And the winner is..


..den som vantar pa jultomten! Tadaa! Kanske inte helt otippat? Frida ar som gjord for det har jobbet.

Ser ni hur artistic jag ar? Jag kanner att min slogan var valdigt unik och sa. Sant har sitter alltsa jag och sysslar med pa kvallarna. Jag sa till Frida harom dagen att jag skulle kopa ett liv till henne i julklapp (eftersom jag ar sa skojig), men jag kanske borde onska mig ett jag i stallet?

E x

Kommentarer
Postat av: Erik

Björn är också intresserad av ett annat liv!!! om du har råd alltså!



Tillönskar dig och alla Londonbor en God Jul. Det ryktas för övrigt från Kumla-håll att du skall våldsföra dig på min lägenhet på juldagen. Stämmer detta?

2008-12-16 @ 16:27:41
Postat av: Elinor

Ja han namnde nat om att han onskade sig det. Men en san stor upgradering kan ju bli dyrt? Vi far se hur det blir.



Alltsa jag vet inte riktigt om jag nagonsin har sagt att jag tankte valdfora mig pa din lagenhet? Vet inte vart du far din information ifran. Du kanske borde kolla med dina kallor. Men daremot tankte jag komma pa forfest i din lagenhet pa juldagen.



Jag har ocksa hort lite rykten angaende din lagenhet och juldagen. Jag har hort att Laine planerar att krascha din fest? Han ska tydligen ha delat ut en massa lappar pa Kumla torget, typ till A-lagare och annat lost folk om festen. Jag vet inte om det ar sant eller ej men i hans senaste mail sa lat

han ganska aggro sa det ar mojligt att det ar sa.

2008-12-16 @ 20:25:35
Postat av: En förbannad Laine

Jag är som Erik skriver intresserad av ett liv, gärna ett rikt sådant! Vad gäller Elinors information ang. A-lagare och annat pack så stämmer det till fullo! Har också bjudit in din gamla bästis Daniel "Jacke" Jacobsson Erik(var inte du Elinor tillsammans med Jacke under hela gymnasiet? Lite osäker!) och hoppas därför att du, Jacke och Elinor får möjlighet att snacka minnen! I övrigt hoppas jag att lägenheten ifråga blir rejält sönderslagen av Elinor, precis som hon sagt! Måste hålla med Erik ang. den informationen! Avslutningsvis vill jag bara säga att världen vore en mycket bättre plats om det fanns fler tappra själar liknande mig själv.



Kram till alla!

2008-12-17 @ 18:26:09
Postat av: En fråga till

Går att det att köpa Fridas vackra yttre på burk?

2008-12-17 @ 18:28:10

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0