Middag hos Johanna.

Idag vaknade jag och kände mig risig men pallrade mig iväg till jobbet bara för att gå hem igen klockan ett. Handlade lite käk på vägen hem, men sedan dess har jag bara legat nerbäddad i sängen och kollat på film och ätit varma tortillas fyllda med refried beans, jalapenos, salsa och ost och till det guacamole. Quite the chef! :-)
Har hunnit med Iron Man och en Bourne film, är nu inne på den andra om honom. Bra filmer, jag gillar action och biljakter och sånt skit.

Igår var jag bjuden till Johanna på middag. Lilla Maria var där också, hon är så gullig. Vi hade iallafall jättetrevligt och som vanligt åt jag alldeles för mycket. Kakor och choklad både till för- och efterrätt och till middag fick vi Spaghetti och köttfärssås, ojojoj så gott! Sen var det tjejsnack för hela slanten. Vem behöver psykologer när man har vänner?


1) Romantiskt va...haha. 2) En hel Yard av mina favoritkakor! I'm in heaven! 3) "Tar ni med er soporna ut?", så svenskt! :-)

Ihelgen ska jag göra följande:

Fredag kväll: Slappa hemma är planen just nu. Skönt!
Lördag morgon: Antingen joggingtur och brunch med Laura, eller en shopping tur för mig själv.
Lördag kväll: Till Laura och hänga lite. Kanske gå på en drink.
Söndag morgon: Långpromenad med Johanna och kanske Maria, minst fyra timmar ska vi gå tjatar Johanna.
Söndag kväll: Adventsfika hos Elinor.

Vad ska ni göra?

Pratade med mamma och pappa, de har köpt ny  42' TV. Det ska bli roligt att se, är så härligt med en stor TV. Känns ju lite som mini-bio då!  Mamma bakade julgodis idag så hon skulle skicka lite till lilla mig i London. Då får jag väl ta och ha fika hos mig när det kommer. Det får nog tyvärr bara plats två åt gången eftersom jag har så litet, det blir ju lite orättvist för mina vänner... så det kanske är enklast om jag äter upp det själv...hehe...

Laura ska ju åka till Australien i en månad och flyger på Torsdag, så istället för en julklapp så tänkte jag köpa lite prylar hon kan roa sig med på planet...Lite magazines, varma strumpor, en bok...vad mer? Har ni några tips? (Säg för fan inte sudoku bara, då har ni dålig fantasi...) :-)

Kram Frida

Elli: Mamma har skickat favvo-julsångerna, Stefan Bosch från 1983 men nu på CD! Jag tar med på Söndag! Hurra!

Kommentarer
Postat av: cilla

Jadu Frida... i helgen ska jag:



Fredag: möta upp Päivi som kommer till storstan och göra ansiktsbehandling på henne... sedan lunch och mysa på julmarknad i gamla stan. när jag satt henne på bussen hem igen ska jag hem o styra upp min lgh som nu förfallit lite under veckan.



Lördag: träna corepuls på sats. plugga. drink med klasskompisar på Anglais... du vet där vi käkade middag på min födelsedag.



Söndag: träna av ngt slag... och plugga :(



de e min helg! Kram

(Längtar verkligen tills vi ska ut den 2:a!!!)



2008-12-04 @ 23:57:56
Postat av: Elli

Wohoo.. Stefan pa CD! Da slipper vi vanda bandet var femte minut:)

2008-12-05 @ 09:32:56

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0