Fredag!

Ahh vad harligt med helg! Man vantar och vantar hela veckan pa att helgen ska komma och sen passerar den snabbt forbi. Man sitter och onskar bort sitt liv i vantan pa helgen. Denna helg ar ganska fullspackad med inplanerade grejer som IKEA, sortera klader, utflykt, luncha med Luis och Kai, harklippning och Frida.


Ikvall ska vi dra ivag till IKEA och handla garderob och lite annat plock. Vi har namligen fatt en garderob plus sang av Patriks gamla flatmate David. Han kunde inte ta med sig grejerna till sitt nya stalle sa vi fick dom av honom. Bade sangen och garderoben ar jattefina och passar perfekt i var lilla lya. Nu maste vi dock kopa en till garderob eftersom en inte racker till oss bada. Sa vi ska strax aka ivag till IKEA och kopa en likadan som den vi fick. Det kommer bli sa bra sa. Antligen far vi mer plats for alla klader och skor vi har!! Trakigt kanske att spendera en fredagkvall med att aka till IKEA...men hellre det an att slosa en solig helgdag.


Om det ar fint och soligt i morgon sa ska vi aka ner till ostkusten till ett stalle som heter Folkestone, om inte sa stannar vi nog kvar I London och hittar pa nanting har i stallet. Hur som helst sa ska jag och Neal gora en utflykt nanstans i morgon.


Ps. Datorn ar fortfarande trasig sa jag kan inte lagga in nagra nya bilder.


E x


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0