Mingelbild!

Men se på fan! Den här bilden hittade jag på finest.se





Sommar

Tog en massa fina sommar bilder idag på promenaden. Det är så varmt och härligt! Hinner inte skriva mer nu vi ska kolla på film.



  

Kram E

Täppan.

Vilken härlig helg jag har haft hittills. Landade i Torsdags med strålande sol och värme i Stockholm. Spenderade eftermiddagen med min bror. Vi grillade på hans balkong och catchade upp.

Igår var jag tvungen att shoppa en ny outfit till gårdagens 30-årsfest så tidigt tidigt begav jag mig till Farsta Centrum och hoppades på det bästa. Mitt i allt ringde Elinor och berättade att vi fått bonus så då jäklar...!!

Jag hittade iallafall en klänning och nya skor. Mer shopping blir det på Måndag. Sen stressade jag hem och fixade mig på rekordtid och åkte till Tess på lite förfest! Jag tog massor med fina bilder men kan inte lägga upp dom för jag glömde kamerasladd. Smart. Jag har en bild på mig i klänningen iallafall....Ja, jag posar lite men det får ni ta! :-)



Kvällen var jättelyckad! Maten var jättegod och sällskapet toppen och jag kände mig väldigt fin! Vilken kväll!!

Imorse gick jag upp alldeles för tidigt för att bege mig till Gnesta där brorsan och Pia hämtade upp mig. Vi ska spendera helgen på deras torp, Täppan. Det är sa härligt att vara här. Vi äter och sover mest. Idag har jag solat och sovit och grillat. Livet är bra härligt ibland!!



Robert och Pia på Täppan.

Nu har vi tänt grillen, vi ska grilla jätteräkor och kyckling. Smarro!!

Här finns det bara utedass och jag är livrädd för att behöva gå på toan mitt i natten...det är så läskigt!! :-)

Imorgon ska det bli 30 grader så då blir det bättring på brännan hela dagen! Förhoppningsvis hinner jag träffa Tess också på kvällen.

Kram Frida x

Hemma!

Nu har jag kommit fram till mamma. Vi har precis ätit och ska snart gå på promenad. Det är såå varmt ute! Tropisk hetta.

E x


Nya bilen

Nu har nya bilen blivit levererad. Neal mailade dom har bilderna till mig:


Nu star den fint pakerad utanfor lagenheten.

 

Neal kommer och hamtar mig i kvall efter jobbet sa vi far aka pa en liten test drive. Lyx att bli hamtad fran jobbet! Jag gar ju alltid annars.

E x

Happy news!

Jaa! Det var happy news pa jobbet idag. Vi fick bonus! Frida som just nu befinner sig i Stockholm pa shoppingrunda har nog tagit pa sig spenderar byxorna efter att jag meddelat dom goda nyheterna:) Det kommer jag ocksa att gora pa sminkavdelning pa Stanstead Airport i morgon bitti.

Happy happy!

E x


Det spökar i receptionen

Min telefon har svarat pa samtal och ringt upp folk av sig sjalv idag. Den har aven svarat pa samtal och tryckt dom pa "hold". Alltsa telefonen ar kopplad till en data skarm sa man kan se alla samtal dar. Nyss kom det upp ett samtal pa min skarm pa "svarat" alltsa utan att jag hade svarat, sa jag lyfte pa luren och sa "Hello" och hon svara "Hello"..vi bada fatta ingenting men hon sa att jag hade ringt henne. Skumt. Det spokar i min telefon..gah!


 
Jag far nog ta hjalp av the ghost whisperer..

//E

Från vinden

Jag gick antligen igenom kladerna pa vinden igar. Jag hade faktist en hel del sommar klader som jag helt hade glomt bort att jag hade. Sa det blev en hel hog med klader.

Vi har varldens minsta garderober hemma sa vi maste alltid lagg upp alla klader pa vinden som vi inte anvander just for tillfallet. Man kan tro att vara garderober ar gjorda for pygméer for dom ar sa små och låga. 

Jag vill bo i hus eller i alla fall en storre lagenhet!


Nu ska allt det har bara tvattas..

E x

Ingen vanlig fredag

Idag ar det ingen vanlig fredag. Det ar inte bara den sista dagen pa veckan utan det ar ocksa sista dagen innan min semester! Det ar dessutom löne fredag för oss har idag och inte nog med det, idag far Neal sin (var) bil! Sa idag ar det Happy Friday!

E x

Mineralsmink

Alla pa foretaget vantar nu med spanning pa om vi far bonus i morgon eller inte. Hoppas! Vi brukar fa det vid den har tidpunkten pa aret. Men ingen vet hur mycket. Det ar alltid olika. Om jag far det kommer det bli en del shopping for min del. Jag behover en massa nytt. Fast jag kommer nog shoppa anda.

Jag behover verkligen nytt smink! Idag har jag darfor last en hel del om mineralsmink. Jag vet att det inte ar nan direkt nyhet men jag har helt enkelt inte povat det an, men nu nar jag laste en del om det sa verkar det faktist valdigt bra. Naturligt och skonsamt for huden. Jag vill nog prova Isadoras mineral make-up. Nan som har provat?


E x

London väder

Jag ar sa trott pa detta London vader. Solen tittade antligen fram idag efter flera dagar av moln och regn, men nu regnar det igen. Sa har haller det pa. Fram och tillbaka. Men jag laste nanstans att varmeboljan i Sverige skulle halla i sig i helgen. Jaa! Pa sondag ar jag hemma i sve. Soool tack! Ska bli sa skont att slippa London ett tag:)



E

Vanliga fragor fran turister

Nat skickade precis en sida till mig med dumma fragor Australenare kan fa fran turister (oftast fran USA):

Q: Will I be able to speak English most places I go in Australia? (USA)

A: Yes, but you will have to learn it first.

Q: My wife and I enjoy walking tours. How long will it take us to get from Perth to Sydney on foot? (Canada)

A: How long did it take you to do your last 4,000 kilometre walk? Bring a bottle of water.

Q: Does it ever get windy in Australia? I've never seen it rain on TV. How do your plants grow? (UK)

A: We import all of our plants fully grown and then sit around watching them die.

Haha...

E x


Patrik 22 ar!

Idag fyller lillebror 22 ar! Hurra hurra!


Fick bli en gammal bild, hade ingen annan pa den har datorn.

E x

Lat!

Igar kvall var jag sa jakla lat. Jag hade  tagit med mig gym klader till jobbet och skulle som vanligt ga till gymet direkt efter jobbet. Men nar jag hade slutat jobbet igar gick jag hem i stallet! Jag fick dessutom sluta en halvtimma tidigare. Men jag orkade helt enkelt inte ga till gymet. Sa lat! Inte bra. I stallet gick jag hem och kollade pa tv och spelade Super Mario. Jag gjorde inte heller nagon lunch lada eller tvatta klader som jag behover ha med mig till Sverige. Sen utmana jag Neal pa super mario och han var sa kass. Jatte kul tycker jag. Jag kan ju alla trix (vart man kan hitta hemliga extra liv och sant) eftersom jag har spelat det sen jag var liten. Men Neal var ingen nord som jag nar han var liten sa han kan ingenting. Han skulle ova hemma idag sa han.

Tur for mig att Neal ar ledig idag sa han kan fixa lite dar hemma. Han jobbade sista dagen pa sitt gamla jobb igar och ar nu ledig till nasta vecka da han borjar sitt nya jobb.

E x


Jäkla choklad

Ah sitter har och ar hungrig. Vi ska ga pa lunch en timma senare an vanligt idag. Brevid mig ligger en halv Frukt & Mandel Marabou chokladkaka och bara vantar pa att bli uppaten. Det ar Fridas fel. Hon tog med den till jobbet sa att vi skulle ata upp den sa hon inte ska ha den liggandes hemma. Vi har smakat lite pa den men ingen vill ata upp den. 25 minuter kvar till lunch...

//E 


Gardagen

Igar kvall visade dom antligen nya avsnitt av Smallville pa tv. Det var ett sant spannande avslut pa forra sasongen sa vi har vantat pa att fa se fortsattningen. Dom korde dubbla avsnitt igar och dom var saklart jatte bra! Sa igar kom jag i sang sent. Men sa kommer det bli varje tisdag om jag ska folja Smallville. Jag far helt enkelt vanja mig vid att vara trott pa onsdagar.

Gymet igar kvall gick bra. Jag korde rullbandet och varvade med att jogga och springa i ca en halvtimma. Avslutade med streching. Det vanliga med andra ord.

E x

Semester igen!

Fotbollen gick bra, vi vann trots att vi var ganska kassa. Ikvall ar det match igen men vi ar vidare till quarter final iallafall nu!

Efter fotbollen foljde Florian med mig hem. Han berattade att han hade gjort slut med sin tjej och ska nu flytta ut. Jag blev sjalvklart jatteglad!!

Imorgon ska jag till Sverige. Det ska bli harligt for tydligen ar det fint vader dar!

Som lovat kommer har nagra bilder fran semestern!


Los Canos de Meca.


Handstand pa Bolona beach.


Jag tittar ut over Afrikas kust.



Utsikt over Vejer.


El Palmar.


Orange tree.


View over Vejer.

Jag langtar tillbaks!

Frida x


Super Mario

Jag glomde beratta att vi nu har kopt Nintendo Ds som jag pratade om tidigare. Vi kopte New Super Mario spelet till det. Det ar jatteroligt. Spelet ar en blandning av dom gamla Super Mario spelen 1-5 dar Mario ska radda prinssesan fran Bowser (eller Koopa som han ocksa kallas). Jag spela flera timmar igar kvall tills batteriet tog slut. Jag ar nu i "varld" 3. Jag far nog fortsatta dar pa flygresan hem till Sverige pa lordag for jag hinner nog inte spela nat mer den har veckan.

E x

Powercut

Vi har haft powercut har pa jobbet i nastan 2 timmar idag! Stromen forsvann i alla byggnader i hela omradet. Jatte skumt. Lagom till allt funkade igen var det dags for lunch. Sa vi har inte gjort nanting dom narmaste 3 timmarna. Sa idag har det varit en ganska lugn arbetsdag. Men nu kan vi antligen anvanda internet igen.

E x


Oxford

Har ar lite bilder fran Oxford.


Som sagt nar vi kom till Oxford sa spöregnade det.


Ganska blasigt var det ocksa.


Eftersom det var daligt vader blev det mycket mat och fika.


Vi gick runt och kollade pa dom olika college's som tillhor Oxford Univeristy, som Oxford ar kant for. Har pa bilden ser man ett utav dom (inte sa bra bild kanske).


Me:)

E x

Tisdag

Morning!

Idag ar Frida tillbaka fran sin semester. Hon ar brun och fin och ser jatte somrig ut. Avis! Just nu catchar hon upp med allt som har hant i bloggvarlden och ovriga varlden. Hon kommer nog med ett inlagg snart.

Igar var jag och Neal som sagt till Oxford. Det var inte sa kul vader. Det sporegnade nar vi akte dit men det blev lite battre langre fram pa dagen. Vi gick mest runt och kollade pa gamla byggnader (Neals favorit sysselsattning), lite shopping och en hel del kaffe och mat. Jag har lite bilder som jag tankte lagga upp sen. Dom hade Primark i Oxford till min lycka sa jag kopte lite beach klader till semestern och lite annat smatt och gott. Daremot hade dom inte H&M vilket jag tyckte var lite konstigt. Det finns ju overallt annars.

Update: Frida hann visst fore mig.

E x


I'm back.

Hej pa er!

Nu ar jag tillbaks fran semestern. Det ar ganska skont att vara hemma aven om vi hade en helt fantastisk vecka. Pa Torsdag aker jag till Sverige i 5 dagar sa det kanske ar darfor det kanns ok...

De narmsta dagarna ska vadret bli sahar i Stockholm: Tuesday's predominant weather is forecast to be sunny. Man kan ju inte klaga! Battra pa brannan lite.

Jag har massor med bilder som jag kommer att lagga upp, men inte forran i eftermiddag da jag sitter vid en annan dator.

Vejer som staden hette som vi var i, var jatteharlig. Den var belagen uppe pa ett berg sa man fick aka kringelikrok vag upp och ner...ganska laskigt att kora bil, men man vande sig snabbt. Vart man an gick sa var det antingen superbranta backar uppfor eller nerfor, sa vi hade konstant traningsvark i rumpan och benen!

Vi at god mat och drack Vino Tinto de Verano, rott vin och lemonad, SUPERGOTT!! Min nya drink!

Nar det inte var soligt sa vi kunde ligga pa stranden gjorde vi utflykter med bilen till stader eller andra strander och sevardheter. Det fanns sa mycket att se och allt var sa vackert! 

Igar regnade det hela dagen, sa jag gick bara ut for att kopa mat, sen stannade jag inne. Beth och jag stadade och tvattade, sen kom Florian sa jag umgicks med honom.

Ikvall tror jag att vi har match...maste kanske ta reda pa det!

Kram pa er!  Frida x

Yesterday

Igar var det varan sista kvall med Veera i London pa nastan hela sommaren. Hon ska aka tillbaka hem till Finland och jobba dar tills uni borjar igen i September. Sa vi tog saklart en hel del bilder igar. Har kommer ett par stycken:


Kai hittade en butik som hon gillade..


Nu ska jag snart ivag och gora manikyr och pedikyr. Lyx!

E x

Eurovision

18:onde plats.. Det var ju inge vidare varst. Jag hann tyvar inte se alla nummer eftersom det tog ganska lang tid for Veera och Kai att komma in till stan. Sa jag fick sta och vanta pa dom ganska lange innan vi kom ivag.



Vi gick till en gay bar i Soho, Village.



Sen gick vi vidare och at thaimat och efter det fortsatte tjejerna till en fodelsedags fest och jag akte hem. Jag har fler bilder men dom lagger jag upp i morgon.

Ska sova nu.

E x

Redo



Okej nu ar jag redo for party.

Heja Sverige ikvall!

Puss x

Lordag



Skont med lordag idag! Vi kollade pa World Trade Center igar precis innan vi gick och la oss sa jag dromde om det hela natten men sov anda helt okej, forutom att jag vakna mitt i natten av att nagra ynglingar gapa och skrek ute pa gatan. Men det var sa skont att fa sova ut pa morgonen. Neal kunde inte sova sa lange utan var tvungen att ga upp tidigt for att aka pa pa rugby match nanstans utanfor London.

I morse var jag ute och jogga ett par varv i parken som ligger precis utanfor min lagenhet. Jag var helt slut efterat. Jag ar inte sa van vid att jogga. Men det blir val lattare for varje gang. Hoppas jag. Det var jatte fint vader i morse men nu ar det mulet och trist.

Idag har jag bara varit hemma och plockat lite. Ska ivag ikvall och traffa Veera lite innan Eurovision borjar och sen kommer Kai nar hon har slutat jobbet.

E x

Slutet pa dagen

Det marks att det ar fredag idag pa jobbet. Det borjar lugna ner sig vid den har tiden. Manga ar nog redan pa puben vid det har laget. Har i England gar alla direkt efter jobbet pa fredagar. Men inte jag. Inte idag i alla fall. Jag ska hem och dricka lite vin hemma i stallet. Om det hade varit fint vader hade jag nog varit sugen pa en drink eller tva pa puben. Men just nu kanns det snarare som det ligger regn och aska i luften.

Trevlig kvall!

E x


Middag?

Det ar alltid samma visa varje dag. Vad ska vi ata till middag? Jag och Neal mailar varandra varje dag med samma fraga. Fram och tillbaka. Vad ska vi ata? Jag vet inte. Vad vill du ata? Nat nyttigt. Jaha.. och sa vidare. Idag fick jag svaret: Pizza! Men vi skulle ju ata halosamt den har veckan. Helgen ocksa. Sa vi ju. Jag kan tanka mig att kompensera med att ata nat halvnyttigt. Inte super duper nyttigt men nat mellan det och onyttigt. Vi ar nog inte dom anda med det standiga "vad ska vi ata" problemet. Laura sa idag att hon och hennes pojkvan har samma konversation nastan varje dag. Man vill ju inte ata samma jamt.

Just nu "slumpar" jag recept pa Arla. Det lutar at ris-curry hallet.

E x

Sommaren kommer inte

Saturday's predominant weather is forecast to be sunny intervals.   Sunday's predominant weather is forecast to be heavy rain.
Saturday             Sunday

Jaha jag hade visst fel. Sommaren ar inte pavag tillbaka. Inte till London i alla fall. Det skulle tydligen regna i Oxford pa mandag ocksa. Typiskt.

I morgon hade jag tankt shoppa men jag vet inte om jag orkar bege mig till stan. Det ar ju alltid sa mycke folk overallt jamt. Pa kvallen ska jag till en bar i Soho och traffa Veera och Kai och kolla pa Eurovision och heja pa Sverige och skratta at England. Kai ar fran Estland och Veera fran Finland sa vi hejar ju inte pa samma.  Men jag tror Estland akte ur? Jaja.. hon far heja med mig.

Vad ska ni gora?

E x

Nemi


Tur at det finns serier pa natet sa att jag har nat att roa mig at nar jag jobbar.

E x

Morning!

Gymet igar gick jatte bra. Jag var peppad och sprang pa rullbandet ca en halv timma. Jag var helt slut efterat och det kandes jatte skont. Jag avslutade med lite stretching. Alskar att stretcha man kanner sig sa mjuk och bra i kroppen efterat. Saknar darfor yogan men den ar alltid pa sa dumma tider sa vi hinner aldrig ga pa den langre.

Snart ar det helg! Langledigt dessutom.

E x


Dogeared


Jag sag flera Dogeared armband pa kyssjohanna som jag gillade. Dom ar sa fina och gulliga tycker jag. Finns i flera farger med olika texter. I like.

E x


Inga onyttigheter

Jag har varit ratt duktig den har veckan nar det galler mat. Jag har inte atit nagra onyttigheter och gjort matlador att ta med mig till jobbet varje dag. Det ar bra.

Igar stod jag lange och sneglade pa en Solero smootie glass i affaren men det slutade med att jag kopte tva frukter i stallet. Bra gjort av mig! Jag tankte att jag ska halla mig borta fran onyttigheter tills nasta helg da jag aker hem till Sverige. Nar jag kommer hem till mamma brukar det alltid bli en massa god mat och godis.


Nu lunch.

E x

Torsdag

Morning!

Igar gick jag direkt hem efter jobbet, kollade pa sasongens sista CSI Las Vegas avsnitt och gick och la mig tidigt. Det behovdes verkligen for idag kanner jag mig piggare och gladare an igar.  Sa ikvall blir det gymet efter jobbet.

Skont med torsdag for da ar det inte langt kvar till helgen.

E x


Soool



Tillbaka fran lunchen. Jag, Laura och Lisa gick pa en liten kortis promenad till parken efter maten och vadret var fantastiskt. Harligt! Jag hoppas sommaren kommer tillbaka nu. Dom sager att det ska bli regn i helgen. Hoppas inte. Kan det inte bli fint vader nu nar jag antligen ar klar med plugget?

E x

Irri

Legs, bums and tums class var "fully booked" ikvall. Fan. Det ar alltid fullbokat pa mitt gym. Man maste ringa och boka samma dag sa man kan inte forboka heller. Han jag pratade med sa att man maste ringa senast 7.30 pa morgonen for att fa en plats. Va? Da har ju jag inte ens kommit till jobbet. Nasta gang far jag val ringa direkt nar jag vaknar pa morgonen. Irri! /E

Stressigt

God morgon!

Nu har jag precis kommit till jobbet. Jag fick stressa en massa i morse men anda kom jag forsent till jobbet.. Det var bara for att jag var for trott for att fixa lunch lador igar kvall och var tvungen att gora det i morse. Men nu ar jag har och der verkar inte vara allt for busy sa det kanske inte gjorde sa mycket.


Zandra: Lordagen blir bra! Sjalvklart far du halsa pa i sommar:)

E x


Legs, bums and tums

Idag ska jag fa ga hem lite tidigare fran jobbet. Jaa! Vi brukar turas om att ga tidigare.
Jag ville ga pa spinning ikvall med det var tydligen fullbokat. Det ar nastan alltid fullbokat. Sa i morgon ska jag forsoka ringa tidigt pa morgonen och boka in mig pa "Legs bums and tums". Jag har aldrig gatt pa det forut men det skulle vara kul att prova, det ar sakert bra.

Ikvall blir det nog en halvtimma pa stepup maskinen och sen hem och ata mango. Jag och Lisa sag en tjej som at det pa rasten och det sag yummi ut.

E x

Snart Eurovision

Snart ar det dags for arets Eurovision. Laura horde pa radion att dom tror att Sverige kommer att vinna Eurovision i ar. Hoppas!

Pa BBC's hemsida star det:  "Sweden tipped to win. Charlotte Perrelli could make song contest history"



E x

Bank Holiday Monday

Pa mandag har vi rod dag har i England igen. Jag och Neal har nu funderat lite pa vad vi ska gora pa varan lediga dag. Manga i London passar pa att aka bort over en lang helg nanstans men vi tankte kanske aka bort over en dag i stallet. Det ar skont att komma bort fran London da och da. Sa vi har nu bokat tag biljetter for att aka till Oxford. Det tar bara lite over en timma att aka dit med tag fran London och biljetterna ar dessutom billiga! Jag vet inte alls vad vi ska gora i Oxford men jag antar att vi ska turista runt lite, kanske lite shopping och ga till nan trevlig uteservering (om vadret tillater) och bara ta det lungt. Jag sager jamt att jag vill se mer utav England men det ar inte ofta det blir att vi aker ut till stallen utanfor London.



Snart far Neal bil och da kanske det blir fler utflykter.
E x

Nintendo DS

Nintendo DS Lite Handheld Console (Black)

Fick precis ett mess av brorsan dar det stod att han kopt Nintendo DS och New Super Mario Bros spelet till det. Avundsjuk! Nu funderar jag ocksa pa att kopa det. Perefekt att ha med sig pa flyget, stranden eller bara hemma om man ar uttrakad. Jag vill ha Super Mario och Mariokart i sant fall. Jag ska prova brorsans forst och se vad jag tycker. Jag gissar pa att jag kommer gilla det.

E x

Mamma

Pratade precis med mamma pa telefonen vi planerade in en massa for nar jag kommer hem. Som vanligt ar det mycket som ska hinnas med nar jag aker hem till Sverige, men det ar kul. Jag vill ju saklart hinna traffa manga och gora sa mycket som mojligt. Sen kanske jag inte kommer hem foran jul nasta gang. Hjalp vad lange.

Vi har i alla fall planerat in lite cykel turer. Ja det ar ett jakla tjat om att cykla pa mig men jag gor ju det sa sallan sa jag tycker att det ar kul. I alla fall nar det ar fint vader. Sen blir det en hel del festiligheter eftersom kussen tar studenten och vi ska fira och festa lite innan den stora dagen ocksa. Langtar!

Nu ska jag och Lisa pa ralle.

E x

Morning!

Ny dag, nya tag! Jag kanner mig battre i nacken idag, skont. Sa ikvall efter jobbet ska jag promenera till gymmet. An ar det inte forsent for Beach 2008 (Erik). Jag ska inte pa solsemester foran i Juli sa jag har ju en och en halv manad pa mig.

Igar nar jag kom hem hade Neal lagat moussaka-style vegetable pasta, ett recept fran channel 4. Riktigt gott var det och skont att komma hem till fardig lagad middag.

Moussaka-style vegetable pasta

E x

Choklad

Jag traffade precis Natalie, en av tjejerna i receptionen, som precis har varit hemma pa semester i Australien i en manad. Hon kom tillbaks forra veckan men jag har inte sett henne foran idag. Sa precis nu kom hon forbi med flera choklad bitar till mig som hon kopt med sig fran Australien. Hon hade kopt till alla oss i receptionen. Gulligt!



Dom ser jatte smarriga ut. Sjalvklart med koalor...


..och kangrur pa framsidan.

E x

One hour to go

Nedrakning! Bara en timma kvar pa arbetsdagen. Jag har fortfarande ont i nacken och axeln sa ikvall hoppar jag gymmet och gar raka vagen hem i stallet.

Ah denna sega sista timme...

/E

Aj!

Jag har precis haft lunch med Laura och spenderat tiden med att gnalla over min onda axel. Neal tror att jag har strackt en muskel i axeln. Det gor ont anda upp i nacken sa jag kan inte vrida huvudet ordentligt och inte heller svara i telefonen vidare varst da det gor ont. Gnall gnall..  Stackars mig.

E x

Armband


Var inne pa asos och tittade lite. Vad manga fina armband dom har inne just nu. Som den har pa bilden; Dogeared Karma armbandet gillade jag.  Fast det kostar £30 sa det kanns lite val saftigt for ett sant simpelt armband. Det har armbandet var ocksa riktigt snyggt. Kanns valdigt somrigt.

E x


Cykla i London


Jag sag denna cykel pa Englas sida. En san cykel skulle jag vilja ha om jag skulle kopa en cykel. Fin och praktisk. Finns att kopa pa Sportex hemsida sag jag. Det ar dessutom rea pa den. Jag skulle valdigt garna cykla till jobbet men jag vagar inte cykla i London. Sa mycket trafik och folk kor som galningar och det ar inte direkt sa manga cykel banor har.

I borjan nar jag precis larde kanna Frida sa kopte hon en begagnad cykel har i London for att hon skulle borja cykla till jobbet tror jag det var. Hon kopte den och stallde den pa "cykel parkeringen" har pa jobbet och sen vagade hon aldrig cykla, sa den stod dar i 2 ar  tills security har pa jobbet rensade bort alla cyklar som statt ororda en langre tid och slangde den (eller vad dom nu gjorde av cyklarna). Haha.. bra investering.

Nar jag har flyttat ifran London sa ska jag i alla fall ha en san har cykel.

E x


Busy monday

Idag ar det busy pa jobbet. Men det ar val alltid pa mandagar. Alla vill val hinna med sa mycket som mojligt i borjan pa veckan sa man kan slappa lite pa fredagen. Eller nat sant. Sjalv ar jag inte redo for en busy arbetsdag, jag ar trott och har inte sovit ordentligt i natt. Jag maste borja lagga mig tidigare om kvallarna nu nar jag jobbar heltid (eller mer an heltid).

Nu: morning break! Kaffe och yogurt blir det.

E x


Roger

Igar kvall kom brorsan over och vi at cibattas och kollade pa nya avsnitt av American dad. Dom var saklart jatte bra. Roger the alien ar helt klart roligast. Oj vad vi skratta! Jag tror jag foredrar American dad framfor Family guy.

E x

Morning

Idag skiner solen igen. Sa idag blir det var vanliga sondags rutin med Starbucks, Hyde Park och gymmet. Harligt!

Igar var det regn och rusk sa det blev mest stadning och Ghost whisperer har hemma.

E x

Inge läppe


Jag glomde mitt läppe hemma idag.  Jag har flera stycken sana här som pa bilden hemma och det brukar alltid ligga minst en i vaskan jämt! Men jag maste ha tagit ur den igar. Mina läppar känns sa torra. Jag klarar mig inte utan det. Hjälp!

E x

Header 2

Ne jag kunde inte lata det vara tills i helgen sa nu har jag fixat headern. Jag bytte bild ocksa till en London bild. Var sa trott pa den gamla. Nan dag ska jag fixa en mer personlig header nar jag har installerat Photoshop som ligger hemma pa en skiva och vantar pa att fa bli anvand. Da kanske jag kan knopa ihop nat.

E x


Kommer hem snart



Jag aker snart hem till Sverige igen. Det var inte langesen jag och brorsan var hemma men nu kommer jag snart igen om bara tva veckor! Det blir en mjukstart pa mitt heltids jobbande. Sen nar jag kommer tillbaka ska jag aka till Spanien 3 veckor senare. Sen far jag val planera in nat i Augusti sa jag har nat att se fram emot efter Spanien ocksa.. hehe. Det gar ju lattare att jobba da.

Just nu har jag ganska trakigt. Det ar ratt lungt har pa jobbet och det hander inte speciellt mycket. Vad gor ni?

E x


Header

Jaha nu har headern pa bloggen forsvunnit? Vad kommer detta sig? Ar det inte det ena sa ar det andra med den har bloggen. Jag vet inte riktigt vad jag ska gora for att fixa den. Jag har redan varit inne och kollat koderna och det verkar vara okej. Jag far kolla i helgen kanske. Jag orkar inte forsoka fixa det nu.

/ E

Starvin Marvin

Pratade precis med Frida pa telefon hon flyger ju till Spanien idag. Hon hade precis vaknat bakis och hade inte packat eller gjort nanting och ska snart dra till flygplatsen. Haha... ja som det brukar bli nar man ska pa semster. Allt i sista minuten och alltid bakis.

Jag sitter har och ar sa jakla hungrig! Starvin Marvin ar jag. Ar det vadret? Kan det vara sa.. Dom har dagarna nar det har varit varmt ute har jag inte varit hungrig alls. Igar blev der helt plotsligt jatte kasst vader och jag var svinhungrig hela dagen. Jag ska snart pa ralle men jag har bara med mig naturell yogurt, fron och russin det kommer inte jag bli matt pa.

Minipizza med två ostar
En liten mini pizza som den har fran Arla skulle inte vara helt fel just nu. Fast utan salami tack.

E x

Marathon

Nu sitter jag pa jobbet och  fick precis ett mail fran en av tjejerna i receptionen (hon sitter i en annan byggnad) som skrev att jag hade fatt 3 paket pa posten! Ah vad kul! Jag tror det ar ett paket fran Dermalogica, ett med Ghost Whisperer sasong 2 och ett med American dad 3. Passar perfekt nu nar jag ar klar med mina tentor och vadret ar kasst! Sa om det ar daligt vader i helgen ska jag storstada lagenheten och sen ha American dad marathon med brorsan. Fast om det blir fint vader sa ska jag sola i parken.

Jag dromde om min tenta i natt, jag kom pa en massa grejer som jag borde ha skrivit pa provet i drommen. Haha.. Irri. Att jag inte kom pa det nar jag satt dar i stallet.

E x


Tapas och vin

Direkt efter tentan gick nagra av oss vidare till ett tapas stalle pa Regent St och at lite mat och drack vin. Vi tyckte att vi fortjanade det efter allt slit. Tyvar blev det inte sa manga bra kort for jag hann bara ta ett par stycken innan batteriet tog slut. Typiskt!








Jag hamna visst precis bakom ljuset.

Det blev ingen sen kvall dock, det ar ju faktist arbetsdag i morgon.

E x

Final exam

Nu funkar bloggen som den ska vad bra!

Idag gjorde jag min sista exam for i ar!! Ah gud vad skont! Jag har gatt och varit spand for det har hur lange som helst och nu kanns det som en sten har lattat. Jag tror att det gick bra.. jag hoppas det i alla fall. Jag skrev och skrev i tre timmar. Nu ar det antligen ar over. Hurra!

E x

Holiday!

Nu ska jag snart dra till puben, sen blir det semester for hela slanten!

Ha det bra!

Kram Frida x

Lunch

Jag och Florian gick till Henry J Beans. Lite trist for Tarzan som ar vegetarian och det stallet ar val nastan gjort av kott. Jag slukade en tallrik Nachos och han at en Beanburger.  Sen bestamde vi oss for att ga pa en drink ikvall..sa nu ska jag traffa honom igen om tva timmar.

Kanner att min Beach 08 diet gick lite at helvete idag med nachos...men mat maste man ju ha i magen...det far bli en "liquid dinner" istallet. Skont att jag foresprakar ett halsosamt liv va...? Vad varre ar att den dar jakla chokladkakan mamma skickade (for att jag bad henne, sorry mother) ligger och lockar mig i skapet har pa jobbet...det ar fan vad allt gott ska vara forbjudet. Forlat for alla svordomar!

Nu ska jag gora mest ingenting en stund.

Kram Fx.

Viktiga datum.

Den narmsta tiden hander det ganska mycket faktiskt. Har kommer de viktigaste datumen for kalendern:

Maj:
16-25 Spanien
21       FA cup final
24       Eurovision final
26       Bank Holiday UK
29       Flyger till Sverige
30       Min van Tess fyller 30.

Juni:
10,14,18  Sverige spelar EM matcher.
14       Alton Towers med Elinor.
20      Midsommar afton



Juli:
19- 3 Augusti  Semester i Sverige.

Harligt att ha saker att se fram emot!!

Frida x

Maggot.

Idag regnar det och ar kallt, pa med byxor, troja, jacka och scarf igen... men men, imorgon bar det av till sydligare breddgrader sa jag star ut.

Imorse var jag som vanligt sen till jobbet, inget jag ar stolt over, men det bara ar sa att jag inte kan komma i tid...hur som, nar jag skulle byta skor, fran trainers som jag gar i till jobbet till vanliga, sa hittade jag en maggot i vaskan. Det var riktigt ackligt nar den kralade omkring och sag alldeles vilsen ut i min fina vita Friis & Co vaska...

Igar var jag med tjejerna pa The Westbridge pa middag, valdigt overpriced men trevligt. Jag at rakor, pita och hummus. Mums. Sen promenerade jag hem. Dar hade Beth bjudit hem sin bror och tva kompisar pa middag sa de forsokte tvinga mig att dricka Mojitos, jag avbojde vanligt men bestamt. Tvattade lite, stadade mitt rum och lade mig och somnade som en stock.

Idag ska jag pa lunch med Florian. Nu ses vi ju inte pa lange sa vi ska saga hej da over en langlunch. Jag har sagt till chefen att jag ska till banken. Funkar alltid! Han hade mailat mig kvart over fem imorse: "I'm leaving work now, see you at 13.15". Stackarn, han jobbar jamt.
Tillaggas skall att denne Florian inte ar singel utan bor med sin flickvan sa detta ar aningen komplicerat...

Nu ska jag dricka min tredje kopp kaffe pa en timma.

Kram F.


Roland

Idag hade jag fatt mail fran Roland som snallt berattade hur jag/vi skulle gora for att fa tillbaks ikonerna sa jag kan lattja lite med texten...svart var det ju inte, men det ar ju inget nar man vet svaret...

Sa har skrev Roland:

Om du ändrar textredigerare längst ned till höger under textinmatningsrutan får du tillbaka HTML-editorn med all knappar/verktyg.

Och minsann, det funkade. Tack!

Kram F.



30,000 kcal om dagen

Jag fastna framfor teven i stallet. Fast bara lite.. Dom visade ett program pa teve fran USA som heter "The half ton dad" . Det ar alltsa en kille som vager nastan ett halvt ton! Han ater 30,000 kcal om DAGEN och familjen kan inte forsta hur han kan ha gatt upp sa mycket i vikt. Herregud vissa manniskor alltsa. Pa slutet av programmet nar han kommit hem fran sjukhuset (efter att ha opererat bort en massa fett) sa vi firade familjen med att.. gissa? Jo med att ga till McDonalds saklart! /E

Nervos

Funderar pa att ta en kvalls promenad.. eller borde jag plugga i stallet? Eller kanske sova. Jag kanner mig nervos infor i morgon. Det kanns inte som jag kan gora sa mycket mer nu.. det far bara eller brista helt enkelt. /E

Nya bloggen

Jag fattar inte hur man lagger in bilder pa den har nya siten? Jag fick lagga bilderna fran idag i ett separat inlagg (nedan). Alla bilder sitter ihop och om jag skriver text till sa ser det helt konstigt ut.. Bilderna ar ifran Hyde Park idag. Jag traffade nagra kompisar fran klassen och vi gick igenom lite fragor infor morgondagens tenta. E x

Bilder fran idag


Jag gillar inte..

Formodligen ar det val jag som inte fattar hur man gor, men jag gillar inte hur inlaggen blir pa den har nya bloggsidan, inget space emellan meningarna och om man forhandsgranskar sa forsvinner inlagget... Jag har skrivit tva inlagg nu som forsvunnit sen jag forsokt kolla pa dom. Jag blir irri. Dessutom kan jag inte fa till fet/kursiv stil. Hjalp? Nagon? Frida x

Rough.

Igar var det ju match. Valdigt jamn och rolig match att spela, ganska mycket aggresivitet, men mest verbal sorja. Det var harligt att spela mot ett tufft gang som sket i att jag var tjej och tacklade mig till hoger och vanster. Jag fick sjalv ge utlopp for lite ilska nar jag tacklade en kille bakifran, taskigt, men jag var tvungen. Han kom nyss forbi utanfor och pekade hotfullt mot mig... ;-) Efterat gick jag till puben med Florian och Paul. Vi hanger ganska mycket nufortiden vilket ar roligt for vi kommer bra overens. Jag drack dock bara vatten for jag joggade hem. Nar jag kom hem stod Beth och lagade Creole Jambalaya som precis var klart nar jag klev in genom dorren, svettig och jaklig. Perfekt att fa sitta ner till dukat bord! Jag kan forresten med gladje meddela att jag inte at chokladen igar..men jag var pa ett riktigt ruggigt humor istallet... Frida x

Cravings

Ibland suger det sa i godistarmen att man inte kan sta emot..Idag ar en sadan dag for mig. Det kanns som om jag ska ga i tusen bitar om jag inte far choklad. Nar jag har fatt for mig nagot sa ar det svart att slappa det, darfor antar jag att det kommer att bli en massiv inre kamp snart da jag ska ga over till en annan byggnad och jobba for dar ligger tva Marabou chokladkakor och vantar som mamma skickat fran Sverige... Vad tror ni? Klarar jag mig fran att oppna dom? Kommer tanken pa att jag snart ska strutta runt halvnaken pa en strand i Spanien att put me off? I think not...suck... Frida x

Game on!

Ikvall har vi en ganska viktig match i jobbets interna Champions League. Det ska bli ganska spannande och det verkar som om hela vart lag ar ganska laddat! Tyvarr anar jag att det kan bli en ganska testosteron fylld match da vissa spelare ar ganska aggressiva av sig..jag har benskyddena med mig...

Mamma och Pappa har antligen skaffat dator och haller nu pa att fa internet inkopplat, ingen ar nog gladare an jag att de har hittat in i 2000-talet...Valkomna!

Nu blir det kaffe, annars somnar jag.

Fx

Burgare.

Igar blev det fotboll i parken med grabbarna, vi spelade med en liten teknikboll sa spelet blev intensivare och aningen mer komplicerat. men valdigt kul var det. Mitt lag fick storstryk men vi var glada anda.

Jag joggade hem efterat vilket gick bra. Nar jag kom hem lagade Beth en jattegod hamburgare at mig till middag. Den hade applen och annat smatt och gott i sig. Mums.
Sen var klockan mycket sa jag tog en dusch och gick och lade mig. Skont.

Idag ar en ny harlig dag, solen skiner och tre dagar kvar till semester!!

Frida x

London by night

Jag fick visst lite overskotts energi ikvall. Jag kande mig sa pigg att jag var tvungen att gora nanting annat an bara sitta stilla har hemma, sa jag och Neal tog en kvalls promenad till Big Ben och tillbaka. Det var verkligen skont! London ar sa vackert nar det ar morkt ute med all belysning speciellt vid Big Ben och London Eye. Bast av allt ar att det inte ar en massa turister och annat folk ute som det annars ar pa dagarna. Nu kunde vi ga pa gatan utan trangseln.

image454

Ska snart sova. Godnatt.

E x

Iced Latte

Nu borjar jag fa panik infor tentan pa torsdag, jag har insett hur mycket det ar att lasa. Idag har jag i alla fall last en hel del. Men jag har haft huvudvark och kant mig svimfardig ibland. Jag brukar inte ha huvudvark sa ofta sa jag vet inte riktigt vad det kommer sig att jag har det nu. Jag vill helst inte ta varktabletter om jag inte maste och an sa lange funkar det utan. Hoppas bara det forsvinner tills i morgon.

Nu ska jag drick lite hemmagjord Iced Latte. Drack det pa Starbucks harom dagen sa jag tankte att jag kan ju gora det har hemma ocksa. Lite godare an vanligt kaffe nu nar det ar sa varmt ute. Jag brukar inte dricka kaffe sa har sent i vanliga fall men ikvall maste jag halla mig vaken och plugga. Den innehaller egentligen inte sa mycket kaffe utan mest mjolk och is. Men gott ar det.


E x

Hayfever.

Men vad ar detta? Jag sitter har och snorvlar och har en oerhort tappt nasa? Har jag fatt hayfever eller vad ar det fragan om? Eller ar det sa att jag har abstinens efter 10 dagars flitigt anvandande av nasspray? Fan, jobbigt ar det och jag tycker synd om mig sjalv...jag vill ha naaaaaaasspray nuuuuuu!!!!

Lurre burre.

Idag pa lunchen gick jag och Lisa till parken, jag satt och stekte i solen medans hon satt i skuggan och ojade sig over sin kansliga hy...haha.  Jag kakade lunch fran jobbet, Tabouleh, som var en salig blandning av grejer, bulgur wheat, oliver, courgettes, paprika, agg och sallad. Jag drankte det i balsamvinager och maste saga att det var riktigt smarro.


Fin bild jag hittade pa natet, ser ut som en hog smutsig sand...

Nu sitter jag och raknar timmarna tills hemgang...eller hem och hem, forst fotboll och jogging hem...

Frida x

Elinor

Ledsen alla lasare men detta ar amnat for Elinor! Bloggen ar var kommunikations central da hon inte jobbar, vart cyberhogkvarter kanske man kan kalla det...

A har finally flyttat till egen desk i main office. Om vi kunde skulle vi fira med tarta och champagne!!! Hurra!

Fx

Chi Chi och choklad.

Var lilla kollega Natalie har kommit tillbaks efter en manad i Australien. Hon hade varit gullig att kopa med sig ett Chi Chi lipgloss till mig som jag alskar!



Hon hade dessutom med sig lite goodies till oss i form av choklad. Supergott, men nu mar jag lite illa...

Pa Onsdag ska vi pa puben och catcha upp med henne, det ska bli mycket trevligt, sen drar ju jag pa semester...har jag namnt det forut...? :-)

Frida x

Elinor:  Kolla din mail ang. Onsdag!


Sa var det Mandag igen!

Godmorgon!

Bara fyra dagar kvar till semestern! Hurra vad harligt! Nedrakning...

Helgen var varit valdigt valdigt rolig.

I Fredags gick vi ju pa Greyhound racing. Det var verkligen jattekul. Ja, anda tills en av hundarnas ben hoppade ur led...da madde iallafall vi tjejer illa och gick och kopte oss ett glas vin for att lugna nerverna...

Vi var ett stort gang som var dar men tyvarr vann ingen av oss mer an smasummor, men kul hade vi. Jag tog nagra kort men tyvarr lamnade jag kameran hemma...sorry!

Pa Lordagen gick jag upp hyfsat tidigt for att ta mig en joggingtur, det var segt kan jag lova men skont nar det var over! Sen akte jag och Laura till Kingston for lite shopping. Det var sa otroligt varmt sa vi lade oss i parken istallet. Sen akte vi hem till mig, bytte om for att sedan aka tillbaks till henne for att forfesta lite. Sen gick vi ut i Richmond och svangde vara lurviga. Det var en jatteskon kvall, massor med folk ute som, precis som vi, satt i graset och drack vin. Har kanske ni kan fa se kort senare for jag har pa mobilen.

Igar motte jag upp grabbarna i parken vid ett for att spela fotboll, solen gassade sa det kunde inte ha blivit battre vader for sport. Vi spelade i ett par timmar, sen tog vi en break for att kolla pa Man Utd pa puben. Sen gick vi tillbaks till parken, kopte glass och sen spelade vi fotboll i ett par timmar till. Jag var helt slut nar jag kom hem. men pa ett skont satt. Idag varker musklerna men det ar bara harligt. Ikvall ar det tankt att vi ska trana fotboll, men jag vet inte om jag pallar for jag har match imorgon. Vi far se..jag blir sakert sugen senare...

Som sagt forut, pa Fredag bar det av till Spanien!! Hurra!!

Kram Frida

God morning!

Nu sitter jag har med kaffe och ska strax ivag till gymmet. Sen maste jag ga till affaren och handla mat och sen hem och plugga. Det kanns inge kul alls att behova sitta inne nar det ar stralande solsken utanfor. Men det har blir sista helgen som jag maste sitta inne och plugga pa. Skont!

Igar kvall nar jag kom hem var lagenheten skinande ren! Neal hade dammat, dammsugit och plockat undan all tvatt. Det ar alltid trevligt att komma hem till ett rent och snyggt hem. Han hade aven kopt en massa filmer sa vi stanna hemma och drack vin och kolla pa Die Harder (den andra efter Die Hard). Efterat fick jag aven se ett avsnitt av Ghost Whisperer.

Tjejerna gick ju pa Greyhound Racing i Wimbledon igar sa det kommer nog bilder pa det senare hur det var.

E x

Sandals

Nu har jag ballerinas, tygskor, flipflops i min sommar skor samling, nu behover jag bara ett par gladiator sandaler och kanske ett par open toe heels att ha pa jobbet? Trots att jag har fula tar...

image453
Dessa gillar jag.

E x

Precis sa har kanner jag!!



Frida x

Sa varmt!

Vi gick till parken och at lunch idag och det var verkligen jatte varmt! Solen stralar har ute! Det gor den sakert hemma i Sverige ocksa.


Titta sa trevligt vi hade det. Nu back to work..

E x


Dagens citat!

Det ar ju sa populart med dagens citat i olika bloggar, sa vi vill inte vara samre...dagens citat kommer fran Frida:

"Kaffe, det ar livets dryck".

F & E

x

Happy Friday

image445

Janet i receptionen ville ocksa vara med pa en bild. Har star hon med sin morgon te i sin somriga skjorta och ser valdigt glad ut. Hon ar nog lycklig att det ar fredag idag tror jag.

Snart ar det ralle!

E ♥

Paket

Nar jag kom till jobbet i morse hade jag fatt ett paket fran Amazon som lag och vantade pa mig vid receptionen. Sant ar kul nar man kommer till jobbet! Det var forsta sasongen av Ghost Whisperer som jag hade bestallt som lag i paketet. Jag ar den anda personen jag kanner som gillar den serien. Det handlar om en tjej som kan prata med spoken. Jag tycker att det ar jatte bra!

image444

En annan bra nyhet ar att bloggkommentatorernas nya sida funkar att ga in pa fran datorn pa jobbet. Deras forra sida som lag pa blogg.se funkade inte att ga in pa harifran.  Vissa sidor funkar inte har. Dom ar blockade for att folk inte ska hanga pa facebook och youtube hela dagarna. Men aven vissa bloggar gar inte att ga in pa. Hur som helst sa ar jag (sakert Frida ocksa) glad att den nya sidan funkar!

E x

Finally Friday!

Konstigt ar det att de veckor da man har fyra dagars vecka kan kannas langre an en vanlig arbetsvecka...skumt, men sa kanns det nu. Men nu ar det iallafall Fredag och vi kan gladjas at detta!

Igar blev det jogging hem, benen kandes oerhort stumma men det gick ganska bra anda. Det var skont nar det var gjort. Idag ar det vila som galler.

Ikvall ska jag med ett gang kompisar pa Greyhound Racing i Wimbledon. Det ska bli jattekul, tyvarr har jag fatt ganska mycket skit fran olika hall for detta. Manniskor som anser att det ar djurplageri. Tyvarr ar det val sa att hundarna, efter sin karriar, inte blir val behandlade, men jag tanker inte bry mig sa lange dessa manniskor inte kan bevisa att de stoder dessa pensionerade hundars forening och skanker pengar regelbundet, for det tror jag knappast att de gor... Det ar latt att snacka...



Sjalv tycker jag att jag gor mitt till sa jag inte ska ha daligt samvete, jag kor inte bil, aker garna kommunalt, koper free range egg och sopsorterar!

Bitterheten tog visst vid dar, jag maste nog ha kaffe!

Kram Frida x

Ar det sommar?

Annu en stralande vacker dag! Det ar ju helt underbart!

Igar joggade jag hem igen och det gick bra, aningen stum i benen kanske men det stretchar vi bort! Ikvall ska jag jogga igen, det ar sa mycket skonare for man kommer hem fortare. Var match blev ju installd for sjuttielfte gangen sa jag far inte min dos av fotboll denna vecka...jag har abstinens! Jag far snallt vanta till Sondag!

Idag blir det lunch i parken! Harligt!

Frida x

Elinor, 08.00 imorgon? Jag pallar inte!! Please!!

Jogga

Igar efter jobbet gick jag och Laura och kollade pa forsta halvleken av en av fotbollsmatcherna pa var interna Champions League, sen blev det lite ruggigt i kylan sa hon tog bussen hem och jag joggade. Jag var makta stolt da jag har forkortat min normala springtid med tio minuter! Kandes bra som fasen.

Val hemma kollade jag lite pa nyheterna eftersom det var polis drama pa King's Road igar eftermiddag och polisen hade visst skjutit ihjal nan man. Sen blev det en dusch och sangen. Jag var lite irriterad imorse nar jag vaknade INNAN klockan ringde. Men det var anda ganska skont.

Idag stralar solen och snart ar det helg!

Pa Fredag ska jag med tjejerna pa Greyhound racing i Wimbledon och pa Lordag ska jag aka till Kingston med Laura for lite shopping. Sondag blir det fotboll.

Kram F

Farg!

Jag satt ute pa lunchen och nu pa rasten, och tamejfan...man kan skymta en svag linje dar linnet gar...HURRA!!

I love the sun!

Fx

Min helg.

Jag har dragit mig lite for att skriva detta inlagg for jag kanner att det kanske bara blir en enda lang uppsats med blaha blaha och jag jag jag... Oh well, skit nu i det och skriv istallet tanker jag! Vill ni inte lasa sa struntar ni i det! Jag ska fatta mig kort...

Vart ska vi borja...Fredag blev en trevlig men ganska kort kvall. Vi tog ett par drinkar och lattjade lite innan det blev hemgang redan vid halv tio.

Lordag, vaknade ganska tidigt och madde ganska daligt, febrig och jaklig, men fick rycka upp mig for jag skulle traffa Johanna pa lunch i Fulham. Tyvarr blev jag varre och kande mig mest som ett vrak vilket inte badade gott infor min stora dejt.  Johanna och jag at lunch i solen pa Planet Organic, mycket gott. Jag at fishcake med sweet potato mash. Sen fikade vi pa Nero efterat innan jag gick hem och vilade.

Sen var det dags att gora sig i ordning for kvallen, jag satte pa mig en svart klanning och klackar och traskade ivag. Han var lite sen for han satt fast i trafiken eftersom han kom direkt fran flyget fran Manchester. De spelade ju dar pa dagen (och forlorade). Hursom, han var VALDIGT snygg nar han dok upp och jag blev lite knasvag. Vi hade iallafall jattetrevligt, han blev igenkand overallt, folk skulle komma fram och halsa och sa....
Vi drog pa en barrunda och blev ganska fulla och hade jattekul. Resten tanker jag inte beratta for er...

I sondags sa blev jag avslappt hemma vid lunch, sen drog jag direkt och spelade fotboll. Jag var seg som satan kan jag lova. Florian, som jag ar lite betuttad i, och jag stannade kvar i parken efterat och at glass och diskuterade livet. Sen kom Johanna och vi promenerade hem. Jag tog en dusch och sen gick vi ut pa en drink och lite mat. En mycket trevlig dag!

Igar var vi ju lediga som Elli har berattat. Jag traffade upp Laura vid tio for frukost och tjejsnack. Sen akte vi till Elinor och gick lite i affarer och at lunch. Sen akte jag hem for att ga pa en riktigt lang promenad med Johanna runt Putney, Hammersmith och Fulham, sa himla skont i solen. Sen kopte vi lite snacks och hangde i parken ett tag.

Sen gick jag hem och provade mina gamla sommarklader, nasta Fredag bar det ju av till Spanien!

Nu ar det strax dags for lunch, jag ska mota Florian i parken halv tva, solen skiner och livet ar harligt!

Kram Frida x



Sunday

Nu ar klockan 12 har och vi gar fortfarande runt har hemma och segar och har inte fatt nanting gjort. Men det ar val sa sondagar ska vara? Neal var borta hela dagen igar och spelade rugby match sen akte han direkt till en fodelsedag fest (i sin tranings klader...eh) och sa att han skulle stanna pa en drink. Ja som man brukar saga. Klockan 2.30 igar natt ringde han pa dorren eftersom han inte hade nagra nycklar (sa han). Jag blir inte glad nar nagon vacker mig 2.30 pa natten! Sa jag var lagom road nar han kom hem. Idag ar han i alla fall jatte seg och det ar darfor vi inte har gjort nanting so far. Men nu ska vi bege oss till Starbucks for jag vill ha en smarrig Cappuccino. Sen blir det en liten promenad, gym och handla mat. Ikvall ska vi gora Taco paj..mm.

E x

Hyde Park

Jag fick med brorsan till Hyde Park idag. Hans mobil var avstangd hela morgonen sa jag fick ga dit och ringa pa dorren tills hans flatmate oppnade dorren. Brorsan lag fortfarande och sov men jag vackte honom och efter en stunds overtalning lyckades jag fa med honom pa en promenad till Hyde Park. Det var jatte fint vader och det var en massa folk i parken.

image433

image434

image435

Vi kopte med oss lite mat och hade picknick pa graset.

Nu ska jag satta mig framfor teven och slappa lite.

Trevlig kvall!

E x

Saturday

Idag ar det stralande solsken utanfor fonstret. Enligt BBC ska det vara 21C med sol och lite moln idag. Harligt! Det vore ju en skam att sitta inne och plugga en dag som denna. Jag ska nog borja dagen med en lang promenad.

Ha en trevlig lordag!

E x

Tonight

image431

Vi gick och at Thai mat pa ett stalle som heter Dim t. Vi at prawn crackers, varmratt och efterratt sa nu ar vi sa matta och belatna! Efterat gick vi till en bar brevid och tog en drink pa uteserveringen. Sen vart det sa kallt att sitta ute att vi gick hem.


Den har smaskiga drinken drack jag. En Berry Delicious cocktail.

E x

Antligen!

Nu ar det over! Ah sa skont! Jag har gjort min forsta franska tenta! Jag hade min muntiga tenta och var jatte nervos. Men min larare tyckte jag var duktig! Tva tentor kvar sen ar det klart.

Ikvall ska vi ga til en nyoppnad resturang har i Pimlico och ata och dricka lite vin. Mys.

E x

Finally Fredag.

Jahaja, dagen som vi alla standigt vantar pa ar har, Fredag! Hurra. For oss ar det langhelg, inget jobb pa tre hela harliga dagar! Underbart!

I Onsdags var jag  hemma sjuk och igar fick jag ga hem tidigare for jag var sa snuvig. Idag mar jag battre men ar oerhort trott, kunde bara inte sova igar, fy vad jobbigt. Vid halv tva varmde jag mjolk med honung, da somnade jag strax skont, men det var segt att ga upp imorse kan jag lova.

Jag ska pa date imorgon! Det ska bli sa spannande. Jag traffade namligen en kille pa fotbollen i forra helgen och nagra dagar senare sag han till att jag fick hans nummer. Igar ringde jag, jag var sa nervos sa jag hade kunnat svimma, men det gick hur bra som helst. Vi pratade om allt mojligt i ungefar en halvtimma, valdigt trevligt. Vi bestamde date imorgon efter att han spelat match...jag sager inte vem det ar, men ni kan kolla in honom pa TV pa lordag nar han spelar Premier League match. Han ar sa snygg att jag blir svag i benen...haha.

Ha en toppendag!

Frida x

Elinor: Lycka till idag!! Det kommer att ga skitbra! Kram.

Spring cleaning

image430

Just nu ligger det papper utspridda overallt i lagenheten. Pa koksbordet, skrivbordet och golvet. Jag skulle garna gora en riktig spring cleaning och rensa alla lador och sortera alla papper och sortera ut alla vinter klader. Det skulle verkligen behovas men det far bli en annan dag. Idag maste jag plugga infor min exam som jag har i morgon. Jag har svart att koncentrera mig bara..

E x

RSS 2.0