I'm back!!

Hej hej!

Nu ar jag tillbaks pa jobbet. Madde inte sa bra igar och behovde en dag hemma i sangen. Jag kollade pa massor av filmer och flera avsnitt av CSI. Skont! Pratade med Elinor igar, har annu inte sett henne men hon ar nog vacker som alltid! Bilderna var jattefina ni kan ju se vad hon stralar! Jag behover ocksa sol!!!

Helgen var slapp och ganska handelselos. Fredagen var trevlig, vi drack vin och snackade med folk fran jobbet. Kom hem innan midnatt. Lordagen kommer jag inte ens ihag vad jag gjorde....jo just det, jag akte och solade och kollade i affarer men handlade inget. Pa kvallen kom Simon och vi stannade inne och at Pizza. Pa sondagen gjorde jag smarrig frukost, sen drog Tarzan hem och jag och beth akte och shoppade. Sen kom Sylwia och vi lagade mat. Trevligt.

Ses snart igen!

KRAM Frida


Kommentarer
Postat av: Cilla

Heeej!
7 kilo!!! Jävla LyckoFi...!!!
Själv har jag ju hamnat i hemma-mys-med-pojkvän fällan... o magen svämmar över jeanskanten! Hurra för alla babydoll klänningar! Eller inte...
Kräftskivan som vabligt fantastisk rolig i goda vänners lag... kan vi ha tråkigt?? Roliga lekar o utgång på Strömpis. Lika förvånad varje gång lamporna tänds kl.2 !
Du de där me VILA på nätet... kanske va så att de inte fanns nån hemsida, men man kan beställa de man vill ha från dem, om man vet vad man vill ha. Får forska i det!
Nu ska vi upp och ansiktsanalysera lite mera!
Somnade på lektionen imorse och snarkade!!!
Kram Kram

2007-09-19 @ 12:48:14

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0