Bodyshop

Ah idag ar jag hemma sent fran jobbet. Vi var tvugna att stanna pa mote efter jobbet. Sa idag har jag varit dar I 11h! Helt sjukt lange. Jag som redan tycker att jag ar dar alldeles for lange. Jag mailar dig om det i morgon Frida.

 

Idag hade jag en trevlig overaskning nar jag kom till jobbet. Ett paket fran Bodyshop. Jag hade bestallt grejer darifran igar och det kom redan idag! Valdigt snabbt maste jag saga. Det har bestallde jag:

 

Jag fick dessutom en present pa kopet. En flaska "Peppermint reviving leg gel". Jag vet inte riktigt vad det ar men det ska tydligen "lugna" benen nar man har trotta ben. Mina ben luktar som tandkram efterat I alla fall.

E x


Häng.

Dagarna spenderas på stranden vilket är helt underbart! Igår kom Cilla (äntligen) och vi tillbringade dagen på stranden med hennes kompis Emil. På kvällen kom dom över och fikade.



Häng i soffan. Izza, Cilla, Linnea och Emil.

I vårt kompisgäng verkar en trend ha etablerat sig, nämligen knallrosa nagellack. Jag målade mina igår.



Tyvärr syns det inte så bra, men det är verkligen knallrosa!

Strax ska vi grilla här hemma, sen kommer Cilla över på en drink eller två, vi ska gå till Stallet senare.

Kram Frida

London hetta

Idag provade jag att springa hem i mina nya trainers. Det gick ganska bra. Det kanns helt okej i benen just nu. Men jag far vanta och se hur det kanns senare i veckan efter att jag har sprungit nagra ganger. Hettan gjorde det svart att springa dock. Precis som hemma i Sverige ar det varmebolja har i London just nu. Puh.. Jag marker inte av det sa mycket under dagarna eftersom jag sitter inne pa ett kontor med ac. Men det ar svart att sova pa natterna.




Vi var som sagt och grilla igar. Det var trevligt. Jag tog inga kort for jag orkade helt enkelt inte. Jag grillade quorn korvar och majs kolvar och dom andra vanliga korvar och hamburgare. Enkelt och gott. Grillat..mm.

Nu ska jag snart sova.

Godnatt.

E x

Bästa helgen!

Nu är jag tillbaks i Grythyttan efter en superbra helg, bästa på länge faktiskt.

Efter ytterligare en het dag spenderad på stranden i Fredags följde jag med Stina och Magnus hem till dom i Örebro. Janne kom över och vi grillade och drack vin. Maten var så god så jag åt tills jag knappt kunde andas...satt bara och jäste gott sen!

På lördagsmorgonen blev jag hämtad av min vän Lina, vi åkte till Hargebadet som ligger utanför Askersund. Det var en helt underbar dag, hett och inte ett moln på himlen. Stranden var jättefin och helt packad med folk.


Kolla in himlen!

Vi låg och stekte i nästan fyra timmar innan vi motvilligt åkte tillbaks till Örebro för att förbereda inför kvällens galej.

En dusch och ett glas rose´ senare var vi klara att tända grillen. Återigen åt och drack vi gott.




1; Jag och Lina. 2; Janne ser farlig ut. 3; Stina, jag och Lina.
4; Brudarna poserar läckert... 5; Jag dricker Jägermeister.

Lagom runda under fötterna tar vi taxi in till Frimis. Där hade jag verkligen toppenkul tills dom stängde vid två. Vi tog en taxi hem och jag var fyllehungrig och åt väl en halvliter glass och en skål jordnötter innan jag somnade...haha, nyttigt!

Imorse led jag när jag vaknade, det gjorde vi nog alla och ingen pallade att sitta i solen så vi var inne hela dagen.
När jag sedan kom hem till Grythyttan så började det åska och regna kraftigt så då var det skönt att sitta inne. Jag har tillbringat kvällen med att dricka massor av kaffe samt mycket intellektuell läsning i form av kärleksnoveller ur Hemmets Veckotidning...

Hoppas ni har haft det bra också!

Kram Frida

Nya trainers

Idag har vi varit ivag till en sportaffär som specialiserar sig pa löpning. Dar var det en jatte duktig kille som hjalpte mig att hitta skor som passar mina fotter sa jag slipper fa ont i benen nar jag springer. Han kollade pa mina fotter och sen tog han fram olika skor som jag fick prova. Han sa ocksa att mina gamla trainers var lite slitna och behoves bytas ut. Sa nu hoppas jag att det dom har ar bra. Jag fick komma tillbaka och byta om jag inte skulle vara nojd.


Ikvall ska vi hem till Neals kompisar Jenny och Youngy pa BBQ. Jag sa i veckan att jag skulle vilja grilla hemma hos nan i helgen (eftersom vi inte kan gora det har hemma) men idag kanns det som jag skulle ha kunnat stanna hemma. Men men.. nu har vi redan sagt att vi ska komma sa da far det bli sa. Det ar jatte varmt ute sa man ska val passa pa medans det gar.

E x

Saturday

Nu har jag precis kommit hem efter en hel dag ute. Min kompis, My, kom till London idag. Hon med taget till London Victoria runt 12.30. Vi borjade dagen med en promenad till Hyde Park. Dar at vi lunch pa ett jatte mysigt stalle som ligger precis vid vattnet. Jag sager jamt att jag skulle vilja luncha dar nan dag men det har helt enkelt inte blivit av foran idag. Vi fick basta bordet precis vid vattnet.


Vi bada at goat cheese salad med pesto.


Efter att vi hade atit lunch gick vi en runda runt Hyde Park och sen till Pimlico dar vi gick till Cafe Nero och drack ice latte och snacka en stund. Sen gick vi vidare hem till mig en kortis och sen vidare till varan local pub som ligger precis runt hornet fran varan lagenhet. Sen lite senare pa kvallen kom aven Neal till puben och drack ol med oss.


Det var jatte kul att ses igen. Vi har som sagt inte sett varandra pa jatte lange. Dom flesta av mina kompisar hemifran har flyttat runt en hel del sen gymnasiet sa det har inte blivit av att man hunnit ses sa mycket. My har flyttat runt en del men bor just nu i Kopenhamn och pluggar till lakare och kommer darfor att bo dar ett par ar framover.

E x

God morgon

Antligen lordag! Gud vad harligt. Jag har ganska nyligen vaknat och atit frukost och dricker nu det har framfor datorn:



Ser det inte gott ut..eh? Det ar juice med Spirulina pulver (bla grona alger). Det luktar lite som akvarium om det fast det smakar som vanlig apelsin juice.



Det ar rikgt pa jarn, Beta Carotene och vitamin B12 och ar helt natruligt och inget konstgjort skit. Precis vad jag behover. Jag har kant mig lite trott i veckan sa jag har inhandlat en massa nyttigheter. Nu efter ett par dagar kanner jag mig faktist battre.

Jag vet inte riktigt vad som hander idag annu. Jag fick ett mess i veckan av en kompis hemifran som jag inte har sett pa ar och dar som sa att hon ar i England en vecka och skulle vilja komma och halsa pa mig i London over en dag. Sa jag tror hon kommer idag. Hon har inte sagt vilken tid hon tankte komma. Sa jag far val vanta och se.

Nu ska vi ga till posten och hamta ut ett brev och vaxla in vara Euros som vi fick over fran Spanien resan.

Trevlig lordag.

Puss E

10-1

Ja ni, det var om inte annat en väldigt målrik match jag nyss tittade på. Grythyttan vann med 10-1 mot Persberg. Grythyttan spelade ändå ganska bra stundtals med fint passningsspel och bra snack. Men tyvärr faller dom på kondition...
Pappa höll mig sällskap första halvlek, sen kom Jan-Erik lagom till andra halvlek. Efter macthen gick vi hem till Jan-Eriks föräldrar och åt karamellsås(sån som man har på glass) som gick ut för fem år sen...fast det upptäckte vi lite sent...

Nu ska jag ringa Lina, sen ska vi på älgrunda!

Kram Frida.

Brudarna!

Igår kväll kom mina kära gamla vänner hem och hälsade på från Örebro. Jag skulle egentligen ha varit hos Tina klockan åtta, men blev försenad då jag hamnade på balkongen hos de andra och drack busgrogg och åt pistagenötter. Vi tjejer gjorde oss klara för att gå till Stallet och möta upp Tina & co och passade på att posera läckert inför kameran...eller?



1: Janne och Magnus dricker "Riga balsam" som pappa skickade med till dom.
2: Tre läckra damer, jag, Ella och Stina.

Vi hade en jättetrevlig kväll med många gamla ansikten från "den gamla goda tiden". Vi gick hem strax efter ett och åt ost och kex innan jag cyklade hem och somnade på en gång.

Imorse var det uppställning 08.30 för powerwalk. Vi såg faktiskt en huggorm.

Sen bar det av till stranden med gänget. Vilken dag! Strålande sol och ganska varmt i vattnet. Vi låg där i nästan sex timmar och stekte. Underbart!



1: Ebbe lekte med sitt Barbie ägg han hade köpt. ;-)
2: Jag och Ebbe badar.
3: Familjen Ledin; Magnus, lilla Sigrid och Stina.
4: Jag och Ebbe äter gifflar med Eleonor i bakgrunden.

Nu ska jag duscha, äta och sen gå och kolla på herrlaget när dom spelar träningsmatch. Div 7...kan bli spännande...

Hoppas ni har det lika bra som jag.

Kram Frida

Låt maten tysta mun...

Här är exempel på hur det ser ut när vi äter, vi har inte ens tid att titta in i kameran och le...



Mor och dotter in action!

Fx

Säg vad ni vill..

Jag förstår om ni får nog av henne, men jag får nog aldrig det...här är hon väl söt när hon kramas med pappa?



Söt va? haha.

Frida x

Vinnare.

Som vanligt i familjen Haraldsson så äts det snabbt...inga krusiduller, vi äter och ska det pratas kan man göra det efteråt om det inte handlar om att berömma den goda rätten som serveras. Vi grillade diverse saker såsom kyckling, lök och halloumi. Supergott! Nu funderar jag på om jag ska äta efterrätt eller inte...

Igår var jag på stranden en stund men det blåste ganska mycket så jag åkte hem och solade i trädgården istället.
Sen bestämde jag med min kompis Jan-Erik att vi skulle ta en glass för han hade vägarna förbi. På Neerings på torget hade halva byn samlats. Vi åt smarrig hemgjord glass.


Han systrar och tillika mina vänner kommer hem ikväll. Jag längtar!

Efter det bar det iväg till Filipstad och till familjen Schönnberg. Vi möttes upp på Munkebergs camping för en omgång minigolf. Det gick väl sådär. Mia vann, sen jag och sist Johan...fast jag tror att han betvivlar resultatet...hur kunde han komma sist?





1: Hela familjen samlad. 2: Vackert runtomkring. 3: Sötnosen Maja.
4: Världens goaste unge, Hugo. 5: Inga kommentarer.

Sedan åkte vi hem till dom och hoppade studsmatta, jäklars vad kul det var! Jag kunde ha hoppat hela kvällen men det gick ju inte för ungarna skulle sova. När de lagt sig så fikade vi och pratade. Både Mia och Johan är människor jag verkligen värdesätter och jag inser hur mycket jag saknar mina vänner här i Sverige!

Idag har jag varit på stranden hela långa dagen, helt underbart har det varit. Jag badade faktiskt, det var riktigt skönt. Sen åkte jag med mamma till systemet. Sen hann jag ju även med att klippa mig.

En annan rolig sak var att det hade ringt till mig igår när jag precis åkt till Mia, det var Harri som berättade att dom i herrlaget hade bestämt att jag visst skulle få vara med och träna! Det tyckte jag var gulligt så jag ska vara med igen på Tisdag. Imorgon har dom match så det ska bli spännande!

Nu ska jag smälta maten, sen ska jag till Tina för lite tjejkväll. Jag har köpt en flaska Prosecco som jag ska njuta av!

Ha en trevlig kväll.

Frida x

Förlåt!

Förlåt för dålig uppdatering, jag har bara så mycket att göra!! Jag ska grilla nu sen ska jag försöka uppdatera. Jag har ju en del bilder som ska upp!

Här skiner iallafall solen och jag har varit på stranden hela dagen. Härligt.

Kram Frida

Äntligen!

Nu jäklars har jag vädergudarna på min sida, vaknade (nej jag blev väckt, klockan 08.00) av att solen sken. Far och jag drog iväg på en lång powerwalk, sen joggade jag också innan frukost. Nu ska jag ta en snabbdusch, sen blir det vår fina strand som nästa stopp, Guldkusten!

Kram Frida

Tromben.

Nu har vi varit och tittat där tromben drog fram igår. Pappas kollega hade kommit på vägen i bil precis då träden började svaja och sedan knäckts ett efter ett där tromben gick. Ingen kom till skada men det var visst nära att ett par bilar hamnade under träden som föll.


Nu har dom ju visserligen varit där och sågat, men man kan ändå se några träd som knäckts och även hur rent det liksom är där tromben varit. Lite häftigt tycker jag...det händer ju inte så mycket i byn...

Kram Frida


Barnkorsord.

Både mamma och pappa löser mycket korsord, men pappa den fulingen, han löser även barnkorsorden och skickar in i Izzas namn, Izza 12år.

Idag fick hon paket, hon hade vunnit i Hälges barnkorsord. En kortlek var vinsten.


Grattis Izza...

Är detta bedrägeri eller är det ok? :-) Pappas försvar är att det inte står nånstans att hundar inte får tävla...

Frida

Shopping.

Idag har jag även hunnit med att shoppa lite...i min garderob! Jag hittade en gammal kasse kläder från vad jag tror är åren 2001-2002. Det var kul. En del såg ju ut som om det var shoppat i Tarzan och Lattjolajbanclown butiker, som Elinor och jag skulle ha sagt, men en del var ändå helt ok! Jag shoppade en fin jeanskjol, ett par gympaskor, ett linne, två väskor och ett par linnebyxor. Det är ju perfekt! Och gratis var det också. :-)

Frida x

Måndag

Inatt vaknade jag flera gånger, två gånger av mardrömmar (usch), en gång för att gå på toaletten och en gång av åskan. Fy vilket oväder det var, riktiga smällar var det. Till och med Izza som är mer eller mindre döv, vaknade av det. Hon är ganska åskrädd och på grund av det, tror jag, har hon hängt efter mig som en svans hela dagen. Vart jag än går så är hon där. Kan bli lite jobbigt.

Imorse gick vi iallafall på långpromenad, sen joggade jag en runda, igen hade vi tur som slapp regnet. Tydligen ska det bli bättre imorgon och sen ska det bli riktigt varmt ett tag, jag hoppas det för jag vill sola och bada!

Nu ska vi dricka kaffe, sen ska vi åka och kolla där tromben drog fram igår...Bilder kommer.

Kram Frida x

Live från soffan.

Eftersom det bara öser ner regn konstant och åskar ganska hårt mer eller mindre hela tiden här så får man sitta inne och roa sig så gott det går. Jag har läst ut Tyskungen och måste verkligen rekommendera den. Otroligt bra. Alla Camilla Läckbergs böcker är kanon. Nu ska jag börja läsa Det ska bli ett sant nöje att döda dig av Magdalena Graaf.
Jag passade på att ta Izza på en promenad när jag såg en lucka i regnet, mamma skulle med men vände på trappen eftersom det började regna direkt vi kom utanför dörren.

Nu har vi precis kollat på film, jag, mamma och livsnjutaren Izza. Jag vet att det blir mycket tjat om henne men titta på henne....hon är ju så vacker!


Här ligger hon bra...jag kan dock inte röra mig.

Nu ska jag borsta tänderna, imorgon blir det jogging på morgonen!

Kram och godnatt.

Frida x

Windsor idag

Nu har vi kommit hem fran varan utflykt till Windsor. Windsor var jatte fint. Lagom mycket folk. Vi gick till slottet sen gick vi mest runt och kolla oss omkring i stan. Sen at vi lunch och akte vidare till en park som heter Virginia water great park och ligger i Windsor.

Windsor centrum:



1. Patrik utanfor Windsor castle. 2. Pavag nanstans. 3. Youngy, Neal och Patrik pa rad. 4. Ett lutande hus.
5. Patte igen. 6. En fin bild. 6. Neal, jag och Youngy utanfor slottet.

Virgina water:



1. Patte, Youngy och Neal vid vattenfallet. 2. Patte tittar ut. 3. Youngy och Neal ovanfor vattenfallet. 4. Langt dar uppe kan man se mig, Youngy och Neal. 5. Ruiner. Det var tydligen det har vi skulle kolla pa i parken. Men det var inte sa mycket att se. Det stod inte ens vad det var for nat. 6. Patrik filmade och tog kort pa ett par ankungar som simmade forbi med sin mamma. 7. Youngy och Neal.

E x

Cosby eller...?

Mamma och jag gjorde ansiktsmask idag, det var nån chokladklet som värmde och var jätteskön i ansiktet, men som vi såg ut. Jag skrattade så jag grät när jag såg mamma, hon såg ut som när Yrrol gör "Cosbylainen", en vit svart liksom. Jag såg inte så mycket bättre ut själv, eller vad säger ni?


Familjen Haraldsson eller familjen Cosby?

Kram Frida x

(Lina, slå en signal när du har tid, jag är hemma för det mesta)

Stallet.

Jag kom iväg till Stallet igår. Först gick jag till Tina och tog ett glas vin, sen begav vi oss till puben. Det var faktiskt lite folk där, några bekanta som man inte sett på ett tag. Jag drack nåt glas vin och hade jattekul. Helt plötsligt var klockan halv två så då gick vi hemåt. Eller gick och gick, jag cyklade. Lite vingligt, men det gick bra.

Imorse väckte far och mor mig strax efter åtta, då skulle vi ut på powerwalk. Hur pigg var jag tror ni? Jag svor en stund tyst för mig själv, men sen hängde jag faktiskt med. Det var riktigt skönt..

Klockan tolv mötte jag upp med Harri och en annan kille för lite fotbollslir. Åskan och regnet hängde i luften och det sista pappa sa innan jag gick var: "Om det börjar åska går du av planen direkt". Direktiv jag har fått sen jag var liten.
Vi hann väl spela i 40 minuter innan första blixten kom, då skojade jag och sa, snart kommer pappa och ropar att jag ska hem...haha. Nej då, istället kom MAMMA I BILEN OCH HÄMTADE MIG!!!! :-) Ja jäklar.


Lugnet före stormen!

Fx

Älgrunda.

I vår familj är ett återkommande nöje våra så kallade "älgrundor" då vi tar bilen och åker ut i skogen och åker i flera timmar och kollar efter älg och annat vilt. Igår åkte vi ut med förhoppningar om att se nån liten kalv, men tji fick vi. En älg blev utdelningen, och fin utsikt förstås.


Vacker utsikt och, om ni kollar nooooga på mittenbilden, en älg.

Kram Frida

Windsor

Nu ska jag, Neal, Youngy och Hansel aka till Windsor och kolla pa drottningens slott. Sen ska jag forsoka hitta nya solglasogon for mina har gatt sonder. Mina fina solglasgon:(


Hansel und Gretel.

Ha en trevlig Sondag.

E x

Gardagen

Igar var vi pa ett jatte skumt stalle. Men ganska haftigt. Det ar svart att beskriva. Man gick direkt fran tunnelbanan och in i klubben. Forst gick man igenom en stor mork tunnel med sma rum pa sidan med olika konst foremal. Sen var det en massa stora rum. Hela stallet var sa otroligt stort. Dom har olika exhibitions dar varje helg tror jag. Temat for kvallen for flygplan. Det var flygplans delar lite har och dar. Fast det var ett rum en massa megafoner. Hehe.. sa jag vet inte riktigt hur det hanger ihop. Dom kanske har olika teman pa en kvall.

Det var i alla mysigt. Dom hade stora skona fotoljer man satt i. Jag forsokte ta lite bilder men det var svart eftersom det var sa morkt.


1. Megafon. 2. Me. 3. Drewie (han som ska flytta) och Neal. 4. Neal.

5. Pete och Neal. 5. Mjolk bilen..hehe. 5. Marcus och Neal kollar in megafonerna.

Puss E

Kingston

Idag har vi varit i Kingston (ligger i utkanten av sydvastra London) och handlat lite. Vi stanna inte sa lange for det var sa mycket folk ute. Som det brukar vara en solig lordag. Det var forsta gangen jag var dar och jag gillade det. Mysigt med manga affarer.
Bade jag och Neal letade efter klader till jobbet. Kontors klader. Vi hitta bada lite pa H&M. Sen akte vi hem och at taco paj.



Nu ska vi snart ivag ut. Vi ska till nan bar i London bridge tror jag. Vi ska pa Neals kompis leaving party. Han ska snart flytta hem till Australien sa ikvall ska vi dit och saga hejda. Neal kanner sig ganska sliten idag efter att ha varit ute med sitt rugby lag igar sa det blir nog en lugn kvall i kvall skulle jag tro:)

Kram E

Billige Niklas.

I Hällefors finns en "affär" som heter Billige Niklas. Där sälj varor billigt, tex schampoo, choklad, tyg och annat skit. Det är bara öppet på Lordagar och Söndagar och folk vallfärdar dit, så även min mor.

Idag åkte vi dit en sväng och handlade en massa onödigt krafs till lågpris. Jag fick med mig en deodorant, hudcreme, scrubhandskar och vit toblerone. Ja, inte helt fel egentligen.

Vi passade på att hämta pappa på jobbet och åkte hem och åt tårta som jag hade fixat. Pappa fyllde ju år förra helgen så vi firade honom idag.


Izza hjälper pappa att öppna paket.

Nu har jag klämt i mig två tårtbitar och håller på att storkna så jag ska ta med hunden på en promenad.

Jag har ännu inte hittat nån som kan hänga med ikväll....får se hur det blir.

Imorgon ska jag iallafall träffa Harry, som visst stavar sitt namn Harri, och spela fotboll. Han ringde idag men då hade jag precis duschat och skulle iväg så jag kunde inte.

Vad gör ni idag?

Kram Frida

Sängsällskap.

Visst är det skönt att dela säng med någon, men när det är en hårig byracka är det väl delade meningar...nej då, det är så mysigt när Izza hoppar upp i sängen och ska ner under täcket. Imorse när jag vaknade låg vi sked...haha.
 

Det är en hund som vet hur man njuter iallafall...

Nu ska jag lösa Melodikrysset(!) med mamma, sen ska vi gå på promenad. Jag känner mig lite risig tyvärr men det blir nog bra snart...lite kaffe bara så...

Kram Frida.

Kvallen i bilder

Bade Natalie och Lisa fyller ar i dagarna sa vi firade bada tva i kvall. Vi gick till Henry J Beans, ni vet mitt och Fridas sommar hak, tjejerna hade registrerat sig som medlemmar dar och fick da varsit presentkort pa £20 att spendera pa mat och dryck eftersom dom fyller ar. Sa det var toppen! Vi bestallde inte flera cocktails plus mat.


1. Laura och Lisa. 2. Me, Laura och Lisa. 3. Me och Natalie.

4. Laura 5. Lisa.

Det blev inte sa manga bra bilder. Mest ap bilder.

Puss E

Happy birthday!

I morgon fyller Lisa ar sa vi fira henne idag i receptionen. Hon fick en choklad tarta av oss som vi sen at av pa eftermiddags fikat.


Lisa blev glad.


Tartan var smarro.

Efter jobbet gick vi ut och fira med nachos och drinkar. Ska lagga in lite bilder sen.

Puss E

Lata dagar.

Idag har det varit en ganska lat och skön dag. Efter maten läste jag tidningen, sen gick jag och mamma på promenad. Izza jagade en ekorre och jag låg som ett sträck efter i kopplet... På vägen hann vi träffa halva fotbollslaget nästan så vi pratade fotboll en stund. En av killarna, Harry, skulle ringa imorgon för han ville att vi skulle träffas på fotbollsplanen och "skjuta lite". Bra för mig med lite träning.

Pappa hade beställt biljetter till ÖSK-Hammarby den 28 juli i Örebro, det ser jag fram emot.

Nu ska jag ta på mig chipskostymen (träningsoverall) och lägga mig i soffan och läsa. Imorgon funderar jag på att gå till den lokala "puben", Stallet som den heter, på en drink. Men jag måste ragga sällskap...hmm...det får jag fixa imorgon.

Nån som ska med kanske...?

Kram Frida.

Vägverket.

Just precis i detta nu sitter jag i telefonkö för att beställa blanketter så jag kan få nytt körkort. Det tar en jäkla tid... Sen ska jag ringa adressändring...oj...nu svarade dom...

Nu är allt klart, det gick snabbt när det väl hände något! Jag måste åka till polisen och ta kort och fylla i nåt så jag kan få ett nytt körkort! Ska bli skönt när det blir gjort också.

Nu ska jag och mamma äta. Pappa jobbar. Vi ska grilla lax med rom-och räksås och färskpotatis. Mums.

Kram Frida!

(Elinor, ha så kul på Henry J's och hälsa tjejerna.)


Uppe med tuppen!

Idag var det väckning klockan 08.00. Jag var måttligt road när pappa kom in och väckte mig för jag kunde inte sova igår kväll. Kan ha varit för att jag drack kaffe ganska sent...eller för att Izza låg och trängdes i sängen med mig.

Jag och pappa gick en powerwalk på 6km. Jäklars vilket tempo han höll gubben. Måste säga att det var väldigt skönt. Frisk luft och bara skog så långt ögat kan nå, inte mycket som slår det!


Far och hund.

Nu ska jag göra iordning frukost.

Ha det bra så länge.

Kram Frida

Slut i kroppen.

Nu är jag helt slut som...fotbollsspelare. Shit vad kul det var men jobbigt. Tydligen så ska de börja "på allvar" med träningen nästa vecka, och då får ingen annan vara med som inte spelar i laget så det var min första och sista träning. Det var lite trist, men jag får väl underhålla mig på annat sätt. Jag gjorde iallafall ett mål och mitt lag vann, trots att vi var en mindre på planen. Jag spelade på mittfältet och fick verkligen känna att jag levde...

Det var så roligt att se vilka som var med, för de flesta killarna var ju såna som var småkillar när jag gick på gymnasiet men som nu har växt upp...jobbigt för återigen blir man påmind om sin ålder! Men trots mitt tjat så har jag ingen åldersnoja...bara liiiite!!

Jag har precis ätit lite kvällsmat och nu ska jag hoppa in i duschen.

Sov gott kära ni!

Kram Frida

(Cilla, när kommer du hem? Vår hemtele är visst paj för tillfället men du kan messa mitt vanliga engelska nummer, eller kommentera här på bloggen. Jag längtar iallafall tills vi ses!)

Det gick bra!

Tillsammans är vi starka! Det gick bra. Jag hjälpte mest till genom att stå och titta på och äta Marabou mintchoklad...men det blev fixat till slut.


Mor och far in action.

Nu ska jag drick kaffe, sen gå på promenad i ösregnet. Det är ingen fotbollsträning idag så jag får bränna kalorier på annat sätt.

Kram Frida

Update: Det är visst fotbollsträning, om mindre än 20 minuter...jag som precis klämt i mig en massa choklad...jaja, det är bara att bita ihop och gå och köra hårt!

Tummen mitt i handen..

...och teknikens under....nu ropar farsan att jag ska komma och montera ihop nåt skit de har fått på posten. Det har visst med TV:n att göra...ja men lycka till. "Ja men det står ju bara på engelska"...skriker han från vardagsrummet när jag säger att de kan försöka själva han och mamma....

Nu kom pappa in med allvarlig röst och sa: Nu får du ju komma...

Jaja... Frida, at your service!

Kram Fx.

Live från Linnskällvägen 9.

Nu har det snart gått ännu en dag och vad har man gjort...inget! Tänk att det är så svårt att koppla av, men det tar väl nån dag att komma in i byns tempo.

Vi sa iallafall hej då till min faster Siw och hennes gubbe Curt.

Hej då!

Mamma och jag var i Hällefors, jag passade på att gå in på lokala klädbutiken, Thomas Kläder, och köpa mig ett nytt vitt linne. Sen hämtade vi pappa från jobbet.

Väl hemma blev det mat, jag hade beställt fiskgratäng och vad tror ni vi fick? Jo sjalvklart blev det som jag ville! Det är därför som det kallas för hotellet! (Bara när jag är hemma tydligen).

Här sitter lilla familjen redo för mat. Mamma, Izza och pappa.

I vår familj äts det inte både lunch och middag utan nånting mittemellan vid fyratiden, men det är ganska skönt för man går ju upp lite senare och äter frukost när man bor på hotell... haha.

Nu ska jag läsa en stund.

Kram Frida

Bloggen 1 år.

Snart fyller bloggen ett år! Hur ska vi fira det Elinor?

Jag upptäckte precis att min körkort gått ut...jag har alltså haft det i TIO år...jag blir nästan gråtfärdig när jag tänker på det... Jag har lite grejer jag måste fixa idag, betala räkningar, göra adressändring här i Sverige, fixa klipptid, skaffa nytt körkort...hmm, hade inte jag semester?

Nu haglar det ute...vilket härligt sommarväder! :-)

Kram Frida

Grythyttan

Hej på er!

Nu har jag sovit första natten på semestern hemma hos mamma och pappa. Jag sov som en stock i nästan tio timmar.

Flygresan gick jättebra, sol hela vägen och inga gupp. I like.

Såhär fint var det hela vägen.

Det var väldigt skönt att inte flyga sådär galet tidigt på morgonen som vi annars alltid gör. Jag blev hämtad av mamma och min faster och det var härligt att se dom stå där och vänta.

Det är ganska kyligt ute och nu precis började det ösregna...ojoj. Men det gör inte så mycket för jag har ju trots allt semester! Mamma var nyss ute och vattnade blommorna vilket kändes aningen onödigt..




Imorse var jag ute och joggade med vår hund Izza. Lata hundjäkeln hängde efter mig i kopplet så jag fick mer eller mindre dra henne runt..jag var måttligt road. Hon med tror jag..

När jag kom hem hade min faster och mamma lagat brunch med äggröra och annat smaskigt. Mums. Tyvärr kunde vi inte sitta ute på baksidan för det var lite för ruggigt.



Nu ska jag gå och borsta tänderna och göra mig klar för att åka och hämta pappa från jobbet i Hällefors.

Vi hörs.

Kram Frida

Packad.

Efter ett supersvettigt fotbollspass på nästan två timmar (det blev så hett ute helt plötsligt), och 4km promenad hem kom jag tillbaks ganska sent och bara däckade i soffan. Beth hade lagat supergod Thai soppa som jag fick serverad men lyckades tugga på en chili så det kändes som om min mun brann...usch. Men annars var det gott. Tror den heter Tom Yum eller liknande...

Jag kom på att det kanske vore en bra ide att börja packa, så nu är det nästan färdigt. Tänkte ta en snabbdusch nu, sen hoppa i säng och gå upp lite tidigare imorgon bitti för att packa det sista. Jag åker inte så där megatidigt som jag brukar utan flyget går vid 11.30 vilket känns skönt. Mamma och min faster Siw kommer och hämtar mig! I can't wait!

Nu ni kära läsare ska jag göra mig klar för sängen. Nästa gång jag bloggar blir det från Grythyttan!

Det ska bli så kul att få träffa er alla, Mamma, Pappa, Izza, Siw, Curt, brorsan, Pia, Mia, Lina, Cilla, Stina, Ella, Janne och alla er andra som jag glömt (förlåt)! Jag längtar!

Kram Frida

Jag har slutat..

..pa gymet. Jag har har kanske 2 veckor kvar pa mitt gym membership och det kanns faktist som en lattnad att inte langre behova ga dit. Jag har gatt pa samma stalle nu i ett ar och jag borjar bli riktigt trott pa det. Jag kanske kommer sakna det sen nar jag borjar uni till hosten igen. Men som det kanns just nu har jag helt enkelt inte tid att ga dit. Jag ska nu forsoka borja jogga hem fran jobbet pa kvallarna i stallet. Som Frida gor fast hem i stallet for till jobbet. Jag gjorde det bade igar kvall och ikvall och det kandes jatte bra. Jag springer inte hela tiden utan jag saktar ner och gar lite i mellan. Det ar mycket lattare att jogga nar man vet att man ar pavag nanstans. Speciellt nar man ar pavag hem. Man vill ju inget annat an att komma hem sa fort som mojligt efter jobbet. Jag kommer hem tidigare an vanligt pa kvallarna och jag har dessutom redan gjort min traning nar jag kommer hem. Timesaver!


Det var jatte fint vader idag nar jag jogga hem.

Snart: Smallville pa teve!

Puss E

Blomdusch.

Jobbet var som vanligt segt men eftersom jag nu bara har en dag kvar till semestern så överlevde jag. Jag känner mig så produktiv idag, har hunnit med massor och klockan är inte ens nio...

Jag hann handla lite på vägen hem, laga mat, diska, tvätta, duscha blommorna, dammsuga, läsa i min bok, åka till Richmond för att träffa Laura och hämta en resväska jag ska låna, ta mig hem igen och nu bloggar jag! Inte illa på nån timma va?
Nu är jag så trött så jag vet knappt vad jag heter, men jag ska krypa ner i sängen nu och läsa. Imorgon ska jag jogga till jobbet och på kvällen ska jag träna fotboll. Sen måste jag ju packa också. Busy, busy!

Kollade precis in i duschen för att se hur mina blommor har det, jag brukar duscha dom regelbundet istället för att vattna dom. De älskar det, jag lovar!


"Vi mår så bra", sa dom när jag tittade in!

Kram och sov så gott.

Frida x


Söndagsmiddag.

Nu har jag precis kommit hem från middagen hos Maria och Johanna. Jag är helt slut och kommer nog att somna omedelbart när jag lägger ner huvudet på kudden.

Tjejerna bjöd på pastasallad med lax, feta och avokado. Mums! Jag åt massor. Till efterrätt hade jag köpt med Rocky Road minisar som var riktigt smarro. Vi drack te, at godisarna och kollade lite på TV efter middagen, sen var det dags för mig att åka hem. Tiden går fort när man har roligt!


Jag glömde ta kort under middagen, så här får ni se resterna som Maria håller fram...


Två muppar med Oval cricketground i bakgrunden. Deras balkong har utsikt över hela grounden, coolt!


Te och mys i soffan.

Nu ska jag läsa en liiiiten stund i Tyskungen, sen skönhetssömn!

Sov så gott.

Kram Frida

Fotboll

Jag är helt slut efter fotbollen, vi spelade i gassande sol i över två timmar och svetten bara lackade.

Nu är jag jättestressad, ska duscha och skynda mig till Johanna och Maria dit jag blivit bjuden på middag. Det ska bli så gott och jag är superhungrig! Kameran får hänga med...

Kram på er, Frida.

Förresten så har jag läst ut Sjöjungfrun...rackarns vad bra den var. Men slutet...jag blir tokig! Jag vill veta nu! Nu ska jag börja på Tyskungen, fel ordning, jag vet, men men..



Sunday



Idag har vi fint vader har i London! Nu pa formiddagen har vi varit pa promenad till Hyde Park. Pa vagen kopte vi Ice latte pa Starbucks. Neal som provade det for forsta gangen tyckte inte att det var sa jatte gott men jag alskar det.

Nu ska vi aka och handla mat sen ska vi kolla pa film och ta det lungt ikvall.

E x

HURRA!!!

Idag vill jag passa på att säga GRATTIS till världens bästa Pappa som firar 58 taggar och det ska vi fira. Fast på Onsdag när jag kommer hem!


Izza och pappas bästa sida. :-)

Kram och HURRA på dig pappa.

Frida

Söndag och sol!

Wohoo, solen skiner idag, man hade nästan glömt hur den ser ut...

Vilka mongobilder Elinor hade lagt in från museums dagen... Jag ser inte normal ut på en enda! :-)
Vi hade jättekul och det var väldigt intressant, men som vanligt när vi tre gör något tillsammans blir det mest fniss och lek...vi träffas alldeles för sällan alla tre!

Jag åkte till Laura i Richmond igår, glömde ju självklart kameran vilket var synd för vi hade klätt oss så fina! Vi gjorde en rejäl barrunda som trots det slutade strax efter midnatt för då kände vi att vi inte ville dricka mer, plus att jag absolut inte vill vara onykter när jag åker hem om jag ska åka själv. Jag tog bussen med världens längsta omväg men eftersom det var natt så gick det hyfsat fort. Det var iallafall en väldigt lyckad kväll! Thanks Laura.

Nu ska jag plocka lite innan jag ska pallra mig iväg till fotbollsträningen.

Förresten så var det "free travel" på alla bussar igår...jag måste ta reda på varför...

Ha en bra dag!

Kram Frida

Museum dag

Sorry jag har varit jatte dalig pa att blogga pa sista tiden. Jag har helt enkelt inte orkat. Plus att jag har rakat ut for en tjuv som tagit pengar pa mitt ett av mina konton. Sa jag har haft fullt upp med att fixa med det. Usch… sa jobbigt. Jakla tjuvar. Men det kommer nog att ordna sig.


Jaja hur som helst.. idag har vi (jag, Putte och Frida) varit kulturella hela dagen och gatt pa museum. Vi gick forst till Science museum och efter lite kina mat gick vi till Natural History museum som ligger precis brevid.


Jag hade som vanligt kameran med mig och tog en massa bilder. Dom flesta blev ganska suddiga eftersom det ar valdigt morkt darinne och jag vill inte bara ta kort med blixten for jag tycker inte att dom blir lika bra.


Jag ar sa trott just nu att jag inte orkar skriva mer.


Science museum


 

Natural History museum




Vi ses i morgon.

Puss E

Svettig

Nu har jag precis kommit hem från en joggingrunda i parken. Jag skulle ha tagit vanliga "Hammersmith runt", men var inte på humör, så jag sprang i parken. Tack vare google map pedometer, eller webwalking, så kan man kolla hur långt man har gått eller sprungit. Jag hade svettats i 4.8 kilometer.


Till frukost blev det en avokado och nu blir det dusch innan Science Museum.

Ses snart igen.

Kram Frida

Mamma och Pappa.

Just det ja, mamma och pappa har fått igång internet nu. Välkommen in i cyberspace och 2000-talet! Kram


Pappa


Mamma

Jag saknar er sååååå! Snart ses vi!

Kram

Halloj.

Ja, inte var det igår jag bloggade sist. Jag skyller det på två saker: Jobbet och vår internetuppkoppling hemma. Det sistnamnda är numera fixat så nu kan jag blogga på! Wohoo!

Fredagskvällen tillbringades hemma i soffan med en bra bok (Sjöjungfrun av Camilla Läckberg) och god mat och lite godis. Inte helt fel då regnet har fullkomligt hällt ner. Egentligen skulle jag på drink med Johanna, men pallade inte.

Nu sitter jag i sängen och har precis färgat håret och ögonbrynen och väntar på att det ska sköljas ur.

Imorgon ska jag upp och jogga en runda, sen ska jag, Elinor och Patrik på Science Museum. Det ska bli riktigt kul.

På kvällen ska jag till Richmond och träffa Laura på en drink. Ska försöka ta kort så ni får se hur kvällen var.

På Söndag ska jag träffa vår kompis Astrid på frukost i High Street Ken (ska du med Elli?), sen ska jag träna fotboll innan det blir middag hos Johanna och Maria. Fullt upp kan man säga!

På Onsdag bär det av till Sverige i nästan tre veckor! Jag längtar så jag kan dö. Tror jag är inne i nån form av livskris så det ska bli skönt att ta det lugnt och tänka efter på stora beslut som skall tas... Ibland är det jobbigt att bli vuxen!

Oj, nu måste håret skoljas ur...

Kram på er och tack för att ni har hängt kvar!

Sov gott.

Frida x

The pool house

Jag och Neal hade en egen liten lagenhet pa garden. Vi bodde i pool huset och dom andra i villan.


Utsikt fran min och Neals lilla balkong.


Har uppe i pool huset bodde vi. Villan lag brevid.

Spanien: pose bilderna

Har kommer lite pose bilder dar vi alla star uppstallda vid olika tillfallen.


1. Neal och Martin. 2. Neals foraldrar. 3. Claire. 4. me. 5. Jag och Claire forsta dagen (det ar darfor vi ar sa bleka).


6. Claire och jag. 7. Neal och Martin med dereas pappa sista dagen pa semestern. 8. Jag och Claire med deras mamma.

Spanien: pool bilder


Broderna Ayers tar sats och hoppar i poolen och spexar lite..



Jag och Claire forsoker oss pa samma sak. Men vi ser lite radda ut..hehe.. Speciellt Claire.

Vi hade jatte fint vader varje dag. Vi spenderade dom flesta dagarna vid poolen eftersom vi hade egen pool i villan dar vi bodde. Det var sa bekvamt att bara ga ner till poolen pa morgonen i stallet for att ta bilen till stranden.



Tillbaka

Nu ar jag tillbaka fran Spanien. Vi hade jatte fint vader hela tiden! Jag ville inte aka hem idag.


Sa har fint vader var det nar vi lyfte fran Spanien i morse.


-Hejda Spanien nu flyger vi till England.


Uppe i luften nanstans mellan Spanien och England.

Jag har en massa bilder jag vill lagga upp. Ska forsoka lagga upp lite fler ikvall.

Puss E

RSS 2.0