som sa att han behovde min hjalp pa en gang. Jag hann inte ens komma innan for dorren. Hehe.. Det var bara en dubbel bokning av ett rum som enkelt kunde fixas. Men han hade tydligen brattom.

Ha en bra dag!

E x

Reklam film

Provet idag var JATTE svart. Fast det hade jag val forvantat mig, for lararen vi har i det amnet ger oss alltid riktigt svara uppgifter. Men jag kan ju trosta mig med att alla verkade kanna likadant.

Nu maste jag roja upp har i lagenheten, jag far panik nar det ar stokigt. Nu ar det egentligen inte sa stokigt men det ligger saker lite har och var. Sen maste jag diska.. ahh jag onskar vi hade en diskmaskin det skulle gora livet sa mycket enklare. Men man kan inte ha allt.

Sen kommer lillebror hit om en stund och vi ska ata potatisgratang. Han har gjort workexperience (praktik) pa ett editing/design foretag den har veckan. Dom gor reklam filmer och en massa annat, och nasta vecka ska han fa vara med och se pa nar dom gor en Maltesers reklam. Kul!
Han ar duktig pa graphic design och gor praktik for att komma in i branchen.

image182


Kram E

Secret SANTA.

Vi ska ha Secret Santa har pa jobbet.  £10 ar budgeten. Det ska bli roligt. Da kan man kopa nat fint till nagon, tex ett gott doftande ljus som kanske Elinor har turen att fa, eller en god bodylotion fran tex Body Shop...hmm...spannande.



Fx

FYI

Imorgon borjar jag 12. Jag tankte hinna kaka frulle med brorsan, dessutom behover jag en ny mascara sa det skall inhandlas. Jag ar lite halvfattig sa det blir en hyfsat billig rackare.

Denna har jag haft forut och gillar ganska bra sa det far nog bli en san.

Maybelline

Annars kor jag med denna, men den ar dyr och haller inte speciellt lange innan den torkar ut.

 YSL False Lash Effect.

Min kollega Alicia tycker att jag ska prova att tvatta borsten i jattevarmt vatten och sen satta tillbaks den i mascaran, det loser upp resten av kladdet liksom. Jag ska prova den ikvall, annars blir det en ny imorgon!

Har ni nagra bra tips?

Fx

Connect the dots...

Mina dataproblem har halvt om halvt blivit atgardade. Nar jag kom tillbaks efter lunchen hade en kille fran IT varit har. Datorn var inte fixad men jag fick choklad och tva teckningar han ritat (!). En var ganska vulgar och forestallde visst mig, den andra var en liten connect the dots teckning som blev till...en penis! Kul pa hjul....men min dator ar fortfarande paj!

Fx

krasch

4 ganger har min dator stangt av sig sjalv idag, oftast nar jag ar mitt uppe i nagot. Sista gangen alldeles nyss och nu startar den inte alls. Jag har ringt IT men dom ar saaaa seeeegaaaaa!!

Help!

FX

Album.

Snart ar det loning och da ska jag sla till pa tva skivor.

Den forsta ar Timbalands Shock Value. Den har manga bra latar och features en hel del bra artister som Nelly Furtado, Justin Timberlake och The Hives.

Shock Value: Parental Advisory

Nasta skiva som ska bestallas ar Killer nya Sawdust, bestaende av B-sidor. Jag har bara hort en lat faktiskt men den var superbra och eftersom jag ar ett Killers fan sa tror jag knappast att det kommer att bli fel...

Sawdust

Vid narmare eftertanke ska dessa nog inte bestallas utan kopas direkt i butik, Amazon har varit sega och nu nar julen narmar sig sa kan jag tanka mig att det at annu langre tid innan man far paket pa posten...

F x

Godnatt

Nu har jag suttit har och last en massa om hormoner i kroppen..  vi har test i morgon. Nu ar jag helt slut som manniska, jag orkar inte tanka langre.

Godnatt

Vi ses i morgon

E x

Lab

Nu ar jag hemma fran uni. Vi hade inte sa lang dag idag, skont. Eller vi hade egentligen lab pa eftermiddagen men jag gick inte pa den. Det vara i alla fall ingen viktig lektion och vi skulle ha kollat pa morotter i ett mikroskop..hehe. Ja det later inte sa spannande va? Nej det ar inte sa spannande. Vi har redan kollat pa en massa gronsaker i mikroskopet forut, sa det racker. Anledningen till att jag inte gillar lab ar att alla alltid ar sa sega och troga sa allt tar sa lang tid. Ungefar som pa tunnelbanan i London.

E x




Till salu.

Detta bord ar till salu och jag vet med sakerhet att det ar en man som satt in annonsen...hur jag vet? Ja, kolla noga sa ser ni nog till slut! Hihi.



Fx


Hur?

Hur stavas egentligen homous?

Houmous
Hommous
Hommus
Homous
Hummus

Help, anyone?

Fx


Lunchrapport.

Det blev det jag skrev om tidigare. Hommous och Nairns cheesy Oatcakes. Yum yum. Inte varldens basta lunch, men vad gor man nar det ar det man ar sugen pa?!

Dessutom smog jag ner Annas ljuvliga pepparkakor (Anna's Ginger thins) som de aven saljer pa Waitrose. Detta tillsammans med en Mocha efter maten kittlade dodsskont i min kista.



Nu ar jag glad och nojd...

Fx

Thursday.

Hello Elinor.

Det blir So-Bar pa Torsdag. De har livemusik fran 20.30 sa det kan ju vara trevligt. Jag ska be brorsan ga dit tidigare sa vi far bord. Blir det ok med er? Jag har fragat Laura ocksa om hon och Adam vill komma. Kul kul.
Vi kan ju ta bussen fran jobbet.



Fx

Pyssel och papp.

Snart ar det ju jul for er som har missat! Jag langtar.

Varje jul sa lyssnar jag pa ett kassettband anno 1983 med Stefan Borsch som sjunger julsanger. Ah vilka minnen. Mamma hade tagit med det och en ljusstake och ett adventsljus, ni vet ett sant som man branner en bit pa varje dag i december. Nu borjar aven jag kanna julstamning. Men det ar inte forran man kommer hem till Sverige som den riktiga julstamningen slar till. Sno, gran, pepparkakor och julpynt, visst ar det val harligt?!

Stefan B.

Nagra andra som vet hur man firar jul ar Galenskaparna, jag rader er att titta pa Pyssel och Papp. Helt underbart kul om man gillar den humorn!



Fx

Mamma Mia!

Hej hej halla alla vanner.

Nu har jag haft langhelg men ar tyvarr trottare an nagonsin! Hur funkar det?

Rapport fran helgen!

(Tyvarr har jag inte tagit ett enda kort i helgen som jag kan bjuda pa, skandal)

I Fredags gick jag hem lite tidigare sa jag skulle kunna stada. Det ar verkligen ingen favvosyssla. Efter stadningen kom Simon och sov over. Pa lordagen lag vi i sangen lange innan vi gick upp och lagade god omelett till frukost. Mums.

Jag drog sedan ivag for att traffa Mamma och Pappa som var har over helgen. Jag kom jattesent eftersom King's Road var avsparrad pga dodsolycka. Usch.

Mor och Far och jag gick till en pub och at mat och kollade pa fotboll. Sen akte jag hem till Simon for Mamma och pappa var trotta och jag ville inte ga och lagga mig klockan 20.30.
Simon och jag skulle ga ut men hamnade i soffan framfor TV;n med ett glas vin. Ganska skont for da var jag utvilad pa sondagen da jag akte tillbaks hem tidigt.

Familjen och jag strosade runt ett tag innan vi gick till Craven Cottage dar vi skulle se Fulham mota Blackburn. Kanske inte arets basta match, men underhallande var det anda med tanke pa att vi satt med en massa fans som skrek och svor. Pappa var nojd for han fick en varmkorv med brod. Efterat kakade vi smarrig pizza innan brorsan med folje anlande. Jag stupade i sang tidigt.



Igar at vi frukost ute och sen promenerade vi pa stan en stund. Bla fikade jag och mamsen med Elinor.  Mamma och jag akte en svang till Primark for budget shopping. Sedan motte vi upp de andra pa middag och Mamma Mia! Simon motte upp och traffade sina svarforaldrar. Det gick valdigt bra.

Middag blev det pa TGI's. Alltid supergod mat!!

Mamma Mia! var superbra! Alla gillade den. Jag maste rekommendera den for er som inte sett den.



Nasta gang pa musikal vill jag se Dirty Dancing eller Queens, We will rock you!


Hoppas ni har haft en trevlig helg.

F xxx

Mandag

Ah det gar inget bra for mig idag. Jag sitter har hemma och forsoker plugga. Men det gar inte sa bra. Amnet ar ganska instressant, men jag orkar bara inte lasa. Det kanns som om inget gar in i huvudet pa mig, jag bara laser och tanker pa annat. Jag har prov pa onsdag, och en massa sidor att lasa sa jag maste tvinga mig sjalv.

Jag har varit och handlat kaffe och atit lunch. Sa nu borde jag vara pa G. Jag ska snart in till stan och traffa Frida och hennes foraldrar som ar i London och halsar pa. Vi ska bara ta en fika, sen ar det back to work for min del. Men det kan vara skont att fa komma ut lite sa jag inte laser in mig i min lagenhet bara for att jag har ett litet prov pa onsdag.  Skarpning!


E x

I fredags

I fredags traffade jag min gamla barndoms kompis Nina fran Hallabrottet. Vi har har kant varandra sen vi var 10 ar. Hon har bott i England i ca 3 ar men hon har flyttat runt till lite olika stallen runtom i England, och flyttade ganska nyligen till London. Jag hade inte sett henne pa flera ar, sa vi hade saklart en massa att prata om.

Vi traffades vid fem tiden och gick till "The market place" som ligger vid New Oxford St. Men som vanligt nar man ska ga ut och "ta en drink" sa slutar det alltid med att man tar flera stycken. Sen bestamde vi oss for att aka hem till mig och kopa med lite vin och ol och fortsatta dar. Ninas pojkvan hade precis slutat jobbet da sa han hangde ocksa pa hem till oss. Neal var hemma sa han och Devin satt och pratade och verkade komma bra overens sa jag och Nina kunde catcha upp. Det blev en lyckad kvall da alla hade en massa att prata om.

image174
Devin och Nina hemma hos oss.

Ex

Brick.

Vi har jattekul har idag jag och Laura. Vi har fatt en tegelsten i gummi som vi kan kasta pa folk. Den ser valdigt trovardig ut och det ar jattekul att kasta den pa folk. Vilka reaktioner. En kille skriker som en tjej, en annan blir jatteglad och en tredje blir livradd. Ojojoj, vad kul man kan ha...

f x


Dinner.

Hipp hurra for idag ar det FREDAG!

Igar hade vi ju som sagt middag hos Neal och Elinor. Det var verkligen jattetrevligt tyckte jag/vi. TACK!! Alla kom bra overens och maten var toppen.

Vi kom hem vid elva vilket var ganska lagom for sangdags om det inte var for att jag inte kunde sova. Too much caffeine during the day! Usch usch. Sen sov jag daligt for Tarzan klangde pa mig hela natten och jag blev galen.

Ikvall blir det stadning in preparation for the arrival of mamma och pappa. Jag gillar inte alls att stada men det ska nog ga fort. jag ska damma,diska tvatta och dammsuga. Sen kommer Simon over och vi har planerat en slapp lordags morgon i sangen innan han ska ivag och spela rugby och jag ska hamta mor och far. Mamma rapporterar via text att det ar "vitt vitt vitt" hemma. Harligt. Sa ser det inte ut har, men solen skiner iallafall.


jaja kara vanner, ha en bra dag!!!


F x

Bon Jovi.

Min kompis polacken undrade om jag ville ga pa Bon Jovi i juli. Jag tackade nej da denna harfagre rockstjarna inte ar min favvo och biljetterna kostar £45. Fast jag tror att han kan stalla till med en riktigt bra show.



Fx

Goda doftljus

Archipelago Home Expresso and Mocha Scented Candle
Jag letar efter olika doftljus. Jag skulle vilja ha fina doftljus som luktar kanel, kaffe eller nan annan "jul lukt". Ljuset pa bilden ar en blandning av Mocha och Expresso. Ett sant ljus skulle passa perfekt i koket. Jag har dekorationer hemma dar jag anvander kaffe bonor och det luktar jatte gott. Dom flesta fina ljus jag har hittat ar ganska dyra, eller sa hittar jag ratt doft men da ar dom inte sa fina. Fina doftljus kan aven vara en bra julklapp. Ljus ar alltid kul att ha tycker jag i alla fall.

Ljuset pa bilden kostar £24, vilket jag tycker ar lite for mycket for ett ljus. Tips pa bra doftljus nagon?

Kram E

Food bible


En kille pa jobbet lanade mitt jobb pass som han lovade att lamna tillbaka, men det var over en timma sedan. Jag maste ha mitt pass for att komma in i olika dorrar och aven for att kopa kaffe och mat med i cafeterian. Jag fick ga och kopa kaffe runt hornet i stallet for pa jobbet pa morgon fikan, och den kostade mig mer an dubbla priset! Gah.

Vad jag egentligen skulle skriva om var att jag vill ha en "matbibel". Men jag vet inte vilken jag ska valja. Den har pa bilden kostar bara £2, sa jag vet inte om den ar sa bra. Det later lite for billigt. 

Vi ska gora en jatte rolig uppgift i Uni nasta termin, vi ska skriva fargglada broschyrer med bilder om nat som har att gora med halsa och sjukdom.  Sana broschyrer som man kan ta hos doktorn, apoteket eller tandlakaren. Ingen far skriva om samma sak, sa dom gav oss  titlar som fick valja emellan. Jag har valt: Iron deficiency anemia (= sista steget i jarn brist).

E x

Klumpedunsen

Varje torsdag gar jag langs en ganska trafikerad vag till och fran jobbet. I morse gick jag som vanligt till jobbet och lyssnade pa min Ipod nar jag plotsligt snubblar och faller pladask pa marken. Jag ramlar mitt framfor en annan tjej som fragar om jag ar ok.  Jag sag att hon log lite nar hon sa det, hon maste ha skrattat ihjal sig sa fort hon vande sig om. Det maste verkligen ha sett roligt ut. Det var dessutom en massa bilar som stod och vantade pa gront, sa det var sakert en hel del som fick sig ett gott skratt pa vag till jobbet. Jag ramlade verkligen med hela kroppen framat, jag skrapa i knana och armbagarna och lag bokstavligen pa marken.
Sen skrattade jag hela vagen till jobbet.....

 <---- jag i morse.
 
E x


hometime

Snart ar det hometime!! Gud sa skont!

Jag ska jogga in pa Sainsbury's och handla lite fylld farskpasta som jag ska avnjuta till fotbollen.

Kram pa er och ha en trevlig kvall!

Fx


Don't shoot the messenger...

Usch vad busy det har varit idag! Trafikolyckor runt om i London + fotboll pa Wembley = gridlock i trafiken!

Vi maste boka, boka om och cancel. Det blir mycket tjat och ibland miscommunication och jag bara kanner: Don't shoot the messenger, that would be me!



Sjalv ska jag springa hem ikvall sa jag slipper bekymra mig om trafiken!

Fx

Halla!

Jag har varit dalig pa att skriva i bloggen dom senaste dagarna, sorry.

Idag ar jag ledig! Vi hade bara en inlamning idag men eftersom jag var sa duktig och pluggade en massa i helgen kunde jag lamna in mitt arbete igar. Sa idag har jag varit till gymmet och ska snart ivag till stan och traffa Patrik nar han slutar jobbet. Vi ska pa julklapps jakt igen. Sen maste jag verkligen plugga franska eftersom i morgon jobbar jag och sen kommer Frida och Simon hit och inlamingen ar pa fredag sa det maste bli gjort ikvall. Jag har haft flera tillfallen da jag kunde gora den men jag skjuter hela tiden pa det.

Det ska bli kul att Frida och Simon kommer hit i morgon, Simon har ju aldrig varit hemma hos oss forut och jag har bara traffat han ett par ganger, och sen hinner jag och Frida inte traffa varandra lika ofta langre eftersom jag har en massa plugg hela tiden och hon jobbar en massa.

Vi har jatte fint host/vinter vader har i London idag sa snart ska jag ga ut och njuta av vadret. Ha en bra dag.

Kram E

Smile.

Jaha, sa lange holl min positiva dag i sig...naja, jag maste fa detta ur mig!

Jag fullkomligt HATAR nar folk sager typ: Smile! What's wrong with you eller gor en fanig gest eller min som pavisar att man ska le. Va fan, maste jag le och vara glad hela tiden? Detta irriterar mig enormt. Argh!!

En kille gjorde precis detta och jag ville bara flyga upp fran stolen, roundkicka han i fejan foljt av en serie smallar som fick hans ansikte att svullna upp till oigenkannerlighet! Da skulle jag le.

Sadarja, nu kanns det battre.

Undrar om jag ar lite spand idag...


Fx

Meltdown...

Nej, riktigt sa illa ar det inte men igar klantade jag mig. Det var ganska kallt sa jag stallde min heater pa min desk. Inte langt senare hade den smalt escape knappen pa min keyboard sa jag var tvungen att ringa IT och be om en ny keyboard...lite pinsamt men vi skrattade alla at det.

Fx

Parmiddag.

Imorgon ska jag och Simon hem till Neal och Elinor. Det ska bli jattekul. Vi har ju inte traffats bara vi fyra nan gang. Neal ska laga Tacopie och vi ska dricka vin. Gud vad trevligt det ska bli! Bara sa ni vet Neal och Elinor sa langtar jag!!! :-)

Kram

Thanksgiving.

I helgen ar det Thanksgiving tror jag. Da kommer mamma, pappa, brorsan, hans tjej och hans tjejs bror. Fullt hus med andra ord. Det ska bli valdigt kul att ha dom over pa besok. Jag langtar!

xxx

Positiv.

Tyvarr kanns det som om alla ar inne i en ganska negativ period. Om det nu ar morkret eller vad det kan vara sa ar det iallafall trist. Sa nu har vi i receptionen (jag och Natalie) en positive day. Nu ska vi vara glada och inte klaga pa nagot...svarare an man tror!!



Fx

Poor.

Jag ar fattig som en kyrkratta, men att onska ar gratis.

Darfor onskar jag mig:

Enrique Iglesias nya album Insomniac. Lat nummer 6, Tired of being sorry ar ju sa bra!!!

Insomniac

The Editors skiva skulle jag ocksa vilja ha. Jag gillar dom skarpt.
Mans Zelmerlovs skiva ar pa min lista too.

Jag onskar mig aven en ny mascara och en concealer.



En klanning till var julfest vill jag ocksa ha, en riktigt fin som jag aven kan ha pa nyarsafton.
Effie Silk Beaded Dress
Denna fran Monsoon ar valdigt fin!

Jag onskar mig aven en coffeemachine men det tror jag Simon ska kopa till mig i julklapp.



Kram Fx.

Onsdag.

Imorse hade jag en san morgon nar man helt enkelt inte kan komma ur sangen. Det var omojligt. Jag snoozade om och om igen och till slut var jag tvungen att masa mig ur sangen, annars hade jag blivit valdigt sen. Nu var det ok, jag hann i tid. Men usch vad jobbigt det ar. Kroppen lyder inte.

Igar kvall var inte sa spannande, jag kakade spaghetti och kottfarssas till middag, ringde brorsan, kollade lite pa TV och badade. Sen ringde Simon och vi pratade en stund. Jag lag i sangen i morgonrock och klockan var strax efter nio. Nasta gang jag kollade pa klockan var hon 03.20 och jag lag fortfarande i morgonrock ovanpa tacket med lampan tand och Tv:n pa. Jag maste ha varit helt slut.

Imorgon har jag sovmorgon och det ser jag fram emot kan jag lova!!

Kram Fx

Bror.

Brorsan ringde precis med daliga nyheter....inte kul.

Fx

update: ingen fysisk fara med nagon i familjen, snarare psykisk.

xxx

Fy farao.

Usch vilken lang dag. Jag vill bara hem och dra nat gammalt over mig....tacket far det bli. Bara 50 minuter kvar, and counting.

Kram pa er.

Fx

Nemi.

Jag alskar Nemi, hon forgyller en dag!!


Mat.

Jag ar hungrig...marks det...?

Pannkakor.

Elinor skrev ju om pannkakor for ett tag sen har pa bloggen. Sen dess har jag varit sugen pa det...

Tank nygraddade pannkakor med kolasas och glass och banan. Eller med sylt och gradde. Ah gud sa gott. Jag gillar aven vafflor men ar tyvarr allergisk mot nat amne i vaffelmixen man koper sa jag kan inte ata det och jag vet inte hur man gor vaffelsmet....Annars ar ju det ocksa smarro! Eller smaskelibrankenfnatt som ar ett bra uttryck...



Vad sager du Elli? Ska vi ata pannkakor till efterratt pa Torsdag?

Fx

Tacopaj.

Elinor och Neal hade gjort en fabulous Tacopaj for ett tag sen. Jag fick receptet av Elinor men har tappat bort det. Elli, kan du inte lagga upp det pa bloggen?

Fx

Inte langre mandag.

Igar var det jattetrist vader men vi hade faktiskt lite sol pa eftermiddagen. Tills jag slutade klockan 16 och drog pa mig joggingkladerna...da borjade det! Jag var dyngsur men det var ganska harligt aven om joggingen gick segt. Jag sprang pa 29 minuter denna gang.

Val hemma var jag social en stund med Beths mamma som halsade pa. Sen badade jag och vilade lite innan Sylwia kom. Vi kakade underbar pizza och kollade pa en helskum film, Running with Scissors. Jag blev halvt mentalsjuk av den. Den var verkligen skum men ganska underhallande.

Running with scissors.

Nar polskan hade dragit sa kom Simon strax efter, da var klockan efter 22 och jag var redan redo for att sova men vi kollade pa ett avsnitt av CSI innan vi somnade till ljudet av regnet som smattrade mot taket. Ganska harligt faktiskt.
Imorse lag snoozemastaren (Simon) och vagrade ga ur sangen. Sjalv var jag tvungen att ga upp 06.20. Inte kul.

Fx

Neal Ayers.

Hi Neal.

On Thursday, when we are coming to yours, could you make that delicious Tacopie please? I'll bring dessert. Unless you had something else in mind?



Fx

Thunder & Lightning.

Tro det eller ej men det askade igar kvall. I slutet av November...helt sjukt. Global warming kanske?



Fx


16.00

Idag gar jag hem klockan 16.00. Jaklars vad skont!

FX

Helgen.

Nu tankte jag beratta om hur min helg var!

Jag hade ju halfday i fredags och akte hem till Simon vid tva. Vi kakade lite och sen satte oss i bilen for att kora till Essex. Trafiken var ganska trist sa det tog nastan tva timmar. Nar vi hade checkat in sa mos vi lite innan det var dags att borja fixa sig infor middagen. Vi blev sa fina och Simon var sa sexig i sin kostym. Yum! Tyvarr tog jag inga bilder. Muppigt! Middagen var trevlig men lang, det var ca 450 personer dar och vi delade bord med Simons chef och kollegor. Maten var god men fy vad matt jag var nar efterratten kom in. Jag blev lite besviken eftersom efterratt ar det basta jag vet och vi blev serverade Mississippi Mud Pie. Fantastiskt god kan jag lova. Sen ostbricka och Kaffe pa det. Jag var sa matt att jag kunnat somna vid bordet. Vi akte hem vid midnatt, da var jag sprickfardig.

Pa Lordagen checkade vi ut vid elva efter supersmarrig hotellfrukost, sen akte vi och bowlade innan vi traffade hans mamma pa lunch. Hon var jattetrevlig, en typisk "mamma" om ni forstar vad jag menar! Matta och belatna korde vi tillbaks till London dar vi (Nja, inte jag sa mycket) kollade pa rugby och slappade. Jag gick och kopte kaffe och cheesecake till oss och sen kollade vi pa The X Factor innan vi akte hem till mig for att kolla pa film. Jag somnade gott till Mission Impossible III....

Det var en jatteharlig helg. Skont att fa spendera tid med sin darling.

Ikvall kommer Sylwia och halsar pa, sen kommer Simon for att sova over.

Hur har ni haft det?

Kram Fx


No smink.

Igar nar jag skulle ut sa upptackte jag att jag hade glomt mitt smink i Simons bil. Jag var mattligt road eftersom jag sjalv inte tycker att jag ar nan natural beauty och alskar mitt smink! Men men, vad ska man gora. Idag har jag fatt hora hur bra, how different (good) och well jag ser ut....jaha. Jag blir ju forbannad.

natural beauty....

Fx

Raw seafood.

God morgon.

Har ar det fruktansvart busvader idag, regn, regn, regn och annu mera regn. Nar jag gick hemifran sa var det fint sa jag tog inget paraply men det borjade regna ganska snart....jag var dyngsur nar jag kom fram! Usch!

Jag maste beratta om en hemsk upplevelse som jag och Johanna var med om igar. Vi hade bestamt att traffas for att ga ut och ata middag igar kvall. Vi mottes upp i Clapham Junction och bestamde oss for att prova pubmaten pa Slug & Lettuce. Sagt och gjort. Menyn var valdigt varierad och de hade manga smarriga ratter som jag hade kunnat tanka mig. Jag fick syn pa Fishpie vilket lat supergott for det hade salmon, haddock och king prawns i. Johanna valde samma. Vi bestallde och fick in maten tillsammans med farskt varmt brod. Yum. Jag hade tagit nagra tuggor nar jag sa till Johanna: Kolla pa den har laxbiten, den ar ju ra. Precis samtidigt plockade Johanna ut en gra raka ur munnen och en annan fran pajen. Det var alltsa ratt, okokt! FY FAN vad ackligt det var. Vi borjade genast att ma illa och skickade ut maten till koket. De verkade inte bry sig sa mycket om det men vi bad att fa prata med managern. Vi sa att detta var ju oacceptabelt och att vi kan bli riktigt sjuka av detta. Han verkade inte bry sig. Vi bad om pengarna tillbaks och en efteratt var som kompensation. Den var iallafall supergod men kvallen och var aptit var redan forstord...usch!

Never again...

Fx

Sondag

Ja helgen blev som planerat. En lugn och skon helg. Igar var vi till gymmet, sen gick vi hem och plockade i ordning lite och sen drog vi och storhandlade en massa mat. Neal har haft bil (jobbets) nu i nagra dagar sa vi passade pa att aka och storhandla. Det har varit san lyx. Annars brukar vi fa slapa kassarna hem..

Idag har jag lyckats plugga en hel del, det kanske ar for att jag for en gangs skull kanner mig utvilad pa en sondag och inte halv dod fran lordags kvallen.

Snart ar det dags for Smallville.

image172

E x

Framforhallning...

...ar nagot jag hoppas och vill tro att jag har. Dessvarre har det inte varit sa denna vecka. Jag har ju funderat pa vad jag ska ha pa mig ikvall och tankte hela veckan att pa Torsdag kvall, da ska jag prova outfits och se vad jag hittar. Istallet for detta sa diskade jag, at mackor till middag, malade naglarna och tog ett bad innan jag kollade pa Never mind the Buzzcocks (I LOVE) och Graham Norton innan jag somnade. Inte gick jag upp i tid imorse heller sa jag vete fasen hur det kommer att bli ikvall. Jag har med mig 4 klanningar och 3 par skor sa det borde ga bra anda.

Jag trodde att jag skulle ha bilder pa klanningarna men det hade jag inte, jag ska ta kort sa far ni se...

Fingers crossed.

Fx

Julklapp.

Jag har hittat den perfekta julklappen till...mig sjalv! Detta ska jag onska mig av brorsan och hans tjej:




2 Biljetter till deras Minutes to Midnight Tour.

Om jag fick 2 biljetter till denna konsert skulle jag bli overlycklig for jag ALSKAR dom!!

Godmorgon forresten!

Fx


Tavling

image91

For att vinna en multi-blush fran Clarins ga in har.

E

Slappa

Nu har jag och Frida precis haft lunch. Sa nu ar jag matt och belaten, onskar bara att jag fick ga hem nu. Men det far jag ju inte. Jag far langta till helgen i stallet. I helgen ar det namligen min och Neals gora-ingenting-helg. Vi ska visserligen till gymmet bada dagarna, sen maste jag plugga lite men utover det ska vi bara slappa med god mat och en bra dvd. Jag skulle vilja gora pannkakor i helgen, det var sa langesen. Mmmm...




E x



Romantic.

Imorgon ska jag och min darling bo pa hotell. Vi ska ju pa nan do med hans chef. Det ska bli sa harligt att sova pa hotell for det ar nagot jag inte gor speciellt ofta. Det ar en speciell kansla. Sist jag bodde pa hotell var i Berlin i September. Detta om man bortser fran nar jag ar hemma hos mamma och pappa da de kallar det for hotellet (eftersom jag ar bortskamd enligt deras tycke, men vems fel ar det isafall? Inte fan ar det mitt)

Jaja, hursom. Har ska vi bo:




Ser val trevligt ut?!

fx

Lord of the rings: the musical




















Jag kanske ar lite efter men jag fick hora harom dagen att dom har gjort en musikal av Lord of the rings som nu visas i London. Den vill jag se! Det ar san harligt kansla att ga pa musikal med all musik, duktiga dansare och bra skadespelare. Jag gillar inte musikaler med dalig musik och med mer sang an dans. Jag vill ha mycket dans, och bra och haftiga dans nummer.

image171
Jag har svart att forestalla mig Lord of the rings som musikal, men den har tydligen fatt valdigt bra recentioner. Jag kan inte riktigt tanka mig Frodo sjunga och dansa. Eller ja dom sjunger val en del i filmen (eller boken) men inte sa mycket. Dom ska i alla fall ha lagt ner en massa pengar pa den sa den ar sakert jatte bra.

Las mer om musikalen och se bilder har.

E x

Brr...

God morgon!

Idag ar det faktist riktigt kallt ute for att vara London. Enligt BBC ar det -1C i London idag. Jag maste verkligen kopa en ny vinter jacka. Men jag har inte hittat nan jag gillar an.

E


Ny dag.

Hej hej.

Det gick jattebra att jogga hem igar, det tog 28 minuter vilket ar ok tror jag for 4.9km. Jag ar nojd. Jag tog mig ett harligt bad och at Marabou Mjolkchoklad medans jag laste Plaza kvinna. Lyx!!! Jag var i sang vid halv nio, gud sa skont!

Idag ar det soligt och fint och ganska kallt, helt i min smak!

Kram Fx

Angest!

Jag sitter har med angest och bavar for att klockan ska bli halv sju. Da ska jag namligen dra pa mig joggingkladerna och springa hem...


Nar jag kommer hem ska jag ata lite mat, sen ta ett langt, hett harligt bad med en bra tidning och lite choklad. Ah, vad jag langtar....bara ett obstacle left...5km svett och vanda.

Wish me luck!

Fx

Vintage.

Nu nar jag var hemma hos mamma och pappa sa passade jag pa att ga upp pa vinden. Vi bor namligen i min farmor och farfars gamla hus som mor och far kopte nar min farfar hade gatt bort och min farmor inte langre kunde skota huset da hon sorgligt nog drabbats av Alzheimers. Jag hittade lite gamla godsaker fran nar jag var liten men aven tva gamla klanningar som passade mig perfekt. De ar verkligen riktiga vintage klanningar fran 60-talet, gjorda i Sverige. Coolt tycker jag. Idag har jag pa mig en av dom, jag har piffat upp den lite med ett brett balte i midjan och stora orhangen. Den har verkligen gjort succe och jag har fatt manga komplimanger idag for den. Jattekul tycker jag!

f x

Die...dye?

Jag minns inte hur denna diskussion startade men jag berattade iallafall for Simon att jag fargade mina ogonbryn...han blev helt chockad och tittade pa mig som om jag var ett mongo fran kongo. Jag forsokte forklara att jag har valdigt blonda ogonbryn och att det ser battre ut om jag fargar dom, jag till och med visade kartongen men han trodde mig inte eftersom det stod pa svenska pa den. Han hade ingen aning om att nagonting som detta existerade. Finns det liv pa andra planeter? Var Gud en kvinna? Kan man farga ogonbrynen? Viktiga existensiella fragor. Kara nan. Sen fragade han varfor jag inte bara plockade dom...Jo, for det gor dom ju morkare eller...killar...vad sager man?!

Fx

I LOVE...

Denna hund!!!! Hon ar sa vacker!

image169

Min darling.

Igar traffade jag min darling Simon efter en och en halv vecka ifran varandra. Det var sa mysigt att traffas igen och jag kande verkligen hur jag hade saknat honom. Han kom ganska sent for han hade spelat fotboll sa jag var halvdod men vaknade snabbt till. Det ar ganska bra tror jag att vara ifran varandra en period for att se hur det kanns nar man traffas igen. Jag kande att jag verkligen hade saknat honom och jag vet att han kande likadant.

Pa Fredag ska vi pa nan fest som en av hans clients har pa nat hotell. Vi ska for forsta gangen aka bort tillsammans vilket ska bli mysigt, bo pa hotell ar ju alltid lyx! Pa lordagen ska vi hitta pa nat men jag vet inte vad. Han undrade om jag ville till Lakeside shopping Centre, men jag ar fattig som en kyrkratta denna manad sa jag sa att vi kunde aka en annan gang. Nu ska jag fundera pa vad vi kan gora istallet.  jag vet annu inte vad jag ska ha pa mig....decisions decisions. Vad tror ni? En svart klanning eller en coral fargad? De ar bada ganska fina och funkar nog, Simon ska ha kostym sa jag vill matcha med nat fint....help!!!

Kram F.

Flyga.

Att flyga ar ju, det vet ni alla som kanner mig, inte min stora passion i livet. Jag ar livradd och blir nervos upp till en vecka innan jag ska flyga. Ibland gar det jattebra och ibland gar det mindre bra. I mandags gick det mindre bra. Men da svepte jag tva miniflaskor vitt vin och sen var jag pa topp igen. Men det ar valdigt jobbigt psykiskt att ha det sa har varje gang eftersom jag flyger ganska mycket. Det konstiga ar att sa fort jag landat sa langtar jag tills nasta gang jag ska flyga...skumt va?!

Fx

I'm back.

Hello bloggen och alla kara lasare.

Efter en underbar vecka i Svedala ar jag tillbaks i London. Gud vad harligt det har varit.
Jag har mest slappat och njutit av lugnet. Jag hann ga till tandlakaren vilket var underbart for nu har jag ingen tandvark langre (hurra!). Jag klippte mig och solade ocksa sa det var lite extrem makeover, fast kanske inte sa varst extrem. Jag kanner mig piggare och fraschare iaf.

Laura kom ju over pa Lordagen och vi hade det lugnt och skont. Pa mandagen akte vi upp till Stockholm for lite shopping och sightseeing, tyvarr var det ganska daligt vader sa det blev mest shopping. Men vi hann se Gamla Stan iaf.

Det var hur som helst harligt att fa spendera tid med Mamma och Pappa och Izza. Nu langtar jag tills Jul, men forst till nast nasta helg da de alla kommer och halsar pa. (Inte Izza forstas, men val brorsan)

Har kommer en massa kort!

image160



image162







image166

Visst ar det vackert?

Fx

Kumla

Jag forstar fortfarande inte riktigt hur det har med mer-trafik.se fungerar. Jag far ofta upp samma bloggar nar jag anvader deras sida for att "slumpa bloggar". Ar det samma bloggar som jag laser som kommer in pa den har bloggen da eller? Jag verkar hamna pa bloggar fran Kumla valdigt ofta. Ar det for att jag ar fran Kumla? Fast det vet ju inte mer-trafik.se om. Jag tror att det star Orebro pa nan installning pa varan blogg. Sa det ar kanske darfor jag far folk som bloggar fran Kumla. Jag vet inte.. Ar det nagra Kumlingar som slumpas hit eller?

Godnatt.

E x

Mer fran i lordags

image159
Marlene och Helene (min moster) pa shopping.

Covent Garden

image157

Har ar utsikten fran puben vi gick till i lordags. Det var en jatte mysig pub dar man kunde sitta pa balkongen med utsikt mot torget, pa torget brukar det vara underhallning pa lordagar. Nar vi var dar var det en clown fran en circus som showade.

Ex

Helgen

Vi akte aldrig till Notting Hill i lordags, det blev Covent Garden i stallet dar vi gick lite i affarer och sen till en jatte fin pub. Sen gick vi vidare till Oxford St och traffade Patrik dar. Det var saklart en massa folk ute. Det marks att det borjar narma sig jul nar man gar pa stan och ser alla tursiter som ar har och jul handlar.

Pa lordags kvallen sen kom alla hem till oss pa drinkar och snacks, och sen drog vi vidare in till centrala London och gick till The Loop. Sen pa sondagen var jag och Neal helt slut efter allt turistande och festande. Sa nasta helg ska vi bara vara hemma och ta det lugnt har vi bestamt. Det var sa langesen vi bara var hemma en hel helg och bara slappade. Det ar alltid nat som hander. Fast det ar kul saklart, men ibland behover man ladda batterierna.

Jag har lite bilder fran i lordags, men dom lagger jag upp lite senare.

Kram E

Yesterday

image155



image156

Bilder fran igar kvall. Skriver mer senare, nu ska vi ivag till Notting Hill.


Ex

Vitt vs Gront te

Jag blir sen in till uni idag. Jag kunde inte sova i natt. Jag drack en kopp vitt te innan jag gick och la mig igar. Jag har borjat dricka vitt te i stallet for gront te eftersom jag trodde att det var mindre caffine i det, sa jag kan dricka det pa kvallen. Men sa laste jag att vitt te innehaller formodligen mer caffine an gront. Sa det var inte sa konstigt att jag inte kunde somna pa tva timmar igar. Sa darfor var jag jatte trott i morse och kunde inte komma ur sangen i tid...

Sa nu ar jag sen, maste rusa.

Ha en bra dag!

Kram E

Kina

Jag glomde att skriva om nat som Laura berattade for mig pa lunchen idag. Vi pratade om att resa till olika lander, eftersom hon ska till Sverige i helgen for forsta gangen.

Anyway, hon berattade om en resa hennes pojkvan gjorde till Kina for ett par ar sen. Hon sa att det var svart for honom att kommunicera med folk dar for det var inte sa manga som kunde engelska, eller sa kunde dom valdigt lite engelska. Sa nar han gick pa resturanger och skulle bestalla mat fick han peka pa menyn. Oftast hade dom bilder och ibland fick han bara chansa. En dag bestallde han nudelsoppa som han at med pinnar, nar han sticker ner pinnarna for att ta lite nudlar slingrar sig helt plotsligt en liten baby blackfisk sig runt pinnarna och haller sig fast! Uaack! Jag kan tanka mig att han blev forvanad. Haha.. Det var alltsa meningen att man skulle ata den levande!

Han at den inte dock..


Ex

Boring..

Nu har jag precis varit pa lunch. Det var behovligt for jag borjade bli riktigt uttrakad. Jag och Laura lunchade tillsammans idag, vi kopte soppa och at "handmade chilli crisp".

Jag sitter har och kollar pa ett assignment som ska in nasta vecka och som ar vart 30% utav kursen, vilket ar ganska mycket for ett arbete. Det ar fordmodligen det trakigaste uppgiften vi nagonsin har fatt och formodligen nagosin kommer att fa. Hoppas jag. Det handlar om hur man skriver ett CV, vad jag har for framtids planer osv. Man ska da skriva en massa om sig sjalv; vad man ar bra pa, vad man inte ar bra pa och sa vidare och sa vidare... Boring.

Ex

Disney och farsdag



Pa sondag ar det farsdag. Det hade jag ingen aning om foran idag. Har i England sa ar fars och mors dag pa helt andra dagar an i Sverige sa jag brukar nasta alltid missa dom. Jag kan tyvar inte fira min pappa eftersom jag bor i England och han i Sverige som resten utav familjen, forutom lillebror da som ocksa bor har. Vi far ringa i stallet. Men jag tror sakert att sma syrrorna firar honom pa sondag.

Bilden ar pa sagoslottet i Disneyland. Jag la in bilden mest for att jag tycker den ar fin. Dom sensaste inlaggen har varit sa gra och morka, sa jag tyckte det behovdes lite farg for att muntra upp det hela med.
Nar jag precis hade flyttat till London, vilket ar  ca 3 och ett halvt ar sen nu, sa var min plan att jag inte skulle stanna i England i ungefar ett halv ar-ar och sen aka vidare, och helst av allt ville jag aka till Florida och jobba pa Disneyland. Hehe.. jag vet inte riktigt varfor. Jag gillar disney valdigt mycket, sen har jag alltid velat aka till USA sa det var val kanske darfor. Nu skulle jag aldrig vilja jobba dar, tank alla turister och folk man skulle behova sta ut med varje dag. Usch. Fast jag skulle garna aka dit och prova pa alla attraktioner.
Jag har varit pa Disneyland, fast den i Paris, men det var manga ar sen nu.

E x

Kaffe koppar

Du har zoomat in BODUM Set med 6 kaffekoppar i vit porslin med svart tryck

Dom har var val fina med olika monster pa? Jag gillar svart vita koppar, det ar fint. Annars hittade jag stainless stel cups pa amazon som var fina. Jag ska kolla runt lite. Annars hittar jag sakert nagra fina nar jag kommer hem till Sverige i jul.

E x

Jag vill ha en kaffe maskin


Jag vill ha en kaffe maskin. En som jag kan gora espresso och cappuccino med. Da kan jag gora gott kaffe och goda espresso cokctails hemma.  Pa argos har jag hittat en for £44.93. Ett bra pris, men jag vet inte hur bra den ar. Jag vill inte heller ha en stor och klumpig maskin for vi har inte sa mycket plats i koket. What do you think Neal? Do you like it?

Jag maste nog fraga min Csilla lilla lite efter rad, for hon ar namligen expert pa kaffe.

I sant fall maste vi inforskaffa oss lite fina muggar. Just nu har vi ett par trakiga fran IKEA. Det kanske blir nat som jag far skriva pa onske listan i ar..

E x


Good morning!

Back to work. Nu sitter jag i receptionen som vanligt pa torsdagar. Snart ar det dags for min morning break. Da ska jag ata frukt och dricka kaffe. Nice.
I natt landar mina slaktingar i London. Min moster, hennes man och deras tva kompisar. Jag har precis skrivit ett langt mail med text och bilder och forklarat hur dom tar sig fran flygplatsen till hotellet. Jag hoppas dom hittar.

Kram E

Spicy cinnamon tea

image156

Det blev middag ute. Jag at en pasta ratt till middag och sen morotskaka och cappuccino till efterratt. Yummi. Sa nu kommer jag inte kunna sova i natt eftersom jag drack kaffe sa sent pa kvallen.

Jag har nu kopt Spicy cinnamon tea. Efter att last en hel del bloggar som skrvit om kanel te sa jag var tvungen att prova och det ar jatte gott. I like.

By the way, det ar ingen som har sagt nat om den nya layouten har pa bloggen? Ni som vet hur det sag ut innan gillar ni den nya?

E x

Stress

Gardagen var lite stressig. Efter uni gick jag och traffa Annelie och lilla Elise. Vi lunchade pa Bella Italia, sen gick vi en svang till Primark och avslutade med en fika pa Starbucks. Det var trevligt. Sen akte jag hem och stressade hela kvallen over min carbohydrate essey. Men den blev klar tillslut och idag hade vi in-class-essey och det gick ratt bra tror jag.
Snart ska jag ivag och traffa Neal och hans pappa som ar i London over dagen. Vi ska fika eller ata middag jag vet inte riktigt.

Kram E

Hej da!

Nu slutar jag for dagen. Vi ses om en vecka. Blir nog inget bloggande for mig for mamsen och papsen har ingen dator...suck.



Kram F.

Jag kan flyga..

Stig-Helmer och jag har en sak gemensamt, vi ar bada radda for att flyga... Jag ska ju flyga hem imorgon och har varit nervos i flera dagar...peptalk please!!!



F x

Christmas party.

Da var det bestamt. (Men fortfarande hemligt Elinor so don't breath a word) Var julfest kommer att aga rum den 20 December i Royal Festival Hall. Det ska bli kul att se den lokalen men datumet var val mindre lyckat da vi flyger till Sverige 06.30 morgonen efter. Det blir en allnighter then....straight to the airport.

Jag har varit pa tva julfester med jobbet tidigare. Forsta var i vackra Leadenhall market och forra arets var pa Wembley.

Royal Festival Hall - Klick für Vergrößerung (64 kb)

F x

Sweden, here I come!

Hej pa er alla vanner.

Imorgon bar det av till Sverige! Gud sa harligt. Jag ar sa trott pa allt nu och behover verkligen en break! Jag ska bara slappa, halsa pa er vanner, ga till tandlakaren, sola och klippa mig!

Helgen var av det lugnare slaget. Ni vet ju redan mer eller mindre vad som hant. Pa fredagen var det fyrverkerier overallt och det har fortsatt hela helgen, Guy Fawkes ni vet.
Detta kort tog jag fran mitt fonster i Fredags kvall:



Igar traffade jag Laura i Putney pa lunch. Det var jattetrevligt, fin dag och god mat! Sen kollade jag pa The X-Factor med tararna rinnande som vanligt. Pa kvallen kunde jag inte sova efter en large Mocha vid fem. Klantigt.

Har kommer nagra fler kort fran Lordagen.



image152
Elinor is giving me evils...

Nasta bild gillar jag men Neal (Tarzan) lyckades blurra den...

image153

Best friends!

Fx

Sotaste

image148

Sotaste katten var med pa festen igar. Hon lag och mos under Fridas scarf. Jag vill ocksa ha en katt men vi bor i en lagenhet pa andra vaningen sa katten skulle inte kunna ga ut. Sa jag vet inte riktigt, jag skulle sakert bara tycka synd om katten i sant fall. Mamma sager att katter som inte ar vana vid att vara ute lider inte utav att vara inne katter eftersom dom inte vet nagot annat. Ar det sa?

E x

Gardagen



Bilder fran gardagens forfest eller ja fordrinkar for det var ju bara jag, Frida och Neal. Pa forsta bilden dar jag sitter i framfor datorn kan man se varan nya matta. Fin va? Sen andra bilden ar det mupparna Frida och Neal.

Nu maste jag ga till gymmet, jag vill inte men jag maste.

Kram E

Hej.

Hej hej.

Det ar Frida har som "gastbloggar" hemifran Elinor. Jag fick sluta tidigare fran jobbet i fredags sa jag sa aldrig hej da. Sorry.

Igar var det verkligen slapp hemmakvall. Jag hyrde Die Hard 4.0 som jag och Simon kollade pa. Tyvarr kan ni inte fa nagra recensioner eftersom jag somnade halvvags in i filmen. Simon var mattligt road...Men jag var sa trott och kunde inte halla ogonen oppna.
Imorse mos vi lite innan Simon gick och kopte frukost som vi at i sangen. mums. Sen akte han for att spela rugby och jag kommer inte att se honom pa over en vecka for jag ska till Sverige!
Jag akte till Knightsbridge for att shoppa lite och kom hem med en massa nytt smink fran Body Shop. Jag bara alskar deras produkter! Sen akte jag hem igen och fargade haret och sminkade mig och nu ar jag hos Elinor och Neal och dricker vin. Vi ska till Johanna pa housewarming party. Kul! (Vi far se)

Hoppas ni mar bra kara vanner!!

Kram F

Alla helgons helg

image143

Ar det idag det ar alla helgonas dag? Har i England firarde man forra helgen nar det var Halloween. Men ikvall ska vi mysa med drinkar och lite tanda ljus. Ar det nan som ska kla ut sig ikvall?

Kram E

Saturday


image142

Dagen borjade bra jag fick sova ut ordentligt sen gick vi till gymmet, gjorde en del arenden, handla mat och avslutade med en cappuccino pa Caffe Nero. Sa nu ar jag pa G. Idag ska det stadas och fixas lite har hemma. Vi har aven kopt en ny matta som ska laggas ut i sovrummet nar vi har stadat klart. Jag ska forsoka skriva lite pa mitt arbete och sen kommer Frida hit ikvall pa drinkar och sen ska vi vidare till Johannas inflyttningsfest.
Jag har andrat layouten har pa bloggen, men jag vet inte riktigt om jag gillar den. Jag maste se vad Frida tycker forst sen far vi se om vi gar tillbaks till den gamla eller inte. Det tog mig ca 2 timmar innan det blev ratt.

Ha en trevlig lordag!

Ex

Underhallning

image136Det var svart att fa en bra bild pa Robyn igar eftersom det var morkt och vi stod en bit bort sa det har ar nog den basta bilden jag lyckades ta. Det var kul att see Robyn live men jag kande mig ganska trott mot slutet eftersom vi fick sta och vanta sa lange innan hon kom pa scenen. Sen som Frida sa at vi bara socker till middag sa det gjorde nog sitt det ocksa. Sa ikvall blir det en riktigt middag med potatis, gronsaker och quorn bitar.

Jag har precis kommit hem fran skolan och kanner mig helt slut. Pa fredagar har vi tre lektioner, och franska ar min sista lektion sa det ar valdigt mycket information pa en dag. Forsta lektionen, Cell Science, var jatte kul. Lararen som undervisade idag ar mer som en underhallare an en larare. Vi har lektion i en stor gammal teater sal sa lararen star pa scenen och pratar, och idag holl han pa och fjanta sig och drog upp folk pa scenen och stallde sig pa bordet och alla skrattade och appladerade.



Ex

Fat Bastard.

Jag orkar inte med att vara ute tva dagar i rad, och da har jag inte ens varit berusad nagon av dessa dagar och sovit 7 respektive 6 timmar. Idag ar jag helt slut och lever pa kaffe och choklad. (healthy)

For er som inte vet sa pluggar ju Elinor Human Nutrition och jag har pluggat en BA (Hons) i Sports, Health and Fitness Management som jag tog examen i i juni. Nu ar det ju dock tyvarr sa att vi inte direkt lever som vi lar...Till "middag" igar at vi varsin Pecan danish och drack en Smirnoff Ice. Vad tycker ni om det...?
Vi gillar att "unna" oss saker och tror att det gor en till en gladare manniska.

Hur som, ikvall kommer Simon och sover over och han har lite panik for han tycker att han ar en "fat bastard".

En fat bastard!

Det ar han ju sjalvklart inte utan han har en superlacker kropp. Jag sa at honom haromdagen att jag inte tycker att man ska klaga over hur man ser ut. Iallafall inte hela tiden, antingen ar man nojd med det man har eller sa gor man nagonting at det. Det hjalper inte att beklaga sig hela tiden till andra. Sant, sa han och borjar fran och med Mandag sin nya health regime. Fan.


F.

Mat.

Ater for att leva eller lever for att ata...

Vilket passar bast in pa dig?

F x


Live fran bloggen.

Detta fick vi fran lilla sota Ben:

image135

Kanske inte mycket att hanga i granen men Murray Mintsen ar smarriga som fasen. Gubbarna i mitten ar Jelly Babies.

Jag har haft problem att space:a och att skriva bokstaven x, det gjorde mig sa forbannad. Nu hittade jag kaksmulor i min keyboard! Ooops, well, problem solved!

F x

Leona.

Leona Lewis vann The X-Factor har i England forra aret. Hon har en helt fantastisk rost maste jag saga. Hon upptradde med sin nya singel Bleeding love for nan vecka sen pa TV och jag tyckte den var jattebra. Lite Mariah Carey (fast battre). Jag har aldrig gillat Mariah Carey men denna bonan maste ni lyssna pa!



F x

Izza.

Har ar varldens sotaste hund, Izza;

image134

Dalig bildkvalite' tyvarr...

Fx

Robyn!

Sjalvklart var hon ju helt fantastisk! Hennes rost var klockren och hon hade jattebra scennarvaro. Toppen tyckte jag men hon kunde ha sjungit nagra fler latar istallet for de akustiska repeatsen pa slutet. Oh well...Bra var det iallafall.

image132



Det tog drygt en timma att komma hem vilket inte var sa farligt med tanke pa att vi var tvugna att korsa heeeeela London. Jag var hemma vid midnatt och somnade strax darefter, det tog dock en stund att varva ner. Sen upp med tuppen igen (06.15) for annu en underbar dag pa jobbet....eh....det ar iallafall Fredag sa vi kan gladjas at det!

Kram F

Robyn


Snart ska vi ivag. Dom ringde precis fran taxi foretaget och sa att vi skulle fa varan taxi till konserten gratis for att vi ar sa snalla (vi pratar med dom mycket via jobbet). Gud vad gulligt.

Kram E

L'Occitane

I bland ar det svart att hitta produkter man verkligen gillar, sa nu tankte jag passa pa att tipsa er om mitt guldkorn; L'Occitane foot creme. Jag vet att jag har pratat om deras hand kram forut men det var innan jag provade deras fot kram. Den ar verkligen jatte bra. Mina fotter blev verkligen mycket mjukare efterat, annars tycker jag att manga fot kramer inte hjalper sa mycket. Den kommer i bade sma och stora forpackningar. En liten resforpackning for £7 och en storre for £15. Den innehaller 15% Shea Butter, det ar val det som gor fotterna sa mjuka och skona skulle jag tro. 


 
E ♥

I kvall ska vi..

..hit. Till Scala och se Robyn upptrada.





Det ser helt okej ut. En mysig bar.


Ex


Tomten

image130Nu ar det inte langt kvar till Jul. Jag vet att det bara ar 1 November men tiden gar fort och snart star man dar och maste inhandla en massa presenter sa det ar bast att borja fundera. Vore bra med lite tips. Vad onskar ni er av tomten i ar? Jag har onskat mig nya sangklader med satin tyg av mamma for dom ar sa underbart skona att sova i, fast dom kostar lite mer an vanliga gjorda av bomull sa darfor passar jag pa att onska mig det i julklapp. Sen har jag faktist inte onskat mig nagot mer. Jag tror dvd:er ar en bra julklapp for det ar ju nat dom flesta gillar skulle jag tro. Det gor i alla fall jag, jag alskar att foroka min dvd samling. 

Bilden: Patrik (lillebror) igar

Ex


Hyper.

3 kaffe och 1 Mocha....jag ar HYPER!!

Fx

Folk jag stor mig pa

Janet pa jobbet berattade precis att nan har stulit £500 fran hennes konto. Ingen har stulit hennes kort utan nan har kopierat eller filmat (eller hur det nu gar till) hennes kort nar hon tog ut pengar fran en kortautomat i sondags. Hon vet vem killen ar for hon sag honom bade fore och efter att hon hade tagit ut pengar. Hon sag nan som sag lite "misstanksam" ut, men hon tankte inte sa mycket mer pa det sen nan dag senare markte hon att pengarna fattades pa hennes konto. Det fanns CTV vid kort automaten sa forhoppningsvis kan dom fa tag pa killen. Jag blir sa irri pa folk som ska ta sant som inte tillhor dom. Jag hoppas han hamnar bakom las och bom..










Ex


Spot stick.

Jag har varit ganska bedrovad over min hy den senaste veckan och beklagade mig for Natalie. Idag hade hon kopt detta at mig:

image128

Forr om aren har jag anvant Body Shops blemish stick och jag tycker att det fungerar ganska bra. Nu ska jag testa denna budgetvariant fran Superdrug. Fingers crossed.

Fx

Kaffe.

Jag har joinat the majority av alla manniskor, jag dricker kaffe nu! Har jag antligen blivit vuxen nu vid 27 ars alder?

Fx

Ann's comeback

image127

Ann har nu borjat blogga igen. Ga in och kolla har.


E x

Yesterday...

...all my troubles seemed so far away....Ny Manad, nya tag! November och 17 grader varmt enligt prognosen. Global warming eller?



Igar var det ju romantic birthday dinner, my treat! Jag var ju orolig att det skulle kosta skjortan...och det gjorde det. Det var en jattemysig restaurang. Inte for trangt, perfekt belysning och livemusik. Toppen. Vinet var underbart, maten var inte fantastisk men valdigt god. Men....efteratten...OH MY GOD!! Sa har var det, det fanns fyra efterratter: Chocolate and cherry fondant, Lemon tart, Vanilla Cheesecake och Creme brulee, MEN...man kunde ocksa valja: ALL OF THE ABOVE!!! Nar jag sag det fick jag hjartklappning och bonade och bad Simon att vi skulle valja det. Men han gick inte med pa det. Istallet valde vi en Cheesecake och en Creme Brulee som vi at halva var av och jag kan lova att det var de basta efterratter jag nagonsin haft i HELA MITT LIV!! Och dom som kanner mig vet att jag har atit my fair share av efterratter! Satisfaction!
Sen gick vi hem och.....

All is good.

Fx

Oxford Street

image126Oxford Street igar var som vanligt busy med en massa folk overallt och alla skyltfonster och gatorna var jukpyntade.  Vi gick runt till en del olika butiker och tillslut hittade vi lite julklappar men inte sa manga.  Men vi fick i alla fall lite inspiration till vad vi kan kopa.  Vi gick aven till Selfridges och halsade pa Kai pa hennes jobb i Calvin Klein underwear avdelningen. Sen sprang jag pa min (var) kompis Annelie utanfor FCUK som jag inte har sett pa flera manader, det var jatte kul att se henne igen. Hon hade med sig sin dotter i barnvagnen som nu ar snart 8 manader och jag har inte sett henne sen hon var nyfodd, och hon hade saklart blivit jatte sot.
Innan vi gick hem sa visade Patrik mig "Scandinavien kitchen" som ligger vid Great Portland St, jag minns inte vad gatan hette som det lag pa, och dom saljer en massa svensk mat och godis. Patrik kopte ostbagar som ar hans stora favorit, och jag kopte bara en Ramlosa med citron smak. Man kan aven fika darinne om man kanner for det. Sen fick jag ta bussen hem som tog en evighet, eftersom trafiken inne i stan vid den tiden mer eller mindre star stilla. Det verkade vara nat fel pa tunnelbanan.

Bilden: ett skyltfonster i Debenhams.


E x

Official.

It's official, I'm addicted. Fy fan vad gott det ar med Mocha. Ungefar nar kan man ta steget till Cappuccino/Latte?

Fx

RSS 2.0