The Unit.

Vi åt så vi nästan sprack igår! Hjälp så mycket godsaker vi fick!  Det var champagne, Tacopaj, bruschetta, jordgubbar och brownies bland mycket annat! Elinor hade hand om kameran så jag hoppas att hon lägger in lite bilder snart!

Idag har varit en extremt grå dag! Usch. Jag passade på att gå en sväng och köpa mat och kaffe innan det blev invasion i Fulham då Chelsea mötte Arsenal på hemmaplan.

Jag gick och hyrde "The Unit" på DVD för jag planerade en dag framför TV:n. Jag skulle ju till Kingston med Laura, men hon blev sjuk så vi stannade hemma. Jag har inte fått mycket alls gjort idag, har diskat och tvättat och städat lite, men tänkte ta tag i det ordentligt imorgon. Jag vill bara slöa idag!

Hoppas ni har haft en bra helg!

Kram Frida x

Inget mera vin...

Hur kommer det sig att man alltid stressar på helgerna för att hinna med allt? Eller är det bara jag?

I Torsdags var vi ju på gig vilket var en väldigt trevlig överraskning. Jag tyckte Scouting for girls var jättebra och det tror jag tjejerna också tyckte. Vi träffades på The Prince i Brixton först och tog några glas vin. Alla tre måste ha varit väldigt lättpåverkade den kvällen för vi blev ganska fulla direkt...


1) Tre coola brudar. 2) Elinor bad om Rödvin men fick saft...

Brixton Academy var en väldigt cool venue. Jag hade aldrig varit där förut, men det var lite som att vara i en stad med kulisser och balkonger och grejer. Svårt att förklara...


3) Scouting in action. 4) åååhhh vad bra dom är!! 5) Tarzan 1&2.

Jag vet inte om ni har sett Galenskaparnas OS i friidrott när han "fastnar i vinkelvolten", men jag verkar ha "fastnat i pussmunnen"...


(Jag hoppas nån av mina vänner tänker: Jeeezus, vem ska tala om för henne att det INTE är en good look?!!) Haha.

Igår var jag på Iniquity med Johanna och tog ett par glas vin. Det var väldigt trevligt måste jag säga, men jag är så trött på vin nu så ikväll blir det alkoholfritt! Vi ska ha tjejmiddag hos Laura, bilder kommer imorgon!

Imorse gick jag till Putney för att träna med Laura, men hon var så förkyld så vi hoppade över träning, tog en kopp kaffe istället och sen inhandlade vi all mat inför kvällen.


I love coffee! hihi.

Nu sitter jag och dricker en megastor kopp kaffe och ska snart börja förbereda inför kvällen. Vad gott det ska bli med en massa mat och onyttigheter.

Kram och ha en trevlig helg!

Frida x

Lakris monster

Gardagen var riktigt trevlig, bra musik och sen lite vin pa det. Perfect! Frida kommer nog skriva mer om gardagens bravader lite senare, hon ar den som tog en massa bilder under kvallen. Jag kanner mig lite seg efter gardagen och ikvall kanner jag for att gora ingenting. Jag vill bara vara hemma och ata pizza och godis och kolla pa nan bra film.

Efter skolan idag gick jag och Kai till Scandinavien Kitchen for att handla lite gottis. Det ar sa mysigt dar och alla pratar svenska, typ. Kanske jobbar det nagra norrman dar ocksa? Jag vet inte. Jag handlade i alla fall lakris (bilden) och Kai handlade pepparkakor. Man kan aven ata och fika dar sa nasta gang ska vi nog gora det. Men allt ar valdigt dyrt! Men det forstar man ju eftersom allt ar importerat. Jag har i alla fall langtat efter lakris sa det har ska jag njuta utav ikvall.

Idag hade jag planerat att jag skulle sortera bland mina anteckningar och sen stada har hemma nar jag kom hem fran skolan, men an sa lange har jag bara kollat min mail, mailat Frida och sen lagt ner en massa tid pa att gora pratbubblor till mina lakris monster. Hehe. Man kommer alltid pa nat battre att gora nar man ska stada, eller hur? Nee jag far nog rycka tag i mig sjalv, det ser ut som sju svåra år här hemma.

Guuud vad skont med fredag!

Puss E

Hart arbete

Idag har vi inte haft nagra lektioner men vi har varit i skolan anda och haft pluggdag. Vi har ritat grafer och gjort en massa utrakningar. Puh det var hart, men sa skont att det ar gjort. Dom jobbar sa hart (bilden) att dom inte ens marker att jag smyger fram mobilen och tar ett kort. Dom tanker sa det knakar har.


Nu ska jag strax aka till the ghetto (Brixton) och traffa Frida och Johanna. Vi ska ga och kolla pa Scouting for girls, som jag tror att Frida namnde tidigare. Jag kan inte alls deras musik men jag har ju hort talas om dom. Vi far val se om dom ar bra eller ej.

E x

SNOG

Onsdag, midweek! Härligt!

Dagen flöt på ganska bra, kul att ha Elinor på jobbet. Vi skrattade så jag nästan grät åt våra påhittade historier och röster som väl är vårt signum. Oj, så kul det var!


1) Tarzan 2) Lattjolajbanclown.

Elinor hade svinsnygga skor på sig idag som jag tillbringade mestadelen av dagen åt att vara avundsjuk på..suck...

Efter jobbet gick jag till South Kensington för att möta upp Johanna. Vi gick till nyöppnade Tinto's och sen skulle vi egentligen vidare på promenad. Istället gick vi runt hörnet till SNOG och åt underbart god frozen yoghurt. Johanna valde pistagenötter och mango på sin medan jag tog brownies och jordgubbar! Åh vad gott det är!!!! Är ni i London så måste ni prova båda ställena!


Johanna på Tinto's.

Jag är lite tjenis med managern på Tinto's eftersom han även har ett Tinto's runt hörnet där jag bodde förut så jag hade lovat att komma och kolla in nya stället. Det var pyttelitet men mysigt och kaffet jättegott som vanligt!
När vi gick fick vi varsin ros och godis. Charmör!


Här sitter vi på SNOG (som har samma ägare som Tintos) och njuter. Så gott och relativt nyttigt beroende på topping förstås...kanske inte ska ha brownies på om man vill vara hälsosam....hmmm.... :-)


I London kan allt hända och på vägen hem såg vi två mumintroll som sjöng gospel...random...


Imorgon blir det Scouting for girls! Kul!

Sov så gott.

Frida x

Heta klackar


Idag har jag haft pa mig mina nya heta skor pa jobbet. Jag kande mig riktigt cool. Frida var saaa avis..hehe.

Gud vad kvallen gar fort. Jag maste snart ga och lagga mig och det kanns som jag precis har kommit hem fran jobbet.

Godnatt. E x

Ljusterapi!

Nyss hemkommen från en härlig session av ljusterapi (solarium alltså, hehe) sitter jag nu och luktar bränt fläsk och myser och funderar lite på helgen. Vi ska ju till Laura på tjejmiddag och jag ska ju fixa starters så nu surfar jag på Arlas hemsida och försöker skaffa inspiration! Funderar lite på crostinis med olivtapenade och kanske tomatbruschetta.


Ganska enkelt och gott och funkar även för Elinor som är vegetarian.
Jag funderar även på Melon och färskostfylld prosciutto. Smarro. Jaja, vi får se vad det blir!




Elinor ska göra sin underbart goda Tacopaj, Laura ska göra Macaroni cheese av alla rätter i världen, Lisa ska fixa en sallad och Natalie efterrätten vilken kommer att bli en överraskning! Spännande!

Nu är även min Fredag inbokad, jag och Johanna ska dricka glögg, sen ut på en drink. Mycket trevligt!

Nu ska jag hänga tvätt!

Kram Frida!



One down, 21 to go...

Jag har nedräkning av arbetsdagar innan julledigheten...hjälp vad jag längtar!

Jag är nyss hemkommen från fotbollsträningen, är stelfrusen! Gjorde vårrullar i ugnen och lät den stå på efteråt för att värma upp mig. Usch!

Denna vecka skulle jag inte göra nånting alls efter jobbet hade jag tänkt, men helt plötsligt är varje kväll uppbokad utom Fredag. Bland annat ska jag och Johanna gå på nyöppnade Tinto's i South Kensington. Världens godaste kaffe och en fantastiskt trevlig ägare, väldigt service minded och det gillar jag! Sen ska vi på powerwalk efter det. Idag fick jag dessutom gratis biljetter till Scouting for girls på Brixton Academy på Torsdag så jag ska gå med Elinor och Johanna. Gig är alltid roligt att gå på och är det gratis är det ju ännu bättre! Lördag är det boxning på förmiddagen sen tjejmiddag hos Laura och jag skulle gärna åka till IKEA innan och inhandla lite götterier, men vete tusan om jag hinner!

För att berätta lite mer om Sverige så sov jag ju hos brorsan natten till Söndag. han hade ju sina killkompisar hemma som spelade guitar hero och drack öl och åt onyttigheter så jag joinade in. Det var så trevligt! Och deras hund, Molly, är ju helt underbar! Jag blev kär direkt! Menlös och supersnäll!
Brorsan hade dessutom blivit en riktig heting nu när han har gått ner 10kg! Bra jobbat!


1) Jag och Molly. 2) Mongo-Molly. 3) Brorsan och Molly.


4) Brorsan in action. 5) Pling plong. 6) Joel, Ankan och brorsan som matar Molly med chips...

Nu ska jag snart krypa till kojs. Är så trött på mörkret. Imorgon ska jag nog sola solarium, det får bli min ljusterapi! Hehe.

Kram och sov gott!

Frida x

Julklapps shopping

Idag har det varit fullt upp hela dagen med skola, gym och julklapps shopping. Jag kanner mig helt slut som manniska. Jag ska nog ga och lagga mig sa fort jag har skrivit klart det har.

Idag har jag som sagt varit och letat julklappar, det var jag och lillebror som gick pa stan tillsammans. Vi var valdigt effektiva och hittade presenter till ganska manga. Annars brukar det ta ett bra tag innan vi kommer pa vad vi ska kopa till folk i julklapp. Dessutom var det inte lika mycket folk pa stan som det brukar vara. Sa skont! Vi tror det kan ha att gora med att ett nytt jatte stort shopping center precis har oppnat i London och att manga valde att aka dit i stallet. Gud vad skont i sant fall!


Selfridges skyltfonster.


Tomten var ocksa ute och julhandlade idag.

Idag hande det nat skumt med min mobil. Jag vantade pa att Pappa skulle ringa, nar han ringer till mig sa kommer det upp dom "unknown" men i alla fall sa det ringde det fran hemligt nummer sa jag svarade och fick hora: "Hej det har ar Comviq, du har nu 7 kr kvar att ringa for..". Va? Jag fattade ingenting. Det var ju min engelska mobil det har hande pa. Jag tankte att det kanske blev nat fel med pappas telefon forst, men han har inte ens comviq och aven om han skulle ha haft det varfor skulle hans comviq meddelande komma till min telefon? Det var i alla fall pappa som hade ringt mig da nar Comviq pratade, men han hade hort att jag svarade nat konstigt och sen lagt pa. Herregud, skumt var det i alla fall.

E x

Stockholm.

Idag kom jag tillbaks till London efter en helt perfekt helg i Stockholm. En av dom bästa helgerna på mycket mycket länge måste jag säga!!! Jag skulle kunna lägga upp hur många kort som helst, men får väl hålla tillbaks lite. :-)


Det här är min favoritbild från kvällen. Så fin tycker jag!


1) Jag, Cilla och Viktoria! 2) Ella gillar vin! 3) Jag poserar i min nya klänning.


4) Jag och Cilla poserar. 5) Jag och Cilla vid middagen. 6) Ella, Stina och Josephine.


7) I lobbyn på hotellet vid halv fyra på morgonen... 8) Morgonen efter kvällen före, Stina käkar Hola Hoops i sängen. 9) Samling innan vi checkar ut!

Jag anlände till Stockholm vid tre på Fredagseftermiddagen och mötte då upp Elin, Stina och Ella och tillsammans gick vi till Clarion Hotell där vi väntade på att Cilla och Josse skulle anlända. Allt var ju en överraskning för Cilla så hon visste ju inget utan hon fick hoppa in i en taxi med Josse utan att veta destinationen. När hon kom fram till hotellet så stod vi ju alla där och Cilla bara skrek och hoppade av glädje av att se oss. Det var så himla roligt!
Vi tog ett glas vin i lobbyn, sen gick vi upp på rummen och åt snacks och drack vin och bara umgicks innan det var dags att fixa sig inför middag och utgång.
Middagen intogs på Scandic Anglais och jag måste säga att maten var helt underbar. Jag åt kaffestekt hjort, helt fantastiskt gott. Efter middagen bar det av till Golden Hits där vi svängde våra lurviga till schlagerlåtar ända tills stängningsdags! Ojojoj, jag har inte haft så roligt på länge!

På morgonen efter åt vi smarrig hotellfrukost innan vi shoppade loss på stan (jag iallafall!). Sen blev det lunch tillsammans innan det var dags att skiljas åt....sorgligt! Men ett minne för livet!

TACK 'KÖNER' FÖR EN FANTASTISK HELG!!!!!!

Kram Frida x




Break time

Det blev lite andrade planer idag. Frida ringde vid 1 tiden och sa att hon skulle vara vid Victoria om 10 minuter och undrade om jag ville fika, hon kom direkt fran flygplatsen och bussen darifran stannar ju vid Victora (nara mig). Sa jag gick och motte henne pa vagen och vi gick vidare in mot stan. Forst gick vi till Debenhams (stort varuhus) och strosade omkring lite darinne och Frida handlade en foundation, sen gick vi vidare till Caffe Nero och satte oss och fikade en stund. Det var en trevlig break i mitt plugg. Sen foljde jag med Frida som skulle handla mat innan hon akte hem. Sjav tittade jag in en snabbis pa Zara och Waterstones (bok affar) innan jag knallade hem. Jag provade lite klader pa Zara men det var inget som foll mig i smaken, som tur var! Det var mysigt inne pa Waterstones, dom har sa himla manga roliga och fina bocker. Det ar sa sallan jag gar i bokaffarer. Sen kopte jag en liten julklapp till Neal och sen gick jag hem.


Spiced apple and pecan muffin + Cappu.

Frida hade med sig en massa dagstidningar fran Sverige som hon gav till mig, plus gooodis. Tack!

Nu ska jag ata middag, forsoka plugga lite till och sen kommer kanske Youngy. Vi vet inte riktigt om han kommer eller inte for Neal har inte fatt tag i honom an.

E ♥

Godmorgon

Idag nar jag vakna sa var det frost utanfor..uhh. Vi hade tankt att jogga nu pa morgonen men jag tror att vi hoppar det. Jag kanner mig inte sa motiverad nu nar det ar sa gratt och trist. Det ar val en anledning eller? Eller sa ar det jag som ar lat och tyckte att detta var anledning nog for att inte gora nat.

Frost och kyla...brrr.

Idag blir det plugg som vanligt. Sen ska vi upp pa stan en svang och kolla efter ett par bocker och senare ikvall kommer kanske Youngy hit och halsar pa.

E x

Udda grejer

Idag startade jag och Neal dagen med att jogga i det soliga London vadret, sen har vi bara suttit inne och pluggat hela dagen. Den senaste timmen har jag dock spenderat till att skypa med mamma, under tiden skickade hon ett roligt mail till mig med en massa bilder pa udda holiday destinations.


En themepark i Las Vegas.


Slanggunga nagon? Jag hade nog svimmat om jag satt i den har. Herregud, jag holl ju pa att do av skrack nar jag akte frittfall i Liseberg for att det var sa hogt uppe.

New Beach i Japan.


Ahh varfor finns inte det har i London? Vore ju perfekt! Fast jag har for mig att dom byggde nat sant i London for ett par ar sen, fast det kanske bara var temporart? Eller har jag dromt det?


Tennis i Dubai. Jag skulle aldrig vaga spela tennis dar uppe. Uhh.

Dom har grejerna kanske ar old news? Jag vet inte.

E x

Hemlis!

Jag har ju inte kunnat berätta på bloggen vad jag skulle ha för mig denna helg eftersom allt skulle bli en överraskning för Cilla som ju fyllde 30år i Onsdags. Jag är iallafall i Sverige på blixtvisit och ska hem imorgon bitti. Jag berättar mera imorgon och ni ska få MASSOR av bilder! Har haft en fantastisk helg med underbara vänner! Ojojoj, kommer aldrig att glömma detta!

Kram så länge

Frida x

Mor och Far.

I helgen var ju som sagt mamma och pappa här på besök. Vi hade verkligen jättetrevligt! På Fredagen shoppade vi lite, på lördagen var vi på fotboll och på Söndagen åkte vi till Richmond och strosade i Richmond park. Vilken härlig helg!!


Mamma pustar ut efter att ha shoppat loss pa Primark.
Far och Mor utanför mitt hus.


Såhär är man van att se dom, munnen full av götterier!


Man får ju passa på att utnyttja dom lite. Pappa fixade nytt diskställ
och diskproppar, mamma fixade tv antenn och avloppet. Fantastiskt!


Jag och mamma skålar.
Pappa och Mamma dricker Irish Coffee.


Fniss och skratt i Richmond Park.

Nu ska jag fixa lite grejer innan jag ska lägga mig tidigt. Är jättetrött efter att ha varit ute igår och druckit lite för mycket vin med Premier League målisen.

Kram på er!

Frida x

@ Work

Idag har jag jobbat ihop med Frida hela dagen. Kul kul! Vi satt som vanligt och tramsa och hade det roligt ihop. Kanns ju lite lattare att jobba nar det ar sa.


Frida med sin Cappu.


Me med ny cardigan (H&M) och diadem (syns kanske inte sa bra pa bilden). Diademet gjorde sa jag gick ont i huvudet dock.


Natalie kom forbi pa sin lunch och gav oss treats. Thanks Nat!

Annars har det val inte hant sa mycket sen sist...eller jo just det! Idag fick jag nya Family Guy series 7 pa posten! Jaa!

E ♥

CECILIA 30 ÅR!!!

Onsdagen den 19 November fyller min älskade bästis Cecilia Saxin 30 år!

Cilla och jag har hängt ihop i många år och det finns ingen vän som hon. Cilla har verkligen alla kvaliteer man kan tänka sig, både som människa och som vän. Förutom att hon är omtänksam, pålitlig, snäll , rolig och ambitiös är hon även otroligt vacker och har ett stort hjärta!

Cilla, ha en härlig födelsedag!










Jag älskar dig, vännen!!

Kram Frida

Halloj.

Förlåt för dålig uppdatering, men jag känner mig lite stressad! Har en del att fixa med just nu! Jag ska försöka hinna uppdatera på Torsdag så ni får lite bilder från helgen med mamma och pappa.

Sorry och kram så länge.

Frida x

Solig lunch

Idag hade vi lang lunch sa vi passade pa att ga pa promenad i det soliga vadret.


1. Kai och jag vid Fitzroy Square. 2. Luis och Kai. 3. Vara skuggor.


Sen gick vi vidare till Heal's en svang och strosade omkring darinne. Dom hade en massa produkter i fina julforpackningar. Man vill ju kopa allt nar det ligger i fina presentaskar! Glitter!! Dessutom spelade dom julmusik sa man kom riktigt in i julshoppings stamning. Snacka om att pracka pa folk skit. Men jag kopte ingenting for vi var ju tvugna att ga tillbaka till skolan.


Efter sista lektionen gick jag och Kai till Primark. Pa vagen dit forsokte jag ta kort pa Selfridges fina julbelysning men det blev inte sa bra med min mobil i morkret. Som vanligt nar jag anvander min mobil.

Nu ska vi ata middag, sen ar det Smallville ikvall!

E x

Hemma hos Patte

Nu ar jag tillbaka fran Patrik. Vi spelade forst lite Wii. Jag och David (Patriks flatmate) korde mot varandra och jag vann ju for det mesta..hehe. Vi korde tennis, bowling och baseball. Det var roligt, speciellt nar jag vann! Fast bade jag och David var ganska daliga pa baseball. Det blev 0-0. Vara lag var kassa helt enkelt. Sen kollade vi pa The Dark Knight och till det blev det saklart godis och chips. David bjod aven pa glass och kolasas. Det var bra service!


1. Tva luffare. 2. Bowling! 3. Baseball var inte var starka sida.


4. David. 5.'Yes'. David fick en strike. 6. Oups.. 7. Patrik nya fina ljus ifran Sverige. I like.

Nu ska jag sova. Godnatt kara lasare.

E x

Wii och film

Idag har jag fatt en hel del gjort faktist. Jag ar stolt over mig sjalv. Jag har suttit i flera timmar och pluggat matte och oj vad svart det var. Jag holl pa att bli galen, men jag lyckades klura ut det mesta i alla fall sen gav jag upp. Jag har sa himla manga olika grejer som maste goras och om varje liten grej tar sa har lang tid som det tog for mig idag att gora matten hur ska jag da hinna gora nanting annat? Men det ar val sa for dom flesta som pluggar antar jag..

Nu ska jag strax ivag till Puttrik och spela lite Wii (om det funkar att koppla in det till hans dator) och sen ska vi kolla pa film. Jag ringde precis Patte och da var han pa Sainsbury's och letade efter kolasas..aha! Blir det glass ikvall tro? Mmm..


Idolbild.

Love /E

Slödag i höst mörkret

Idag har jag inte gjort sa mycket, jag borjade dagen med att forsoka plugga lite men det var sa trakigt och jag kande mig helt omotiverad att jag inte orkade gora sa mycket. Jag har i stallet spenderat mestadels utav dagen med att sloa framfor teven och datorn. Kul. Nej inte sa varst. Sen tog jag en promenad och lyssnade pa min Ipod och kande mig lite battre efterat. Fast jag ar valdigt trott pa min musik just nu. Men i morgon ska jag forhoppningsvis pa lite bra musik av Patrik. Jag skulle vilja ha Brittans nya skiva pa min ipod, da skulle jag nog bli peppad till att ga ut och promenera mer. Oh, womanizer, oh, you're a womanizer, baby....lalaaaa.

Tank vad fort det blir morkt ute nu! Sahar sag det ut ute precis innan jag gick pa promenad och pa vagen tillbaka var det redan becksvart ute. Och varre kommer det bli. Usch. Men efter jul vander det igen? Eller?

Idag har Patrik lagt upp sin senaste film: Zupermuppen, pa sin blogg. Zandra har huvudrollen (eller ja den enda rollen) som Zupermuppen. Hoho.. tur att man inte har normala familjemedlemar, for hur kul vore det? Ga inte och kolla vettja!



Vad ska ni gora ikvall?

E x

Fat measurements

Idag har vi varit i sport-labbet och gjort fat percentage measurements och jag var the subject. Oj inte manga svenska ord i den meningen, men jag vet inte riktigt vad man sager pa svenska? Vad kallar man the subject? Jaja det spelar ingen roll. Vi spenderade i alla fall fleeera timmar med att mata, rita streck och nypa mig i fettet..hehe. Det var lite skumt att ha fyra personer runt omkring sig som drog och slet i mig (och mitt fett). Det visade sig i alla fall att jag bestar utav 25% fett, alltsa en 1/4 fett!! Om nu detta stammer...hm.. host. Funderar pa att ga ut och springa i morgon bitti..

Jag fick aven ga in i en san dar Bod Pod som mater fett, under tiden stod min grupp runt omkring mig och skrattade at mig. Maskinen sa at mig att jag maste sitta still och andas lungt och det var ju inte det lattaste nar alla stod och tittade pa mig, samtidigt som Luis tog kort pa mig med sin mobil (som jag inte har fatt se an).


1. Jag var tvungen att ha "minimal kladsel", sa det fick bli shorts och linne. 2. Luis mater mitt lar fett! 3. Sana har kryss har jag nu lite overallt pa kroppen. Hoppas dom inte anvande en permanent penna!

Lektionen var ganska trottsam for det tog san himla tid att gora allting, fast nu vet jag ju alla mina measurements och det kan ju vara bra att veta? Efterat gick vi och drack kaffe och det var nog det basta kaffet jag druckit pa lange for det var sa behovligt!

Trevlig helg!

/E

A real trooper

Just nu ar jag helt slut som manniska. Idag har jag suttit i biblioteket med Kai och Veera typ hela dagen. Vi har gatt igenom en massa bocker och letat efter svar till fragor som vi behover veta infor morgondagens labb. Jobbigt!



Efter biblioteket gick jag och Veera till gymet. Jag var dar i en timma och korde 30 minuter crosstraining och nastan 30 minuter pa rullbandet. Det kanns, jag ar sa himla trott just nu. Men det var jakligt skont. I natt kommer jag att sova gott.

Jag laste i tidningen idag att ca 2500 personer hade koat pa Oxford Street igar kvall for att fa kunna kopa det nya World of Warcraft (fantasy rollplaying game) spelet. Folk hade tydligen flygit fran alla mojliga lander for att kunna kopa det har spelet och manga hade klatt ut sig i sina online karaktarer. Men i alla fall, en kille hade koat i 18 timmar for att vara den forsta i UK att kopa spelet! 18 timmar!!!!!! Men det roliga var att nar affaren val oppnade sa....haha.... hall i er nu...hade han svimmat av utmattning!! HAHAHA. Stackarn. Som ni kanske forstod blev han inte den forsta att kopa spelet. Killen som i stallet hann bli den forsta att kopa spelet sa sahar: "I feel for Scott, he was a real trooper, but in the end I think it just overwhelmed him". Ja han var verkligen en riktig trooper. Haha... ja herregud.

Hej. E ♥

Celebert besök.

Nu sitter jag här svettig(har tränat) och jäkligt nöjd efter en supersmarrig middag bestående av räkor, avokado, spenatblad, rödlök, keso, solrosfrön och sweet chili sås. Det är så gott så jag blir tårögd...Självklart sugen på choklad som alltid efter maten, men mamma och pappa kommer ju om några timmar och de har med sig götterier hemifrån så jag tänker vänta.

Jag ska städa undan lite snart och fixa så allt är fint när de kommer.

Jag har planerat helgen ganska bra tycker jag. Imorgon ska vi in till stan en sväng, sen blir det nog Borough Market på eftermiddagen.
Lördag ska vi bruncha på The Crew Room innan vi går på Fulham v Tottenham på Craven Cottage. Sen på kvällen blir det middag nånstans.
Söndag tänkte jag ta med dom till Richmond för en promenad i Richmond Park och sen kanske en traditionell Sunday Roast på nån mysig pub.

Det låter väl trevligt, eller vad säger ni?

Jag lovar ingen uppdatering under helgen, men vi får se. Elinor får hålla ställningarna.

Kram så länge

Frida x

Frida = Tarzan

Jaha ni, ibland är det ganska mycket tid över på jobbet till att göra just ingenting. Elinor är en riktig konstnär och idag när jag mailade henne och frågade hur hon tyckte jag skulle klippa mig, fick jag den här vackra bilden tillbaks...



Jävligt läcker frisyr måste jag säga, den här bilden ska jag ta med till min frisör...
För övrigt gillar jag mina skor som ser ut som handgranater, min hållning, läppstiftet och att jag verkar gräva efter något spännande under kjolen...? ;-)

Idag har jag varit duktig och joggat hem, sen kom Johanna förbi och vi gick på powerwalk i en timma, jättehärligt.

Nu ska jag förbereda lite inför mamma och pappas ankomst imorgon kväll! Ska bli så kul!

Kram Frida x

En vanlig dag pa jobbet

Soool idag, en tag i alla fall.


Utanfor jobbet.


Pavag till affaren. Traden ar sa fina nu. Tycker att det har kortet kanns lite arty.



Det har kortet tyckte jag blev fint pa Frida. Fast jag tror inte att Frida gillade det for att hon blundar. Men jag tycker det blev ett naturligt vackert kort.


Frida ater godis pavagen tillbaka.

Jaha det har inlagget var ju spannande, eller? Det var i alla fall en bra dag pa jobbet idag. Kanske for att vi slapp regn. Men ocksa for att det ar kul att jobba nar man inte gor det sa ofta, eller ja kanske inte just att jobba men att traffa girlsen. Forovrigt var det en helt vanlig dag med hotmail fran Frida med jamna mellanrum.

E ♥

Drinkar med uni

Igar hade vi in-class essay och jag var svin nervos. Jag blev sa stressad att jag helt glomde bort vad jag skulle skriva i mellan at, men sen kom det tillbaka och jag lyckades skriva det mesta tror jag. Puh.


Efterat gick jag och Kai till gymet for att skriva upp oss pa introduction, som vi ska pa i morgon.


Sen gick vi vidare tillsammans nagra uni mates pa drinkar. Har ar Luis pa bilden. Det var en hel del folk dar i borjan av kvallen..


..senare borjade folk dra sig hemat och kvar blev jag, Pete och Rupy. Jag tjata om att jag maste ga hem for det ar Smallville (sasongs start) pa tv och jag skulle upp och jobba dagen efter. Men men efter lite overtalning stannade jag anda kvar och missade Smallville..snyft.


Hoppsan!


Tillslut lyckades jag fa med mig Pete ner till tunnelbanan for att aka hem. Men jag tror inte riktigt att han fattade att vi skulle aka hem for han holl hela tiden pa och fragade mig: "where are we going? Where are we?" Herregud. Han bor at samma hall som mig men ett par stopp efter mig, men nar vi stannade pa Victoria (stoppet innan mig) klev han helt plotsligt av tunnelbanan och gick ut. Jag har ingen aning om vart han skulle. Vet inte om han sjalv visste det heller. Han ringde forut men jag missade det sa jag vet inte riktigt hur det gick for honom. Han kanske festade vidare.. haha. En riktig tarzan var han igar kvall i alla fall.

Det blev liiite for mycket vin igar kvall, sa jag var inte pa topp i morse kan jag saga. Men nu kanns det battre.

Nu: middag.

E x

Fridas favoriter!

Just nu har jag två absoluta favvisar i badrummet:



Till vänster ser ni en superbra ansiktstvätt från Clinique. Den tar bort all smuts och smink busenkelt, utan att lämna några spår av mascara eller underlagskräm. Clinique liquid facial soap heter den och är väldigt prisvärd. 13 pistoler gav jag och den är väldigt dryg. Finns för olika hudtyper också! Perfa!
Till höger ser ni världens mest underbara duschcreme, Radox Shower smoothies. Den på bilden luktar honung och vanilj och är krämig i konsistensen med små bitar av mandel i. Helt fantastisk, finns INGET som slår den, prova den och ni är fast! Finns även i jordgubb vilken är helt ok och nån annan lukt som jag inte ens köpte för den var grön... :-)

Frida x

Halva arbetsveckan gjord!

I Söndags kväll klappade mitt internet ihop och teknikkatastrofen nummer ett (jag alltså) har i två dagar försökt fixa det själv! Jag har tryckt på alla knappar och fixat och konfigurerat och renewat ip och jag vet inte vad.  Hurra vad bra det gick...eller inte...för helt plötsligt var det tillbaks igen idag så antagligen var det nåt fel på uppkopplingen bara, eller vad fan vet jag? Jag är lättad att datorn inte kraschat helt efter min behandling...Skönt att det är tillbaks för det är jobbigt utan. Visserligen har jag Wifi både på min ipod och min mobil, men det är inte samma sak att sitta och knappa på ett litet mini-tangentbord, håller ni inte med?

Egentligen har väl inte mycket hänt. Igår var det fotbollsträning i ösregnet och idag joggade jag hem, eller till mataffären snarare, där jag handlade lite käk och kaffe och kakor tills mamma och pappa kommer på Torsdag kväll. Jag har tagit ledigt på Fredag, då ska vi bland annat till Primark...hehe. På Lördag ska vi på fotboll och på Söndag blir det brunch och en tur till Richmond. Jag längtar så!!

Nu ska jag fixa lite här hemma. Imorgon jobbar lill-snäckan Elli smällkaramelli, det är höjdpunkten på min arbetsvecka! :-)

Kram Frida x

Jag fick ett ryck idag..

..och gjorde smulpaj! Jag hade frusna bar i frysen och allt annat som hor till brukar vi ju ha hemma. Sa snabbt och latt. 5 minuter sen in i ugnen. Nu aterstar det bara att se hur den smakar.



Nu blir det middag och film!

E x

Budget!

Idag behövde jag köpa nya leggings men ville handla billigt eftersom jag sparar pengar denna månad, så med fara för livet satte jag mig på bussen och åkte till gettot, närmare bestämt Southside Shopping Centre i Wandsworth. Det är bara 5 minuter på bussen men hjälp vilken skillnad på människor. Tarzans och lattjolajbanclowner överallt...
Där shoppad jag loss på Primark. För £22 fick jag detta:


1 randigt linne
1 Par leggings
3 Randiga långärmade tröjor
1 Randig hoodie(på bilden)
3 par vantar
5 par trosor
1 Lakan

Bargain!!!

Kanske överdrev jag det randiga en aning..men det är ju så fint. Jag var så nöjd att jag nästan skuttade hem (jag åkte buss).

Nu hänger ett tungt mörkt moln över mig: DISK! Jag hatar att diska, det är det värsta jag vet!!! Usch.

Jag ska ta tag i det snarast, sen njuta av resten av kvällen!

Hoppas ni har haft en härlig helg.

Frida x


Om man inget annat har...

Åh vad roligt vi hade igår. Jag åkte till Johanna som lagade smarrig middag till mig, sen ringde Hillevi och undrade vad vi gjorde så hon kom också över. Vi drack vin och snackade och jag kollade igenom Johannas garderob, tyvärr hände då detta:

Hoppsan...                       Hille.                                 Johanna


Jag och Hille. Vi bodde ihop för en hel evighet sedan!!

Det ösregnade ute och ingen av oss hade ett paraply, så det fick bli: Man tager vad man haver...plastpåsar.


Funkade ju finfint!

Vi gick till Clapham North där det var fullsmockat med folk. Men kul hade vi!



En charmör kom fram till mig och sa: I think you're gorgeous, I'd like to take you out for dinner! Jag tackade vänligt men bestämt nej. Sen gick jag på toaletten, då hade han gått fram till Johanna och dragit samma replik. Haha, vilken Tarzan va?!

Kram Frida


Tarzan i affaren

Det blev ingen SATC igar. Tarzan pa vidoeaffaren hade lagt i fel film?! Han verkade ganska tjurig nar jag skulle hyra filmen igar, han hade nog en dalig dag och brydde sig val inte att kolla om han verkligen tog ratt film. Men men ingen storre skada skedd for vi fick i stallet 2 filmer. Han hade lagt i Wanted, ni vet den dar nya filmen med Angelina Jolie, sa vi kollade pa den och idag gick Neal dit fick lana SATC till i morgon i stallet. Sa vi ska kolla pa den senare. Wanted var val sa dar maste jag saga. Men det var i alla fall en film jag ville se.



Idag har vi varit ute pa morgon promenad till Battersea Park. Sa himla skont att starta dagen med lite frisk luft och motion. Igar satt jag inne typ heeela dagen, forutom att jag gick till affaren da. Det kandes framat kvallen att jag borjade bli rastlos efter att ha suttit still sa lange.

Idag ar det farsdag! Jag ringde och prata med pappa i morse och han sa att han hade fatt choklad och en kaktus (en san dar som sitter i en bil med solglasogon) av mina smasystrar:)

E ♥

Plugg och sen SATC

Idag har jag fatt en hel del plugg gjort (+ kollat pa ett par avsnitt GW i pauserna), vilket kanns som en liten lattnad. Jag forflyttade mig till vardagsrummet idag och pluggade dar i stallet for vid skrivbordet i sovrummet. Jag tror att det hjalpte med miljoombyte for det kandes lattare att koncentrera sig dar. Det ar mer dagsljus i vardagsrummet, plus att jag hade musik kanalen pa i bakrunden vilket gjorde skillnad. Men i alla fall sa far det mig att bli mer sugen pa att kopa en laptop. Jag har funderat pa det, men det kanns onodigt eftersom vi har en bra dator redan. Fordelen med en laptop ar ju att jag kan ta med mig den och plugga vart jag vill. Som ibland nar grannen klinkar pa sitt piano har ovanfor sa skulle det vara skont om jag kunde ta mitt pick och pack och satta mig pa Caffe Nero i stallet.

Ikvall blir det hemma slappar kvall. Neal ar just nu och kollar pa rugby med sina kompisar, eller ja den ar nog slut nu men dom sitter nog kvar och dricker ol skulle jag tro. Men sen nar han kommer hem tankte jag att vi skulle kolla pa SATC som jag har hyrt. Antligen ska jag fa sen den! Kanner mig helt efter. Undrar om Neal kommer bli lika excited?


Kvallens gottis: Cadbury choklad.

E x


Lördag.

Min och Johannas tjejkväll blev en killkväll, kill på ryggen alltså! :-) Vi käkade gott, kollade lite på film och snackade. Jättetrevligt.

Johanna väntar på massage.

Imorse sket vi i boxningen och gick på lååång powerwalk följt av frukost på The Crew Room. Varför bryta ett vinnande koncept...

Vi hamnade mitt i en roddtävling så det var folk överallt. Johanna och jag visste inte vart vi skulle ta vägen då det var så mycket läckra rodd-killar överallt med tajta dräkter...ojojoj, det var en trevlig promenad!




Nu har jag varit och lämnat i ett par skor och ett par stövlar på omklackning. De skall snart hämtas ut och då ska jag passa på att köpa mig en stor kaffe också. Känner mig lite trött, kanske ska ta en eftermiddagslur.

Ikväll ska jag hem till Johanna, hon ska laga middag, sen ska ut och ta en drink eller två. Kul!

Ha en bra dag.

Kram Frida.

Filmkväll.

Nu sitter jag här och väntar på att Johanna ska komma så vi kan käka. Hon ska sova över här idag, vi ska ha filmkväll med nyttigheter som frukt och sallad! Var ganska onyttig igår då godiskungen Steve hade med sig choklad, chips, godis och läsk, aaarrrgggghhh. Men självklart åt jag, fast jag klagade ju lite under tiden...haha.
Just nu är jag dock schweinhungrig så jag har ätit en halv påse torkade aprikoser redan... Joggade hem så jag var hungrig!

Vad härligt med helg va?! Jag är jättesugen på att åka till ett äventyrsbad...fråga mig inte varför. Måste kolla upp om det finns nåt i närheten...

Nu messade Johanna så nu måste jag börja fixa käk!

Frida x


Skon fredags kansla

Idag har jag haft riktigt skon fredags kansla hela dagen. Nice. Alla verkade sa glada i skolan idag trots att vi hade en jatte svar statistics lektion pa morgon kvisten.

Idag har jag och Kai joinat gymet pa skolan. Billigt och bra. Sant gillar vi! Det ar manga i min klass som gar dar sa da kan man ju ga dit tillsammans och peppa varandra, bra! Gymet ligger inte i varat campus, utan vid Regent Street campus men det ar inte sa langt i mellan.


1. Kai funderar om gymet ligger at det hallet. Vi gick lite vilse, men tillslut hittade vi ratt. 2. Huvudentrén i Regent campus.

Regent campus ar mycket finare an varan skola. Det ar en super gammal byggnad med en massa kluriga gangar, trappor och rum lite har var. Sa ibland kan det vara svart att hitta.

Jag lovade mig sjalv att jag skulle ga hem efter skolan och plugga matte, an sa lange har det inte gatt sa bra.

E ♥

Nästan Fredag!

Helt sjukt vad denna vecka har flygit fram, härligt!

Jag har idag ätit inte mindre än två stycken lemon meringue tarts, jäklars vad goda dom är. Claudia i catering hade lagt undan två åt mig, plus ett päron och två kycklingfileer, perfekt! Jag tänkte ta kort på dom(alltså tartsen) men de hade krossats i väskan när jag joggade hem så de var inte direkt bildsköna, men de smakade lika gott ändå! Hihi.


Här fikar jag med killarna i Warehouse. På bilden är det Boris och lattjolajbanclownen, alltså jag!

På lunchen idag gick jag hem till danska Astrid som bor alldeles vid jobbet. Hon har precis flyttat ihop med sin kille så jag skulle kolla in deras lägenhet. Det var jättemysigt. Nästa gång får jag lov att ta lite kort!

Nu sitter jag och pysslar med just ingenting, har ju som sagt joggat, fixat mat och lunchlåda och duschat. Steve skulle komma och hälsa på idag men han hamnade i nåt möte så han skulle bli sen. Tarzan.

Fixarfrasse.

Helgen skall spenderas på följande sätt:
Fredag: Myskväll med Johanna, film och godis!
Lördag: Träning. Sen fika med Lisa. På kvällen ska jag ut med Johanna på galej.
Söndag: Öppen för förslag!!!

På Söndag är det Fars Dag i Sverige va?

Jag är på så bra humör nuförtiden...jag vet inte vad som flugit i mig! Härligt är det iallafall!

Hoppas ni mår lika bra som jag!

Kram Frida

Bonfire night.

Idag är det bonfire night och det hörs minsann, det smäller hela tiden. Egentligen borde man bege sig ut och kolla in fyrverkerierna, men jag pallar inte i regnet. Dessutom har jag redan pyjamasen på mig...
Igår när jag låg i sängen och höll på att somna så ramlade gardinstången med tillhörande gardin ner på mig. Jag sket nästan på mig...Som jag slet för att få upp helvetet igen. Jag var tjutfärdig för jag hade målat naglarna och de var inte helt torra så de såg förskräckliga ut efteråt. Buhu...

Jag har iallafall hunnit med massor av nödvändiga saker efter jobbet...eller ja, kanske inte ändå. Jag har hur som helst handlat mat, lagat mat + lunch till imorgon och diskat. Oj, kanske inte var så mycket. Jag gjorde iallafall min älsklingssallad som jag äter typ varje dag!


Tonfisk, tomater, rödlök, keso, sallad med rostade frön och thai sweet chilli sås. YUM!!

Tomaterna smakade trä, då är det godare med avokado men det glömde jag köpa...

Elinor och jag läste en lagom värdelös "novell" idag som hette Södergöken, det var ganska roligt för den slutade med att en man högg ihjäl sin fru och två barn (självklart var ju inte det roligt!) men sen i epilogen stod det: Ja, så kunde det ha gått till, men det gjorde det inte. Eh? Ok....

Nu ska jag föra över lite pengar till Elinor för en resa och till Laura för en annan. (Elli, maila dina uppgifter please!)

Till dig S som i kommentarerna sa att vi skulle skriva lite oftare för du inte har nått liv: Tycker du verkligen att VI har ett liv...? Ja kanske, vi ska väl inte klaga, eller vad säger du Tarzan?
 

Kram på er

Frida x 

Creative or what?

Vill ni se nat haftigt? Klart ni vill. Kolla in pumpan.



Snygg va? Det var nagon fran jobbet som hade gjort den till Halloween festen som var i fredags. Riktigt cool.

E x

GW

Precis som Frida har jag inte sa mycket att skriva om. Mina dagar ser ungefar likadana ut just nu. Jag sitter mest hemma och stressar over min essay och tjatar om den. Idag har Frida hjalpt mig och kollat igenom delar av den och kommit med tips, det ar bra!

Men saklart har jag ju saker att se fram emot ocksa, sa som att nya avsnitt av Smallville borjar sandas pa tv nasta vecka. Wohoo! Apropa det har med tv serier sa pratade jag och Frida om Ghost Whisperer idag, som bade hon och jag alskar att kolla pa, och Frida sa nanting i stil med: "Family Guy i all ara, men med Ghost Whisperer kanns det som man kan relatera till". What? Ser Frida spoken? Gar hon precis som Melinda i GW och forsoker hjalpa spoken att kommunicera med sina anhoriga och hjalpa spoken (eller spirits som Melinda skulle ha sagt) att ga in i ljuset? Haha..


E x

Tisdag = Tristdag

Usch vad jag ogillar Tisdagar...en onödig dag...Absolut inget av värde har hänt idag. Jag joggade hem efter jobbet, sen storstädade jag och nu är jag nyduschad och ska måla naglarna efter gårdagens fadäs.

Imorgon jobbar Elinor så det ska bli kul att träffa henne.

Jag är jättetrött för jag kan inte riktigt sova på kvällarna, tror jag dricker för mycket kaffe. Igår satt jag uppe och Skypade med min kompis Jakob i Schweiz i ett par timmar, sen låg jag och vred mig i evigheter...Idag drack jag min sista kopp kaffe vid två så vi får se om det funkar. Håll tummarna.

Sorry för total inspirationstorka...

Kram Frida.

Skadad...

Måndagen har gått i tristessens tecken...Grått regn och rugg...usch usch usch!

Min hälsovecka började bra med två Florentiner på jobbet...att man inte har nån som helst karaktär. Ännu värre är det då de är gratis för jag är kompis med folket i köket. Men det är en usel ursäkt!
Finns Florentiner i Sverige? Det är iallafall schweingoda kakor.

De innehåller bl.a russin och cherrys och är knäckiga och underbara! De på jobbet är dessutom täckta av vit choklad...åååhhhh!!!!! Mamma, jag tror att du skulle gilla dom!


Jaja, jag tränade iallafall fotboll i en timma, sen joggade jag hem så jag förlåter mig själv...
Dessvärre skadade jag mig på träningen, ganska allvarligt.


TVÅ brutna naglar...

För alla er som undrar så är jag ordförande i klubben för usla fotografer...

Nu har jag precis fixat en rolig grej som är en hemlis än så länge....hihi.

Next: Duschen.

Kram Frida

Vart tog helgen vägen?

Söndag eftermiddag...hjälp! Den här helgen bara försvann!

Vi hade iallafall jättekul hos Elinor igår, vilka underbara tjejer vi har som vänner!
Jag kom hem strax efter midnatt och slocknade på en gång, fullt sminkad och utan att borsta tänderna...vaknade 11(!) timmar senare, pigg som en lärka! Vad härligt det var att sova ut! Kroppen värker efter träningen igår men det är bara skönt. Precis när jag vaknade messade Laura och undrade om jag ville komma till Richmond och fika. Jag och Natalie skulle ju till nya shoppingcentret Westfield idag egentligen, men vi hoppade över det då vi insåg att det skulle vara en miljon människor där idag, nyöppnat och lönehelg...no thanks! Vi får ta det nästa helg. Då ska även jag och Lisa på Bra-fitting. Spännande...
I Richmond tänkte iallafall jag och Laura bruncha på ett hyfsat ställe med gott kaffe, men det såg ut såhär:

Så det blev inget där..haha.

Istället gick vi till ett annat ställe. Jag åt bacon och egg muffin och drack en cappuccino. Smarro.


1) Mums. 2) Lilla Laura.

Sen kollade vi i affärer en stund. Gick bl.a till Whittard Coffee och åt upp alla chokladgratisprover, hehe...
Jag köpte en ansiktskräm och ett par billiga örhängen, tajt budget denna månad! Dessutom missade jag precis tåget hem och fick vänta i 25 minuter på perrongen med en kaffe och en gratistidning.


3) Väntan på tåg. 4) Utsikt från Putney bridge. 5) Blekfisens nya örhängen.

Nu ska jag fixa lite här hemma. Tvätta, städa och laga mat medans jag lyssnar på Top 40 UK. Det ser ut som ett mindre bombnedslag här...
Sen ska jag måla naglarna och Skypa med Sverige och Schweiz hoppas jag.

Ha det så bra och njut av kvällen.

Kram Frida

Yesterday



Igar var som sagt tjejerna har. Det var Lisa, Laura, Natalie, Frida och en kompis till Laura som kom. Alla hade med sig en massa mat och choklad sa vi at och at tills vi var proppmatta. Sen kladde vi ut och snacka en massa resten av kvallen. Skoj skoj!


R E C E P T I O N - G I R L S

Nu har jag diskat och stadat undan efter gardagen..puh.. nu kan jag antligen borja plugga.

E x

Tjejkvall med Halloween tema

Nu ar allt stadat och fixat klart infor kvallen. Jag akte till affaren idag for att kolla om dom hade nagra Halloween dekorationer kvar men det var inte mycket. Det ar visserligen dagen efter Halloween idag men vi tankte anda ha lite Halloween tema pa kvallen, men vi ska inte kla ut eller sa. Eller ja Patrik har varit har och lamnat av lite peruker och sant sa vi kanske spexar till det lite.

Det har ar det enda jag har i Halloween vagar:


En valkomst skylt som jag har lanat av Patrik (han har ju en massa sant dar..heum...nodvandiga saker).


Halloween pappersmuggar.

Jaja det blir sakert bra. Nu kommer nog tjejerna snart.

E x

Post fran Sverige

Fick den har pa posten igar:


Elvis serietidning! Jag fick prenumeration pa den av Patrik nar jag fyllde och igar kom forsta tidningen. Den och Nemi ar dom basta serietidningarna tycker jag. Kul att det gar att prenumera pa tidningar fran Sverige.

E x

Rainy day.

Igår var det ju som sagt Halloweenfest arrangerad av ett gäng på jobbet. Jag var verkligen inte sugen på att gå och ville mest bara gå hem och dra nåt gammalt över mig, men tog mig samman och gick dit. Jag drack ett halvt glas vin, sen var det vatten för hela slanten för jag vägrade vara bakis när jag skulle upp och träna imorse. Det var många som verkligen hade lagt ner tid, energi och framförallt pengar på sina kostymer. Jag kan tyvärr inte inkludera mig själv i den kategorin...


Jag och Graeme, gorillan. Jag ser lite ut som en zombie...men det är tyvärr ofrivilligt...

Ber om ursäkt för taskig bildkvalitet, jag är helt nollställd på min nya mobilkamera...


1) Modelshop folket är alltid kreativa. 2) Icesculpture som även var en shotmaskin. 3) Nathan, Gary och Christian. 4) Will.

Jag kom iallafall hem vid halv tolv, superfrusen för rackarns vad kallt det är nu i London.

Imorse var jag uppe vid nio, promenerade ner till Putney för att möta Laura för ett boxfit pass. Det är så roligt!! Idag fick vi börja kicka också. Skönt att bli av med aggressioner! Jag tyckte det gick väldigt bra idag men sist jag tränade boxning vägde jag 15kilo mer, så det är ju klart att det är lite lättare nu.

Efteråt gick jag och Laura och strosade i affärer en stund för att sen gå till Sainsbury's för att inhandla alla götterier inför ikväll då vi tjejer ska ses hos Elinor och äta och skvallra. Jag längtar verkligen.

Nu ska jag dricka te och äta ostmacka, sen blir det duschen.

Ha en bra helg.

Kram Frida

RSS 2.0