Back in town

Nu ar vi tillbaka i London. Vi har haft det jattebra i New York! I ♥ NY!


*CoolNYcitygirl84*

Hotellet var lyxigt och frascht och ditresan gick snabbt och smartfritt. Hemvagen daremot var rena h**vetes resan... allt gick fel kandes det som.

Det borjade med att det sporegnade igar (det har for ovrigt varit fint vader) sa att vi blev genomvata pa vagen till flygbussen plus att en bil korde forbi och stankte upp vatten over hela mig och gjorde mina byxor dygnsura. Sa jag fick sitta och sjalvtorka i en svinkall buss (den hade AC:n pa??) hela vagen till flygplatsen. Vi fick dessutom sta ute i regnet utanfor flygbussen jattelange innan dom sa att den var full och att vi skulle ta nasta!! Grrr.

Nar vi kom till flygplatsen stod det att planet var i tid sa vi checkade in vara vaskor, gick igenom security och satte oss och vantade pa att fa ga pa planet. Nar vi satt dar och vantade sag Neal att det stod 'flight cancelled' pa skarmen?!!! Planet hade alltsa blivit installt fast ingen hade sagt nagot och ingen annan verkade ha sett det heller. Panik!!!

Da fick vi ga tillbaka och hamta ut vara vaskor och ta taget till en annan terminal for att se om vi kunde aka med American Airlines lite senare pa kvallen i stallet. Vi fick aven krangla med ett kvitto innan dess ocksa. Nar vi komm fam till den andra terminalen sa visste det andra flygbolaget (AA) dar ingenting sa vi far sta dar och koa i typ en timma innan vi fick hjalp. Sen fick vi ga igenom hela proceduren igen med security och allt. Den har gangen var flyget inte installt men det var forsenat en timma!!

Nar vi sen val kom pa planet fick vi sitta ytterligare en timma inne i planet innan vi lyfte for att maten till planet var forsenat!!!!! American Airlines ar dessutom ett mycket samre flygbolag an British Airways som vi hade bokat med sa allting var helt enkelt lite samre an vad det skulle vara. Dessutom fick vi varldens samsta platser i mitten av planet (5 platser i rad och vi satt i mitten) och vi som hade skyndad oss och checkat in online for att fa dom basta platserna langst bak med bara 2 i rad med BA!! Vi var saaaa irriterade!

Nar vi antligen, typ 5 timmar senare an beraknat, kom fram till London Heathrow sa ar tunnelbanan fran flygplatsen avstangd!!!!! Vi holl pa att bryta ihop vid det har laget... sa vi fick koa for att kopa biljett till express taget som gar till Paddington och darifran fick vi ta tunnelbanan hem.

Saaa vi ar ganska trotta idag. Vi har ju inte heller sovit nagot i natt mer an lite grann pa flyget hit eftersom det var kvall dar nar vi akte och formiddag har nar vi kom fram.

Jaa... vilken resa sager jag bara.

Men vi ska i alla fall vara tacksamma att vi kom med forsta basta flyg, jag tror att manga fick vanta mycket langre an sa.

Utover hemvagen sa hade vi det toppen i New York!! Jag ska lagga upp lite mer bilder senare.

Nar vi kom hem till lagenheten idag hade Zandra och Frida2 stadat och gjort fint har hemma, handlat hem mat och lamnat en pase med godis, vin, Baileys och ett doftljus i till oss! Sa det var ju himla trevligt att komma hem till i alla fall:) Tack tjejer!


Kommentarer
Postat av: patte

men guuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuud va jobbigt!!!!!! förstår att ni var aura!!! jag skulle brutit ihop och vrålat. hehe nämen.. usch!

väntar med spänning på bilderna :-)

2009-10-04 @ 19:26:09
Postat av: Ellebelle

Haha.. ja vi brot val mer eller mindre ihop. Neal iaf;)

2009-10-04 @ 19:39:28
URL: http://receptionen.blogg.se/
Postat av: Mormor

Stackars mina älsklingar!!!

Skönt att allt ordnade sig till sist även om det inte

blev så bra.Heder till Zandra och Frida som vet vad trötta resande behöver!

Kramar till er

2009-10-04 @ 21:04:37
Postat av: Frida

Ring mig idag nar du vaknar till! Jag vill hora allt! Har saknat dig! <3

2009-10-05 @ 11:34:57
Postat av: Laine

HAHA... CoolNYcitygirl84? GRYMT!

Skönt ni hade en trevlig tripp! kram

2009-10-05 @ 17:44:49
Postat av: Ellebelle

Det ar mitt nya anvandarnamn pa ICQ..hehe.



For att tjata lite..kommer ni till London eller?

2009-10-05 @ 18:43:48

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0